|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V
Dzień dobry
![]() Aguś cicho, bo wszystkie sie wakacjują ![]() ![]() Ja dziś 1 dzień levelu 2 (wczoraj zrobiłam przerwę, bo miałam zakwasy po przedwczoraj i jeszcze sie namachałam na mieszkaniu, że chyba nie skłamię że w życiu nie byłam tak zmęczona jeszcze- oczy mi się zamykały na siedząco) i powiem Wam że spoko ![]() ![]() ![]()
#902 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V
Cytat:
![]() ![]() Tylko przestawilam sie na tryb nocny , w dzien spalam na plazy albo basenie a w nocy jak sie chlodniej robilo wychodzilam do centrum i na imprezy ![]() Myslalam zë nie wstane dzisiaj do pracy ![]() No i wiecej nie tkne red bulla , mam nauczke do konca zycia ![]() Szkoda zë musialam wracac, w tej polsce to masakra jakas szaro i ponuro kazdy z fochem na twarzy chodzi zupelnie inaczej niz tam. I az mnie nosi w pracy, smiac mi sie z tego co tu sie dzieje jak w zlobku sie czuje:/ Wogole schudlam troche bo na samych warzywach owocach i kurczaku zylam ![]() ![]() ![]() Jak efekty po 1 lvl ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę c
Cytat:
To miałaś wczasy odchudzające ![]() Wstaw jakieś fotki koniecznie! ![]() Cieszę się że wakacje udane, że wypoczełaś ![]() A czemu masz uraz do red bulla ![]() ![]() Po lev 1 spadki po 2cm, bez diety, za to przy nocnym jedzeniu ![]() Dziś ubrałam obcisłą bluzkę i usłyszałam pierwszy komplement od mamy: że brzuch mi się spłaszczył, a później dodała że wałeczki mam mniejsze na plecach i szczuplejsze ręce (ale nie wiem czy te ostatnie dwa stwierdzenia, nie tak od oka bardziej ![]() W sumie w połowie 1 lv mi sie znudziły ćwiczenia, ale wytrwałam, zobaczymy jak mi pójdzie z dwójką, ale w sumie samo gadanie Jill jest podobne jak w pierwszym i to tez mnie wkurza ![]()
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwe
Cytat:
![]() ![]() A do red bulli mam wstret bo poznalam barmana i cala noc pilam drinki wodke z red bullem i nastepnego dnia czulam koszmarnie , serce mi szybciej bilo rece mi sie trzesly , nogi jak z waty ![]() ![]() Wogole mielismy ladowac awaryjnie w drodze powrtnej bo jakis debil zapalil papierosa w toalecie w samolocie ale na szczescie nie ladowalismy ![]() A w pracy nic nowego, poprostu draznia mnie ludzkie zachowania, dorosli ludzie a zachowuja sie jak gimnazjum :/ No to super efekt , gratuluje oby tak dalej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną
Cytat:
![]() Ludzie to sa niewiarygodnie nie mądrzy czasem.... palić w samolocie, jeszcze o takiej głupocie nie słyszałam ![]() Tak pomyślałam ze przesadziłaś z drinkami ![]() ![]() Ja mam jak zwykle ostatni dzwonek (czasem mi sie wydaje że tylko to mnie spręża do działania ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że po wyjeździe mi zapał zostanie, chociaż znam siebie na tyle, że..... ![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o p
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie wogole pijana sie nie czulam kacora nie mialam , tylko ta kofeina mnie poskladala ![]() No z tym paleniem to masakra...idiota ryzykowal zycie 200 osob w tym swojej rodziny ... Jakbysmy ladowali awaryjnie musialby wszystkie koszty pokryc ale i tak dostal kare 2000 euro ![]() A gdzie nad morze jedziecie ? Masz jeszcze troche czasu napewno dasz rade i bedziesz super wygladac na plazy :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2013-07-18 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- wal
Jeszcze nie wiem gdzie nas poniesie ![]() My z małżem myśleliśmy o rozbiciu sie na polu namiotowym, ale ostatnio przypadkiem zobaczyłam że są ogłoszenia w stylu: "Wynajmę mieszkanie" i cena za dobę, więc zastanawiamy się czy by w coś takiego nie pójść, bo jeśli będzie cena za mieszkanie, to się nie źle opłaci jak wbijemy tam więcej osób i podzielimy koszta ![]() Wsio wyjdzie w praniu...
#908 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy
Cytat:
![]() Ja zawsze chcialam duza ekipa gdzies jechac , ale zawsze sie tylko na planowaniu konczylo , bo zawsze komus cos nie gralo, raz tylko w boszkowie spora ekipa pojechalismy i mega bylo , ale to pierwszy i ostatni raz taki wyjazd wypalil ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V
Hej
![]() Powiedz cos o sobie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#911 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę c
Cytat:
![]() Mój problem polega na tym, że strasznie się zapuściłam.. Idąc na studia ważyłąm 53-54kg.. teraz ważę 65,5. Postanowiłam, przez wakację zmienię to.. wezmę się za siebie, aby wracając w październiku ktoś mi powiedział "wow, dobrze wyglądasz". Mam problem z akceptacją siebie, mam kompleksy dotyczące mojego wyglądu (głównie wagi) już od dawna.. Postanowiłam, że zacznę jeść zdrowo, ćwiczyć.. Mam nadzieję, że ten wątek mi w tym pomoże.. Ma w sobie dużo pozytywnej energii.. po przeczytaniu pierwszego posta stwierdziłam "Tak, ten wątek mnie zmotywuje" ![]() Jakieś rady na początek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Myślę, ze przygarniemy
![]() Napisz coś więcej ![]() EDIT: doczytałam ![]() A czemu w podpisie masz inną wagę niz w opisie? Coś już zrzuciłaś?
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2013-07-18 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
jak zakładałam konto, to taką miałam.. ale już usunęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
A ile masz wzrostu?
#915 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po Chodakowskiej sa fajne efekty, robiłam skalpel i szybko sie pojawily, ale mnie znudził niestety , teraz cwicze to na co mam ochhote poprostu ![]()
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gorzej u mnie z jedzeniem.. albo jem za rzadko, albo za duzo..;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z cwiczeniami tez nie mam problemów, najgorzej, ze nie umiem jesc o tych samych porach :/ no i jem albo własnie za mało albo za duzo i to za duzo weglowodanów, chociaz ostatnio sie oduczyłam jesc chleb i ziemniaki, wiec nie jest najgorzej ![]()
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pieczywo najczęściej jem w postaci grzanek i coś na wierzch, ostatnio dostałam od tżta toster (może to śmiesznie zabrzmi ale tylko raz w życiu jadłam takie grzanki z tostera co "wyskakują") do tego albo ser, albo dżemik i takie jem śniadanko prawie codziennie ![]() ![]() Tż lubi strasznie pizze, i nawet często tam chodzimy.. ;/ dlatego też muszę się oduczyć albo ograniczać się do 1 kawałka, góra 2.. Jutro robimy z Tż grila.. ale postanowiłam zrobić jakieś sałatki, szaszłyki, pieczone mięsko.. ![]() co wy jadacie najczęściej na kolację? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Ja najczesciej serek wiejski z jakimis warzywami
![]() ojj uwielbiam kiełbaski z grilla ![]() Ale mi sie nudzi ![]()
#921 |
Przyczajenie
|
Kurczę ja co miesiąc czytam inne opinie na temat węglowodanów
![]() ![]() ![]() A na kolację najbardziej lubię sałatki, np. grecką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Ja ograniczam węgle, bo raz lepiej sie czuje jak sie nie opcham chlebem itp itd a dwa szybciej mi wada spada
![]() Juz to przetestowałam ![]() ooo zjadłabym sałatke grecka, ale fety nie mam a mój len mi nie pozwala isc do sklepu ![]()
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2013-07-18 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jakie plany na wieczór? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz odpoczywam z maska i olejkiem na włosach , zaraz jakas kolacje zjem i pojde hula hop pokręcic
![]() a Ty ?
#925 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() własnie tez bym cos poogladała, ale nie wiem co 90210 uwielbiam, ale sie skonczyło ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Ja jadam "byle co" bo nie trzymam żadnej diety ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ja ostatnio zaczęłam oglądać "Teresę" na tvn player ![]() ![]() ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Hejka laski
![]() co tam słychac? jakie plany na weekend ? ![]()
#929 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() dzisiaj w planie mam bieganie z rana (tak za godzinkę), wieczorem ćwiczenia na nogi i brzuch ![]() ![]() Wczoraj wreszcie wybrałam się na fitness i jestem happy ![]() Przeglądałam z rana składy wszystkich płatków śniadaniowych i jestem zawiedziona ich składem... Co myślicie o tym: http://www.sante.pl/p138/musli-lo-be...z-owocami-300g ? |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno bedzie o wiele zdrowsze niz to kupowane w sklepie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.