|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Mms od siostry, ktora ma focha
od kilku minut nie umiem sie powstrzymac od smiechu![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
#842 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
Bimber z fasolki? Podeślesz na prv? ![]() A co do latania z chłopakami u mnie było tak samo Tyle, że zawsze obywało się bez gipsu, za to prędzej czy później nie miałam miejsca na ciele, gdzie nie byłoby siniaka.Cytat:
Edytowane przez Laidee Czas edycji: 2013-07-22 o 14:32 |
||
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
O 7 rano obudził nas mój tato bo wysłał na smsa. Mam podać login do skype, bo chce pogadać z pracy
![]() Oczywiście okazało się,że nie już teraz, natychmiast tylko trochę później Właśnie popijamy po śniadaniową kawkę Ja, która kawy nie pijam i nie lubię
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
Jak się przyjrzycie butelkom, które stoją z galanterią papierniczą, są na nich etykiety: "Truskawkowy specjał teścia" i "Miętowe orzeźwienie" - to bimber ![]() jeszcze będzie "Cytrynowa niespodzianka młodych" - 40 % limonchello ![]() Mój szwagier jest alchemikiem. Myślę, że byłby w stanie zrobić bimber z płyty chodnikowej albo klamerek do bielizny
|
|
#846 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
![]() Z czym Ci się Tusiu kojarzą? ![]() Cytat:
Ooo witaj Siostro! Od 6 klasy podstawówki do 2 klasy liceum rok w rok noga w gipsie, raz ręka Bimber na fasolce szparagowej? Pierwsze słyszę ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda tylko, że dał się wtrącić pod pantofel popieprzonej żonki...
|
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Kinia z wypadkami...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz...
![]() Ja tam generalnie za bimbrem nie przepadam... ale zdolny Polak potrafi. ![]() Słuchajcie - nasza Antilia jest artystką. Zakochałam się w jej pracach! (i nie, nie próbuję się podlizać, żeby wyżebrać szkatułkę w groszki tudzież wieszak na suknię ślubną)Moja droga, napisałam w klubie i tu się powtórzę! Masz talent! Cudeńka! Czapki z głów!
|
#852 |
|
Wtajemniczenie
|
O Ou. To nic fajnego....
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM
No niestety :/ ale takie rzeczy się zdarzają. I dobrze że ognisko Olgietki tak się skończyło
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#854 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
Cytat:
Strasznie podobają mi się takie romantyczne wnętrza, białe meble, styl prowansalski... ale jakoś nie widzę siebie a tym bardziej TŻta w takich klimatach.. może jak będzie Gabrysia to jej pokoik tak urządzimy? ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- nie spać! Zwiedzać!
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdzi
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Wam wrzucę zdjęcie do klubu. Zmieniła się koncepcja na strój na panieński..
W sobotę rano przymierzyłam białą sukienkę i złote dodatki.................. .........i wyglądałam jakbym szła do kościółka... ![]() Szybka decyzja i szybkie zakupy ![]() Czarna prosta sukienka z wycięciem nad cycami połączonym paseczkiem. Po bokach tylko dwa suwaczki. Do tego złote dodatki.
|
#859 |
|
<3 <3 <3
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam problem...
Plz nie cytujcie. Jak wiecie, moim świadkiem będzie siostra TŻeta. Jestem właśnie na etapie zamawiania ślubnego bukietu i zastanawiam się, czy zamówić też bukiet dla świadkowej. Z jednej strony tniemy koszty, ale to w sumie pikuś. Inna rzecz, że świadkowa w ogóle nie interesuje się tym ślubem. Miesiąc został, a ja nie usłyszałam ani razu pytania, czy w czymś trzeba nam pomóc, czy kiedy będę miała przymiarkę sukni. O wieczorze panieńskim to już nawet nie wspomnę... Nie mam pojęcia, czy będę mogła liczyć na nią w tym dniu, co tylko potęguje mój stres przedślubny. Nie żebym się czegoś domagała, ale szlag mnie trafia, że mam robić prezent komuś, kto mnie totalnie olewa. Wszystko z TŻetem robimy sami, tak się złożyło, że na pomoc rodziców nie mamy co liczyć. A teraz wychodzi, że nawet świadkowa... Kupować bukiet czy nie? Co robić? Przyjmę nawet komentarze w stylu "Ty egoistko"
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Laidee ja bym nie kupiła
U nas na szczęście nie ma tego zwyczaju, że świadkowa ma bukiet
|
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Laidee ...
ja zawsze traktowałam bukiet dla świadkowej jako "część bukietu PM" ... i szczerze mówiąc nie wpadłam na to, żeby sugerować świadkowej, żeby sobie sama za niego zapłaciła. Może zostanę zrugana... ale świadkowa jest dodatkiem, który ma podkreślać piękno PM i to nam PMkom też powinno trochę zależeć jak ona będzie tego dnia wyglądała. Ja bukiet dla siebie i świadkowej mam z tej samej pracowni.. i nie wpadłam na to, żeby rozdzielać koszty.Nie wiem, co Ci poradzić.. różne są przypadki i różne sytuacje..
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpewniej to nie rezygnowałabym z bukietu, ale po protu zmieniłabym świadkową ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#865 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokłociłam się z TŻem ![]() chyba ja będę musiała zacząć zajmować się jego rodziną i ja obdzwaniać, bo on nie potrafi |
|
|
|
|
#867 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy powód jest dobry żeby wyskoczyć na kolejne zakupy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
|
#868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit: też nie cytować
Edytowane przez Laidee Czas edycji: 2013-07-22 o 15:48 |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie po wczorjaszym żonie brata się dostało ![]() prosze nie cytować
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
Laide na kij jej ten bukiet... Moja nawet swojego łaskawie nie zabrała... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

od kilku minut nie umiem sie powstrzymac od smiechu

Tyle, że zawsze obywało się bez gipsu, za to prędzej czy później nie miałam miejsca na ciele, gdzie nie byłoby siniaka.

nie spać! Zwiedzać!
ja zawsze traktowałam bukiet dla świadkowej jako "część bukietu PM" ... i szczerze mówiąc nie wpadłam na to, żeby sugerować świadkowej, żeby sobie sama za niego zapłaciła. Może zostanę zrugana...
ale świadkowa jest dodatkiem, który ma podkreślać piękno PM