|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Bardzo ładny, zgrabny brzunio!
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Nie wiedziałam, że w 3d takie świetne zdjęcia wychodzą. Może na ostatnie badanie zafunduję sobie 3d. Warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgrabny ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam fotki mojego Dzidziola i oglądam je codziennie - także jestem bardzo sentymentalna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Zakorzenienie
|
Ja tez w internecie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() JA odpoczywam , musze sobie robić przerwy bo chyba bym padła , ale już jestem ku końcowi ![]() Z nudów w przerwach otwieram te worki z ciuszkami i przebieram ![]() i naliczyłam już 6 kurteczek i 2 kombinezony . Ale wstyd ![]() ![]()
![]() |
#4806 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak był troszkę starszy to próbował nas zdominować, ale bardzo pomogło nam szkolenie "Psie przedszkole", wyciszył się, nauczył chodzić spokojnie na smyczy, kilku podstawowych komend, "łagodnego" obcowania z innymi psami itd. Teraz sami nad nim pracujemy, przypominamy komendy, uczymy nowych sztuczek, bo gdyby nie to za bardzo by poluzował i zrobiłby się wariat. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Odnośnie wady wzroku, to ja mam na jednym oku -3,5 na drugim -3,75 i od rana do nocy chodzę w soczewkach. Bez szkieł jestem ślepa jak kura i tak się zastanawiam czy można na poród mieć szkła kontaktowe??? Jak myślicie? Bo jakoś okularów nie lubię i nie wyobrażam sobie siebie 12 godzin w bólach, spocona, w różnych pozycjach i z okularami na nosie... A jak będę bez szkieł to nawet twarzy lekarza/położnej nie zobaczę a wolałabym wiedziec co się w czasie mojego porodu dzieje
![]() Miki dziekujemy za zdjęcia! Wyglądałaś pięknie i fryzurka też wyszła fajniej niż na próbnej. A jak w końcu było z makijażem? Sama się pomalowałaś? Cytat:
Lepiej zapłacić i byc zadowolonym. A najlepsze jest to wiaderko, że nie trzeba w łapach wykręcać Cytat:
Super! Te śpiochy z białym kaftanikiem i sweterek są cuuudne! Tez takie chcę!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pięny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie De, Dzidzia gdzie jesteście??? 6 kurteczek??? Ale chyba nie wszystkie w tym samym rozmiarze ![]()
![]() |
#4810 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mi i tż się marzy trójka, ale zobaczymy czy warunki finansowe pozwolą ![]() Cytat:
![]() Na dłoniach mi hybrydy schodzą tak jak zwykły lakier, bo mam bardzo miękką płytke. Póki co na dłoniach nic nie robiłam bo czeka mnie wielkie sprzątanie, potem na weselisko może coś sobie strzele, a jak nie to pomaluje na jakis tam koor i wytrzyma jeden dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nosze okularki i lubie ![]() ![]() ![]() Jade zobaczyć mebelki do pokoju natalci ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wady wzroku i porodu - Ja mam na lewym oku -4,75 a na prawym oku - 8 i do tego plamy na rogówce, prawdopodobnie przez wadę będę miała cesarskie cięcie. Ostatecznie decyzję podejmie mój okulista. Też noszę szkła kontaktowe od rana do nocy, ale moja gin jak tylko zaszłam w ciąże to mnie uprzedziła że do porodu to w okularach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Rozeznanie
|
ktosiula jezeli chodzi o wzrok, to ja ma na jedno oko -3,75 na drugie -1,75, też noszę soczewki, a okularów nawet wogóle nie posiadam
![]() ![]() ![]() Dziewczyny męczą mnie strasznie afty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i wstawiam dzisiejsze ciuszki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
To tak na szybko bo mam kolejna przerwe a chce juz skonczyc
![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1374511334.462239.jpg - to Next tez z ebaya. Wszystko 0-3 mies wiec ciezko stwierdzic .. ImageUploadedByWizaz Forum1374511477.169445.jpg a tu dwie 0-1 mies. Biala z Tesco a ta różowa to cos na punkcie czego zwariowalam . Babka wyszywa recznie ubranka. Zobaczcie sobie te ròżyczki ImageUploadedByWizaz Forum1374511661.435999.jpg 100% bawełna . Mam jeszcze ze dwa komplety pokaze Wam jak sie dokopie kiedys. Oczywiscie rowniez z ebaya wylicytowalam za grosze bo nowe kosztuje majatek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4816 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
A taki wlasnie dostalam MMS Od Tz ImageUploadedByWizaz Forum1374511988.260286.jpg
Bardzo smieszne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4817 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wrzucam niewyrazna fotke brzuszka z 23t i 2 dnia ![]() ![]() Edytowane przez budowniczka Czas edycji: 2013-07-22 o 17:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ta wyszywana kurteczka, prawdziwe cudo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Paulina, śliczny brzuszek
![]() Sylwia i Trele, ciuszki genialne ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-22 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam jeśli uraziłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Budowniczka ![]() ![]() I gratuluje mamusiom poznanych płci ![]() I chyba jest też nowa mamusia ![]() ![]() a teraz nadrabiać idę Sylwia, trele ![]() ![]() Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-07-22 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
No pięknie.. pocytowałam ale wszystko się skasowało lapek się zacina
![]() Ktosiula ![]() paulinaizabela,b.ładny i zgrabny brzuchol ![]() metka,gratuluję synka ![]() I wszystkie łowy ubrankowe ![]() Witam nową mamusię ![]() Wróciłam z miasta... ledwo idzie wyrobić w tym skwarze...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-22 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a mierzyłaś ile ma cm?? Dzastin upały powędrowały od nas do Was ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
Budowniczka 540 g, to juz ponad 0,5 kg
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja na dziś się już żegnam. Obiecałam mężowi, że wieczorkiem wyjdziemy na spacer, bo cały dzień u nas żar lał się z nieba, nie dało się wytrzymać, a teraz tak akurat na spacerek.
Trzymajcie się! Do jutra! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.