|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
to i tak i tak kupi. A dawno kupiłaś ? może da radę zwrócić? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
masakra, młody od wczoraj jęczydło jęczydłowate wydanie specjalne
![]() Cytat:
bo ta rączka taka niby kwadratowa jest![]() Cytat:
Pstryniu, spokojnie na razie, zawsze od razu panikujemy, a potem okazuje się, że jednak nie ejst tak źle
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
wystawie na tablicy pl najwyzej. Ale i tak ona byla w nim ze 3 razy ciasto sie piecze mmmmmmmmmm
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Co moja Hania zrobiła ! leżała na plecach dałam jej rączki do podciągnięcia się a ona pyk na siad i pyk na nogi do stania ! od razu ją wzięłam na ręce ale się wystraszyłam
![]() lece zaraz na spacer, bo może czika zelżała ![]() no i nie że zapomniałam ! Deli sto lat ;* spełnienia marzeń i niech Ci się ten tż w końcu oświadczy ! ![]() Mała, Insolito buziaczki dla Waszych dużych chłopaków
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-07-23 o 17:59 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj chłodek. Byłam cały dzień sama, więc Was czytałam, ale nie miałam jak odpisać, bo mój absorber wchłania cały mój czas.
W każdym razie... Hje, moja nosi 74/80, czasem uda mi się ją wcisnąć w bluzeczkę albo body w rozmiarze 68, ale rzadko... Także jest chyba spora? A była taka maluuuuusiunia, jak się urodziła - 53cm. Na jesień mam jakieś kilka kombinezonów od siostry i kuzynki, w coś ją chyba wcisnę... A jak nie, to kupię kurtkę, ale nie będę kupować na zapas, bo jeszcze jej potem w to nie wcisnę...Bokeh, łaaaa! Zdolna Twoja Haniusia! Deli, niestety, jak dziewczyny pisały - to jest wisiadło... Jak nie chcesz wydawać 400zł na Tulę, to polecam Ci takie, jakie ja mam: http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...359019456.html Jest naprawdę super, miękkie, wygodne... Nie mam potrzeby wydawania 400zł na Tulę po zakupie tego nosidła. Używamy już ponad miesiąc i jestem zadowolona, choć moja była całkowicie niechustowa. |
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
deli, to drugie nosidlo, womar eco, jest ergonomiczne, zreszta ktoras z dziewczyn je u nas ma?
pstryniu, bedzie dobrze, moze mu sie z wiekiem to unormuje glowa do gory kochana
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh nie bojaj się Dawid tak już ponad miesiąc jak nie lepiej robi, pisałam już kiedyś
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, ale lekarz na razie nie powiedział, że na 100%, prawda? Spokojnie.
Będzie dobrze. ![]() Lady. Teraz jest ciężko.
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę to jeszcze obmyślećpisałyście o ubraniowej rozmiarówce - Filip głownie 62/68, z tym, że 68 troszkę za luźne
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójdę z Tobą
|
|
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
Ktos tu kiedys pisal, ze czesto lekarze na wyrost diagnozuja to cholerstwo... to wlasciwie u nas podobnie... Natluszczanie, a na bardziej zaognione zmiany steryd... Pstryczku!! Spokojnie, bez nerwow ![]() Przede wszystkim nie martw sie na zapas. Jesli juz potwierdza sie Twoje obawy, to wszystko pieknie wycwiczycie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz
![]() a tak w ogóle, to jak powoziliśmy się trochę spacerówką, tzn. dzisiaj tylko, to zauważyłam pierwszą wadę tzn. nie wiem, czy to będzie aż tak przeszkadzało później, bo będzie na siedząco jeździł, ale na razie jak mały głownie w pozycji leżącej, to mnie to wkurza - jak rozkłądam oparcie do leżenia, to budka "idzie" do tyłu razem z tym oparciem i w sumie mało co młodego zakrywa; teraz dopiero zauważyłam, że wersja PLUS mojego wózka ma taki dodatkowy materiał z tyłu budki i tam jak rozkłada się oparcie, to budka zostaje i powiększa się o ten materiał;
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Ratunku! Jęczydło x1000 już mi głowa odpada.
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
|
|
|
#466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
masz 14 dni na zwrot be podawania przyczyny |
||
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi - mówię
![]() Nawijko, to nie wiem co ostatecznie mają nasze dziecie ![]() my byliśmy się jeszcze teraz przejść, Młody się przekimał. W ogóle to jak wiem, że gdzieś będę wchodzić to jeżdżę spacerówką. Coto baby blues mam.Bexa itp to to nie jest. Ale może Dawida zaspokoi. Już pow. TZ że przy drugim dziecku trzeba kasę na dobry wózek wyłożyć. |
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziekuje kochane za slowa otuchy
zaczelam czytac wasze wpisy i znow tak wiec odezwe sie jak troche ochlone ja wiem ze ludzie maja prawdziwe dramaty ale jak chodzi o wlasne dziecko to czlowieka przeraza kazda nawet najmniejsza blahostka...Dziekuje raz jeszcze! |
|
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#470 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dżejkob jest zdrowy i będzie zdrowy,mnie też lekarze straszyli że a to straszne napięcie mięśniowe a to szpotawe stopy a teraz minęło trochę czasu ochłonęłam i Blanka jakby sama z siebie się" naprostowała". ;* Cytat:
Jak to więcej niż powinna?Blanka jest młodsza i 2 tyg temu tyle ważyła, czyli co grubasem jest? ![]() Cytat:
![]() Spokojnie u mnie też ciemnogród panuje. Dzisiaj ogólnie 20 stopni ale pizgawica niesamowita no i wyszłam z Blanką na spacer i ogólnie czapkę miała, nawet bluzę kocyk. A moja babcia przychodzi i mówi: a to dziecko to nie zachoruje? ja się pytam a niby czemu? a ona że dzisiaj tak zimno a ja ją na dwór wzięłam..... no tak bo jej ukochana synowa w sierpniu niemowlaka w zimowym kombinezonie na dwór wzięła i wtedy było ok.. Cytat:
![]() Zazdroszczę cziki! ![]() Blanuś mój już śpi,ja idę chyba poćwiczę mel b, bo mi się spodobało ostatnio i jak ja jestem okropnym leniwcem to to ćwiczę chętnie ![]() Tęsknie za mężeeeeem buuuu |
||||
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, nie było mnie wczoraj i dzis- zaraz Wam napisze czemu, najpierw musze sie pokajac-nie mam szans na nadrobienie, jest chetna na streszczenie? najwazniejsze rzeczy, plissss
bo umre ![]() ![]() otóż- jak pisałam- w niedziele wreszcie chrzcimy Bartusia poza tym, Bartulo niemiłosiernie lękowy sie zrobił, z pola widzenia mu zniknąc nie moge bo płacz, chyba ze jest na rękach u mamy mojej to wtedy ok- moge sie nawet wykąpac |
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Bokeh nie strachaj się, Maja już z 1,5 m-ca tak robi
|
|
|
|
#473 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wagę Doczytałam już dlaczego taka minka. Kochana rozumiem co czujesz, ale tak jak dziewczyny pisały- diagnoza jeszcze nie jest potwierdzona, a nawet gdyby to Kubulo poćwiczy na rehabilitacji i wszystko będzie dobrze Cytat:
za spanie nocnei dziękujemy za buziaki Cytat:
![]() Cytat:
i nie wiem co robić , boję się na siłę mu wciskać bo całkiem się chłopak zniechęci Stosowałam by BLW ale Tż panikuję, że się młody udławi ![]() Cytat:
Porażka z tą wizytą i Panią Doktor Cytat:
za piękne Blanusiowe postępy My przewijamy tak gdzie akurat Pietrek leży, najczęściej na podłodze ![]() Cytat:
za wagę Cytat:
nie ma szans, żeby poleżał sobie nawet przez chwilę na mnie w pozycji pół leżącej nawet o posiedzeniu nie mogę marzyć on musi stać i koniec A jak na rękach go noszę to też już niema samowolki , Piotrek wskazuje kierunek i mam musi tam iść ![]() A Marsi, Sami ma dziś urodziny, tak? Wszystkiego dobrego dla niego niech rośnie duży,mądry i grzeczny
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
black, no lipa z kasa straszliwa, ja pierdziu, 2 lata temu zarabialismy naprawde dobre pieniadze myslelismy o kredycie na dom, jak to sie wszystko zmienia, masakra
kuzwa, jaka ja tepa jestem!!!!! Pietraszko dzisiaj caly dzien marudny, cos tam pokaslywal sobie, teraz go polozylismy spac budzi sie z przerazliwym krzykiem to go wzielam do cyca, odkladam do lozeczka, 3min pozniej wrzask jakiego nigdy nie slyszelismy, lecimy jak poparzeni a on cala buziulke zasmarkana ma goraczki na razie nie ma, ale rozpalony jest okrutnie, kuzwa a ja glupia nie wiem co myslalam, ze gorszy dzien ma, a moje biedactwo chore jest
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Lady.
|
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Lenova, kiedyś musimy!
Miło sie Ciebie czyta, pełna energii i zadowolona, no super, cieszę sie, że podły nastrój minął i Blanka jest grzeczna ![]() Little, tak to właśnie jest-zmienia sie jak w kalejdoskopie, dlatego nie można sie dołować , gdy jest źle, bo szybko może sie to zmienić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytalam troszke na szybko, moj maly sie cos co chwila wybudza, poglasam go chwilke i zasypia ale nie wiem ile to potrwa - moze sie juz nie wybudzi
![]() Marsi dzieki za pomoc ! jestes wielka ![]() W sumie dopiero 2 razy mi sie udalo ale maly mi usnal sam w lozeczku na noc, raz po 25 minutach a za drugim razem po 15 - glaskalam Go, spiewalam mu, wiercil sie, marudzil, poplakiwal ale sie udalo zobaczymy jak Nam dalej pojdzie..co ro rozwoju i mowy u nas tez nie ma gugania sa tylko piski aaa no i ruchowo tez nie rwie sie do siadania, ani do czworakow tylko pupe do gory dzwiga i finito...Wszystkiego najlepszego dla polroczniaczkow - ale to zlecialo i dla Naszej Deli rowniez Evel masz talent z tymi tortami - cudo ![]() Pstryniu nie martw sie Lady kciuki ![]() Miki dzis tez byl mega marudny, nic mu nie pasowalo, wszystko zleeeee lece do wanny moze sie uda mi umyc poki maly spi - buziaki
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Matko kochana...3 pralki prania do prasowania aaaaaaaaaaaaaaaaaa a jutro musze zelazko oddac tesciowej
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczy sory ale nie jestem w stanie cytować, mały dzisiaj znowu marudny a zasypianie na noc to juz w ogole masakra.
Byliśmy dzisiaj na kontroli w sprawie uszka bo jakoś mi się podejrzany wydawał i miałam racje znowu muszę mu dawać kropelki do uszu ( jest to trauma i dla mnie i dla młodego ) nie ma w uszku żadnej infekcji wirusowej ani bakteryjnej ale ma podrażnione najprawdopodobniej od ulewania. Lady ![]() Od kiedy podajecie mm 2 ? Na opakowaniu niby pisze że po 6 m-cu a teraz patrze na recepte i przepisała nam 3 opakowania 1 i 3 opakowania 2, a my dopiero w piatek kończymy 5 m-cy, nie za wcześnie ta dwójka?
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-07-23 o 21:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

ale chyba nie zrobie małęj krzywdy jak ja wezme czasem w to? tylko nie przodem do swiata rozumiem. ale dupa ze mnie abuuuuuuuuuuuu

bo ta rączka taka niby kwadratowa jest

Zdolna Twoja Haniusia!

Dawid tak już ponad miesiąc jak nie lepiej robi, pisałam już kiedyś
Teraz jest ciężko.

A jak na rękach go noszę to też już niema samowolki , Piotrek wskazuje kierunek i mam musi tam iść