|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Malwka8 - ja również miałam problem z zajściem w ciążę. Chodziłam do dr.Sypniewskiego - polecam. Dziś mój synek ma nie spełna 3 lata.
Również polecam dr. Skalskiego - przyjmuje w Bogumiłowicach - i zajmuje się typowo również problemami z zajściem w ciążę.
|
#4112 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za szybką odpowiedź
Kasienka a co sądzisz o dr Sypniewskim bo czytam forum i ma dobre opinie, o dr Skalskim też czytałam, że jest dobry i chyba przyjmuję też w Szpitalu w R-sku, więc może udam się do niego. Teraz chodzę do dr Kowalskiego w Cz-wie ale mam wrażenie, że najpierw chcę wyciągnąć kasę. chodzę od stycznia do niego i do tej pory żadnych leków mi nie przepisał tylko ciągle zleca jakieś badania. Chciałabym poradzić się innego lekarza bo już sama nie wiem co mam robić.
|
|
|
|
#4113 |
|
Rozeznanie
|
Malwka8 - ja sobię chwalę i bardzo cenię dr.Sypniewskiego. Druga sprawa to finanse - jest to "najtańszy" lekarz w R-sku. Wizyta 70 zł [byłam 2 tyg temu], gdzie u innego lekarza w R-sku nawet 150 zł.
Dr. Skalski - z tego co wiem, to podobno już nie przyjmuje w szpitalu. Jest na oddziale [podobno] raz na jakiś czas. Wizyta prywatna u w/w dr 100 zł. Tylko, że w Bogumiłowicach (jest to nie daleko Sulmierzyc)
|
#4114 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
Ja także śmiało mogę polecić dr Blankę! Indywidualne podejście do każdego pacjenta, nie "zbywa", zawsze dokładnie wysłucha i wykona komplet potrzebnych badań w naprawdę rozsądnej cenie. Polcecam! |
|
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
xxxxxxxxxxx
1.04.2013 Today I close the door of my past, open the door of my future, take a deep breath and step to a new life Edytowane przez Do_ Czas edycji: 2014-04-28 o 22:54 |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Standardowo ma w tej przychodni czas na wizyte 20 minut, a ciagle tworza sie kolejki bo ona nie robi wszystkiego na szybko tylko mozna z nia normalnie porozmawiac o swoich watpliwosciach i tak dalej. Tak wiec ja ja zdecydowanie polecam. Zreszta nie tylko ja ![]() Wystarczy wpisać Marzena Żaboklicka-Kurowska w google i zobaczyć jakie ma opinie. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- To chyba zostaje tylko NFZ to obecnie nie spotkalam sie nigdzie z cenami prywatnych wizyt do 80zl. Ja na Stoklosach polecam lekarke o ktorej napisalam wyzej ale koszt to jednak 110zl tam. |
|
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam doktora Leszka Witkowskiego, którzy przyjmuje w przychodni na Mokotowie
|
|
|
|
#4118 |
|
Przyczajenie
|
A polecacie kogoś we Wrocławiu w sieci Lux Med?
|
|
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
Kogo polecacie w Krakowie? tylko, żeby lekarz bez problemu przyjmował osoby poniżej 18 roku życia bez rodzica
|
|
|
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
WROCŁAW dr Łukasz Jagielski
przyjmuje na NFZ w Poliklinice Na Grobli (na pl. Hirszfelda) byłam na mojej pierwszej wizycie i szczerze polecam! Dokładne badania, miła atmosfera, nie ma problemu z wypisaniem tabletek, ale jeżeli są to pierwsze (tak jak u mnie)- najpierw dostaje się skierowanie na badanie poziomu hormonów- pozytywnie mnie to zaskoczyło, bo czytałam wątek o ginekologach i dziewczyny pisały, że nieraz musiały się wręcz upominać i przypominać, że takie badanie powinno się zrobić. Podczas badania mówił, co robi i co najważniejsze- starał się rozładować moje napięcie. Co do dziewczyn niepełnoletnich- mam 17 lat i bez żadnego problemu zostałam przyjęta bez rodziców- przemiłe panie w rejestracji, wszystkie mega pomocne
|
|
#4121 |
|
Przyczajenie
|
KRAKOW
|witam, poszukuje w krakowie ginekologa na nfz który mialby wolny termin na poczatku przyszlego tygodnia 29.07-1.08. ktos cos wie? bo zazwyzaj maja dopiero 6 sierpnia..... |
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Przecież napisałam w poście- przyjmuje tam na NFZ. Prywatnie też, ale w innej klinice/gabinecie (na znanylekarz znajdziesz info). Na Hirszfelda jest we czwartki jedynie.
|
|
#4125 |
|
Przyczajenie
|
Ja ostatnio (Kraków) natrafiłam na dr n. med. Artura Ludwin (CenterMed). Jest świetny i zacznę do niego chodzić już regularnie.
|
|
|
|
#4126 |
|
Konto usunięte
|
WARSZAWA
[QUOTE=quleczka;41888107]A ja bym powiedziala, ze doktor Zaboklicka z przychodni Medokin to jedna z bardziej milych, uwazanych i zainteresowanych pacjentem lekarek jakie znam. Standardowo ma w tej przychodni czas na wizyte 20 minut, a ciagle tworza sie kolejki bo ona nie robi wszystkiego na szybko tylko mozna z nia normalnie porozmawiac o swoich watpliwosciach i tak dalej. Tak wiec ja ja zdecydowanie polecam. Zreszta nie tylko ja ![]() Wystarczy wpisać Marzena Żaboklicka-Kurowska w google i zobaczyć jakie ma opinie. QUOTE] Ja również polecam dr. Żaboklicką. Jest ginekologiem-endokrynologiem. Leczę się u niej na Migdałowej w Centrum Zdrowia Kobiet. Potwierdzam, że rzadko zdarza się, żeby pacjentka weszła do gabinetu o umówionej godzinie, zazwyczaj jest ok. 40 minut opóźnienia, ale nigdy nie słyszałam, żeby ktoś narzekał, bo wizyty u niej są długie z racji jej dokładności i indywidualnego podejścia do pacjentki. ![]() Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada rzeczowo na zadane pytania. Do tego jest bardzo sympatyczna, co też jest dość istotne. Wiem, że prowadzi też ciąże i kobiety, które spotykam w poczekalni, też są bardzo zadowolone, ale niestety w tym temacie nie mogę się wypowiedzieć. Przepraszam, źle zaznaczyłam cytat
Edytowane przez b021da5bf142259817d3b5d5900fc01cf3c7c2e4_67241a01ac6ab Czas edycji: 2013-08-10 o 19:47 |
|
|
|
#4127 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś szuka dobrego lekarza w Brzesku to dr Jacek Jackowski. Przyjmuje na Browarnej 5c w CenterMed. Poleciła mi go koleżanka i faktycznie jest świetny!
|
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Razem wielką mamy moc!
http://www.siepomaga.pl/f/fundacja-siepomaga/c/941
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Endokrynolog ginekolog wrocław
Odświeżam wątek,potrzebuję jak autorka tematu-ginekologa-endokrynologa we Wrocławiu ewentualnie wybitnego ginekologa zajmującego się zaburzeniami hormonalnymi i dolegliwościami z tym związanymi a tylko nie prowadzeniem ciąży .
|
|
|
|
#4130 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
![]() Czy możecie polecic jakiegos dobrego, wyrozumialego ginekologa w Szczecinie, ktory przyjmuje na NFZ? Podkreslam, ze szukam lekarza na pierwszą wizyte dla 17 latki i bylo by swienie, gdyby potrafilby mi wszystko na spokojnie wyjasnic, zrozumialby obawy i posiadal duuuzo cierpliwosci ![]() Będę Wam bardzo wdzięczna za polecenia jakichś dobrych lekarzy
Edytowane przez Marvelous_Chandelier Czas edycji: 2013-08-14 o 20:31 |
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
A może wy znacie jakiegoś ginekologa w Olsztynie?
|
|
|
|
#4132 |
|
Przyczajenie
|
dobry ginekolog w Szczecinie dla 17-latki
Hej!
![]() Czy możecie polecic jakiegos dobrego, wyrozumialego ginekologa w Szczecinie, ktory przyjmuje na NFZ? Szukam lekarza na pierwszą wizyte dla 17 latki i bylo by swienie, gdyby potrafilby mi wszystko na spokojnie wyjasnic, zrozumialby obawy i posiadal duuuzo cierpliwosci ![]() Jestem osoba dosc niesmiala i nie chciabym sie zrazic juz podczas pierwszej wizyty. Będę Wam bardzo wdzięczna za polecenia jakichś dobrych lekarzy
|
|
|
|
#4133 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Dobry ginekolog w Szczecinie
Treść usunięta
|
|
|
|
#4134 |
|
Raczkowanie
|
http://www.znanylekarz.pl/iwona-bojar/ginekolog/lublin
Niewiem czy można wklejać takie linki jeśli nie to przepraszam. W każdym razie ja bardzo polecam dr. Bojar Chodzę do niej na wizyty w Łęcznej w Sanitasie prywatnie. Za wizytę płacę 70zł ale za to można przyjść po samą receptę i dostaniemy ją bezpłatnie tylko trzeba się zapisać |
|
|
|
#4135 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog-endokrynolog wrocław
Szukam jak autorka wątku ginekologa-endokrynologa,najlepiej we Wrocławiu lub do 100km poza nim.
|
|
|
|
#4136 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś w szuka lekarza w Nowym Sączu to zdecydowanie polecam Rafała Mazura! Jest świetny! Widać, że lekarz z powołania. Duża wiedza ale też bardzo fajne podejście, sympatyczny i wyrozumiały dla pacjentek. Przyjmuje w CenterMed na węgierskiej 188
|
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Tabletki antykoncepcyjne a gdzie kończy Twój Tż?
Dziewczyny pytanie dotyczące tabletek antykoncepcyjnych.
Czy jeśli bierzecie to Wasi Tż kończą w Was czy jednak się boicie? |
|
|
|
#4138 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tabletki antykoncepcyjne a gdzie kończy Twój Tż?
ja się nie boję
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mój TŻ kończy najczęściej w mojej buzi
We mnie rzadko, nie dlatego, że się boimy tylko wolimy inaczej. Chociaż ja to stosuję plastry, nie tabletki więc nie wiem czy powinnam się wypowiadać
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Kasienka a co sądzisz o dr Sypniewskim bo czytam forum i ma dobre opinie, o dr Skalskim też czytałam, że jest dobry i chyba przyjmuję też w Szpitalu w R-sku, więc może udam się do niego. Teraz chodzę do dr Kowalskiego w Cz-wie ale mam wrażenie, że najpierw chcę wyciągnąć kasę. chodzę od stycznia do niego i do tej pory żadnych leków mi nie przepisał tylko ciągle zleca jakieś badania. Chciałabym poradzić się innego lekarza bo już sama nie wiem co mam robić.