|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Oj niestety dla mnie tez, wybacz zazdrosnica
Kojarza mi sie z jakims horrorem o lalkach
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
Aaaa, myślałam, że to projekt ostateczny
|
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do głosów na nie nie obrażam się, każdy ma prawo do wyrażenia opinii i każdy ma inny gust
5.9. 2003 - poznanie ![]() 5.1.2004 - to chyba 20.9. 2008 - mieszkamy razem 12.1.2013 - zaręczyny 16.11.2013 - ![]() Edytowane przez zazdrosnica0 Czas edycji: 2013-07-24 o 12:53 |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza dr
No ZUK ZUK na którego polował w poniedziałek w nocy o 3.30
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołta
Cytat:
Chyba o czymś nie wiem
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
Każdemu się coś innego podoba Ja bym nie kupiła takich zwykłych figurek, nigdy mi się nie podobały
Edytowane przez agassek Czas edycji: 2013-07-24 o 13:01 |
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do
Pisałam ostatnio że polował na potwora
![]() Obudziłam się w nocy i poszłam siku, wracam do łóżka, próbuję zasnąć a tu nagle :słyszysz??? Nie kochanie,nic nie słyszę,spij... A to moje Słońce to ma słuch tak wyostrzony... Włączył latarkę w telefonie i szuka potwora co miał go zjeść...przy okazji rozmawiał z bestią i namawiał żeby to jednak mnie zjadła okazało się że to mały biedny chrabąszcz chodził poza łóżko... Zginął...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1568 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, l
Cytat:
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umie
Ta bestia miała niecały centymetr...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map ni
az centymentr!
|
#1571 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map ni
Cytat:
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, l
Cytat:
Widziałam że chce to zrobić i zaczęłam już mówić "zostaw to nie komar", ale był szybszy Po fakcie stwierdził tylko "ups" Co do biegających robali i polowania na nie... Mamy jaszczurkę i karmimy ją robalami Kilka lat temu jak przyjechałam w odwiedziny okazało się że robale (wtedy na szczęście były to świerszcze) "przegryzły" opakowanie w którym siedziały i się rozbiegły po pokoju My się zabarykadowaliśmy żeby nic nie uciekło poza pokój i zaczęliśmy je łapać. A teściowa zastanawiała się co takiego robimy bo była masa chichotu i nie chcieliśmy jej za bardzo otworzyć drzwi Ostatecznie ją wpuściliśmy żeby pomogła "łapać". Ale ona się boi robali więc szybko uciekła z pokoju
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio na działce się kapałam pod prysznicem z ogromnym żukiem. Był tak wielki, że nie nie mieścił się w spływie (próbowałam go spłukać, a jakże). A jako, że nie miałam czym go wyjąć (z resztą niczym bym go nie tknęła) to stanęłam zdala od niego i się myłam z nim. Od czasu do czasu polewałam go wodą, żeby znowu wpadł w okolice spływu, bo się próbował wydostać i przyjść mnie zjeść ![]() No i zauważyłam, że polewanie gorącą wodą przynosi odwrotny skutek, bo wtedy działa na niego adrenalina i jeszcze lepiej uciekał z tego spływu w moją stronę
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() 18.05.2015 Edytowane przez cowie Czas edycji: 2013-07-24 o 13:16 |
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umie
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1576 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
To wcale nie było śmieszne, jak myłam głowę i byłam bezbronna, bo wtedy mam przecież głowę odchyloną i nie mogłam kontrolować czy nie idzie do mnie
|
#1578 |
|
Uzależnienie
|
I raz jako dziecko znalazłam jaszczurkę w pokoju
wziełam na ręce i pokazałam mamie, ale się darła
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Moja mama miała kiedyś kreta za łóżkiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1580 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Apropos robali. Byłam kiedyś z rodzicami w Darłówku na wczasach, to były pięęęękne dni kiedy byłam jeszcze jedynaczką Szukałam towarzystwa wśród innych dzieci wczasowiczów. Trafiłam na taką agentkę z którą zamieniłam się z nowiuśkiej sprężyny do zabawy ( TAKIEJ na słoik dżdżownic - bo przecież sprężynę miałam jedną, a dżdżownice można przeciąć na pół i będą nadal żyły i będę ich miała taaaaak duuuużo, więc myślałam, że ubiłam interes życia Wyobraźcie sobie minę mamy kiedy wróciłam z łowem do domu -
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba będziemy mieli jednak nierozkładany stół zamiast rozkładanego
bo nas powoli kasa nie puszcza
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tylko samce grają Cytat:
![]() A mąż nie mógł Ci pomóc pozbyć się niechcianego natręta?
|
||
|
|
|
#1583 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
teraz wszystko jest oddzielnie a między tym jest ścianka działowa wiec śmialo można ją rozwalić- chociaz mój nadgorliwy mąż szedł do spółdzielni się pytać czy moze A z dzdzownicami też miałam fajna historie :d na zajęcia z biologii w podstawówce mieliśmy złapać dzdzownice, wsadzić je do słoika i po tygodniu zobaczyć jak robią tunele. Więc mądra Karola po tygodniu patrzy a tam nic ![]() co się okazało zapomniałam o otworach na powietrze
25052013 <3 <3 Franek 15.12.2014 Zosia i Klara 08.12.2016 <3 Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2013-07-24 o 13:56 |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Na działce prysznic jest zrobiony w takim domku poza domkiem, więc musiałabym iść przez podwórko zawinięta w ręcznik i mi się nie chciało ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś nosiłam mamie żaby do domu
![]() ![]() Zaczynało się od krzyku, a kończyło płaczem. W tedy tego nie rozumiałam.
|
#1586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raz chcialam sie przemoc do pajakow, bo jeden uwil sobie pajeczynke wlasnie w kacie prysznica przy suficie i tez go zawsze kontrolowalam patrzac na niego caly czas jak sie mylam. Miarka sie niestety przebrala, gdy jednego dnia wchodze pod prysznic a on tam z rodzina!!! 5 pajakow dodatowych. Wtedy miarka sie przebrala i splynal w oplywie... ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1589 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo to super, marzenie o kuchni połączonej z salonem się spełni Będziesz miała garderobę - zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() Interes jak ta lala ![]() Mama później znalazła tą dziewczynę, zabrała jej sprężynę i oddała dżdżownice
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

jeszcze dzisiaj (jutro burzenie) jest ściana między kuchnią a pokojem ale chcemy to połączyć (tak jak jest na planie) i na dzień dzisiejszy projektanci skupiali się na tych 2 pomieszczeniach żeby ładnie wyglądało. Sypialnia z garderobą to jak na razie luźny plan- musieli coś zmajstrować
a miejsce na dziecko się znajdzie 

okazało się że to mały biedny chrabąszcz chodził poza łóżko... Zginął...

klik!