![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Witam serdecznie dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Nie mam zamiaru, jeszcze być chciała przyjść ze swoją czarną rodziną. Feeee...
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
boże, nie wiem... po prostu jak widzę coś takiego, to nie umiem być obojętna... to ale chyba faktycznie, wyłączę się już z tej dyskusji, bo się wzajemnie na pewno nie przekonamy. Jestem jedynie przerażona poglądami użytkownika Andrzej28 i uważam je za sprzeczne z etyką... ludzką.
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Pewnie lekarz czarny był. Panie, albo gorzej! Islamista! Łojezusmario! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Wybacz mi tę odrobinę rasistowskiej ekstrawagancji, ale biały człowiek ma u mnie fory. Żydzi się wzajemnie wspierają, muzułmanie również - dlatego uważam, że biali mają do tego takie same prawo, nawet jeśli całe tabuny aszkenazyjskolicych "intelektualistów" w prime-time'ie nazywają to "rasizmem". Jeśli ci się nie podoba życie w kraju, gdzie 99% społeczeństwa to ludzie białoskórzy, możesz się wynieść gdzie indziej, o ile już tego nie zrobiłaś. Nie narzucaj nam jednak swojej chorej żydogenerowanej ideologii mieszania ras, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ach, Andrzeju, Andrzeju! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (a tak swoją drogą, mistrzu spostrzegawczości, mam Wrocław w miejscu zamieszkania, jak widzisz) Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2013-07-19 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dyskusja zapowiadala sie czekawa. Myslalam ze to bedzie poziom, a tu prosze... i jeszcze osobnik ten sie zarzeka ze nie zlamal zasad forum, ze nikogo nie obrazil itp. Takie osoby utwierdzaja mnie w mojej emigracji sprzed 11 lat. maz chce wracac na starosc do PL, wiec sie pewnie Andrzejowi wszystkie noze otworza w kieszeni hihihihihi. Ta dyskuja przestaje byc zalosna, a zaczyna smieszyc. Dobrze ze wizaz to jednak na poziomie jest i takich ludzi tu malo, a tym ktorym sie uda zatrolowac , to jednak ukruca sie te praktyki. Pewnie wszystkie z nas zostana zaraz wyslane do gazu... ;o) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie dyskusja śmieszyła na początku, potem dziwiła a teraz jestem zszokowana, że człowiek cywilizowany na tyle, by obsługiwać internet i tworzyć zdania złożone, może posiadać tak dramatyczne poglądy. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Pozostaje mi żywić nadzieję, że się nie spotkamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
A to w takim razie przepraszam. Z tego wynika, że ta "Monika Pogrzeba" z Facebooka, to zupełnie inna osoba. Osobiście nie mam nic przeciwko związkom Polek z białymi Niemcami.
Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Andrzejek wyczuł, że 10 lat temu jak przechodziłaś ulicą w Wawie to jakiś ciemnoskóry przypadkiem dotknął Twojego gołego ramienia. Jesteś zainfekowana, nie masz szans u tego prawdziwego obywatela Polski
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Śmiej się, ale mi serca pęka, gdy widzę śliczną młodą Polkę w towarzystwie negroidalnego/muzułmańskiego bajeranta. Oni was traktują jak dziwki, nie mają do was kompletnie żadnego szacunku. W ten sposób obrażają wszystkich białych facetów. Klepią was bezceremonialne po tyłkach w miejscach publicznych, nagabują, narzucają się, bo tak zostali przez was nauczeni. Gdyby biały facet zrobił to samo muzułmańskiej kobiecie ich rasy, to zostałby zabity na miejscu. Myślę, że to po części nasza wina - białych facetów - bo nie potrafimy o was zadbać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wciąż liczę na to, że jakoś mi udowodnisz, na czym polega "skażenie" byciem czarnym i czy znasz jakieś badania, które to popierają. Z braku odpowiedni wnioskuję, że nie, zatem wynika z tego, że to tylko twoje "pobożne" życzenia. Z tej okazji pozwolę sobie wstawić ten oto obrazek KLIK |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobranoc kobitki i nie przejmujcie sie takimi tekstami, nie ma sensu, chodz nadal uwazam ze szkoda iz ten watek nie rozwinal sie w inna strone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Żydzi aszkenazyjscy to więksi rasiści niż Niemcy za czasów ustaw norymberskich, a jednak ich intelekt - choć z reguły destruktywny - budzi szczery podziw. W ponad 90% zawierają związki małżeńskie wyłącznie z przedstawicielami swojej narodowości - żyjąc jednocześnie w diasporze, w różnych krajach. Polki żyjące w diasporze tylko w 60% wybierają swoich rodaków. To nie kto inny jak aszkenazyjska elita ustala treść waszych babskich periodyków bez których żyć nie możecie i w których szukacie dobrych rad na każdy wasz babski problem. Wiesz, że w Izraelu Murzynów się oficjalnie kastruje? I to nie tak jak w Polsce pedofilów - tylko na papierze - ale w rzeczywistości. Izrael urządza też rokrocznie ogólnokrajowe akcje deportacji negrów. O sposobie w jaki traktują muzułmanów chyba pisać nie muszę. Tymczasem ci sami żydowscy intelektualiści, którzy w Europie promują mieszane związki negrów z białymi kobietami, w języku hebrajskim na łamach żydowskich gazet nawołują do czegoś całkowicie przeciwnego - do zacieśniania rasowych i narodowych więzi między Żydami.
Warto, żebyście zrozumiały świat idei w którym przyszło wam żyć i wiedziały, skąd te idee się wzięły i w jakim celu zostały stworzone. W przeciwnym razie na zawsze pozostaniemy w stanie braku wzajemnego porozumienia. Ideologia, której tak zaciekle bronicie to rezultat zaledwie ostatnich 60 lat. Wasi prapraprapa.... dziadkowie od czasów słowiańskiego trybalizmu, poprzez średniowiecze, aż po odrodzenie, potrafili obejść się bez multikulti. Dlatego wszyscy dziś jesteśmy biali. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No i jak słusznie zauważyłaś - klepią tylko "swoje", a nie cudze. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I tak masz przechlapane u Andrzejka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Reasumując cały thread powiem tylko tyle, co już pewnie zauważyłyście: niesamowicie w☠☠☠☠iają mnie związki Polek z muzułmanami i negrami. Przez długie lata, my - polscy faceci, byliśmy w stanie tolerować wasze związki z białoskórymi obcokrajowcami z bogatszych krajów, ale to, co się teraz wyprawia, przekroczyło linię tolerancji, przynajmniej w moim przypadku. Nic mi do tego, co robicie z własnym życiem i własnymi tyłkami, niemniej mam prawo protestować przeciwko wikłaniu mojego kraju i reszty społeczeństwa w to zboczenie z gatunku interracial. Jeśli chcecie takich kochanków - proszę bardzo, ale miejcie godność i już tu więcej nie wracajcie, a już w żadnym wypadku nie sprowadzajcie swoich egzotycznych gachów do PL. Tyle tytułem podsumowania. Dobranoc.
ps. Wychodźcie za Azjatów, to nie będę miał nic przeciwko ![]() Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- We własnym świecie, uff ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Człowiek się przystosowywał do klimatu, mamy inną skórę, nosy, włosy itd. I tam gdzie był przyjaźniejszy klimat i o pożywienie było łatwiej mózg mógł być mniej 'popychany' do rozwoju niż tam gdzie o przetrwanie trzeba było zawalczyć. ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41874576] Polska jest krajem na szczęście ludzi tolerancyjnych i otwartych, tacy ludzie jak Ty nie maj,ą w normalnych warunkach racji bytu, ich poglądy są negowane, wyśmiewane, dlatego pozostaje im internet.[/QUOTE] To ja chyba trafiam na te złe wyjątki. Bo znam pełno osób tzw nietolerancyjnych. I nie, nie jest to żaden margines. Może mało kto się przyznaje tak od razu, ale jak już jeden się wychyli to potem i następni. ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-07-20 o 00:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wy się parzcie z prymitywnymi muzułmanami i negrami, my się będziemy kochać z Azjatkami. Zobaczymy, kto w ostatecznym rozrachunku zawojuje świat - wasze potomstwo czy nasze. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-20 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Zwłaszca, ze na wizazu juz był kiedyś taki watek udowadniający twoje stanowisko, w którym osoby o rasistowskich poglądach podpierały się 'nauką'. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.