|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cześć dziewczyny, ja tylko na szybko sie melduję!
![]() Skylie GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marionette kciuki za poród ! ![]() Ja od wczoraj w biegu doslownie, siostra u nas zostala na noc, pomyłyśmy okna, na mieście sie wylatałyśmy, Tż wrócił z pracy o 4,0o. rano, czekałam aż biedny wróci (bo w sumie był 22h!), odgrzałam mu jakies jedzonko i zasnąć nie mogłam do 6.00 ![]() ![]() ![]() Także zajrzę chyba dopiero w poniedziałek ![]() Buziaki dla Was, paaa |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
En- my mamy problem z oczkiem. Początkowo przemywalismy przegotowana woda, teraz solą fizjologiczna (dzieki ogromnej pomocy kubusia puchatka, która nas poratowala kilkoma ampulkami- jeszcze raz dziekujemy ogromnie! :thumbup: ).
Widzę minimalna poprawę. Kiedy uzywalismy wody Adaś bardzo płakał przy przemywaniu, teraz juz sie nie buntuje. Oczko dalej ropieje ale z tego co sie dowiedzieliśmy na efekty trzeba poczekać 2-3 dni. Jeśli nie przejdzie to trzeba będzie zastosować krople z antybiotykiem... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasze małe, niespełnione Szczęście 07.10.2012 "Zrozumiałem - by żyć musisz chwytać dzień..."Edytowane przez cynamon_owa Czas edycji: 2013-07-20 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Dziekujemy za gratulacje! Jestem strasznie zmeczona, podwozie jak po potraktowaniu bejsbolem ale jestem szczesliwa
![]() DOTKA- trzymam za Was kciuki Witam nowe mamusie. Wybaczcie ze tylko tyle ale ide spac ![]()
#576 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dotka, ![]() ![]() Kubus Puchatek, ![]() ![]() ![]() Cynamonowa, wiem, ze przy szybkim chudnieciu rozstepy tez sie moga pojawic, byc moze tak jest u Ciebie ![]() ![]() Asiunia, radze pojechac na IP, moze porod sie zaczal ![]() A ja jednak udalam sie na spacer, dzis czulam sie ociezala bardzo, ale i tak sie ciesze, ze pospacerowalam ![]() ![]() ![]() Kupilam sobie herbatke z lisci malin, wprawdzie w saszetkach, ale organiczna i bez kofeiny, mam nadzieje, ze cos mi da. Zaczne ja pic dopiero pod koniec przyszlego tygodnia abysmy sie wyrobili z przeprowadzka ![]() Jakos dziwnie sie dzis czuje i mam przeczucie, ze wkrotce czeka mnie porod, a przeciez mam jeszcze niecale 4 tygodnie ![]()
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-07-20 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie Tż pracuje, pięknie po 22h...masakra!!! A Ty korzystaj, jezdzij wypoczywaj póki jeszcze maleństwo nie zabierze wolnego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Neni dZiękuje za linki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |||
Zakorzenienie
|
Info od Roxi!
Jest w szpitalu z powodu złego samopoczucia i bóli. CC ma na następny poniedziałek, ale ją zostawili. Jutro porobią badania i będzie wiedziała co i jak. Ma izolatkę i odpoczywa. Trzymajcie kciuki z nią. I wstawiła do klubu fotkę, ostatnią z brzuszkiem, i przeprasza, że nie na rondzie! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja byłam na grillu. Najadłam się jak prosię. Mój mąż był na pogrzebie i na konselacji. Bałam się, że wróci zapity bo zmarł bliski sąsiad no i strażak jednocześnie, więc prosiłam, żeby trzymał klasę bo jak coś to najwyżej nie wracam bo wolę być tam gdzie bliżej do szpitala. Ale mąż trzeźwy. Aż go ucałowałam ze szczęścia jak go takiego zobaczyłam. Może ze 2 kieliszki wypił, ale kompletnie nie czuć i nie widać, więc spisał się i mega plusa załapał. Nawet to nocne chrapanie mu wybaczam! ![]()
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
ja juz drugi spacer zaliczony i mam dosc. az stopy mnie bola od chodzenia :/ jeszcze wieczorem przytule meza i bede czekac
![]() dzis zrobilam sobie swieze paznokcie- z pieknego bezbarwnego do porodu na super letni szalony... bezbarwny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech bóle miną i niech ją na chwilkę do domku jeszcze puszczą...chyba, ze przetrzymają do pn.... A dla męża...brawa !!!! Jak widać, jak facet chce to potrafi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podaj nazwę kawiarni,to jakaś sieciówka? żebym mogła na przyszłość omijać z daleka. Mogłaś złożyć zażalenie,oddali by Ci kasę lub nowe ciacho(może lepsze),tutaj raczej nie ma problemu z takimi "zwrotami",firmę takie ciasto kosztuje peny. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lachryma to oby coś ruszyło...Skylie zachwalała mężowe żołonierzyki... Neni jak da się namówić to pewnie też zdziałają cuda ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Brawa dla Kubisia Puchatka! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mela, ![]() ![]()
![]() |
#587 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz - ja ostatni wydruk z USG mam z 27 tygodnia-jak byłam na 3d. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mojego dziś dopadł syndrom wicia gniazda ![]() Od 14tej do teraz sprzątał w domu, usuwał jakieś drobne niedociągnięcia, sprzątał na meblach, za meblami, za lodówką ... ![]() Trochę mu pomogłam i tym sposobem mamy zrobione generalne porządki w domu ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-20 o 19:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kawiarnia to Patisserie Valerie, nie polecam ![]() Wyroby wygladaja podobnie jak w Druckers, ale tylko wygladaja, bo Druckers to niebo w gebie i szczerze ich polecam gdyby co ![]()
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neni na pewno nie da się namówić, bo ledwo łazi ![]() Ale podłogę w łazience na kolanach wyszorowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Charlize nie martw się-ja też nie dostawałam nic od kwietnia, a mój lekarz pracuje w szpitalu, w którym planuję rodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
Kubus Puchatek,
Wlasnie sprawdzilam i okazuje sie, ze drukers ma te same wyroby, czyli Patisserie Valerie ![]() Czyli po prostu mialam nieswieze ciasto ![]() Czyli duzo zalezy od miejsca, w ktorym sie serwuje.
#594 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mela brawa dla Tżta ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Niunka sie nagrzewa jeszcze chwikr wiec mam do Was pytanie..jakie formalnosci zalatwiamy odrazu po urodzeniu dziecka i w jakiej kokrjnosci?najpierw rejestracja e usc...pozniej co?zameldowanie w urzedzie miasta?
I do mam karmiacych piersia..od poczatku kazda pozycja Wam sie udawala na karmienie ze tak powiem?bi mi najwygodnirj jest jak leze ale przeciez nie moge tak karmic wszedzir..a na rekach tzn klasyczna mi jakos tak dziwnie moze przrz to ze boje sir jeszcze trochu podnosic mala?(strasznie gibka i sie strasznie wygina:-P) |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niedawno poszli od nas przyjaciele. Ale się uśmiałam! Aż podbrzusze pobolewa :P Przyjaciółka cały czas trzymała rękę na Filipie, ale dość grzeczny, chociaż swoje pokopał ciotkę ![]() Ech, w takim humorze to można rodzić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
POWITAJMY NA ŚWIECIE SYNECZKA ADRIANY
![]() DZIŚ O GODZINIE 14:50 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT KACPEREK, 3800 g I 55 cm, PORÓD SN WITAJ ![]() ![]() p.s. dostałam od niej info jakis czas temu, ale byłam poza domem, wiec przekazuje teraz, wysyłam jej gratulacje w naszym imieniu
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-20 o 20:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisała też do mnie Shestiger, że na ktg nic nie wyszło i ma się zgłosić w przyszłym tyg omówić termin cc.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-20 o 20:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
skylie gratulacje wielkie dla Ciebie i Olenki waga zacna
![]() adriana wielkie gratki dla Ciebie i synusia ![]() to sie nam posypaly porodziki ![]() ![]() ![]() A ja wykapalam swojego glodomora i nakarmilam. Zjadl i slysze teraz jak puscil pieknego pawia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.