Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 10:14   #901
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V

Dzień dobry

Aguś cicho, bo wszystkie sie wakacjują Co tam u Ciebie? Jak było w Turcji?

Ja dziś 1 dzień levelu 2 (wczoraj zrobiłam przerwę, bo miałam zakwasy po przedwczoraj i jeszcze sie namachałam na mieszkaniu, że chyba nie skłamię że w życiu nie byłam tak zmęczona jeszcze- oczy mi się zamykały na siedząco) i powiem Wam że spoko spodziewałam się większej rzeźni (biorąc pod uwagę np killera Ewki ). Planki lubię, jedno ćw na brzuch mnie wkurza bo mam problem z równowagą i jeszcze coś tam, ale nie pamiętam. Dziś nieco pokracznie robiłam, bo wiadomo jak to przy 1 razie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:55   #902
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Aguś cicho, bo wszystkie sie wakacjują Co tam u Ciebie? Jak było w Turcji?

Ja dziś 1 dzień levelu 2 (wczoraj zrobiłam przerwę, bo miałam zakwasy po przedwczoraj i jeszcze sie namachałam na mieszkaniu, że chyba nie skłamię że w życiu nie byłam tak zmęczona jeszcze- oczy mi się zamykały na siedząco) i powiem Wam że spoko spodziewałam się większej rzeźni (biorąc pod uwagę np killera Ewki ). Planki lubię, jedno ćw na brzuch mnie wkurza bo mam problem z równowagą i jeszcze coś tam, ale nie pamiętam. Dziś nieco pokracznie robiłam, bo wiadomo jak to przy 1 razie
Ojjj super bylo poopalam sie pokapalam w morzu i wyimprezowalam, poznalam duzo ludzi z polski i miejscowych wiec wogole sie nie nudzilam
Tylko przestawilam sie na tryb nocny , w dzien spalam na plazy albo basenie a w nocy jak sie chlodniej robilo wychodzilam do centrum i na imprezy
Myslalam zë nie wstane dzisiaj do pracy
No i wiecej nie tkne red bulla , mam nauczke do konca zycia
Szkoda zë musialam wracac, w tej polsce to masakra jakas szaro i ponuro kazdy z fochem na twarzy chodzi zupelnie inaczej niz tam.

I az mnie nosi w pracy, smiac mi sie z tego co tu sie dzieje jak w zlobku sie czuje:/

Wogole schudlam troche bo na samych warzywach owocach i kurczaku zylam i codziennie tanczylam i plywalam wiec zaliczam to do cwiczen

Jak efekty po 1 lvl ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:03   #903
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę c

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ojjj super bylo poopalam sie pokapalam w morzu i wyimprezowalam, poznalam duzo ludzi z polski i miejscowych wiec wogole sie nie nudzilam
Tylko przestawilam sie na tryb nocny , w dzien spalam na plazy albo basenie a w nocy jak sie chlodniej robilo wychodzilam do centrum i na imprezy
Myslalam zë nie wstane dzisiaj do pracy
No i wiecej nie tkne red bulla , mam nauczke do konca zycia
Szkoda zë musialam wracac, w tej polsce to masakra jakas szaro i ponuro kazdy z fochem na twarzy chodzi zupelnie inaczej niz tam.

I az mnie nosi w pracy, smiac mi sie z tego co tu sie dzieje jak w zlobku sie czuje:/

Wogole schudlam troche bo na samych warzywach owocach i kurczaku zylam i codziennie tanczylam i plywalam wiec zaliczam to do cwiczen

Jak efekty po 1 lvl ?

To miałaś wczasy odchudzające
Wstaw jakieś fotki koniecznie!
Cieszę się że wakacje udane, że wypoczełaś
A czemu masz uraz do red bulla i co sie znów w tej Twojej pracy dzieje

Po lev 1 spadki po 2cm, bez diety, za to przy nocnym jedzeniu
Dziś ubrałam obcisłą bluzkę i usłyszałam pierwszy komplement od mamy: że brzuch mi się spłaszczył, a później dodała że wałeczki mam mniejsze na plecach i szczuplejsze ręce (ale nie wiem czy te ostatnie dwa stwierdzenia, nie tak od oka bardziej ).
W sumie w połowie 1 lv mi sie znudziły ćwiczenia, ale wytrwałam, zobaczymy jak mi pójdzie z dwójką, ale w sumie samo gadanie Jill jest podobne jak w pierwszym i to tez mnie wkurza (w ciągu dnia w głowie mi sie przewijają niektóre zdania).

Stary 2013-07-18, 11:36   #904
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwe

Cytat:
To miałaś wczasy odchudzające
Wstaw jakieś fotki koniecznie!
Cieszę się że wakacje udane, że wypoczełaś
A czemu masz uraz do red bulla i co sie znów w tej Twojej pracy dzieje

Po lev 1 spadki po 2cm, bez diety, za to przy nocnym jedzeniu
Dziś ubrałam obcisłą bluzkę i usłyszałam pierwszy komplement od mamy: że brzuch mi się spłaszczył, a później dodała że wałeczki mam mniejsze na plecach i szczuplejsze ręce (ale nie wiem czy te ostatnie dwa stwierdzenia, nie tak od oka bardziej ).
W sumie w połowie 1 lv mi sie znudziły ćwiczenia, ale wytrwałam, zobaczymy jak mi pójdzie z dwójką, ale w sumie samo gadanie Jill jest podobne jak w pierwszym i to tez mnie wkurza (w ciągu dnia w głowie mi sie przewijają niektóre zdania).
Wstawie fotki do klubu musze znalezc jakies normalne

A do red bulli mam wstret bo poznalam barmana i cala noc pilam drinki wodke z red bullem i nastepnego dnia czulam koszmarnie , serce mi szybciej bilo rece mi sie trzesly , nogi jak z waty za duzo kofeiny poprostu a jak imprezowalam nie czulam zë to przesada bo powera mialam

Wogole mielismy ladowac awaryjnie w drodze powrtnej bo jakis debil zapalil papierosa w toalecie w samolocie ale na szczescie nie ladowalismy

A w pracy nic nowego, poprostu draznia mnie ludzkie zachowania, dorosli ludzie a zachowuja sie jak gimnazjum :/

No to super efekt , gratuluje oby tak dalej ja musze sie trzymac i nie rzucic na jedzenie i zaczac cwiczyc

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 12:07   #905
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną

Cytat:
Wstawie fotki do klubu musze znalezc jakies normalne

A do red bulli mam wstret bo poznalam barmana i cala noc pilam drinki wodke z red bullem i nastepnego dnia czulam koszmarnie , serce mi szybciej bilo rece mi sie trzesly , nogi jak z waty za duzo kofeiny poprostu a jak imprezowalam nie czulam zë to przesada bo powera mialam

Wogole mielismy ladowac awaryjnie w drodze powrtnej bo jakis debil zapalil papierosa w toalecie w samolocie ale na szczescie nie ladowalismy

A w pracy nic nowego, poprostu draznia mnie ludzkie zachowania, dorosli ludzie a zachowuja sie jak gimnazjum :/

No to super efekt , gratuluje oby tak dalej ja musze sie trzymac i nie rzucic na jedzenie i zaczac cwiczyc

Wstaw też w bikini!!!!

Ludzie to sa niewiarygodnie nie mądrzy czasem.... palić w samolocie, jeszcze o takiej głupocie nie słyszałam

Tak pomyślałam ze przesadziłaś z drinkami Sama jakiś czas temu to przechodziłam, tyle że nie miałam trzęsawki, ale od tego czasu nie piłam red bulli.

Ja mam jak zwykle ostatni dzwonek (czasem mi sie wydaje że tylko to mnie spręża do działania ), bo w połowie sierpnia szykuje nam się wyjazd nad morze- stąd moje dramatyczne rzucenie sie na shreda
Mam nadzieję że po wyjeździe mi zapał zostanie, chociaż znam siebie na tyle, że.....

Stary 2013-07-18, 12:35   #906
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o p

Cytat:
Wstaw też w bikini!!!!

Ludzie to sa niewiarygodnie nie mądrzy czasem.... palić w samolocie, jeszcze o takiej głupocie nie słyszałam

Tak pomyślałam ze przesadziłaś z drinkami Sama jakiś czas temu to przechodziłam, tyle że nie miałam trzęsawki, ale od tego czasu nie piłam red bulli.

Ja mam jak zwykle ostatni dzwonek (czasem mi sie wydaje że tylko to mnie spręża do działania ), bo w połowie sierpnia szykuje nam się wyjazd nad morze- stąd moje dramatyczne rzucenie sie na shreda
Mam nadzieję że po wyjeździe mi zapał zostanie, chociaż znam siebie na tyle, że.....
W bikini ok niech bedzie wstawie

Wlasnie wogole pijana sie nie czulam kacora nie mialam , tylko ta kofeina mnie poskladala

No z tym paleniem to masakra...idiota ryzykowal zycie 200 osob w tym swojej rodziny ... Jakbysmy ladowali awaryjnie musialby wszystkie koszty pokryc ale i tak dostal kare 2000 euro ale nalezalo mu sie...

A gdzie nad morze jedziecie ? Masz jeszcze troche czasu napewno dasz rade i bedziesz super wygladac na plazy :p

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2013-07-18 o 12:46
Stary 2013-07-18, 13:04   #907
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- wal

Cytat:

A gdzie nad morze jedziecie ?

Jeszcze nie wiem gdzie nas poniesie Mieliśmy jechać z jedną znajoma parką, a tu jak się reszta paczki dowiedziała, to też chcą, tak ze moze się złożyć większa, stała ekipa.
My z małżem myśleliśmy o rozbiciu sie na polu namiotowym, ale ostatnio przypadkiem zobaczyłam że są ogłoszenia w stylu: "Wynajmę mieszkanie" i cena za dobę, więc zastanawiamy się czy by w coś takiego nie pójść, bo jeśli będzie cena za mieszkanie, to się nie źle opłaci jak wbijemy tam więcej osób i podzielimy koszta
Wsio wyjdzie w praniu...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 13:12   #908
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy

Cytat:
Jeszcze nie wiem gdzie nas poniesie Mieliśmy jechać z jedną znajoma parką, a tu jak się reszta paczki dowiedziała, to też chcą, tak ze moze się złożyć większa, stała ekipa.
My z małżem myśleliśmy o rozbiciu sie na polu namiotowym, ale ostatnio przypadkiem zobaczyłam że są ogłoszenia w stylu: "Wynajmę mieszkanie" i cena za dobę, więc zastanawiamy się czy by w coś takiego nie pójść, bo jeśli będzie cena za mieszkanie, to się nie źle opłaci jak wbijemy tam więcej osób i podzielimy koszta
Wsio wyjdzie w praniu...
Im wieksza ekipa tym weselej
Ja zawsze chcialam duza ekipa gdzies jechac , ale zawsze sie tylko na planowaniu konczylo , bo zawsze komus cos nie gralo, raz tylko w boszkowie spora ekipa pojechalismy i mega bylo , ale to pierwszy i ostatni raz taki wyjazd wypalil

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 13:33   #909
evelinkaa90
Raczkowanie

hej przygarniecie?
evelinkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:43   #910
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V

Cytat:
Napisane przez evelinkaa90 Pokaż wiadomość
hej przygarniecie?
Hej
Powiedz cos o sobie

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 14:01   #911
evelinkaa90
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę c

Cytat:
Hej
Powiedz cos o sobie

Mam na imię Ewelina, mam 23 lata studiuję (został mi ostatni rok). Jestem szczęśliwie zakochana.
Mój problem polega na tym, że strasznie się zapuściłam.. Idąc na studia ważyłąm 53-54kg.. teraz ważę 65,5. Postanowiłam, przez wakację zmienię to.. wezmę się za siebie, aby wracając w październiku ktoś mi powiedział "wow, dobrze wyglądasz". Mam problem z akceptacją siebie, mam kompleksy dotyczące mojego wyglądu (głównie wagi) już od dawna.. Postanowiłam, że zacznę jeść zdrowo, ćwiczyć.. Mam nadzieję, że ten wątek mi w tym pomoże.. Ma w sobie dużo pozytywnej energii.. po przeczytaniu pierwszego posta stwierdziłam "Tak, ten wątek mnie zmotywuje" Lubię ćwiczyć z Chodakowską, co prawda wolę skalpel niż turbo.. może to z racji tego, że pokój mam troszeczkę mały i nie mam warunków do "skakania".
Jakieś rady na początek?
Stary 2013-07-18, 14:04   #912
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
hej przygarniecie?
Myślę, ze przygarniemy
Napisz coś więcej

EDIT: doczytałam
A czemu w podpisie masz inną wagę niz w opisie? Coś już zrzuciłaś?

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2013-07-18 o 14:06
Stary 2013-07-18, 14:13   #913
evelinkaa90
Raczkowanie

jak zakładałam konto, to taką miałam.. ale już usunęłam
Stary 2013-07-18, 14:22   #914
arnama
Zakorzenienie

A ile masz wzrostu?

Stary 2013-07-18, 14:26   #915
evelinkaa90
Raczkowanie

Cytat:
A ile masz wzrostu?
163cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 16:26   #916
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Mam na imię Ewelina, mam 23 lata studiuję (został mi ostatni rok). Jestem szczęśliwie zakochana.
Mój problem polega na tym, że strasznie się zapuściłam.. Idąc na studia ważyłąm 53-54kg.. teraz ważę 65,5. Postanowiłam, przez wakację zmienię to.. wezmę się za siebie, aby wracając w październiku ktoś mi powiedział "wow, dobrze wyglądasz". Mam problem z akceptacją siebie, mam kompleksy dotyczące mojego wyglądu (głównie wagi) już od dawna.. Postanowiłam, że zacznę jeść zdrowo, ćwiczyć.. Mam nadzieję, że ten wątek mi w tym pomoże.. Ma w sobie dużo pozytywnej energii.. po przeczytaniu pierwszego posta stwierdziłam "Tak, ten wątek mnie zmotywuje" Lubię ćwiczyć z Chodakowską, co prawda wolę skalpel niż turbo.. może to z racji tego, że pokój mam troszeczkę mały i nie mam warunków do "skakania".
Jakieś rady na początek?
Dobrze trafiłas

po Chodakowskiej sa fajne efekty, robiłam skalpel i szybko sie pojawily, ale mnie znudził niestety , teraz cwicze to na co mam ochhote poprostu

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 16:46   #917
evelinkaa90
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze trafiłas

po Chodakowskiej sa fajne efekty, robiłam skalpel i szybko sie pojawily, ale mnie znudził niestety , teraz cwicze to na co mam ochhote poprostu
wiem właśnie, oglądałałam miliony zdjęć.. wszystkie metamorfozy są świetne
gorzej u mnie z jedzeniem.. albo jem za rzadko, albo za duzo..;/
Stary 2013-07-18, 17:30   #918
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
wiem właśnie, oglądałałam miliony zdjęć.. wszystkie metamorfozy są świetne
gorzej u mnie z jedzeniem.. albo jem za rzadko, albo za duzo..;/
To mozemy sobie piąteczke przybic
ja z cwiczeniami tez nie mam problemów, najgorzej, ze nie umiem jesc o tych samych porach :/ no i jem albo własnie za mało albo za duzo i to za duzo weglowodanów, chociaz ostatnio sie oduczyłam jesc chleb i ziemniaki, wiec nie jest najgorzej

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 17:48   #919
evelinkaa90
Raczkowanie

Cytat:
To mozemy sobie piąteczke przybic
ja z cwiczeniami tez nie mam problemów, najgorzej, ze nie umiem jesc o tych samych porach :/ no i jem albo własnie za mało albo za duzo i to za duzo weglowodanów, chociaz ostatnio sie oduczyłam jesc chleb i ziemniaki, wiec nie jest najgorzej
ja pieczywo staram się jeść rano.. czasem wiadomo.. no nie da się, makaron zastępuję ciemnym.. niestety nie lubię brązowego ryżu.. jeżeli chodzi o ziemniaki to czasem pozwalam sobie na pieczone

pieczywo najczęściej jem w postaci grzanek i coś na wierzch, ostatnio dostałam od tżta toster (może to śmiesznie zabrzmi ale tylko raz w życiu jadłam takie grzanki z tostera co "wyskakują") do tego albo ser, albo dżemik i takie jem śniadanko prawie codziennie wolę taki "opieczony" chlebek.. kupuję taki niby "pełnoziarnisty"

Tż lubi strasznie pizze, i nawet często tam chodzimy.. ;/ dlatego też muszę się oduczyć albo ograniczać się do 1 kawałka, góra 2..

Jutro robimy z Tż grila.. ale postanowiłam zrobić jakieś sałatki, szaszłyki, pieczone mięsko.. kiełbaski zostawie dla facetów (mimo, że uwielbiam takie upieczone)

co wy jadacie najczęściej na kolację?
Stary 2013-07-18, 18:11   #920
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja najczesciej serek wiejski z jakimis warzywami

ojj uwielbiam kiełbaski z grilla

Ale mi sie nudzi

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 18:18   #921
valium8
Przyczajenie

Kurczę ja co miesiąc czytam inne opinie na temat węglowodanów według większości dietetyków to podstawa zdrowej diety, z drugiej strony ostatnio czytałam gdzieś że jednak powinno się je ograniczać W moim przypadku to ta druga opinia znajduje potwierdzenie

A na kolację najbardziej lubię sałatki, np. grecką
valium8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 18:22   #922
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja ograniczam węgle, bo raz lepiej sie czuje jak sie nie opcham chlebem itp itd a dwa szybciej mi wada spada
Juz to przetestowałam

ooo zjadłabym sałatke grecka, ale fety nie mam a mój len mi nie pozwala isc do sklepu

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2013-07-18 o 18:23
Stary 2013-07-18, 18:40   #923
evelinkaa90
Raczkowanie

Cytat:
Ja najczesciej serek wiejski z jakimis warzywami

ojj uwielbiam kiełbaski z grilla

Ale mi sie nudzi
też uwielbiam, no ale to zobczymy jutro.. jak już nie będę mogła wytrzymać to się skuszę ;d

Cytat:
Napisane przez valium8 Pokaż wiadomość
Kurczę ja co miesiąc czytam inne opinie na temat węglowodanów według większości dietetyków to podstawa zdrowej diety, z drugiej strony ostatnio czytałam gdzieś że jednak powinno się je ograniczać W moim przypadku to ta druga opinia znajduje potwierdzenie

A na kolację najbardziej lubię sałatki, np. grecką
grecka mniaaam <3 ja jutro sobie chyba na obiad zrobie sałatkę cezar

Jakie plany na wieczór?
Stary 2013-07-18, 18:56   #924
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja teraz odpoczywam z maska i olejkiem na włosach , zaraz jakas kolacje zjem i pojde hula hop pokręcic
a Ty ?

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-18, 18:58   #925
evelinkaa90
Raczkowanie

Cytat:
Ja teraz odpoczywam z maska i olejkiem na włosach , zaraz jakas kolacje zjem i pojde hula hop pokręcic
a Ty ?
też odpoczywam, nudzę się w sumie ;p
jaką maskę i oleki używasz do włosów?:P

Szukam jakiegoś serialu który mogłabym zacząć oglądać;D
Stary 2013-07-18, 19:05   #926
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
też odpoczywam, nudzę się w sumie ;p
jaką maskę i oleki używasz do włosów?:P

Ojjj róznych teraz mam Kallosa Latte i olejek Baby dream moja ulubiona mieszanka

własnie tez bym cos poogladała, ale nie wiem co 90210 uwielbiam, ale sie skonczyło

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-19, 09:31   #927
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

co wy jadacie najczęściej na kolację?

Ja jadam "byle co" bo nie trzymam żadnej diety

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

Ja ostatnio zaczęłam oglądać "Teresę" na tvn player Tak tak..... telenowela meksykańska ale mnie wciągła, no i podoba mi się jeden pan

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 15:54   #928
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hejka laski

co tam słychac? jakie plany na weekend ?

Think happy - be happy

M

Stary 2013-07-20, 06:36   #929
valium8
Przyczajenie

Hej
dzisiaj w planie mam bieganie z rana (tak za godzinkę), wieczorem ćwiczenia na nogi i brzuch jutro mam za to w planach dzień wolny od ćwiczeń, czyli pewnie porobię przysiady i brzuszki
Wczoraj wreszcie wybrałam się na fitness i jestem happy

Przeglądałam z rana składy wszystkich płatków śniadaniowych i jestem zawiedziona ich składem... Co myślicie o tym: http://www.sante.pl/p138/musli-lo-be...z-owocami-300g ?
valium8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:41   #930
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez valium8 Pokaż wiadomość
Hej
dzisiaj w planie mam bieganie z rana (tak za godzinkę), wieczorem ćwiczenia na nogi i brzuch jutro mam za to w planach dzień wolny od ćwiczeń, czyli pewnie porobię przysiady i brzuszki
Wczoraj wreszcie wybrałam się na fitness i jestem happy

Przeglądałam z rana składy wszystkich płatków śniadaniowych i jestem zawiedziona ich składem... Co myślicie o tym: http://www.sante.pl/p138/musli-lo-be...z-owocami-300g ?
Ja sie na składach raczej nie znam, ale wydaje mi sie ze lepiej w domu zrobic muesli np tak : http://feeleat.blogspot.com/2013/05/...bez-cukru.html

napewno bedzie o wiele zdrowsze niz to kupowane w sklepie

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości