Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-22, 16:43   #4801
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

A ja dziś cyknęłam fotkę to wrzucam
Bardzo ładny, zgrabny brzunio!

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam zdjęcia w 3d Tu mój synek ( o którym jeszcze nie wiedziałam że jest synkiem) miał 12 tyg i 2 dni ciekawe jak teraz wygląda
Nie wiedziałam, że w 3d takie świetne zdjęcia wychodzą. Może na ostatnie badanie zafunduję sobie 3d. Warto?
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 16:47   #4802
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Ale chudzinek
Teraz nabrał ciałka to pewnie bardziej dzidziusiowo wygląda
Jak go zobaczyłam to powiedziałam jejku jaki on chudy

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Gratulacje, będa super braćmi
Imię wybrane??

pewnie szaleje w ogodzie i w domu

Gratuluję udanej wizyty i zdrowego synusia

Ładny brzusio

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Bardzo ładny, zgrabny brzunio!

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Nie wiedziałam, że w 3d takie świetne zdjęcia wychodzą. Może na ostatnie badanie zafunduję sobie 3d. Warto?
Moim zdaniem warto, ja to bym chciała jak najwięcej oglądać mojego dzidziola i jak najwięcej mieć zdjęć/filmików jak był jeszcze w brzuszku, jestem strasznie sentymentalna, uwielbiam pamiątki. Moim zdaniem wszystko zależy od charakteru
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 16:57   #4803
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
tz udało sie wyrwac dzis wczesniej z pracy, bylismy na usg i bedziemy mięli drugiego syna
mały jest kluchą waży już 330 g i termin porodu przesunąl mi sie na 03.12
Gratulacje

Cytat:
Witam dziewuszki i maluszki
Dwie godziny was nadrabiałam ale jestem na bierząco ktoś pisał o usg3 czy 4 d, ja miałam 4d jak byłam na genetycznych, lekarz pewnie tak dla mojej radochy mi włączył, mnie bardzo ucieszyło, podejrzewam że jak pójdę na połówkowe to mi też właczy bo ma taką opcję a po za tym chodzę prywatnie więc jakby co to będę nalega.ła żeby pokazał, zesztą wrzucę zaraz jak zeskanuję zdjęcie z tego usg A po za tym u nas dziś upał, byłyśmy z mamą polatać po lumpkach, co nie co kupiłyśmy
No to pochwal się zakupami Coś dla dzidziola?

Cytat:

Zgrabny

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ale mam nadrabiania! To najpierw nam napisze co u nas a potem doczytam do końca.

Dziękuję bardzo za kciuki! Przydały się!
Mały Mikołaj zdrów jak ryba, waży 380g, wszystkie pomiary prawidłowe i w normie. Teraz sie obrócił i mamy ułożenie pośladkowe. Widziałam jego piękne stópki i sisiorka Mam nawet foto buziuniu w 3d ale taki chuderlaczek z niego i ma smutną minkę :P Kolejny raz z USG termin porodu wyszedł nam na 4 grudzień także szykuję się na poród w grudniu. U mnie w ogóle od pierwszego USG w 5 tygodniu za każdym razem mamy 7 dni różnicy względem OM - pewnie już tak zostanie do końca.
Gratulacje
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:01   #4804
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
Moim zdaniem warto, ja to bym chciała jak najwięcej oglądać mojego dzidziola i jak najwięcej mieć zdjęć/filmików jak był jeszcze w brzuszku, jestem strasznie sentymentalna, uwielbiam pamiątki. Moim zdaniem wszystko zależy od charakteru
U mnie w mieście jest tylko jedna prywatna klinika wykonująca takie badania i nieźle się cenią. Różnica między 2d a 3d to ponad 100zł. Za pierwszym i drugim razem chciałam mieć filmik jak Babelek się rusza, ale on jak na złość akurat spał i tylko przekręcił się z boku na bok, wyprostował nóżki i tyle, więc nie braliśmy nagrania. A teraz zastanawiam się czy Maluszek nie będzie już za duży aby go nagrywać lub podglądać w 3d.
Uwielbiam fotki mojego Dzidziola i oglądam je codziennie - także jestem bardzo sentymentalna.
Stary 2013-07-22, 17:06   #4805
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
też to widziała, ale w interecie
Ja tez w internecie
Cytat:
Ja również bardzo kocham ta rasę! Są niesamowicie mądre i bardzo uczuciowe, cały czas muszą z kimś być.
My mojego zabraliśmy z pseudohodowli gdzie wszystkie psiaki były zaniedbane, zabrudzone, zapchlone i zarobaczone. Miał 3 tygodnie jak do nas trafił i nie wiedział jak pić, jeść, wychodzić na spacer. Teraz ma prawie trzy latka i jest naszym oczkiem w głowie.
Podobno strasznie broją jak są szczeniętami , to prawda ? Nasz miał 1,5 roku jak go przygarnęliśmy ..
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
A tak w ogóle coś De dawno u nas nie było..?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
Pewnie plewi w sąsiednim ogródku , piecze ciasto , wiesza firany , odkurza 500m2 a drugą nogą koloruje z małym
Cytat:

Majeczkowy domek

JA odpoczywam , musze sobie robić przerwy bo chyba bym padła , ale już jestem ku końcowi
Z nudów w przerwach otwieram te worki z ciuszkami i przebieram
i naliczyłam już 6 kurteczek i 2 kombinezony . Ale wstyd ja to wszystko kupiłam

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:15   #4806
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
U mnie w mieście jest tylko jedna prywatna klinika wykonująca takie badania i nieźle się cenią. Różnica między 2d a 3d to ponad 100zł. Za pierwszym i drugim razem chciałam mieć filmik jak Babelek się rusza, ale on jak na złość akurat spał i tylko przekręcił się z boku na bok, wyprostował nóżki i tyle, więc nie braliśmy nagrania. A teraz zastanawiam się czy Maluszek nie będzie już za duży aby go nagrywać lub podglądać w 3d.
Uwielbiam fotki mojego Dzidziola i oglądam je codziennie - także jestem bardzo sentymentalna.
No ja to czy tak czy tak to płacę za wizytę, no właśnie ciekawe czy nie będzie za duży, nie mam pojęcia musisz to przemyśleć albo podpytać dziewczyn które były na takim usg w podobnym tyg do Ciebie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja tez w internecie

Podobno strasznie broją jak są szczeniętami , to prawda ? Nasz miał 1,5 roku jak go przygarnęliśmy ..

Pewnie plewi w sąsiednim ogródku , piecze ciasto , wiesza firany , odkurza 500m2 a drugą nogą koloruje z małym
hahahahaha
Stary 2013-07-22, 17:15   #4807
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
JA odpoczywam , musze sobie robić przerwy bo chyba bym padła , ale już jestem ku końcowi
Czekamy na foty tych cudeniek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 17:19   #4808
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
My nie mieliśmy z nim większych problemów. Do rzeczy zniszczonych możemy zaliczyć mój pasek do spodni, kaktusa i aparat cyfrowy - ale co do niego to sami sobie jesteśmy winni, bo zostawiliśmy go na wierzchu i wyszliśmy do pracy.
Jak był troszkę starszy to próbował nas zdominować, ale bardzo pomogło nam szkolenie "Psie przedszkole", wyciszył się, nauczył chodzić spokojnie na smyczy, kilku podstawowych komend, "łagodnego" obcowania z innymi psami itd.
Teraz sami nad nim pracujemy, przypominamy komendy, uczymy nowych sztuczek, bo gdyby nie to za bardzo by poluzował i zrobiłby się wariat.
Stary 2013-07-22, 17:22   #4809
ktosiula
Wtajemniczenie

Odnośnie wady wzroku, to ja mam na jednym oku -3,5 na drugim -3,75 i od rana do nocy chodzę w soczewkach. Bez szkieł jestem ślepa jak kura i tak się zastanawiam czy można na poród mieć szkła kontaktowe??? Jak myślicie? Bo jakoś okularów nie lubię i nie wyobrażam sobie siebie 12 godzin w bólach, spocona, w różnych pozycjach i z okularami na nosie... A jak będę bez szkieł to nawet twarzy lekarza/położnej nie zobaczę a wolałabym wiedziec co się w czasie mojego porodu dzieje muszę zapytać mojej lekarki co ona na to..

Miki dziekujemy za zdjęcia! Wyglądałaś pięknie i fryzurka też wyszła fajniej niż na próbnej. A jak w końcu było z makijażem? Sama się pomalowałaś?

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
A ja polecam swój
https://www.google.pl/search?q=viled...47%3B727%3B529
jestem z niego bardzo zadowolona, miałam już na nowym mieszkaniu 3 mopy i po tygodniu je wywalałam ze wściekłością. A ten się sprawdza, nie muszę go wyciskać w ręku i naprawde myje powierzchnie super. Mój mąż też lubi zmywać nim podłogę
Też mam tego mopa i polecam bardzo! Mam go od roku i nawet wkładu nie zmieniałam tylko go piorę, a mam 170m2 podłogi :P
Lepiej zapłacić i byc zadowolonym. A najlepsze jest to wiaderko, że nie trzeba w łapach wykręcać

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość

Tak apropo... przyda sie kombinezonik na 68 czy moze juz na 74, bo nie wiem
Piorę te ubranka i je wącham, czuję sie jakbym czula zapach Maksyma chyba zwariowalam
Wg mnie się przyda. Ja mam nawet jeden 56 cm, a drugi 62/68 cm. 74 to już na dużego dzieciaczka!

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Oto moje łowy
Super! Te śpiochy z białym kaftanikiem i sweterek są cuuudne! Tez takie chcę!!!!

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
no i jestem
uwaga! wstawiam swoje zdjęcia więc wrażliwe kobietki proszone są o odejście od monitora

pytanie nr 1: która sukienka? (chociaż widząc się na zdjęciach wstępną decyzję mam podjętą ale wolę się upewnić)
pytanie nr 2: jaka fryzura? (ta ze zdjęcia nie utrzyma mi się długo bo moje włosy są anty lokowe
pytanie nr 3: jakie dodatki?

Ps: ale mam gańdy grube w tej czarnej po porodzie przymusowo "Ewka" i powrót do dukana....
Zdecydowanie, absolutnie ta długa. Wyglądasz w niej zjawiskowo! Normalnie jak Socha w "Party" albo "Flashu" Bardzo piękna z Ciebie kobieta!

Cytat:
Napisane przez kar_inka Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie

Przyszedł czas, że i ja się ujawnię ;-) Jesteśmy w 21 tyg. ciąży, termin mamy na 3 grudnia

Początkowo was podczytywałam, ale za bardzo przeżywałam, tym bardziej, że my od początku musieliśmy dmuchać na zimne, i od drugiego miesiąca jesteśmy w domku na zwolnieniu. Teraz jak już najtrudniejszy czas za nami to czuję się bardziej pewnie

A no i wszystko wskazuje, że rośnie nam córeczka A co do imienia to mamy kompletny brak natchnienia póki co....
Witaj! Ciągle nam się ujawniają nowe mamy Czemu musieliście dmuchać na zimne? Masz jakieś poronienia za sobą czy ciąża była zagrożona? Trzymam kciuki za córeczkę bo mama chyba bardzo zadowolona z tej płci

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie do Tych z Was które używają poduszki rogala do spania Jakie macie w niej wypełnienie ? Bo są dwa rodzaje, jedne są z kulką silikonową a inne są z kulką styropianową i nie wiem którą wybrać Może coś doradzicie ?
Ja mam z wypełnieniem silikonowym i jest super. Koleżanka kupiła tą ze styropianem i wg mnie jest o du.p* rozbić. Twarda strasznie, na tym się nie da spać!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
tz udało sie wyrwac dzis wczesniej z pracy, bylismy na usg i bedziemy mięli drugiego syna
mały jest kluchą waży już 330 g i termin porodu przesunąl mi sie na 03.12
klask i: Jednak syncio! Gratuluję!

Cytat:

Pięny

Cytat:
Tak jak obiecałam zdjęcia w 3d Tu mój synek ( o którym jeszcze nie wiedziałam że jest synkiem) miał 12 tyg i 2 dni ciekawe jak teraz wygląda
Śliczny chuderlaczek Jak na 12 tydzień to bardzo wyraźne i ladne zdjęcia wyszły.

Cytat:

Heheheheh, ale się uśmiałam Też mam taką wizję De!
A tak na poważnie De, Dzidzia gdzie jesteście???

6 kurteczek??? Ale chyba nie wszystkie w tym samym rozmiarze

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:30   #4810
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naan0007 Pokaż wiadomość
acelinka widzę, że też będzie Lenka! Tak jak u nas Chociaż ostatnio co chwilę ktoś się czepia, że tak chcemy dać na imię dziecku, a teraz co druga dziewczynka jest Lenka ... Ale co ja za to mogę, że tak mi się podoba ???

My chcemy 2-kę dzieci, chociaż mój mąż ostatnio coś gada o 3 ... Ale na 3 to ja się nie zgodzę. A poza tym, ze wg na moją pracę to chcemy jedno po drugim bo po ciąży będę musiała ją zmienić - ta wymaga poświęcenia od rana do wieczora ...
u mnie w okoicy to nie jest aż ak popularne imię, ale i tak np. mojej mamie średnio się podoba mojej babci też pewnie, bo co to w ogole za imię w nosie to mam, Lenka będzie miała miesiąc i nie będą sobie mogli wyobrazić że mogłaby mieć na imię inaczej zawsze tak jest

mi i tż się marzy trójka, ale zobaczymy czy warunki finansowe pozwolą
Cytat:
wlasnie musze jakis polarkowy kombinezon na 68 kupic

Ja piore dzis ubranka Maksymka ktore dostał od mojej siostry... calą siatkę!
Jestem pedicurzystką i szczerze klientką polecam hybrydy... bo takie fajne jednak żele, bardziej wytrzymałe (dluzej siedzą). Osobiście sobie nigdy żeli i hybryd nie robiłam, jestem ANTY chemia na swoim ciele... Najczęście pedicure spa i francuski lakierem
A Kolor robisz, czy wlasnie francuski? ze zdobieniem? frezarkowy?

Coś mi ta Francja w glowie siedzi
zrobiłam hybrydy, kolor taki ceglasty, to tak z okazji lata na kolorowo Niestety frencza nie było na czym bo mi jeden paznokieć brzydko pękł i musiała mi spiłować na króciuteńko.
Na dłoniach mi hybrydy schodzą tak jak zwykły lakier, bo mam bardzo miękką płytke. Póki co na dłoniach nic nie robiłam bo czeka mnie wielkie sprzątanie, potem na weselisko może coś sobie strzele, a jak nie to pomaluje na jakis tam koor i wytrzyma jeden dzień
Cytat:
znam skądś to czepianie

sama się Lena nazywam

ale będziecie nazywac Lena czy Lenka?
poderzewam że Lenka
Cytat:

bo niby mam małą wadę i jestem krótkowidzem, ale wiem że je powinnam nosić bo takie mam przykanie okulisty że na stałe
nieładnie!
ja nosze okularki i lubie jedno lato nosiłam soczewki ale jakoś bez przekonania. Właśnie 3 tygodnie temu zmieniałam oprawki bo mi pękły z jednej strony fajnie zmienić a z drugiej byłam zła bo to nieplanowany wydatek przy tym remoncie te 300 zł to mega kasa

Jade zobaczyć mebelki do pokoju natalci tż miał jechać ale oczywiście jak mamy coś załatwić to im dłużej w pracy schodzi mam nadzieję że tam mieszka jakiś facet który mi je zapakuje do auta, a jak nie to będe musiala umówić się na inny dzień.
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:35   #4811
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Odnośnie wady wzroku, to ja mam na jednym oku -3,5 na drugim -3,75 i od rana do nocy chodzę w soczewkach. Bez szkieł jestem ślepa jak kura i tak się zastanawiam czy można na poród mieć szkła kontaktowe??? Jak myślicie? Bo jakoś okularów nie lubię i nie wyobrażam sobie siebie 12 godzin w bólach, spocona, w różnych pozycjach i z okularami na nosie... A jak będę bez szkieł to nawet twarzy lekarza/położnej nie zobaczę a wolałabym wiedziec co się w czasie mojego porodu dzieje muszę zapytać mojej lekarki co ona na to..

Ja mam z wypełnieniem silikonowym i jest super. Koleżanka kupiła tą ze styropianem i wg mnie jest o du.p* rozbić. Twarda strasznie, na tym się nie da spać!

Dzięki za radę z poduszką bo już się tydzień przymierzam do kupienia i nie wiedziałam którą wybrać

Co do wady wzroku i porodu - Ja mam na lewym oku -4,75 a na prawym oku - 8 i do tego plamy na rogówce, prawdopodobnie przez wadę będę miała cesarskie cięcie. Ostatecznie decyzję podejmie mój okulista. Też noszę szkła kontaktowe od rana do nocy, ale moja gin jak tylko zaszłam w ciąże to mnie uprzedziła że do porodu to w okularach.
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:37   #4812
Sylwiaaa88
Rozeznanie

ktosiula jezeli chodzi o wzrok, to ja ma na jedno oko -3,75 na drugie -1,75, też noszę soczewki, a okularów nawet wogóle nie posiadam i też mnie zastanawia to jak będzie na porodówce boję się że jak nie będę miała niczego to dziecka dobrze nie zobaczę

Dziewczyny męczą mnie strasznie afty znowu mi wyskoczyły i to aż trzy w trzech różnych miejscach a jak booooli nic nie mogę jeść, smaruję aftinem przed ciążą też mi się czasem robiły ale teraz w ciąży to co chwilę, co wyleczę to z dwa tyg spokoju i na nowo, nie wiem tylko czemu dbam o higienę, wszystko za nim zjem to myję masakra

A i wstawiam dzisiejsze ciuszki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03515.jpg (108,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03516.jpg (97,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03517.jpg (116,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03518.jpg (98,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03519.jpg (98,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03520.jpg (155,5 KB, 6 załadowań)
Stary 2013-07-22, 17:42   #4813
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny męczą mnie strasznie afty znowu mi wyskoczyły i to aż trzy w trzech różnych miejscach a jak booooli nic nie mogę jeść, smaruję aftinem przed ciążą też mi się czasem robiły ale teraz w ciąży to co chwilę, co wyleczę to z dwa tyg spokoju i na nowo, nie wiem tylko czemu dbam o higienę, wszystko za nim zjem to myję masakra

współczuję

śliczne łupy
Stary 2013-07-22, 17:47   #4814
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny męczą mnie strasznie afty

Bardzo współczuję! Wiem jaki to ból i dyskomfort, bo jak byłam młodsza to często miałam. Na szczęście teraz jakoś nie wracają.
Ciuszki piękne!
Stary 2013-07-22, 17:49   #4815
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

To tak na szybko bo mam kolejna przerwe a chce juz skonczyc ImageUploadedByWizaz Forum1374511136.435767.jpg to sa moje misie. Dwa pierwsze sa malenkie - newborn , ten najjasniejszy jest do 3 mies niby do 6 kg . W cm nie ma podane. Kurteczka z Tesco - reszta eBay

ImageUploadedByWizaz Forum1374511334.462239.jpg - to Next tez z ebaya. Wszystko 0-3 mies wiec ciezko stwierdzic ..

ImageUploadedByWizaz Forum1374511477.169445.jpg a tu dwie 0-1 mies. Biala z Tesco a ta różowa to cos na punkcie czego zwariowalam . Babka wyszywa recznie ubranka. Zobaczcie sobie te ròżyczki ImageUploadedByWizaz Forum1374511661.435999.jpg 100% bawełna . Mam jeszcze ze dwa komplety pokaze Wam jak sie dokopie kiedys. Oczywiscie rowniez z ebaya wylicytowalam za grosze bo nowe kosztuje majatek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-22, 17:53   #4816
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

A taki wlasnie dostalam MMS Od Tz ImageUploadedByWizaz Forum1374511988.260286.jpg

Bardzo smieszne )

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-22, 17:54   #4817
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
ktosiula jezeli chodzi o wzrok, to ja ma na jedno oko -3,75 na drugie -1,75, też noszę soczewki, a okularów nawet wogóle nie posiadam i też mnie zastanawia to jak będzie na porodówce boję się że jak nie będę miała niczego to dziecka dobrze nie zobaczę

Śliczne te ubranka
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
u mnie w okoicy to nie jest aż ak popularne imię, ale i tak np. mojej mamie średnio się podoba mojej babci też pewnie, bo co to w ogole za imię w nosie to mam, Lenka będzie miała miesiąc i nie będą sobie mogli wyobrazić że mogłaby mieć na imię inaczej zawsze tak jest

mi i tż się marzy trójka, ale zobaczymy czy warunki finansowe pozwolą

zrobiłam hybrydy, kolor taki ceglasty, to tak z okazji lata na kolorowo Niestety frencza nie było na czym bo mi jeden paznokieć brzydko pękł i musiała mi spiłować na króciuteńko.
Na dłoniach mi hybrydy schodzą tak jak zwykły lakier, bo mam bardzo miękką płytke. Póki co na dłoniach nic nie robiłam bo czeka mnie wielkie sprzątanie, potem na weselisko może coś sobie strzele, a jak nie to pomaluje na jakis tam koor i wytrzyma jeden dzień

poderzewam że Lenka

nieładnie!
ja nosze okularki i lubie jedno lato nosiłam soczewki ale jakoś bez przekonania. Właśnie 3 tygodnie temu zmieniałam oprawki bo mi pękły z jednej strony fajnie zmienić a z drugiej byłam zła bo to nieplanowany wydatek przy tym remoncie te 300 zł to mega kasa

Jade zobaczyć mebelki do pokoju natalci tż miał jechać ale oczywiście jak mamy coś załatwić to im dłużej w pracy schodzi mam nadzieję że tam mieszka jakiś facet który mi je zapakuje do auta, a jak nie to będe musiala umówić się na inny dzień.
modny ten ceglisty w tym roku na rekach, to albo zwykly lakier albo żele, bo faktycznie schodza szybciej niz na nogach... a nie zauwazylas ze w ciazy szybciej odpryskują? niektore panie w ciazy maja bardziej natluszczona plytke paznokci przez horomony... albo panie przy menopauzie

Cytat:

Miki dziekujemy za zdjęcia! Wyglądałaś pięknie i fryzurka też wyszła fajniej niż na próbnej. A jak w końcu było z makijażem? Sama się pomalowałaś?

Też mam tego mopa i polecam bardzo! Mam go od roku i nawet wkładu nie zmieniałam tylko go piorę, a mam 170m2 podłogi :P
Lepiej zapłacić i byc zadowolonym. A najlepsze jest to wiaderko, że nie trzeba w łapach wykręcać

Wg mnie się przyda. Ja mam nawet jeden 56 cm, a drugi 62/68 cm. 74 to już na dużego dzieciaczka!

Super! Te śpiochy z białym kaftanikiem i sweterek są cuuudne! Tez takie chcę!!!!

Zdecydowanie, absolutnie ta długa. Wyglądasz w niej zjawiskowo! Normalnie jak Socha w "Party" albo "Flashu" Bardzo piękna z Ciebie kobieta!

Witaj! Ciągle nam się ujawniają nowe mamy Czemu musieliście dmuchać na zimne? Masz jakieś poronienia za sobą czy ciąża była zagrożona? Trzymam kciuki za córeczkę bo mama chyba bardzo zadowolona z tej płci

klask i: Jednak syncio! Gratuluję!

Pięny

Śliczny chuderlaczek Jak na 12 tydzień to bardzo wyraźne i ladne zdjęcia wyszły.

Heheheheh, ale się uśmiałam Też mam taką wizję De!
A tak na poważnie De, Dzidzia gdzie jesteście???

6 kurteczek??? Ale chyba nie wszystkie w tym samym rozmiarze
Chyba kupię typu misiek lub z polaru

Wrzucam niewyrazna fotke brzuszka z 23t i 2 dnia Jest okrąglinek gigancik w tygodniu tak wystrzelił... chyba szpital mu służył :P Przepraszam za jakość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000_0009.jpg (90,0 KB, 62 załadowań)

Edytowane przez budowniczka
Czas edycji: 2013-07-22 o 17:55
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 17:56   #4818
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
To tak na szybko bo mam kolejna przerwe a chce juz skonczyc Załącznik 5335778 to sa moje misie. Dwa pierwsze sa malenkie - newborn , ten najjasniejszy jest do 3 mies niby do 6 kg . W cm nie ma podane. Kurteczka z Tesco - reszta eBay

Załącznik 5335784 - to Next tez z ebaya. Wszystko 0-3 mies wiec ciezko stwierdzic ..

Załącznik 5335785 a tu dwie 0-1 mies. Biala z Tesco a ta różowa to cos na punkcie czego zwariowalam . Babka wyszywa recznie ubranka. Zobaczcie sobie te ròżyczki Załącznik 5335787 100% bawełna . Mam jeszcze ze dwa komplety pokaze Wam jak sie dokopie kiedys. Oczywiscie rowniez z ebaya wylicytowalam za grosze bo nowe kosztuje majatek

Jeeeeeej! Te misiowe kombinezoniki!Ja też chcem takie dla Badelka!
I ta wyszywana kurteczka, prawdziwe cudo!
Stary 2013-07-22, 17:57   #4819
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
To tak na szybko bo mam kolejna przerwe a chce juz skonczyc Załącznik 5335778 to sa moje misie. Dwa pierwsze sa malenkie - newborn , ten najjasniejszy jest do 3 mies niby do 6 kg . W cm nie ma podane. Kurteczka z Tesco - reszta eBay

Załącznik 5335784 - to Next tez z ebaya. Wszystko 0-3 mies wiec ciezko stwierdzic ..

Załącznik 5335785 a tu dwie 0-1 mies. Biala z Tesco a ta różowa to cos na punkcie czego zwariowalam . Babka wyszywa recznie ubranka. Zobaczcie sobie te ròżyczki Załącznik 5335787 100% bawełna . Mam jeszcze ze dwa komplety pokaze Wam jak sie dokopie kiedys. Oczywiscie rowniez z ebaya wylicytowalam za grosze bo nowe kosztuje majatek

z wrażenia! Przepikne przepięknosci!
Stary 2013-07-22, 17:58   #4820
lineczka1989
Zakorzenienie

Paulina, śliczny brzuszek

Sylwia i Trele, ciuszki genialne
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-22 o 18:06
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 18:00   #4821
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
Wrzucam niewyrazna fotke brzuszka z 23t i 2 dnia Jest okrąglinek gigancik w tygodniu tak wystrzelił... chyba szpital mu służył :P Przepraszam za jakość
Gigancik? Gdzie tam widzisz gigancika? Ja widzę piękny, zgrabniutki brzuszek. I w tej luźniejszej bluzce wcale nie widać abyś była w ciąży.
Przepraszam jeśli uraziłam.
Stary 2013-07-22, 18:02   #4822
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
jaki ogromny powiem Ci że w bluzce to wcale nie widać że w ciąży jesteś
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 18:09   #4823
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Gigancik? Gdzie tam widzisz gigancika? Ja widzę piękny, zgrabniutki brzuszek. I w tej luźniejszej bluzce wcale nie widać abyś była w ciąży.
Przepraszam jeśli uraziłam.
Nie nie uraziłaś, juz sie przyzwycziłam, że jestem tu ewenementem jeśli chodzi o wielkość brzucha, dlatego sie chwale każdym centymetrem

Cytat:
jaki ogromny powiem Ci że w bluzce to wcale nie widać że w ciąży jesteś
u mnie radosc w domu ze widac brzuch sama juz mierze spodnie ciazowe, chyba faktycznie przesadzam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 18:18   #4824
89Beatka
Wtajemniczenie

po południu cos ucichło widocznie czekamy na Rybe do rana żeby założyła kolejny wątek

Budowniczka a ja tam widzę ze brzuszek ci urósł, jaki duży jest Maksym? albo ile waży? zaokrąglasz sie moja droga:

I gratuluje mamusiom poznanych płci

I chyba jest też nowa mamusia witaj

a teraz nadrabiać idę

Sylwia, trele piękne ubranka

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-07-22 o 18:20
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 18:20   #4825
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:

Oja jakie cudne piękności:lov e: a te kombinezoniki się zakochałam w nim

Cytat:
Śliczne te ubranka
modny ten ceglisty w tym roku na rekach, to albo zwykly lakier albo żele, bo faktycznie schodza szybciej niz na nogach... a nie zauwazylas ze w ciazy szybciej odpryskują? niektore panie w ciazy maja bardziej natluszczona plytke paznokci przez horomony... albo panie przy menopauzie

Chyba kupię typu misiek lub z polaru

Uuuu naprawdę gigant ale jaka zgrabniacha z Ciebie i co za piękny uśmiech
Stary 2013-07-22, 18:23   #4826
Dzastin08
Wtajemniczenie

No pięknie.. pocytowałam ale wszystko się skasowało lapek się zacina

Ktosiula za udaną wizytę.
paulinaizabela,b.ładny i zgrabny brzuchol
metka,gratuluję synka

I wszystkie łowy ubrankowe

Witam nową mamusię

Wróciłam z miasta... ledwo idzie wyrobić w tym skwarze...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-22 o 18:25
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 18:30   #4827
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

same śliczności

Cytat:
Coś tam powoli widać
a mierzyłaś ile ma cm??

Dzastin upały powędrowały od nas do Was u mnie już chłodniej ale i przyjemniej uff
Stary 2013-07-22, 18:37   #4828
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
po południu cos ucichło widocznie czekamy na Rybe do rana żeby założyła kolejny wątek

Budowniczka a ja tam widzę ze brzuszek ci urósł, jaki duży jest Maksym? albo ile waży? zaokrąglasz sie moja droga:

I gratuluje mamusiom poznanych płci

I chyba jest też nowa mamusia witaj

a teraz nadrabiać idę

Sylwia, trele piękne ubranka
Maksym wyprzedza troche wagowo swoj tydzien, tak stwierdzil lekarz 540 chyba jak dobrze pamietam
Cytat:
Oja jakie cudne piękności:lov e: a te kombinezoniki się zakochałam w nim

Uuuu naprawdę gigant ale jaka zgrabniacha z Ciebie i co za piękny uśmiech
hehe cieszę się, bo do tej pory czulam sie jakbym miala oponę, a nie w ciązy...

Cytat:
same śliczności

Coś tam powoli widać
a mierzyłaś ile ma cm??

Dzastin upały powędrowały od nas do Was u mnie już chłodniej ale i przyjemniej uff
w pasie 70 cm nareszcie
Stary 2013-07-22, 18:42   #4829
89Beatka
Wtajemniczenie

Budowniczka 540 g, to juz ponad 0,5 kg rośniemy, teraz się zacznie może Maksym lubi szpitalne jedzenie no to teraz musisz w domu serwowac tu te pyszności
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 18:42   #4830
Miss Triss
Zadomowienie

Dziewczynki ja na dziś się już żegnam. Obiecałam mężowi, że wieczorkiem wyjdziemy na spacer, bo cały dzień u nas żar lał się z nieba, nie dało się wytrzymać, a teraz tak akurat na spacerek.
Trzymajcie się! Do jutra!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości