Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-20, 18:48   #571
Asiunia1230
Raczkowanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Asiunia tu na wątku taka tendencja...niech Domciątko powie....te co mają terminy się przeterminowują a rodzą te co mają do porodu jeszcze ho ho tak, ze szykuj się
Torba w razie co spakowana
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:48   #572
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cześć dziewczyny, ja tylko na szybko sie melduję!

Skylie GRATULACJE!!! OLEŃKO WITAJ

Marionette kciuki za poród !

Ja od wczoraj w biegu doslownie, siostra u nas zostala na noc, pomyłyśmy okna, na mieście sie wylatałyśmy, Tż wrócił z pracy o 4,0o. rano, czekałam aż biedny wróci (bo w sumie był 22h!), odgrzałam mu jakies jedzonko i zasnąć nie mogłam do 6.00 wstaliśmy wszyscy padnięci dzisiaj o 9.00 i podjęliśmy decyzję, że jedziemy do rodziców, więc za nami długa podróż, korek na autostradzie . Obiad u moich rodziców i nad jezioro, tam poleżakowalismy z 2h i pojechaliśmmy do teściów (właśnie od nich nadaje). Jutro wracamy do siebie ale jedziemy jeszcze do znajomych na działkę pod Łodzią bo obiecaliśmy przed porodem się z nimi zobacvzyć
Także zajrzę chyba dopiero w poniedziałek
Buziaki dla Was, paaa
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:49   #573
cynamon_owa
Zadomowienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

En- my mamy problem z oczkiem. Początkowo przemywalismy przegotowana woda, teraz solą fizjologiczna (dzieki ogromnej pomocy kubusia puchatka, która nas poratowala kilkoma ampulkami- jeszcze raz dziekujemy ogromnie! :thumbup: ).
Widzę minimalna poprawę. Kiedy uzywalismy wody Adaś bardzo płakał przy przemywaniu, teraz juz sie nie buntuje. Oczko dalej ropieje ale z tego co sie dowiedzieliśmy na efekty trzeba poczekać 2-3 dni. Jeśli nie przejdzie to trzeba będzie zastosować krople z antybiotykiem... Póki co czekamy cierpliwie i przemywamy to oczko.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez cynamon_owa
Czas edycji: 2013-07-20 o 18:50
cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:53   #574
AgataGalaktyczka
Raczkowanie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Ola przywitala swiat o 13.35 dzikim wrzaskiem i z wielkim glodem. Dzielna mama wtorowala jej na caly Krakow az wypchnela na swiat 3960g i 56 cm malego szczescia.
Wszystkiego najlepszego skylie dla Ciebie i Oli
AgataGalaktyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:53   #575
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Dziekujemy za gratulacje! Jestem strasznie zmeczona, podwozie jak po potraktowaniu bejsbolem ale jestem szczesliwa

DOTKA- trzymam za Was kciuki

Witam nowe mamusie.
Wybaczcie ze tylko tyle ale ide spac

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:08   #576
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Ola przywitala swiat o 13.35 dzikim wrzaskiem i z wielkim glodem. Dzielna mama wtorowala jej na caly Krakow az wypchnela na swiat 3960g i 56 cm malego szczescia.
Gratuluje!!!! Jestes bardzo dzielna, tak szybko udalo Ci sie urodzic niemala wkoncu Olunie Mam nadzieje, ze czujecie sie dobrze!

Dotka, aby jutro bylo 100%-owe!

Kubus Puchatek, dla siostry, bardzo ladne ubranka Wiem, ze w UK sa takie bodziaki dostepne w sklepie vertbaudet, wprawdzie nie sa tam ceny na kazda kieszen, ale towar spelniajacy Twoje oczekiwania pod wzgledem zapiecia jest tam dostepny

Cynamonowa, wiem, ze przy szybkim chudnieciu rozstepy tez sie moga pojawic, byc moze tak jest u Ciebie Co do powstalych juz rozstepow to nie wiem co Ci doradzic, bo ja jeszcze nic nie stosowalam. Obecnie smaruje sie tylko oliwka Weledy i jeszcze (odpukac) nie zauwazylam rozstepow na brzuchu. Mialam kilka rozstepow na udach, ktore pojawily sie u mnie ponad 10lat temu i mam wrazenia, ze one sie nieco rozjasnily Moze pomoga Ci zabiegi kosmetyczne?

Asiunia, radze pojechac na IP, moze porod sie zaczal

A ja jednak udalam sie na spacer, dzis czulam sie ociezala bardzo, ale i tak sie ciesze, ze pospacerowalam Jedyny minus byl taki, ze weszlam do nowo otwartej kawiarni, w ktorej sprzedaja torciki wygladajace wprost idealnie, zamowilam wiec latte i jeden taki torcik. Niestety byl tak niedobry, ze nawet polowy nie zjadlam. I nie wiem czy taki ma smak czy byl nieswiezy, i ja d.upa jestem, bo nie umiem w takich sytuacjach sie wyklocac i walczyc o swoje . Zwyczajnie zaplacilam i wyszlam z wielkim fochem
Kupilam sobie herbatke z lisci malin, wprawdzie w saszetkach, ale organiczna i bez kofeiny, mam nadzieje, ze cos mi da. Zaczne ja pic dopiero pod koniec przyszlego tygodnia abysmy sie wyrobili z przeprowadzka
Jakos dziwnie sie dzis czuje i mam przeczucie, ze wkrotce czeka mnie porod, a przeciez mam jeszcze niecale 4 tygodnie

Edytowane przez jakierka
Czas edycji: 2013-07-20 o 19:12
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:11   #577
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja tylko na szybko sie melduję!

Skylie GRATULACJE!!! OLEŃKO WITAJ

Marionette kciuki za poród !

Ja od wczoraj w biegu doslownie, siostra u nas zostala na noc, pomyłyśmy okna, na mieście sie wylatałyśmy, Tż wrócił z pracy o 4,0o. rano, czekałam aż biedny wróci (bo w sumie był 22h!), odgrzałam mu jakies jedzonko i zasnąć nie mogłam do 6.00 wstaliśmy wszyscy padnięci dzisiaj o 9.00 i podjęliśmy decyzję, że jedziemy do rodziców, więc za nami długa podróż, korek na autostradzie . Obiad u moich rodziców i nad jezioro, tam poleżakowalismy z 2h i pojechaliśmmy do teściów (właśnie od nich nadaje). Jutro wracamy do siebie ale jedziemy jeszcze do znajomych na działkę pod Łodzią bo obiecaliśmy przed porodem się z nimi zobacvzyć
Także zajrzę chyba dopiero w poniedziałek
Buziaki dla Was, paaa
włąśnei o Tobie myślałam dzisiaj, gdzie Ty się podziewasz....

Pięknie Tż pracuje, pięknie po 22h...masakra!!!

A Ty korzystaj, jezdzij wypoczywaj póki jeszcze maleństwo nie zabierze wolnego czasu

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 19:15   #578
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Asiunia, radze pojechac na IP, moze porod sie zaczal
Myślę, że jeszcze trochę poczekam.

Mąż trochę drinkuje, więc nie wiem kto mnie zawiezie w razie co
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:17   #579
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość

To maz chyba troche nie mysli, przeciez wkrotce mozesz rodzic
Stary 2013-07-20, 19:20   #580
surka
Zakorzenienie

Neni dZiękuje za linki.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:42   #581
mela1234
Zakorzenienie

Info od Roxi!
Jest w szpitalu z powodu złego samopoczucia i bóli. CC ma na następny poniedziałek, ale ją zostawili. Jutro porobią badania i będzie wiedziała co i jak. Ma izolatkę i odpoczywa. Trzymajcie kciuki z nią.
I wstawiła do klubu fotkę, ostatnią z brzuszkiem, i przeprasza, że nie na rondzie!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny szukajcie herbatek HIPPA do zaparzania a nie granulatów.
bo ten granulat to sam cukier!!!
Podpisuję się, granulat to cukier! Fuj!

Cytat:
Gratulacje klask i:

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość

A nie masz nikogo innego pod ręką?

A ja byłam na grillu. Najadłam się jak prosię. Mój mąż był na pogrzebie i na konselacji. Bałam się, że wróci zapity bo zmarł bliski sąsiad no i strażak jednocześnie, więc prosiłam, żeby trzymał klasę bo jak coś to najwyżej nie wracam bo wolę być tam gdzie bliżej do szpitala. Ale mąż trzeźwy. Aż go ucałowałam ze szczęścia jak go takiego zobaczyłam. Może ze 2 kieliszki wypił, ale kompletnie nie czuć i nie widać, więc spisał się i mega plusa załapał. Nawet to nocne chrapanie mu wybaczam!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 19:45   #582
lachryma
Zakorzenienie

ja juz drugi spacer zaliczony i mam dosc. az stopy mnie bola od chodzenia :/ jeszcze wieczorem przytule meza i bede czekac
dzis zrobilam sobie swieze paznokcie- z pieknego bezbarwnego do porodu na super letni szalony... bezbarwny

Stary 2013-07-20, 19:49   #583
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Info od Roxi!
Jest w szpitalu z powodu złego samopoczucia i bóli. CC ma na następny poniedziałek, ale ją zostawili. Jutro porobią badania i będzie wiedziała co i jak. Ma izolatkę i odpoczywa. Trzymajcie kciuki z nią.
I wstawiła do klubu fotkę, ostatnią z brzuszkiem, i przeprasza, że nie na rondzie!

A ja byłam na grillu. Najadłam się jak prosię. Mój mąż był na pogrzebie i na konselacji. Bałam się, że wróci zapity bo zmarł bliski sąsiad no i strażak jednocześnie, więc prosiłam, żeby trzymał klasę bo jak coś to najwyżej nie wracam bo wolę być tam gdzie bliżej do szpitala. Ale mąż trzeźwy. Aż go ucałowałam ze szczęścia jak go takiego zobaczyłam. Może ze 2 kieliszki wypił, ale kompletnie nie czuć i nie widać, więc spisał się i mega plusa załapał. Nawet to nocne chrapanie mu wybaczam!
uuu biedna Roxi...a miałam pytać gdzie rondo
Niech bóle miną i niech ją na chwilkę do domku jeszcze puszczą...chyba, ze przetrzymają do pn....

A dla męża...brawa !!!!
Jak widać, jak facet chce to potrafi!

28.07.2013r.
Stary 2013-07-20, 19:50   #584
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
En- my mamy problem z oczkiem. Początkowo przemywalismy przegotowana woda, teraz solą fizjologiczna (dzieki ogromnej pomocy kubusia puchatka, która nas poratowala kilkoma ampulkami- jeszcze raz dziekujemy ogromnie! :thumbup: ).
Widzę minimalna poprawę. Kiedy uzywalismy wody Adaś bardzo płakał przy przemywaniu, teraz juz sie nie buntuje. Oczko dalej ropieje ale z tego co sie dowiedzieliśmy na efekty trzeba poczekać 2-3 dni. Jeśli nie przejdzie to trzeba będzie zastosować krople z antybiotykiem... Póki co czekamy cierpliwie i przemywamy to oczko.
Dla Adasia,cudnej Kruszynki,każda pomoc (oby zadziałało) Bardzo sie cieszę,że miałam zaszczyt poznać osobiście rodzinkę Cynamonków i mam nadzieję,że jak mój Szkodnik przyjdzie na świat,będziemy się razem wozić po stolicy

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Kubus Puchatek, dla siostry, bardzo ladne ubranka Wiem, ze w UK sa takie bodziaki dostepne w sklepie vertbaudet, wprawdzie nie sa tam ceny na kazda kieszen, ale towar spelniajacy Twoje oczekiwania pod wzgledem zapiecia jest tam dostepny

A ja jednak udalam sie na spacer, dzis czulam sie ociezala bardzo, ale i tak sie ciesze, ze pospacerowalam Jedyny minus byl taki, ze weszlam do nowo otwartej kawiarni, w ktorej sprzedaja torciki wygladajace wprost idealnie, zamowilam wiec latte i jeden taki torcik. Niestety byl tak niedobry, ze nawet polowy nie zjadlam. I nie wiem czy taki ma smak czy byl nieswiezy, i ja d.upa jestem, bo nie umiem w takich sytuacjach sie wyklocac i walczyc o swoje . Zwyczajnie zaplacilam i wyszlam z wielkim fochem
Kupilam sobie herbatke z lisci malin, wprawdzie w saszetkach, ale organiczna i bez kofeiny, mam nadzieje, ze cos mi da. Zaczne ja pic dopiero pod koniec przyszlego tygodnia abysmy sie wyrobili z przeprowadzka
Jakos dziwnie sie dzis czuje i mam przeczucie, ze wkrotce czeka mnie porod, a przeciez mam jeszcze niecale 4 tygodnie
Dzieki za info,już biegnę na ich stronę sprawdzać ceny,w domu mam nawet ich katalog,imiennie przysłany na moje nazwisko,ale nie widziałam tam takich na krzyż,przeglądnę jeszcze raz Chcesz się wyłamać z porodem? poczekaj,aż remoncik będzie bliżej zakończenia
Podaj nazwę kawiarni,to jakaś sieciówka? żebym mogła na przyszłość omijać z daleka. Mogłaś złożyć zażalenie,oddali by Ci kasę lub nowe ciacho(może lepsze),tutaj raczej nie ma problemu z takimi "zwrotami",firmę takie ciasto kosztuje peny.
za spacerek,ja mam nadal lenia,planuję jutro spędzić cały dzień poza domem
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:51   #585
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ja juz drugi spacer zaliczony i mam dosc. az stopy mnie bola od chodzenia :/ jeszcze wieczorem przytule meza i bede czekac
dzis zrobilam sobie swieze paznokcie- z pieknego bezbarwnego do porodu na super letni szalony... bezbarwny

rewelacyjne masz te kolory na pazurkach...!!!
Lachryma to oby coś ruszyło...Skylie zachwalała mężowe żołonierzyki...
Neni jak da się namówić to pewnie też zdziałają cuda

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Dla Adasia,cudnej Kruszynki,każda pomoc (oby zadziałało) Bardzo sie cieszę,że miałam zaszczyt poznać osobiście rodzinkę Cynamonków i mam nadzieję,że jak mój Szkodnik przyjdzie na świat,będziemy się razem wozić po stolicy
wiecie jakie to miłe, że możecie na siebie liczyć!
Brawa dla Kubisia Puchatka!

28.07.2013r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 19:53   #586
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Info od Roxi!
Roxi, , obys doszla do siebie i mam nadzieje, ze do poniedzialku Malenstwo wytrzyma

Mela, dla meza
Stary 2013-07-20, 19:56   #587
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Info od Roxi!
I wstawiła do klubu fotkę, ostatnią z brzuszkiem, i przeprasza, że nie na rondzie

Mocne kciuki dla Roxi!!! Trzymaj się,już niedługo

dla Męża!

Cytat:

podziwiam za malowanie paznokci,mi sie już nie chce,a do stópek to za dużo gimnastyki i takie niepomalowane zostawię już do TP.
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:56   #588
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Razem z Anulą witamy się w 39 tc

Na razie nic się nie dzieje. A już liczyłam na szybszy poród. Może zdecyduje się wyjść 26 lipca w dniu swoich imienin.

Aaa..i mam pytanie. Byłam w czwartek na ostatniej wizycie u gina i zrobił mi usg i badanie, ale żadnego zdjęcia mi nie dał. A na kartce od położnej mam wpisane, że do szpitala trzeba zabrać zdjęcie z pierwszego i ostatniego usg. I dupa...ja też głupia o tym zapomniałam. I co teraz?

Trzymamy kciuki za szczęśliwe porody!!!
za 39tc

A wiesz - ja ostatni wydruk z USG mam z 27 tygodnia-jak byłam na 3d.

Cytat:
Neni, paro moja! mam nadzieje, ze nie rodzisz beze mnie
bo wiesz, ja obecnie nie rodze, wiec Ty tez nie powinnas. na tym to polega
Nie rodzę, ale brzuch często mi twardnieje i pobolewa
Cytat:
Info od Roxi!
dla Roxi a dla Twojego męża brawa!

A mojego dziś dopadł syndrom wicia gniazda
Od 14tej do teraz sprzątał w domu, usuwał jakieś drobne niedociągnięcia, sprzątał na meblach, za meblami, za lodówką ...
Trochę mu pomogłam i tym sposobem mamy zrobione generalne porządki w domu

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-07-20 o 19:58
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:59   #589
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki za info,już biegnę na ich stronę sprawdzać ceny,w domu mam nawet ich katalog,imiennie przysłany na moje nazwisko,ale nie widziałam tam takich na krzyż,przeglądnę jeszcze raz Chcesz się wyłamać z porodem? poczekaj,aż remoncik będzie bliżej zakończenia
Podaj nazwę kawiarni,to jakaś sieciówka? żebym mogła na przyszłość omijać z daleka. Mogłaś złożyć zażalenie,oddali by Ci kasę lub nowe ciacho(może lepsze),tutaj raczej nie ma problemu z takimi "zwrotami",firmę takie ciasto kosztuje peny.
za spacerek,ja mam nadal lenia,planuję jutro spędzić cały dzień poza domem
Najgorsze jest to, ze przeciez mam kilkuletnie doswiadczenie w pracy w kawiarni/restauracji i takich klientow, o ile sie zdazaja, traktujemy normalnie - albo zwracamy kase, albo podajemy nowe danie. Ale tak jak pisalam, d.upa jestem, po prostu nie chcialam tam robic zametu

A kawiarnia to Patisserie Valerie, nie polecam
Wyroby wygladaja podobnie jak w Druckers, ale tylko wygladaja, bo Druckers to niebo w gebie i szczerze ich polecam gdyby co

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 19:59   #590
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
rewelacyjne masz te kolory na pazurkach...!!!
Lachryma to oby coś ruszyło...Skylie zachwalała mężowe żołonierzyki...
Neni jak da się namówić to pewnie też zdziałają cuda

Neni na pewno nie da się namówić, bo ledwo łazi
Ale podłogę w łazience na kolanach wyszorowałam
Stary 2013-07-20, 19:59   #591
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Mój gin juz od jakiegoś czasu nie daje zdjęć usg - dziecko jest już za duże i nie da się złapać ładnego ujęcia. Natomiast zawsze daje wydruk z wymiarami dziecka i danymi nt. łożyska, pępowiny itp.
Nie mam ani zdjęcia ani wydruku. E tam...powiem najwyżej w szpitalu, że nie dał gin i tyle... Niech se sami zrobią usg.

Cytat:
Gratulujemy!!!!
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:02   #592
Neni1984
Zakorzenienie

Charlize nie martw się-ja też nie dostawałam nic od kwietnia, a mój lekarz pracuje w szpitalu, w którym planuję rodzić.
Stary 2013-07-20, 20:03   #593
jakierka
Zadomowienie

Kubus Puchatek,

Wlasnie sprawdzilam i okazuje sie, ze drukers ma te same wyroby, czyli Patisserie Valerie
Czyli po prostu mialam nieswieze ciasto
Czyli duzo zalezy od miejsca, w ktorym sie serwuje.
Stary 2013-07-20, 20:07   #594
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow kochana gratulacje sprawnie Ci poszło witam Oleńke na świecie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Skylie wkoncu!!gratulacje odemnie i od Zuzi ale klocuszek.
szacun

przyszlam nadrobic mniej wiecej chwale sie ze prawdopodobnie jutro wycjodzimy wkoncu..jest to pewne prawie na 100%mala jeszcze sie opala dzis ale tylko noc jeszcze i juz do domku)

dzis pocieklo mi mlekiem z cyca az sie przestraszylam..tak wiecie,samo..:-P i stwoerdzilam ze niewiem co w takiej sytuacji jak dziecko nie jest glodne,mama ma cycki jak skaly od mleka i leci ciurkiem?chybs tylko wkladki do stanika nie?

alez sie doprowadze jutro do porzadku zrobie sobie spa jak tralala..sory ze tak tylko o nas pisze jak naddobje wiecej to napisze :-P:-***
Super, że jutro już wychodzicie

Cytat:
wklejam prezenty od siostry,szkoda,że nie możecie ich dotknąć,są niesamowite w dotyku,zrobione z organic cotton 100%,poza tym zapinane na krzyż,takie chciałam,bo tutaj w UK w sklepach nie znalazłam,a takie łatwiej się zakłada noworodkowi w porównaniu z tymi przez głowę.
Bardzo ładne ciuszki

Cytat:
Info od Roxi!

Roxi trzymam bardzo mocno za Was kciuki

Mela brawa dla Tżta
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:10   #595
d0tkaaa
Zakorzenienie

Niunka sie nagrzewa jeszcze chwikr wiec mam do Was pytanie..jakie formalnosci zalatwiamy odrazu po urodzeniu dziecka i w jakiej kokrjnosci?najpierw rejestracja e usc...pozniej co?zameldowanie w urzedzie miasta?

I do mam karmiacych piersia..od poczatku kazda pozycja Wam sie udawala na karmienie ze tak powiem?bi mi najwygodnirj jest jak leze ale przeciez nie moge tak karmic wszedzir..a na rekach tzn klasyczna mi jakos tak dziwnie moze przrz to ze boje sir jeszcze trochu podnosic mala?(strasznie gibka i sie strasznie wygina:-P)

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:10   #596
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Dziwna mi ta glukoza wyszła

Norma na czczo jest 74-106, a ja mam 68
W ciaży glukoza jest niższa

Cytat:
za super wieści o wyjściu do domu

wklejam prezenty od siostry,szkoda,że nie możecie ich dotknąć,są niesamowite w dotyku,zrobione z organic cotton 100%,poza tym zapinane na krzyż,takie chciałam,bo tutaj w UK w sklepach nie znalazłam,a takie łatwiej się zakłada noworodkowi w porównaniu z tymi przez głowę.
Bardzo ładne!
Cytat:
Info od Roxi!

Niedawno poszli od nas przyjaciele. Ale się uśmiałam! Aż podbrzusze pobolewa :P
Przyjaciółka cały czas trzymała rękę na Filipie, ale dość grzeczny, chociaż swoje pokopał ciotkę
Ech, w takim humorze to można rodzić

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:12   #597
idzia111
Zakorzenienie

POWITAJMY NA ŚWIECIE SYNECZKA ADRIANY]

DZIŚ O GODZINIE 14:50 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT KACPEREK, 3800 g I 55 cm, PORÓD SN

WITAJ

p.s. dostałam od niej info jakis czas temu, ale byłam poza domem, wiec przekazuje teraz, wysyłam jej gratulacje w naszym imieniu

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-20 o 20:13
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:14   #598
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
POWITAJMY NA ŚWIECIE SYNECZKA ADRIANY]

DZIŚ O GODZINIE 14:50 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT KACPEREK, 3800 g I 55 cm, PORÓD SN
Stary 2013-07-20, 20:15   #599
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
uuu biedna Roxi...a miałam pytać gdzie rondo
Niech bóle miną i niech ją na chwilkę do domku jeszcze puszczą...chyba, ze przetrzymają do pn....

A dla męża...brawa !!!!
Jak widać, jak facet chce to potrafi!
Roxi mówiła, że może i leżeć tydzień, bo warunki ma ok, Norbertem ma się kto zająć, a ona odpocznie i zbierze siły na maluszka.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Neni na pewno nie da się namówić, bo ledwo łazi
Ale podłogę w łazience na kolanach wyszorowałam
To tymbardziej go ty wykorzystaj! Nie ucieknie nigdzie przynajmniej!

Pisała też do mnie Shestiger, że na ktg nic nie wyszło i ma się zgłosić w przyszłym tyg omówić termin cc.

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-07-20 o 20:20
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:15   #600
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

skylie gratulacje wielkie dla Ciebie i Olenki waga zacna

adriana wielkie gratki dla Ciebie i synusia

to sie nam posypaly porodziki

A ja wykapalam swojego glodomora i nakarmilam. Zjadl i slysze teraz jak puscil pieknego pawia poszlam wytarlam buziunie, a tu czkawka, wiec znow cyc, wypil torszke, przeszlo i polozylam do lozeczka. Mam nadzieje ze usnie.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości