Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 21:35   #4141
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Anoula Natalie sa bardzo fajne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mój TŻ też chce NatalieJa nie jestem w 100%przekonana, ale lepszego pomysłu póki co nie mam
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 21:55   #4142
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Anoula Natalie sa bardzo fajne

Ja akurat niestety trafiłam na niektóre niezbyt fajne i dlatego mam kiepskie skojarzenia.

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Mój TŻ też chce NatalieJa nie jestem w 100%przekonana, ale lepszego pomysłu póki co nie mam
Ja musze kiedyś przejrzeć listę imion, na razie moje pomysły odpadają, bo TŻ ma bardzo dużą rodzinę i co coś wymyślę to się okazuje, że ktoś już takie imię dał dziecku, albo jakaś kuzynka się tak nazywa.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 21:59   #4143
Margot156
Raczkowanie

Witam się wieczorową porą
nadgoniłam wszystko i zmęczenie wzięło górę i szczerze powiedziawszy nie pamiętam o czym czytałam... chyba za dużo zajęć się zebrało...
ale przynajmniej wybraliśmy knajpę i jutro idziemy rezerwować termin
Margot156 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 22:04   #4144
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Moja lekarka twierdzi, że to dużo
A niech se twierdzi Ja w 1 ciąży przytyłam 19kg- waga wyjściowa 55kg, 1,64m wzrostu i nikt mi nie mówił, że to dużo. Córcia ważyła 3600, była zdrowa, ja się nie objadałam- tak po prostu się to zgromadziło wszystko.

Co się wagą przejmujesz? Luzik 6kg to jest na prawdę nic!

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja tak mam do tej pory, byłam na konsultacji u neurologa stwierdziła zespół cieśni nadgarstka, zaleciła zrobienie badań czy nie mam cukrzycy i czy to nie od tego no i mam stabilizator na nadgarstek nosić, wyniki mam dobre ale dała mi skierowanie do fizykoterapeuty na krioterapie
Kurcze ja o tym zespole cieśni nadgarstka kiedyś czytałam i oglądałam program i teraz od razu pomyślałam, że to może jest to... Pobolewa momentami nadal :/
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 22:54   #4145
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Ja akurat niestety trafiłam na niektóre niezbyt fajne i dlatego mam kiepskie skojarzenia.

Ja musze kiedyś przejrzeć listę imion, na razie moje pomysły odpadają, bo TŻ ma bardzo dużą rodzinę i co coś wymyślę to się okazuje, że ktoś już takie imię dał dziecku, albo jakaś kuzynka się tak nazywa.
Jeszcze czasu na myślenie mamy

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorową porą
nadgoniłam wszystko i zmęczenie wzięło górę i szczerze powiedziawszy nie pamiętam o czym czytałam... chyba za dużo zajęć się zebrało...
ale przynajmniej wybraliśmy knajpę i jutro idziemy rezerwować termin
Czyli jedno z głowy

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 23:47   #4146
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Chyba mi się włączył stres przedślubny bo nie mogę spać

Stary 2013-07-20, 02:13   #4147
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witam witam
Wiem, że należy mi się za zdjęcia wyprawki które obiecałam, ale piszę cały czas z telefonu i nie umiałam ich załadować, jak mi naprawią kompa to się pochwalę
Byłam wczoraj na wizycie połówkowej i wszystko z młodym jest ok, wszystkie wymiary prawidłowe, waży 530 g i nadal jest chłopcem
Mam też jedną wiadnomość, która mi spędza spędza sen z powiek, otóż mój synek jest ułożony pośladkowo i jeśli się nie obróci czeka mnie cc ginka powiedziała, że niby ma jeszcze czas sie odpowiednio ułożyć, ale z każdym dniem będzie miał corac mniej miejsca.. No cóż dla dzidzi wszystko
Teraz idę nadrabiać.
Za to zeby sie obròcił , ma jeszcze mnostwo czasu .. Moge zapytac gdzie go czyjesz najbardziej? W ktorym miejscu?

---------- Dopisano o 02:49 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
udanej wizyty i potwierdzenia synusia

Kochana jeszcze ma dużo czasu, żeby się przekręcić...moja też dupką w dole, ale ginka powiedziała, że się jeszcze będzie sto razy przekręcała i w sumie do 31tc ma czas na to.

Miejmy nadzieję, że te nasze szkraby się obrócą jak trzeba, a jak nie to trudno i cc przeżyjemy
Powiedziala Ci Ginka ze do 31 t jest cZas? Nie dluzej ? To moze ja juz moge pojsc na to USG?

---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ----------

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
tylko troszkę

podobno tarte jabłka pomagają

Kurcze, wróciłam z miasta a tego dalej nie ma A ja tu czekam z utęsknienieeem

Nakupowałam sobie gazetek w stylu "Będę mamą" i teraz biorę się za czytanie Jak coś mądrego wyczytam to dam znać!
A jablka to nie czasem na dodatkowe prze czyszczenie ? ;>

---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41871949]Dziewczyny, strasznie cierpnie mi prawa ręka Ale to tak momentalnie mi ja niemal odejmuje i nie wiem co to się dzieje Mam nadzieję, że to tylko jakies chwilowe, a nie nic groźnego... Miałyście coś podobnego? Mi się to zdarza pierwszy raz w życiu.

Przyszła mi paczka z lulajbaby.com. Rożek i ręcznik są świetnej jakości, reszta: podkłady, wkładki, gąbeczka, nożyczki- też fajne

Pojechaliśmy dziś do Pepco i kupiłam Michasiowi jeszcze kilka ciuszków- 2 pajacyki i 2 porteczki ze stópkami.[/QUOTE]

Dzidzia uciska na jakis nerw. Ja tez mam tak czasami

---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ----------

Ja jak widac nie spie. Za duzo wrazen ..
Milo mnie pozegnano , oczywiscie z nadzieja ze za rok bede z powrotem - bo wszystko na mnie czeka. Sciski , usciski no I placz .. Tak sie rozwyłam ze nie bylam w stanie za duzo powiedziec , plakalam I plakalam az pozniej sama z siebie sie przez łzy smiałam bo nie umiałam przestać ..
Dostałam w prezencie elektroniczna nianie TT - z kamerka ( wyglada jak sklepowy monitoring) I taka ramke na ktorej odciska sie raczke I stòpke dzidziusia .

Od jutra laba. Co ja bede robic ???? Chyba puzzle sobie kupie )

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 04:33   #4148
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Ja już od 4 dospać nie mogę..., więc włączyłam tv,odpaliłam lapka i sobie siedzę
Dziś jedziemy do znajomych,a później na działkę i wracamy jutro

Wczoraj pocytowałam, już miałam zamiar odpisywać... ale tż tak mnie wkurzył,że wyłączyłam lapka i doopa

Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci

Trele, fajnie że za rok masz gdzie wracać,teraz to będziesz miała więcej czasu na forum :P

Anoula,Miki,Nasturcja... Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia
Czekamy na relację poślubne.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-20 o 04:35
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 06:12   #4149
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja już dziękuję w imieniu swoim i TŻ, wstałam przed budzikiem, nie mam co robić :x do fryzjera mam na 8 dopiero :x
Stary 2013-07-20, 06:18   #4150
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Właśnie oglądaliśmy program o fotelikach samochodowych,z tego linku co kiedyś chyba Antibia wrzucała o wózkach.

Ceny Maxi cosi powalają
Moglabys wrzucic tego linka? Mimo ze mam juz mniej wiecej fotelik wybrany to z checia obejrze

Hej hej
Jedziemy dzisiaj z Tz po czesc do samochodu i znowu pewnie pol dnia nam sie zejdzie

Dziewczyny slubujace, wszystkiego najlepszego na Nowych Drogach! Nie stresujcie sie wszystko pojdzie jak sobie wymarzylyscie!
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-20 o 06:20
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 06:44   #4151
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI

Ja też w nocy spać nie mogłam ale na szczęście nie włączyłam kompa, bo tak to bym do rana przesiedziała....jesteści e szalone...nie spać o 3, 4, 5, w nocy...dziewczyny mówię Wam śpijcie ile tylko możecie, bo później nie będziecie miały tyle okazji i trzeba będzie łapać drzemkę w pośpiechu na stojąco odgrzewając mężowi obiad.
hihihihii
Do nas przyjechał znajomy i już miałam starcie z mężem o alkohol. Nie wiem czemu ale nie jestem w stanie znieść tego, że On koniecznie musi się napić. Chciał pić wódkę...powiedziałam, że Mu nie radzę...to otworzył wino i ja myślałam, że kulturalnie butelkę sobie spłaszczą i pójdą spać...nie to mój mąż kiedy ja już próbowałam spać stwierdził, że otworzy drugą...no i wstałam z łóżka i powiedziałam, że mowy nie ma.
Dziewczyny może ja rzeczywiście przesadzam...ale po Jego ostatnich wybrykach z powrotem do domu wstawionym ( mojemu nie trzeba dużo, by zaczął "zmiękczać końcówki") to po prostu jestem tak anty nastawiona, że aż czuję jak mi kolce na plecach wyłażą by zacząć kłuć....
Nie wiem po prostu nie czuję się komfortowo, zwłaszcza, że np.; gdyby coś mi się zaczęło dziać, to nawet nie jest w stanie wsiąść do auta by zawieźć mnie do szpitala...
Czy ja na serio tak dużo wymagam, bo On oczywiście uważa, że jak tak dalej pójdzie to będę kazała Mu się zaszyć...

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

A i wszystkim Pannom Młodym szczęścia na nowej drodze życia. Dużo radości, uśmiechu na twarzy i tego żaru uczucia, które Was połączyło, by nigdy nie wygasło.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 07:06   #4152
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41875707]
Kurcze ja o tym zespole cieśni nadgarstka kiedyś czytałam i oglądałam program i teraz od razu pomyślałam, że to może jest to... Pobolewa momentami nadal :/[/QUOTE]
Jak chcesz to skonsultuj to z neurologiem ale mysle ze nic Ci z tym nie zrobi tak jak i mi, ale wizyta moze Cie uspokoic

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ja też w nocy spać nie mogłam ale na szczęście nie włączyłam kompa, bo tak to bym do rana przesiedziała....jesteści e szalone...nie spać o 3, 4, 5, w nocy...dziewczyny mówię Wam śpijcie ile tylko możecie, bo później nie będziecie miały tyle okazji i trzeba będzie łapać drzemkę w pośpiechu na stojąco odgrzewając mężowi obiad.
hihihihii
Do nas przyjechał znajomy i już miałam starcie z mężem o alkohol. Nie wiem czemu ale nie jestem w stanie znieść tego, że On koniecznie musi się napić. Chciał pić wódkę...powiedziałam, że Mu nie radzę...to otworzył wino i ja myślałam, że kulturalnie butelkę sobie spłaszczą i pójdą spać...nie to mój mąż kiedy ja już próbowałam spać stwierdził, że otworzy drugą...no i wstałam z łóżka i powiedziałam, że mowy nie ma.
Dziewczyny może ja rzeczywiście przesadzam...ale po Jego ostatnich wybrykach z powrotem do domu wstawionym ( mojemu nie trzeba dużo, by zaczął "zmiękczać końcówki") to po prostu jestem tak anty nastawiona, że aż czuję jak mi kolce na plecach wyłażą by zacząć kłuć....
Nie wiem po prostu nie czuję się komfortowo, zwłaszcza, że np.; gdyby coś mi się zaczęło dziać, to nawet nie jest w stanie wsiąść do auta by zawieźć mnie do szpitala...
Czy ja na serio tak dużo wymagam, bo On oczywiście uważa, że jak tak dalej pójdzie to będę kazała Mu się zaszyć...
Z jednej strony wydaje mi sie ze troszeczke przesadzasz, przyjechal kolega/ przyjaciel to wiadomo ze chca sie napic i to normalne jest, ale z drugiej strony jezeli po ostatnim razie mieliscie jakies nie przyjemnosci to faktycznie na jednej butelce skonczyc powinien zeby Cie nie denerwowac

Jeju w koncu odzyskalam swoj telefon i od razu lepiej mi sie z wizazu korzysta
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-20 o 07:07
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 07:13   #4153
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Dzięki

I ja przykładam się do życzeń dla Anoula i Nasturcja

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli

Cytat:
Ja już dziękuję w imieniu swoim i TŻ, wstałam przed budzikiem, nie mam co robić :x do fryzjera mam na 8 dopiero :x
O której ślub? Ja idę do fryzjera na 10, ślub 16.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:01   #4154
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Eee tam kilka sztuk.... Tu na forum masz kilka fajnych Natalii

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Fajne sa... Wiem z własnego doświadczenia.... :p

Anoula,Miki,Nasturcja.
Wszystkiego najlepszego! Samych pięknych chwil w życiu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:32   #4155
kyte
Wtajemniczenie

Witajcie
Ja już myślałam że do nadrabiania będę miała co najmniej pół dnia a tu tylko pare pościków....toż to szok
Idę zacząć się ogarniać
ŚLUBUJĄCE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:33   #4156
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Ja mam dzisisj spotkanie kilku mamusiek maj-czerwiec 2012 w Krakowie

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-20, 08:37   #4157
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma

Cytat:
hihihihii

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

A i wszystkim Pannom Młodym szczęścia na nowej drodze życia. Dużo radości, uśmiechu na twarzy i tego żaru uczucia, które Was połączyło, by nigdy nie wygasło.
Z facetami to się ciężko dogadać. Widzę po swoim ojcu że jak zacznie to mu ciężko przestać.

Dziękujemy za życzenia

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzięki

I ja przykładam się do życzeń dla Anoula i Nasturcja

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli

O której ślub? Ja idę do fryzjera na 10, ślub 16.
My mamy cywilny o 12:25, więc mało czekania

Cytat:
Eee tam kilka sztuk.... Tu na forum masz kilka fajnych Natalii

Fajne sa... Wiem z własnego doświadczenia.... :p

Anoula,Miki,Nasturcja.
Wszystkiego najlepszego! Samych pięknych chwil w życiu

Również dziękuję za życzenia

Miki, Nasturcja przed wszystkim dużo miłości jak jest miłość to już bardzo dużo. Dużo szczęścia dziewczyny!!!

Ja jestem już po czesaniu, jeszcze tylko muszę na chwilę podejść kwiatka wpiąć. Miało nie być ale moje włosy dziś nie chciały współpracować i fryzjerka doradziła żeby wpiąć. Czekam aż mama przywiezie z bukietem.

Stary 2013-07-20, 08:41   #4158
Angie_gg
Raczkowanie

Ja również przyłączam się do brzuszkowych życzeń dla Was, dużo szczęścia na Nowej Drodze Życie

Maja od rana kopie mnie;-)
Przekonałyście mnie, że 6kg to nic, więc wczoraj wciągnęłam arbuza, a co
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:59   #4159
aaby
Zakorzenienie

Anoula, Miki, Nasturcja - zyczymy z Nina by dzisiejszy dzien byl jednym z najpiekniejszych w Waszym zyciu! Wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze zycia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 09:18   #4160
domii29
Zakorzenienie

Anoula, Miki, Nasturcja Wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze życia. Żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was wyjątkowy !

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość

[/COLOR]Ja jak widac nie spie. Za duzo wrazen ..
Milo mnie pozegnano , oczywiscie z nadzieja ze za rok bede z powrotem - bo wszystko na mnie czeka. Sciski , usciski no I placz .. Tak sie rozwyłam ze nie bylam w stanie za duzo powiedziec , plakalam I plakalam az pozniej sama z siebie sie przez łzy smiałam bo nie umiałam przestać ..
Dostałam w prezencie elektroniczna nianie TT - z kamerka ( wyglada jak sklepowy monitoring) I taka ramke na ktorej odciska sie raczke I stòpke dzidziusia .

Nic się nie martw, napewno znajdziesz sobie masę zajęć do roboty, póki co odpoczywaj !
Fajnie ze strony pracowników że miło Cię pożegnali i że Twoje miejsce będzie tam na Ciebie czekać

Cytat:
hihihihii

Jestem wielką przeciwniczką picia alkoholu przez facetów, bo alkohol im całkowicie wypłukuje szare komórki... Chciał się napić ok, niech się napije ale z umiarem a nie wlewa w siebie ile wlezie. Też jestem zdania że jakby mi się coś działo to TŻ po spożyciu alkoholu nie nadaje się do tego żeby gdziekolwiek mnie zawieźć czy coś... no ale weź to wytłumacz chłopu... Także doskonale Cię rozumiem
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 09:22   #4161
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Nasturcja
Miki
Anoula
Najlepszego na Nowej drodze zycia . Superrowej zabawy, wygodnej kiecy I owocnej nocy poslubnej.

A my? Ale sie dzis schlejemy co? Ja stawiam Nestea - wiecej nie mam )

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-20, 09:26   #4162
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Kolejny piękny dzień się zapowiada ale i tak dziś siedzę w domu...jutro jedziemy nad ocean

Anoula, Miki i Nasturcja - życzę Wam, żeby ten dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu. Żeby wszystko się pięknie udało tak jak było zaplanowane
Oraz dużo szczęścia i miłości na nowej Wspólnej drodze

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Powiedziala Ci Ginka ze do 31 t jest cZas? Nie dluzej ? To moze ja juz moge pojsc na to USG?

Ja jak widac nie spie. Za duzo wrazen ..

Dokładnie tak do 31 - 32 tc powinna się przekręcić główką w dół, później już będzie za duża na to

Fajnie się współpracownicy spisali prezenty super

Wreszcie odpoczniesz i się przygotujesz na powitanie Majeczki

Stary 2013-07-20, 09:35   #4163
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzisisj spotkanie kilku mamusiek maj-czerwiec 2012 w Krakowie

Ale fajnie .. ciekawe czy ja kiedys bede miala okazje Was spotkac

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Dzieńdoberek
Kolejny piękny dzień się zapowiada ale i tak dziś siedzę w domu...jutro jedziemy nad ocean

Anoula, Miki i Nasturcja - życzę Wam, żeby ten dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu. Żeby wszystko się pięknie udało tak jak było zaplanowane
Oraz dużo szczęścia i miłości na nowej Wspólnej drodze

Dokładnie tak do 31 - 32 tc powinna się przekręcić główką w dół, później już będzie za duża na to

Fajnie się współpracownicy spisali prezenty super

Wreszcie odpoczniesz i się przygotujesz na powitanie Majeczki

Ale sie masz fajnie , my tez myslimy o wypadzie nad ocean , ale w przyszlym tyg Tz bedzie mial wolne.
O ile bedzie pogoda, choc prognoze przewiduja caly przyszly tydzien to samo ?
Jak u Was? Nadal taki skwar? Ja nie pamietam takiego lata w UK od kad tu jestem..

Co do dzidzi, skoro mowisz ze 31/32 tydz powinna sie obrocic to moze , wybiore sie troche wczesniej?
:mysli:
Wczoraj mi dziewczyna w pracy powiedziala ze wystarczy pojsc do szpitala na oddzial położnych I powiedziec ze wydaje mi sie ze dziecko sie za malo rusza, I nie moga mi odmowic dodatkowego skanu.
I mysle czy tak tego nie zagrac ?

KCIUKI DLA ANI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 09:36   #4164
89Beatka
Wtajemniczenie

Dzień dobryyyyyyyyyyyyyyy

Dla Panien Młodych Anoula, Miki , Nasturcja

życzę Wam niezapomnianych wrażeń z dzisiejszego dnia, i reszty całego wspólnego życia, samych szczęśliwych chwil, cierpliwości do mężów, stabilnej sytuacji, spełnienia marzeń i udanych nocy poślubnych( dzieci już nie poczniecie w tą noc, niestety) i każdych innych nocy i dni i czego tam sobie jeszcze życzycie

a my teraz :par ty::p iwo::pijemy : : gaduly:
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 09:38   #4165
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

mi lekarz w pierwszej ciąży mówił, że do 35 tc dziecko ma czas by się obrócić...

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-20, 09:42   #4166
Angie_gg
Raczkowanie

A właśnie dziewczyny, z jakich województw jesteście, może zorganizujemy jakieś spotkanko;-) ja z zachodniopomorskiego....

Trele_Morele ja stawiam gazowanego Tymbarka ;-) zawsze to bąbelki
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 10:02   #4167
Miss Triss
Zadomowienie

Witajcie mamusie i dzidziusie!

Kurcze! nie było mnie dwa dni, a tu tyle napisałyście, że nie mogłam tego nadrobić, ale jakoś mi się udało. Nie sądziłam, że takie tempo narzucicie!
Powiem Wam kilka słów o sobie. Nazywam się Renata, mam 24 lata (w tym roku skończę 25). Z mężem mym znam się 12 lat, od ponad 10 lat jesteśmy razem, a dokładnie 3 tygodnie temu powiedzieliśmy sobie "tak".
O Bąbelka staraliśmy się 3 cykle. Najpierw chcieliśmy czekać do ślubu (planowanego od pół roku), ale tak bardzo chcieliśmy mieć dzieciątko, że nie mogliśmy się powstrzymać!
Co do dzidziusia niestety jeszcze nie znam płci, bo na każdym badaniu usg sobie smacznie spał i nóżkami zakrywał wszystko i nie dał się wcale popodglądać. Czuję coś, że będzie chłopczyk, ale zobaczymy...
Jutro dokładnie będzie 21tc, a od dwóch dni czuję jak Bąbelek wierci się w swoim domku i podkopuje mamę od środka. Uwielbiam to uczucie!
Jeszcze nie zaczęłam kompletować wyprawki i jak czytam ile Wy już macie to jestem przerażona. Muszę się jak najszybciej za to zabrać.
Co do kilogramów to ja jeszcze nie przytyłam nic, może to dlatego, że nie należę do osób szczupłych, a dokładniej mówiąc zawsze miałam sporo zbędnych kilogramów i Maluszek korzysta z moich zapasów, choć sam już waży ok 310g.
Ogólnie w ciąży czuję się bardzo dobrze. Nie miałam żadnych nudności, nie wymiotowałam ani razu, nie mam duszności i bólów, zgaga mnie nie męczy .... czasem mam tylko zachcianki na jakieś jedzenie i dziwne humorki, a po za tym energia mnie rozpiera i mogłabym góry przenosić.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania zadawajcie śmiało!
Póki co wracam do wyrka obudzić męża.

PS. Wszystkim ślubującym dzisiaj życzę dużo miłości, seksu i namiętności! I pamiętajcie, że to jest WASZ dzień i to WY macie bawić się najlepiej!

Pozdrawiam i przesyłam buziaki!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
U mnie wszystkiego pod dostatkiem! Jest cola zwykła i z cytrynką, sok przecierowy, soki wieloowocowe, woda, a w lodówce pyszna mrożona herbatka (wolę być przygotowana, bo nigdy nie wiem na co będę miała smaka następnym razem ).
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 10:05   #4168
Olenka_24
Zadomowienie

Anoula, Miki , Nasturcja

Wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze na nowej drodze życia !

Wasze zdrowie dziewczyny !
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 10:08   #4169
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie i dzidziusie!

Kurcze! nie było mnie dwa dni, a tu tyle napisałyście, że nie mogłam tego nadrobić, ale jakoś mi się udało. Nie sądziłam, że takie tempo narzucicie!
Powiem Wam kilka słów o sobie. Nazywam się Renata, mam 24 lata (w tym roku skończę 25). Z mężem mym znam się 12 lat, od ponad 10 lat jesteśmy razem, a dokładnie 3 tygodnie temu powiedzieliśmy sobie "tak".
O Bąbelka staraliśmy się 3 cykle. Najpierw chcieliśmy czekać do ślubu (planowanego od pół roku), ale tak bardzo chcieliśmy mieć dzieciątko, że nie mogliśmy się powstrzymać!
Co do dzidziusia niestety jeszcze nie znam płci, bo na każdym badaniu usg sobie smacznie spał i nóżkami zakrywał wszystko i nie dał się wcale popodglądać. Czuję coś, że będzie chłopczyk, ale zobaczymy...
Jutro dokładnie będzie 21tc, a od dwóch dni czuję jak Bąbelek wierci się w swoim domku i podkopuje mamę od środka. Uwielbiam to uczucie!
Jeszcze nie zaczęłam kompletować wyprawki i jak czytam ile Wy już macie to jestem przerażona. Muszę się jak najszybciej za to zabrać.
Co do kilogramów to ja jeszcze nie przytyłam nic, może to dlatego, że nie należę do osób szczupłych, a dokładniej mówiąc zawsze miałam sporo zbędnych kilogramów i Maluszek korzysta z moich zapasów, choć sam już waży ok 310g.
Ogólnie w ciąży czuję się bardzo dobrze. Nie miałam żadnych nudności, nie wymiotowałam ani razu, nie mam duszności i bólów, zgaga mnie nie męczy .... czasem mam tylko zachcianki na jakieś jedzenie i dziwne humorki, a po za tym energia mnie rozpiera i mogłabym góry przenosić.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania zadawajcie śmiało!
Póki co wracam do wyrka obudzić męża.

PS. Wszystkim ślubującym dzisiaj życzę dużo miłości, seksu i namiętności! I pamiętajcie, że to jest WASZ dzień i to WY macie bawić się najlepiej!

Pozdrawiam i przesyłam buziaki!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

U mnie wszystkiego pod dostatkiem! Jest cola zwykła i z cytrynką, sok przecierowy, soki wieloowocowe, woda, a w lodówce pyszna mrożona herbatka (wolę być przygotowana, bo nigdy nie wiem na co będę miała smaka następnym razem ).
Witaj
Fajnie że się odezwałaś i chcesz do nas dołączyć

W ogóle znowu chamsko się zachowuje i się z Wami nie przywitałam
Witam Was brzuchatki w 26 tygodniu !

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-20 o 10:10
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 10:11   #4170
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie dziewczyny, z jakich województw jesteście, może zorganizujemy jakieś spotkanko;-) ja z zachodniopomorskiego....

Lubie gazowanego Tymbarka

KCIUKI DLA ANI

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości