|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Ja musze kiedyś przejrzeć listę imion, na razie moje pomysły odpadają, bo TŻ ma bardzo dużą rodzinę i co coś wymyślę to się okazuje, że ktoś już takie imię dał dziecku, albo jakaś kuzynka się tak nazywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Raczkowanie
|
Witam się wieczorową porą
![]() nadgoniłam wszystko i zmęczenie wzięło górę i szczerze powiedziawszy nie pamiętam o czym czytałam... chyba za dużo zajęć się zebrało... ale przynajmniej wybraliśmy knajpę i jutro idziemy rezerwować termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Konto usunięte
|
A niech se twierdzi
![]() Co się wagą przejmujesz? Luzik ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Chyba mi się włączył stres przedślubny bo nie mogę spać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |||
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:49 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41871949]Dziewczyny, strasznie cierpnie mi prawa ręka ![]() ![]() Przyszła mi paczka z lulajbaby.com. Rożek i ręcznik są świetnej jakości, reszta: podkłady, wkładki, gąbeczka, nożyczki- też fajne ![]() Pojechaliśmy dziś do Pepco i kupiłam Michasiowi jeszcze kilka ciuszków- 2 pajacyki i 2 porteczki ze stópkami.[/QUOTE] Dzidzia uciska na jakis nerw. Ja tez mam tak czasami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- Ja jak widac nie spie. Za duzo wrazen .. Milo mnie pozegnano , oczywiscie z nadzieja ze za rok bede z powrotem - bo wszystko na mnie czeka. Sciski , usciski no I placz .. Tak sie rozwyłam ze nie bylam w stanie za duzo powiedziec , plakalam I plakalam az pozniej sama z siebie sie przez łzy smiałam bo nie umiałam przestać .. Dostałam w prezencie elektroniczna nianie TT - z kamerka ( wyglada jak sklepowy monitoring) ![]() Od jutra laba. Co ja bede robic ???? Chyba puzzle sobie kupie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4148 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Ja już od 4 dospać nie mogę... ![]() ![]() Dziś jedziemy do znajomych,a później na działkę i wracamy jutro ![]() Wczoraj pocytowałam, już miałam zamiar odpisywać... ale tż tak mnie wkurzył,że wyłączyłam lapka i doopa ![]() Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci ![]() ![]() Trele, fajnie że za rok masz gdzie wracać ![]() Anoula,Miki,Nasturcja... Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia ![]() ![]() ![]() Czekamy na relację poślubne. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-20 o 04:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Hej hej ![]() Jedziemy dzisiaj z Tz po czesc do samochodu i znowu pewnie pol dnia nam sie zejdzie ![]() Dziewczyny slubujace, wszystkiego najlepszego na Nowych Drogach! Nie stresujcie sie wszystko pojdzie jak sobie wymarzylyscie! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-20 o 06:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Ja też w nocy spać nie mogłam ale na szczęście nie włączyłam kompa, bo tak to bym do rana przesiedziała....jesteści e szalone...nie spać o 3, 4, 5, w nocy...dziewczyny mówię Wam śpijcie ile tylko możecie, bo później nie będziecie miały tyle okazji i trzeba będzie łapać drzemkę w pośpiechu na stojąco odgrzewając mężowi obiad.
![]() hihihihii Do nas przyjechał znajomy i już miałam starcie z mężem o alkohol. Nie wiem czemu ale nie jestem w stanie znieść tego, że On koniecznie musi się napić. Chciał pić wódkę...powiedziałam, że Mu nie radzę...to otworzył wino i ja myślałam, że kulturalnie butelkę sobie spłaszczą i pójdą spać...nie to mój mąż kiedy ja już próbowałam spać stwierdził, że otworzy drugą...no i wstałam z łóżka i powiedziałam, że mowy nie ma. Dziewczyny może ja rzeczywiście przesadzam...ale po Jego ostatnich wybrykach z powrotem do domu wstawionym ( mojemu nie trzeba dużo, by zaczął "zmiękczać końcówki") to po prostu jestem tak anty nastawiona, że aż czuję jak mi kolce na plecach wyłażą by zacząć kłuć.... Nie wiem po prostu nie czuję się komfortowo, zwłaszcza, że np.; gdyby coś mi się zaczęło dziać, to nawet nie jest w stanie wsiąść do auta by zawieźć mnie do szpitala... Czy ja na serio tak dużo wymagam, bo On oczywiście uważa, że jak tak dalej pójdzie to będę kazała Mu się zaszyć... ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- A i wszystkim Pannom Młodym szczęścia na nowej drodze życia. Dużo radości, uśmiechu na twarzy i tego żaru uczucia, które Was połączyło, by nigdy nie wygasło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41875707]
Kurcze ja o tym zespole cieśni nadgarstka kiedyś czytałam i oglądałam program i teraz od razu pomyślałam, że to może jest to... Pobolewa momentami nadal :/[/QUOTE] Jak chcesz to skonsultuj to z neurologiem ale mysle ze nic Ci z tym nie zrobi tak jak i mi, ale wizyta moze Cie uspokoic ![]() Cytat:
Jeju w koncu odzyskalam swoj telefon i od razu lepiej mi sie z wizazu korzysta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-20 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja przykładam się do życzeń dla Anoula i Nasturcja ![]() Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli ![]() O której ślub? Ja idę do fryzjera na 10, ślub 16. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Cytat:
Anoula,Miki,Nasturcja. Wszystkiego najlepszego! Samych pięknych chwil w życiu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ja już myślałam że do nadrabiania będę miała co najmniej pół dnia a tu tylko pare pościków....toż to szok ![]() Idę zacząć się ogarniać ![]() ŚLUBUJĄCE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Ja mam dzisisj spotkanie kilku mamusiek maj-czerwiec 2012 w Krakowie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma
Cytat:
Dziękujemy za życzenia Cytat:
Cytat:
Miki, Nasturcja przed wszystkim dużo miłości ![]() Ja jestem już po czesaniu, jeszcze tylko muszę na chwilę podejść kwiatka wpiąć. Miało nie być ale moje włosy dziś nie chciały współpracować i fryzjerka doradziła żeby wpiąć. Czekam aż mama przywiezie z bukietem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Raczkowanie
|
Ja również przyłączam się do brzuszkowych życzeń dla Was, dużo szczęścia na Nowej Drodze Życie
![]() Maja od rana kopie mnie;-) Przekonałyście mnie, że 6kg to nic, więc wczoraj wciągnęłam arbuza, a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Anoula, Miki, Nasturcja - zyczymy z Nina by dzisiejszy dzien byl jednym z najpiekniejszych w Waszym zyciu! Wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze zycia!
![]()
#4160 | ||
Zakorzenienie
|
Anoula, Miki, Nasturcja Wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze życia. Żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was wyjątkowy ! ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() Fajnie ze strony pracowników że miło Cię pożegnali i że Twoje miejsce będzie tam na Ciebie czekać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Nasturcja
Miki Anoula Najlepszego na Nowej drodze zycia . Superrowej zabawy, wygodnej kiecy I owocnej nocy poslubnej. A my? Ale sie dzis schlejemy co? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Kolejny piękny dzień się zapowiada ale i tak dziś siedzę w domu...jutro jedziemy nad ocean ![]() Anoula, Miki i Nasturcja - życzę Wam, żeby ten dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu. Żeby wszystko się pięknie udało tak jak było zaplanowane ![]() Oraz dużo szczęścia i miłości na nowej Wspólnej drodze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie się współpracownicy spisali ![]() ![]() Wreszcie odpoczniesz i się przygotujesz na powitanie Majeczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
O ile bedzie pogoda, choc prognoze przewiduja caly przyszly tydzien to samo ? Jak u Was? Nadal taki skwar? Ja nie pamietam takiego lata w UK od kad tu jestem.. Co do dzidzi, skoro mowisz ze 31/32 tydz powinna sie obrocic to moze , wybiore sie troche wczesniej? :mysli: Wczoraj mi dziewczyna w pracy powiedziala ze wystarczy pojsc do szpitala na oddzial położnych I powiedziec ze wydaje mi sie ze dziecko sie za malo rusza, I nie moga mi odmowic dodatkowego skanu. I mysle czy tak tego nie zagrac ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryyyyyyyyyyyyyyy
![]() Dla Panien Młodych ![]() życzę Wam niezapomnianych wrażeń z dzisiejszego dnia, i reszty całego wspólnego życia, samych szczęśliwych chwil, cierpliwości do mężów, stabilnej sytuacji, spełnienia marzeń i udanych nocy poślubnych( dzieci już nie poczniecie w tą noc, niestety ![]() ![]() ![]() a my teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
mi lekarz w pierwszej ciąży mówił, że do 35 tc dziecko ma czas by się obrócić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Raczkowanie
|
A właśnie dziewczyny, z jakich województw jesteście, może zorganizujemy jakieś spotkanko;-) ja z zachodniopomorskiego....
Trele_Morele ja stawiam gazowanego Tymbarka ;-) zawsze to bąbelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie i dzidziusie!
![]() Kurcze! nie było mnie dwa dni, a tu tyle napisałyście, że nie mogłam tego nadrobić, ale jakoś mi się udało. Nie sądziłam, że takie tempo narzucicie! ![]() Powiem Wam kilka słów o sobie. Nazywam się Renata, mam 24 lata (w tym roku skończę 25). Z mężem mym znam się 12 lat, od ponad 10 lat jesteśmy razem, a dokładnie 3 tygodnie temu powiedzieliśmy sobie "tak". ![]() O Bąbelka staraliśmy się 3 cykle. Najpierw chcieliśmy czekać do ślubu (planowanego od pół roku), ale tak bardzo chcieliśmy mieć dzieciątko, że nie mogliśmy się powstrzymać! ![]() Co do dzidziusia niestety jeszcze nie znam płci, bo na każdym badaniu usg sobie smacznie spał i nóżkami zakrywał wszystko i nie dał się wcale popodglądać. Czuję coś, że będzie chłopczyk, ale zobaczymy... Jutro dokładnie będzie 21tc, a od dwóch dni czuję jak Bąbelek wierci się w swoim domku i podkopuje mamę od środka. Uwielbiam to uczucie! ![]() Jeszcze nie zaczęłam kompletować wyprawki i jak czytam ile Wy już macie to jestem przerażona. Muszę się jak najszybciej za to zabrać. ![]() Co do kilogramów to ja jeszcze nie przytyłam nic, może to dlatego, że nie należę do osób szczupłych, a dokładniej mówiąc zawsze miałam sporo zbędnych kilogramów i Maluszek korzysta z moich zapasów, choć sam już waży ok 310g. ![]() Ogólnie w ciąży czuję się bardzo dobrze. Nie miałam żadnych nudności, nie wymiotowałam ani razu, nie mam duszności i bólów, zgaga mnie nie męczy .... czasem mam tylko zachcianki na jakieś jedzenie i dziwne humorki, a po za tym energia mnie rozpiera i mogłabym góry przenosić. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania zadawajcie śmiało! Póki co wracam do wyrka obudzić męża. ![]() PS. Wszystkim ślubującym dzisiaj życzę dużo miłości, seksu i namiętności! ![]() Pozdrawiam i przesyłam buziaki! ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- U mnie wszystkiego pod dostatkiem! Jest cola zwykła i z cytrynką, sok przecierowy, soki wieloowocowe, woda, a w lodówce pyszna mrożona herbatka (wolę być przygotowana, bo nigdy nie wiem na co będę miała smaka następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zadomowienie
|
Anoula, Miki , Nasturcja
Wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze na nowej drodze życia ! Wasze zdrowie dziewczyny ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że się odezwałaś i chcesz do nas dołączyć ![]() W ogóle znowu chamsko się zachowuje i się z Wami nie przywitałam ![]() Witam Was brzuchatki w 26 tygodniu ! ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-20 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.