Odzywka do rzęs Revitalash - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artykuły i newsy

Notka

Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 16:15   #541
Tareczka
Przyczajenie

Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash

Cześć,
Stosuję odzywkę od 5 miesięcy. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęć przed, bo efekt po jest super Rzęsy są długie, ciemne i mocne.
Przy okazji chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś może polecić bardzo dobry tusz pogrubiający rzęsy? Tylko sylikonowe szczotki.

1985SiWA, u mnie też tak jest na chwilę obecną, ale to nie jest wina odżywki, tylko naturalnego wypadania rzęs Te nowe muszą nadgonić stare.
Tareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:28   #542
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tareczka Pokaż wiadomość
Cześć,
Stosuję odzywkę od 5 miesięcy. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęć przed, bo efekt po jest super Rzęsy są długie, ciemne i mocne.
Przy okazji chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś może polecić bardzo dobry tusz pogrubiający rzęsy? Tylko sylikonowe szczotki.

1985SiWA, u mnie też tak jest na chwilę obecną, ale to nie jest wina odżywki, tylko naturalnego wypadania rzęs Te nowe muszą nadgonić stare.
mam nadzieje, ze wyrownaja sie w koncu na razie bez paniki, rzeski rosna
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:51   #543
motylkowa07
BAN stały

Cytat:
Napisane przez s_sara@wp.pl Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, chcialam poinformowac, ze po 6mc od zakonczenia przygody z revitalash moje rzesy sa o polowe krotsze od stanu przed stosowaniem odzywki. Odzywke stosowalam dosc dlugo, pozniej 3x tyg, z czasem sie skonczyla i postanowilam odpoczac, rzesy wypadly i nowe od kilku mies rosna tak malutkie, ze nawet po wytuszowaniu zal na nie patrzec. Ja bylam mega zadowolona z revitalash,a teraz gdy rzesy odpoczywaja, to jestem przerazona.

Jakie sa Wasze spostrzezenia po zakonczeniu kuracji i odczekaniu kilku mies? Moze tylko ja mam problem?v

No własnei o tym pisałam. Ja tez miałam wrazenie ze moje rzesy były po prostu "dzikie" a potem nie rosły i wypadały... Zrezygnowałam z tej odzywki na zawsze.
motylkowa07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 23:56   #544
blackhairkate
Raczkowanie

Cześć dziewczyny mam do Was pytanko zamierzam kupić revitalash tylko trochę szkoda mi 320 zł za 3,5 ml na ile wystarczy mi te mniejsze 2,0 ml?
*07.14r makijaż pernamentny brwi
*07.14r princess volume
blackhairkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 23:04   #545
motylkowa07
BAN stały

Mysle ze max na 4-5mc. Ale zastanów sie tak naprawde czy warto. Dziewczyny jednak potwierdzają to ze rzesy sa piekne w momencie kiedy nakładasz odzywkę, potem juz nie. Są inne metody na piekne rzęsy.
Stary 2013-07-13, 08:20   #546
blackhairkate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylkowa07 Pokaż wiadomość
Mysle ze max na 4-5mc. Ale zastanów sie tak naprawde czy warto. Dziewczyny jednak potwierdzają to ze rzesy sa piekne w momencie kiedy nakładasz odzywkę, potem juz nie. Są inne metody na piekne rzęsy.
Czyli kupie te wieksze opakowanie :p mialam rzesy 1:1 ale trzymaly sie max tydzien , uzywam dobrych tuszy ale nie chce mi sie co rano tuszowac pol h
*07.14r princess volume
Stary 2013-07-15, 17:55   #547
anianowak667
Przyczajenie

Ja używam tej odżywki od 1 miesiąca i szczerze powiedziawszy jestem zachwycona! Wcześniej robiłam sobie rzęski 1:1 i jak je zdjęłam - wiadomo, rzęski były dużo słabsze i rzadkie i w ogóle takie średnie. W salonie, w którym miałam zakładane rzęski Pani poleciłam mi tą odżywkę i teraz jestem szczęśliwa, że dałam się namówić. Jakby co, odżywkę kupiłam w "For You", a salon kosmetyczny jest w Kielcach.
anianowak667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 00:10   #548
jana2007
Przyczajenie

Kupiłam odżywkę w maju. Po jednym użyciu na rzęsy odstawiłam- potworne podrażnienie oczu dokuczało mi przez parę dni. Postanowiłam zużyć ją na brwi. Efekt? Prawie żaden po 2 miesiącach. O wiele lepszy był po taniutkich "rybkach". Wyrzucony pieniądz!!!!!
jana2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 00:18   #549
List_Waw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
a ja mam problem, rzesy z lewej powieki sa dłuzsze od prawej
Też mi się zdarzały takie okresy, czasem zaczynałam zawsze od tego samego oka i potem pędzelek był mniej/bardziej mokry na drugim, więc było na nim mniej/więcej odżywki. Teraz dokładnie oglądam jak mokry jest pędzelek przy nakładaniu na każde oko i wszystko rośnie równo Generalnie trzeba dokładnie to wszystko robić i efekt jest super

Cytat:
Napisane przez blackhairkate Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mam do Was pytanko zamierzam kupić revitalash tylko trochę szkoda mi 320 zł za 3,5 ml na ile wystarczy mi te mniejsze 2,0 ml?
Producent pisze 3 m-ce na 2.0ml.
List_Waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:55   #550
aniusia8701
Przyczajenie

Smile Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash

Hey od dziesiaj zaczynam moja przygode z odzywka Revitalash Czytalam opinie ZA i PRZECIW i w koncu sie zdecydowalam. Zobaczymy....
aniusia8701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 16:21   #551
helll
Przyczajenie

Witam serdecznie W maju pożegnałam się z Revi i zaczęłam używać Xlash. Co zauważyłam: brak efektów ubocznych tzn. oczy nie są przekrwione i przesuszone jak po Revi. Bordowa kreska jest mniej widoczna i jak do tej pory brak stanów zapalnych. Jeżeli chodzi o efekt - wyglądają jak w najlepszym momencie stosowania Revi ale nic więcej. Chyba nigdy nie będę miała tak pięknych, długich i gęstych rzęs jak moje znajome Gorąco wszystkie pozdrawiam
helll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 19:16   #552
Parpadela
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blackhairkate Pokaż wiadomość
Hej , a czytałaś najnowszy wpis na blogu Kasi Tusk?? Jakaś chwilowa promocja może przyda ci się
Parpadela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 19:27   #553
blackhairkate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Parpadela Pokaż wiadomość
Hej , a czytałaś najnowszy wpis na blogu Kasi Tusk?? Jakaś chwilowa promocja może przyda ci się
Na xlash pro ?:p no chyba sie skusze tylko do kiedy ta promocja
*07.14r princess volume
Stary 2013-07-23, 21:59   #554
vanessa19p
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Jeżeli któraś chciałaby kupić odżywkę REVITALASH chętnie sprzedam. Jest nowa dostałam w prezencie od dziewczyn. przedłużam sobie rzęsy metodą 1:1 i jest mi nie potrzebna. Pojemność 3,5ml. Sprzedam w atrakcyjnej cenie 300zł. PRODUKT ORYGINALNY
vanessa19p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 22:03   #555
vanessa19p
Przyczajenie

Zapraszam

Edytowane przez vanessa19p
Czas edycji: 2013-07-24 o 22:05
vanessa19p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:22   #556
pstroo
Raczkowanie

można nakładać odżywkę w dzień ? czy trzeba w nocy ?
pstroo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 00:38   #557
List_Waw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pstroo Pokaż wiadomość
można nakładać odżywkę w dzień ? czy trzeba w nocy ?
na noc
List_Waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:45   #558
kudliczek
Rozeznanie

gdzie najtaniej kupic Revitalash? na all czy polecacie jakies inne sklepy??
kudliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:03   #559
blooondyska
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to blooondyska

na allegro nie kupuj Revitalash bo jest tyle podróbek!!! Najlepiej idź do zaufanego salonu kosmetycznego i niech Ci zamówią z oryginalnej stronki. Oczywiście sama nie zamówisz bo musiałabyś prowadzić działalność kosmetyczną, dlatego mogą u nich zamawiać tylko salony i gabinety kosmetyczne. Sama zamówiłam kurację 6mies bo tak mi doradziła moja kosmetyczka i zapłaciłam 340zł...za kurację 3mies. trzeba dać 260zł więc od razu kup sobie tą dłuższą a na prawdę nie będziesz żałować

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

hej
przeczytałam Twój wpis...i powiem Ci że moje rzęsy były w stanie krytycznym...od ponad roku miałam doklejane więc tak na prawdę nie widziałam swoich...zanim zaczęłam doczepiać nie były jakoś specjalnie krótkie czy rzadkie ale zdecydowałam się raz spróbować z doklejanymi i tak mi zostało... zaczęły się wakacje i wyjazdy nad jeziora i moje rzęsy sztuczne zaczęły się nieco szybciej odklejać i niszczyć.. jechałam na imprezkę i chciałam żeby moja kosmetyczka założyła mi dłuższe rzęsy niż zawsze...co się okazało? że nie ma ich do czego przykleić bo moje prawdziwe rzęsy są krótkie, cienkie i zbyt słabe aby w ogóle coś do nich przykleić....załamałam się i zaczęłam czytać o Revitalash...same dobre i złe opinie....zmieniłam kosmetyczkę i poszłam do znajomej znajomej...zobaczyła moje rzęsy i powiedziała ze jeśli chcę odzyskać "efekt sztucznych rzęs" powinnam kupić sobie Revi i poczekać cierpliwie na efekty...i tak zrobiłam...kopiłam sobie kuracje 6mies...
co mnie zdziwiło? Stosuję Revitalash od 10-ciu dni...po tygodniu zauważyłam że moje rzęsy są dużo ciemniejsze a ich końcówki nie są tak zszarpane jak wyglądały po odklejeniu sztucznych rzęs!
100procent zadowolenia i czekam na dalsze efekty
co do efektów ubocznych...hmmm jestem alergikiem i jak do tej pory pojawiło sie delikatne szczypanie zaraz po nałożeniu odżywki, trwa ono bardzo krótką chwilę więc nie ma dramatu
Daj znać po jakim czasie zauważysz pierwszy efekt Revi

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aniusia8701 Pokaż wiadomość
Hey od dziesiaj zaczynam moja przygode z odzywka Revitalash Czytalam opinie ZA i PRZECIW i w koncu sie zdecydowalam. Zobaczymy....
hej
przeczytałam Twój wpis...i powiem Ci że moje rzęsy były w stanie krytycznym...od ponad roku miałam doklejane więc tak na prawdę nie widziałam swoich...zanim zaczęłam doczepiać nie były jakoś specjalnie krótkie czy rzadkie ale zdecydowałam się raz spróbować z doklejanymi i tak mi zostało... zaczęły się wakacje i wyjazdy nad jeziora i moje rzęsy sztuczne zaczęły się nieco szybciej odklejać i niszczyć.. jechałam na imprezkę i chciałam żeby moja kosmetyczka założyła mi dłuższe rzęsy niż zawsze...co się okazało? że nie ma ich do czego przykleić bo moje prawdziwe rzęsy są krótkie, cienkie i zbyt słabe aby w ogóle coś do nich przykleić....załamałam się i zaczęłam czytać o Revitalash...same dobre i złe opinie....zmieniłam kosmetyczkę i poszłam do znajomej znajomej...zobaczyła moje rzęsy i powiedziała ze jeśli chcę odzyskać "efekt sztucznych rzęs" powinnam kupić sobie Revi i poczekać cierpliwie na efekty...i tak zrobiłam...kopiłam sobie kuracje 6mies...
co mnie zdziwiło? Stosuję Revitalash od 10-ciu dni...po tygodniu zauważyłam że moje rzęsy są dużo ciemniejsze a ich końcówki nie są tak zszarpane jak wyglądały po odklejeniu sztucznych rzęs!
co do efektów ubocznych...hmmm jestem alergikiem i jak do tej pory pojawiło sie delikatne szczypanie zaraz po nałożeniu odżywki, trwa ono bardzo krótką chwilę więc nie ma dramatu

Pozdrawiam
blooondyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 19:02   #560
motylkowa07
BAN stały

Widze ze nie tylko ja ma takie doświadczenia. Ale teraz już własnie zrezygnowałam z tej odzywki na rzecz liftingu rzęs.
Stary 2013-08-13, 16:57   #561
freelove
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez motylkowa07 Pokaż wiadomość
Widze ze nie tylko ja ma takie doświadczenia. Ale teraz już własnie zrezygnowałam z tej odzywki na rzecz liftingu rzęs.
LIFTING RZĘS? a co to takiego? Dostałam właśnie REVI 3,5ml w prezencie, ale chyba nie otworzę tylko odsprzedam, ponieważ moje oczy są megawrażliwe, więc nie ma sensu ryzykować...
ktoś chętny? nowe opakowanie, folia, oryginał...
mam do tego primer-bazę pod tusz...
w razie czego proszę pisać, pzdr
freelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 01:37   #562
aniusia8701
Przyczajenie

Cytat:
Witam. Narazie nie widze zadnych efektow, czy to normalne. Niby widac juz po 3 tyg, a u mnie kompletnie zero...

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Hey, dziekuje bardzo za opinie tylko martwi mnie kompletny brak rezultatow po 4tyg stosowania. Nakladam codzienie wieczorem, nawet wiecej niz potrzeba i null ;(

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez blooondyska Pokaż wiadomość
na allegro nie kupuj Revitalash bo jest tyle podróbek!!! Najlepiej idź do zaufanego salonu kosmetycznego i niech Ci zamówią z oryginalnej stronki. Oczywiście sama nie zamówisz bo musiałabyś prowadzić działalność kosmetyczną, dlatego mogą u nich zamawiać tylko salony i gabinety kosmetyczne. Sama zamówiłam kurację 6mies bo tak mi doradziła moja kosmetyczka i zapłaciłam 340zł...za kurację 3mies. trzeba dać 260zł więc od razu kup sobie tą dłuższą a na prawdę nie będziesz żałować

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

hej

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

hej

Pozdrawiam
Hey, dziekuje bardzo za opinie tylko martwi mnie kompletny brak rezultatow po 4tyg stosowania. Nakladam codzienie wieczorem, nawet wiecej niz potrzeba i null ;(

Pozdrawiam
Stary 2013-08-18, 21:06   #563
blooondyska
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to blooondyska

Cytat:
Witam. Narazie nie widze zadnych efektow, czy to normalne. Niby widac juz po 3 tyg, a u mnie kompletnie zero...

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Pozdrawiam
hej
mi kosmetyczka powiedziała ze najważniejsze jest aby dobrze zmyć makijaż i oprócz tego ze go zmywasz to musisz umyć powieki mydłem (najlepiej jakimś delikatnym).. miejsce pod revi musi być dokładnie odtłuszczone i osuszone. Dopiero wtedy nałożyć na prawdę niewielką ilość revi. Gdy będziesz nakładać więcej to nic nie da- a będą Cie szczypać oczy lub powieki. Nie załamuj się! Cierpliwość najważniejsza ja po 3 tyg już jestem zadowolona tylko tuszu nie mogę dobrać jakiegoś dobrego...
A revi kopiłaś w salonie u kogoś czy na allegro?
Pozdrawiam
blooondyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 00:56   #564
aniusia8701
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash

Cytat:
Napisane przez blooondyska Pokaż wiadomość
hej
mi kosmetyczka powiedziała ze najważniejsze jest aby dobrze zmyć makijaż i oprócz tego ze go zmywasz to musisz umyć powieki mydłem (najlepiej jakimś delikatnym).. miejsce pod revi musi być dokładnie odtłuszczone i osuszone. Dopiero wtedy nałożyć na prawdę niewielką ilość revi. Gdy będziesz nakładać więcej to nic nie da- a będą Cie szczypać oczy lub powieki. Nie załamuj się! Cierpliwość najważniejsza ja po 3 tyg już jestem zadowolona tylko tuszu nie mogę dobrać jakiegoś dobrego...
A revi kopiłaś w salonie u kogoś czy na allegro?
Pozdrawiam
Witaj Odzywke kupilam w salonie. Wlasnie to moze byc to!!! Zawsze uzywam wodoodpornej maskary, a wiadomo, ze ciezko ja zmyc, dlatego uzywam tych dwufazowych plynow. Pewnie przez ta oleista substancje nic nie widac niby pozniej osuszam recznikiem, ale wiadomo, ze zawsze cos zostaje, jakas tlusta powloka. Dziekuje bardzo za rade. Od jutra zmywam normalnie, a pozniej dodatkowo mydlem Oczywiscie dam znac Pozdrawiam
Stary 2013-08-29, 09:24   #565
podsiadelko
Przyczajenie

jestem nowa konto założyłam po to, aby móc oglądać zdjęcia dodane przez Was, dziewczyny.
28 czerwca miałam ślub, na który zafundowałam sobie sztuczne rzęsy ;-) pięknie pięknie, powydłubywałam je sama więc stan moich rzęs był... przerażający :/ odżywka jest droga, na szczęście mama miała gest i kupiła mi 6cio miesięczną kurację, na której jestem od około połowy lipca.
żałuję, że nie zrobiłam zdjęć "przed" ale efekt jest piorunujący.
przy regularnym używaniu dołączam zdjęcia moich odrośniętych rzęs [próbuję wkleić zdjęcia, może się uda].
podsiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 11:09   #566
pstroo
Raczkowanie

Ja mam swoje mega dlugie rzesy wiec az sie boje co bedzie za 2 miesiace hahahhha
pstroo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 11:35   #567
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez podsiadelko Pokaż wiadomość
jestem nowa konto założyłam po to, aby móc oglądać zdjęcia dodane przez Was, dziewczyny.
28 czerwca miałam ślub, na który zafundowałam sobie sztuczne rzęsy ;-) pięknie pięknie, powydłubywałam je sama więc stan moich rzęs był... przerażający :/ odżywka jest droga, na szczęście mama miała gest i kupiła mi 6cio miesięczną kurację, na której jestem od około połowy lipca.
żałuję, że nie zrobiłam zdjęć "przed" ale efekt jest piorunujący.
przy regularnym używaniu dołączam zdjęcia moich odrośniętych rzęs [próbuję wkleić zdjęcia, może się uda].

No właśnie długie rzęsy ale nie obraź się wyglądają jak nitki... Co z tego, że zyskały na długości jak marnie jest z ich objętością? Ja przestałam używać revi 3 miesiące temu a używałam odżywki około. rok. O dziwo wczoraj będąc u kosmetyczki zapytała mnie , czy stosuje revi bo mam długie rzęsy. U mnie po skonczeniu kuracji absolutnie nie mam wrażenia, że jest ich mniej jak u niektórych dziewczyn, może to dlatego, że nigdy nie miałam jakiś wyjątkowo krótkich rzęs.

Powiem tak za cene revi mogę sobie kupić dwie inne tańsze odżywki np. xlash czy rapidlash a efekt wydaje mi się, że będzie taki sam jak i nie lepszy

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:29   #568
podsiadelko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
No właśnie długie rzęsy ale nie obraź się wyglądają jak nitki... Co z tego, że zyskały na długości jak marnie jest z ich objętością?
niee obrażam się nie chciałabyś ich widzieć po zeskubaniu sztucznych nie miałam nawet co malować
podsiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 00:03   #569
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez podsiadelko Pokaż wiadomość
niee obrażam się nie chciałabyś ich widzieć po zeskubaniu sztucznych nie miałam nawet co malować
Domyślam się Też miałam kilka razy przedłużane to po zdjęciu tych sztucznych miałam wrażenie jakbym jakaś łysa była

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 17:31   #570
motylkowa07
BAN stały

To jest taka metoda która idealnie nadaje się dla osób, które nie chcą poddawać się zabiegowi przedłużania rzęs. Jest to idealna metoda na podniesienie skierowanych w dół. Dla mnie naprawde jest świetna.

Nowe wątki na forum Artykuły i newsy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości