![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wredna koleżanka TŻ'ta.
Nigdy nie udzielałam się na tym forum, postanowiłam napisać i poprosić o radę.
Jestem z moim Ł. niecały rok, jesteśmy dosyć kłótliwym związkiem, ale szybko się godzimy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wredna koleżanka TŻ'ta.
Ale czego się przestraszył?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ale to jest jego paczka a dziewczyna jest obca (skoro niedawno poznana), więc jakby to miało się stać, że jego dobrzy kumple się od niego odwrócą, bo jakaś nowo poznana koleżanka nie przypadła mu do gustu?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Teraz praktycznie zawsze ona jest z nimi jak wychodzą, więc wyjście do nich=spotkanie jej :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Słuchaj, nie wyobrażam sobie, żeby mój partner miał do mnie pretensje, że spotykam się ze znajomymi, do których dołączyła osoba, której nie lubię
![]() Natomiast mógłby jak najbardziej wymagać (jak bym nie wpadła na to sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Uważam że on powinien powiedzieć jej, najlepiej przy znajomych żeby nie obrażała jego dziewczyny albo niech następnym razem jak mu kolega zaproponuję wyjście a będzie ta dziewczyna, niech mu powie że nie chce przebywać w towarzystwie kogoś kto obraża jego dziewczynę. Jak kumplom zależy na nim to wiadomo kogo wybiorą
![]() Masz rację chłopak nie jest wobec ciebie lojalny i daje sobą strasznie manipulować. A co jeśli można wiedzieć on jej odpisywał na te SMS w których cię obrażała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() kiedy ona napisała "masz trochę z*ebaną dziewczynę" on odpisał "kocham ją", więc nawet nie zaprzeczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Wiesz co ja na twoim miejscu walnęła focha. Nie rozumiem jak nie można reagować jak ktoś obraża osobę którą się kocha. Rozmawiałaś z nim o tym ze cię to boli?
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2013-07-20 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moze zacznij chodzic z tz do znajomych
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() kennedy - Ł kilka razy mi to proponował, ale zdaje mi się, że ja bym się tam źle czuła. nie odnajduję się w takim towarzystwie. Edytowane przez izaazi933 Czas edycji: 2013-07-20 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ogbolnie to bylabym zla na faceta ze traktuje to w formie zartu.
Swietny zart. Poza tym.. ja wiem..powiedzialbym kolegom o sytuacji. Normalni wybraliby jego.. a nienormalni będą kręcili i ona i tak będzie łaziła za Nimi. Ale to juz jego mądrość życiowa.
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zaraz paczka sklada sie ze starych kumpli (facetow) i jednej laski, ktora dopiero co sie pojawila w towarzystwie zupelnie sama (bez innych kolezanek) oraz nie bedac dziewczyna zadnego z kumpli? Nie mowie, ze to niemozliwe ale szukam czegos co tlumaczy dosc nietypowy sklad grupy. Moze ona tak sie zachowuje bo czuje sie niepewnie i dobrze wie, ze jako pierwsza wyleci z grupy, a podryw jednego z panow to jej sposob na zostanie?
Nie wiem co radzic, chyba nic nie rob, ruch jest po stronie Twojego faceta. Ale jak ja odpedza, nawet nie umiejetnie, to w koncu odpedzi. Dopoki nie idzie spotkac sie tylko z nia, a jest grupa to nie panikuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jakby jakaś laska tak perfidnie i bez skrupułów obrażała mnie do mojego chłopaka, to sobie nawet nie wyobrażam tego, że on jej nie każe delikatnie mówiąc zamknąć dzioba. Serio sobie nie wyobrażam.
Poza tym, ja naprawdę na wiele pozwalam swojemu chłopakowi, jesteśmy ze sobą pięć lat, często wychodzi z kolegami, ale jakby miał taką koleżaneczkę, która ewidentnie próbuje przekonać go, jaka to ja przenajgorsza nie jestem, to wyraźnie oznajmiłabym, że nie chcę nigdy więcej o niej słyszeć. Zresztą, jakby skutecznie uprzykrzała mi życie, to sama bym się do niej przeszła. Czasem wystarczy kilka dosadnych słów w stronę panienki i nagle spokój.
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie gadaj z tą dziewczyną. Niby dlaczego? Nie znasz się z nią. A między wami to napsuł twój chłopak, nie ona. Owszem, możliwe że ona coś tam kombinowała, ale to też nie twój problem, tylko jego. Nie musisz go pilnować jak pies. A może ona nic złego nie miała na myśli, tylko zachowywała się niezręcznie a potem uznała, że przez ciebie paczka jej się rozpada (trudno się dziwić skoro on jej powiedział, że nie może się z nią widywać ze względu na ciebie). Aha, i dobrze by było, żebyś kolegom naświetliła sytuację, oczywiście jeśli zamierzasz z nimi jeszcze kiedyś przestawać. Bo możliwe, że ona ci teraz tam obrabia d. Wkurzają mnie takie sytuacje, bo są bardzo częste, kiedy ludzie z głupoty rozpalają konflikty między różnymi osobami bliskimi sobie i nawet nie widzą, że sami tak zrobili. Nie kabluje się tak słowo w słowo, co ktoś o kimś powiedział, chyba że naprawdę się nie lubi danej osoby. Podstawowa wiedza, którą się nabywa w podstawówce. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Dlatego, jeśli stosunki z kolegami są ok, to ja bym była za tym żeby im szepnąć jak historia naprawdę wyglądała.
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
te, a ten Twój wybranek to dysponuje jakąś przyzwoitością? bo tak jak zauważyła Wampierz, namieszał, zobaczył, że świat wokół niego zaczął płonąć i "o jejka, jejka" trzeba wiać. Twój facet powinien wykazać się jajami i pierwsze co zrobić to uciąć kontakty i wziąć to na siebie, a nie na dziewczynę zwalać jak bezwolne cielę. a już pokazywanie wiadomości od panny, raz, że prostackie, a dwa, że taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca. powinien pannie się kazać odczepić i powiedzieć, że to jego sprawa co on robi. w tym konflikcie w ogóle nie powinnaś brać udziału i być w to wmieszana, bo to nie Twoja wojna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Laska zachowuje się skandalicznie, panoszy się a Twój TŻ zamiast Cię obronić i powiedzieć jej coś, żeby w pięty poszło i żeby dała sobie spokój z wyzywaniem Cię to tylko zwiesza głowę i nie reaguje zbytnio
![]() ![]() Jeśli taka sytuacja by się powtarzała to dałabym sobie spokój, serio ![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie masz rację. Po co zawracać sobie głowę jakąś lalą, skoro facet ewidentnie nie jest tego warty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.