Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 18:56   #4111
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
czemu za miesiąc? @ Ci się kończy więc dawaj zaraz jak przyjdzie Maxwelka zaczęła mierzyć w środku cyklu i fajnie u niej to wyglądało Ja od jutra mierzę a jutro będzie 5dc
ok, dziś zamówiłam, pojutrze pewnie będzie to od razu zacznę mierzyć co tam, że w połowie

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
nie no owu jetem pewna, na wykresie wyznaczyło mi dokładnie, no i czułam bóle owulacyjne ...

dziś jest 31dc , zazwyczaj miałam cykle 29 dniowe, ostatni był 33 dniowy, także póki co czekam co się rozwinie ... no i cycki mnie bolały, ale tak dziwnie bo same sutki tylko, można by miętosić całe i było ok, ale jak tż dotknął sutka to myślalam, że

tj. nie nastawiam się, martwią mnie tylko te plamienia bo to za długo trwa
hm... niby do @ masz jeszcze dwa dni, ale te plamienia - nie mam pojęcia może to dobry objaw
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:56   #4112
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Odebrałam! Odebrałam! Odebraaałaaaam! Jutro mierzonko nowym termometrem! Ma 10 pozycji zapamiętywania ale różowy, nie przyszedł złoty
Ja przez Was wstaje o 7 i lukam na wykresy !! A zawsze spałam do 9

Chodziłam dziś po sklepach z babcią bo chciała kupić sobie bluzkę na szczęście szybko poszło...dziś była strasznie marudna ale i tak ją kocham Po powrocie mój york przywitał mnie z sztywnymi włosami przy karku od razu chwyciłam za tel i pytam brata co mu zrobił...okazało się, że wylał na niego keczup bo się kręcił pod nogami więc mamy dziś kompanko czego on nie znosi

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:57   #4113
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.

Dziewczyny, zapodajcie jakąś propozycję filmową na samotny wieczór (mężul poszedł do pracy na noc ) - coś na rozluźnienie bym sobie obejrzała (jakąś komedię albo coś wzruszającego ).
Stary 2013-07-24, 19:00   #4114
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
ok, dziś zamówiłam, pojutrze pewnie będzie to od razu zacznę mierzyć co tam, że w połowie

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

hm... niby do @ masz jeszcze dwa dni, ale te plamienia - nie mam pojęcia może to dobry objaw
Mierz od razu będziesz w następnym m-cu wiedzieć kiedy jest owu i ile ma II faza.

Jeżeli są plamienia przed @ a nigdy ich nie było może to być zagnieżdżenie dlatego często jest mylone z nadchodzącym @.

Stary 2013-07-24, 19:02   #4115
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Czytam Wasze forum od jakiegoś czasu. Chciałabym dołączyć do Was jeśli można?
Nasza historia starań o dziecko jest dość długa. Nie zabezpieczamy się od 1,5 roku a od stycznia tego roku Mąż jest pod kontrolą lekarza. Ma za mało ruchliwych żołnierzyków i jest na tabletkach (są to witaminy i suplementy typu: cynk, selen, wit. C, beta-karoten, kwas foliowy, maca i jakieś tabletki na krążenie)
Ja byłam przebadana tylko ogólnie i Gin stwierdziła, że nie ma co mnie ruszać dopóki u Męża plemniki nie podskoczą do kilku milionów na ml więcej niż ma teraz.
Ciągnie się to wszystko... każde badanie Męża to kolejny stres... a ja martwię się jeszcze czy oby na pewno ze mną wszystko ok?
Bardzo chcemy mieć już dzidzię. Mamy 29 i 30lat i trochę czas nas goni Jeśli można się przyłączyć do Waszych rozmów będę wdzięczna! Potrzebuję pocieszenia Pozdrawiam!
Hej! oczywiście, że można dołączyć! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, żeby Wam się udało. Wierzę, że całe to czekanie jest dla Was stresujące, ale musicie być dobrej myśli. Jesteście pod opieką lekarza, więc może się uda! co do wieku to proszę się nie martwcie, ja też mam 29 lat, a starania dopiero zaczęłam - i teraz w dodatku mam odłożone w czasie na 4 miesiące

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Oj, oj już nic nie mówię, bo zaraz oberwę mnie nigdy sutki na @ nie bolą, tylko całe piersi jeśli już. a wyczytałam w mądrych książkach, ze bolące sutki to może być wczesna oznaka ciąży mówię, co wyczytalam, proszę nie bić
mnie na @ nieraz nic nie boli, ale ostatnie dwa cykle np. bolały mnie albo same piersi, albo właśnie same sutki były bardzo wrażliwe, więc to chyba oznaka i @ i ciąży
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-24, 19:03   #4116
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Dziewczyny, ale z was zboczuszki dzisiaj, oplułam się ze śmiechu

Leine, jaka historia z tymi sępami ;rotfl: Ty jednak nie jesteś do końca normalna

Cytat:
Oralnie to Maxwelka mierzy z tego co pamiętam ja będę raktalnie a reszta to waginalnie
Dokładnie, ale koniec z tym. Od następnego cyklu lecę z koksem dowcipnie Za duże mam wahania biorąc do buzi

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
no i właśnie sie dowiedziałam, że kuzynka ze strony męże, która miała wesele 3 miesiące po nas już jest w ciąży, superrrr no nie wiem, w całej rodzinie tylko my takie lamusy???
Ja mam wrażenie, że wszystkie znajome i w rodzinie już pozaciążały, tylko nie ja

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Profilaktyczny bacik
Mrrrau

Cytat:
No i po co ta temperatura spada? pogonić ją, niech się pnie dziadówa!

Możliwe, że to spadek implantacyjny

dziewczyny, u mnie zwrot o 180 stopni. pamiętacie jak raz mówiłam, że zapomniałam zmierzyć temperatury kilka dni temu? Hmmm ... no właśnie. mój termometr zachowuje w pamięci ostatnie 10 pomiarów + godzinę. no i tak się nim z rana bawię i co?! wychodzi na to, że chyba byłam tak zaspana, że zmierzyłam tempkę i poszłam spać dalej! to by się chyba nawet zgadzało, bo godzina była 6, wiec tka co zawsze, a tempka wyszła 35,45. Jestem niskotemperaturowcem, ale to i dla mnie jest niska, pewnie paszczy dopbrze nie zamknęłam. w każdym razie wpisałam tempke na ovufriend i co? wyznaczyło mi owu na 20dc, czyli 3 dni temu! za 11 dni mam termin @, trzymajcie kciuki!!!!!!!!
No właśnie ja nie wiem co jej odbiło a tak dobrze jej już szło...

Płomienie omplantacyjne

Trzymają się!!!!!!

Cytat:
"czas współżycia: bardzo dobry"

fikaliśmy 3 i 2 dni przed owu, a później w dzień owu. no z tego się musi coś urodzić
No najlepiej dziecko jakieś

Cytat:
Ja też się kiedyś bałam włożyć sobie TAM termometr, ale teraz wcale nie chciałabym mierzyć gdzie indziej Szczególnie, że skoro dowcipnie wychodzą mi różne tempki pomiar po pomiarze to ciekawe, co zrobiłbym termometr po mierzeniu w buzi
Weź mnie nie dobijaj, że dowcipnie też są różnice

[QUOTE=Leine;41934539]Heeej
Przyszłam tak na szybciora
Zakupiłam dziś termometr w aptece! Odbiór po 16stej
Za całe 12,90€ no ale tańszych nie było... tu są takie ceny, na ebay-u jeszcze drożej by mnie wyszło, bo z przesyłką
[/QUOTE]

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee je je je je jeeeeeeeeeeee Wreszcie!

Cytat:
Cześć dziewczyny! Czytam Wasze forum od jakiegoś czasu. Chciałabym dołączyć do Was jeśli można?
Nasza historia starań o dziecko jest dość długa. Nie zabezpieczamy się od 1,5 roku a od stycznia tego roku Mąż jest pod kontrolą lekarza. Ma za mało ruchliwych żołnierzyków i jest na tabletkach (są to witaminy i suplementy typu: cynk, selen, wit. C, beta-karoten, kwas foliowy, maca i jakieś tabletki na krążenie)
Ja byłam przebadana tylko ogólnie i Gin stwierdziła, że nie ma co mnie ruszać dopóki u Męża plemniki nie podskoczą do kilku milionów na ml więcej niż ma teraz.
Ciągnie się to wszystko... każde badanie Męża to kolejny stres... a ja martwię się jeszcze czy oby na pewno ze mną wszystko ok?
Bardzo chcemy mieć już dzidzię. Mamy 29 i 30lat i trochę czas nas goni Jeśli można się przyłączyć do Waszych rozmów będę wdzięczna! Potrzebuję pocieszenia Pozdrawiam!
Witaj My jesteśmy w podobnym wieku - 28 i 30 Za nami pierwszy cykl, prawdopodobnie nieudany...

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że mnie przenoszą na placówkę do innego miasta już od poniedziałku
A co to dla was oznacza? Długie rozłąki?

Cytat:
Odebrałam! Odebrałam! Odebraaałaaaam! Jutro mierzonko nowym termometrem! Ma 10 pozycji zapamiętywania ale różowy, nie przyszedł złoty
Czas najwyższy!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:05   #4117
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Meire ja u siebie co miesiąc obserwuję zupełnie inne od poprzednich bóle wszystkiego i w podświadomości się cieszę "ha! jestem z tych kobiet, które od razu wiedzą!" - no ale niestety to tylko urojenia

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

A u mnie właśnie monotonia, co nie znaczy, że jest źle, nam to bardzo pasuje, bo ja w sumie nie lubię zmian, ale nie powiem, nieraz mam ochotę związać mojego męża
hahaha to się uśmiałam, bo ja też zawsze mówię sobie "oooo to jest ciąża, ja to wiem"

a z tym związywaniem to ja w jakiś mundurek się chyba przebiorę
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2013-07-24 o 19:22
Stary 2013-07-24, 19:06   #4118
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zapodajcie jakąś propozycję filmową na samotny wieczór (mężul poszedł do pracy na noc ) - coś na rozluźnienie bym sobie obejrzała (jakąś komedię albo coś wzruszającego ).
Polecam Ci "Wielki Mike the Blind Side" - film na faktach, za który Sandra Bullock dostała Oscara Oglądaliśmy go ostatnio z mężem i byliśmy autentycznie zachwyceni A w Polsce mało było o nim słychać i mało kto go widział, a to wielki błąd!
Stary 2013-07-24, 19:12   #4119
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
A mówiłam Wam co mi się dzisiaj śniło? Otóż wczoraj na TTV oglądałam urywek wiadomości i tam były sępy pokazane, jak chodzą i jedzą. To zrobiło na mnie mega wrażenie, bo w nocy się obudziłam, szturcham tż i mówię: " tu jest!!! On tam siedzi! Są dwa!" i tak cały czas... on wstał i mówi, że nic nie widzi i co mi jest, że chyba śnię a ja mówię, że cień jest pod krzesłem i się porusza, aż z wrażenie włączyłam światło, bo mi nie wierzył ... okno mieliśmy otwarte i ja sobie wpoiłam do mózgu, że weszły przez okno i idą w moją stronę, taka wystraszona, że mam sępy pod biurkiem ale jak babkę w kapkę widziałam cienie

Tż mówi: "coś ci się chyba przyśniło!" "ja w moim śnie heki ciąłem!"

heki- krzewy

Mówię dobra idziemy spać, idź dalej heki ciąć pewnie dziś będzie się ze mnie śmiał
Od dziś się boję sępów
hahaha to ja wczoraj byłam w kinie na tym filmie o zombiakach i też się bałam spać

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Witaj Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 30, teraz mam 32 i staramy się o 2
oooo to mnie pocieszyłaś ja 29 na karku i się zamartwiam czy dam radę

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Jak na nas, to i tak mało Mąż ostatnio jak się położy, to za 5 minut już śpi

My tak samo odkładaliśmy to po ślubie - i chyba tak jak u Ciebie: to mąż bardziej był za wstrzymaniem się. Mówił, że chce dziecko, ale według niego masa rzeczy stała na przeszkodzie, ja się dołowałam, ale go nie cisnęłam. I w końcu niecałe pół roku po ślubie sam z siebie stwierdził, że jednak pewnie zawsze będzie coś na przeszkodzie i że nigdy nie będzie idealnego czasu na dziecko, więc nie ma co tego odkładać, skoro oboje pragniemy dziecka No ale niestety od tamtej chwili minęło już 7 miesięcy, starania pełną parą i ciągle lipa... I teraz widzę, że TŻ też żałuje, że nie zaczęliśmy się starać wcześniej...

Co do przeprowadzki, to trochę nie rozumiem w czym problem Co ma zmiana mieszkania do bycia wcześniej w ciąży? Brat TŻ-a z żoną kupili niedawno mieszkanie i przeprowadzali się do niego, jak ona była już w 7. czy 8. miesiącu ciąży

Co do pracy, to może to być jakiś argument... a jeśli Ci przedłużą, to na czas nieokreślony? Bo jak tak, to faktycznie warto się wstrzymać - jak na określony, to zależy na ile czasu
hej! no ja właśnie nie chcę cisnąć na siłę... tak powiedział, że wolałby jeszcze poczekać więc nic na siłę. a praca od nowego roku byłaby na czas nieokreślony już no zobaczymy jak to będzie
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-24, 19:13   #4120
God Of War 20
Zakorzenienie

Własnie próbowałam zbadać szyjkę ale ja tam nic nie czuję... kompletnie a już na pewno nie szyjkę... gdzież ona jest?
Stary 2013-07-24, 19:23   #4121
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
No właśnie byłam dwa dni na szkoleniu bez dostępu do necika

No właśnie, to dopiero początek
nooooo stęskniłam się za Tobą!
a Ty mierzysz tempkę w ustach nie? i jak? jest problem, żeby termometr zawsze tak samo umieścić?

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
ooooo fajnie masz a ja na swój muszę czekać ale będę mierzyła już od połowy cyklu, a co mi tam, to i tak na razie w ramach obserwacji, a nie starań, więc nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
hm... nie wiem ja planuję obejrzeć 5 ostatnich odcinków "Przyjaciółek" bo się wkręciłam

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Polecam Ci "Wielki Mike the Blind Side" - film na faktach, za który Sandra Bullock dostała Oscara Oglądaliśmy go ostatnio z mężem i byliśmy autentycznie zachwyceni A w Polsce mało było o nim słychać i mało kto go widział, a to wielki błąd!
widziałam bardzo fajny film, potwierdzam
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-24, 19:30   #4122
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Własnie próbowałam zbadać szyjkę ale ja tam nic nie czuję... kompletnie a już na pewno nie szyjkę... gdzież ona jest?
wpychaj palucha aż poczujesz Trudno ją przegapić

Cytat:
nooooo stęskniłam się za Tobą!
a Ty mierzysz tempkę w ustach nie? i jak? jest problem, żeby termometr zawsze tak samo umieścić?

widziałam bardzo fajny film, potwierdzam
W ustach, ale uważam, że mam przez to spore wahania przy mierzeniu kilka razy pod rząd W następnym cyklu zamierzam dowcipnie

A Przyjaciółki też uwielbiam!
Stary 2013-07-24, 19:34   #4123
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
wpychaj palucha aż poczujesz Trudno ją przegapić

W ustach, ale uważam, że mam przez to spore wahania przy mierzeniu kilka razy pod rząd W następnym cyklu zamierzam dowcipnie

A Przyjaciółki też uwielbiam!
Ja chyba też się teraz przerzucę na dowcipne bo w ustach to zależy jak ułożysz dlatego wynik może być różny minimalnie.

Stary 2013-07-24, 19:40   #4124
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Bajerancki! Takiego to sobie można wepchnąć, a co

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
A ja jak swój uzupełniam przed 6 to jeszcze nie ma żadnych nowości Wstawać i wstawiać temki szybciej, dziołchy!

Cytat:
Dokładnie, ale koniec z tym. Od następnego cyklu lecę z koksem dowcipnie Za duże mam wahania biorąc do buzi

Weź mnie nie dobijaj, że dowcipnie też są różnice
I to my jesteśmy zboczone

No zawsze coś tam jest, mi dzisiaj pokazało 36,36 a potem chyba 36,32 - 0,4 różnicy, no ale zawsze to coś biorąc pod uwagę, że skok musi mieć co najmniej 0,2... No ale teraz biorę pierwszą i się nie zastanawiam...

Cytat:
hahaha to się uśmiałam, bo ja też zawsze mówię sobie "oooo to jest ciąża, ja to wiem"

a z tym związywaniem to ja w jakiś mundurek się chyba przebiorę
Ja dzisiaj znowu będę musiała ciężką artylerię wytoczyć, bo mąż zapowiedział, że jest zmęczony Ja mu dam!

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
U mnie szyjka jest teraz baaaardzo wysoko, ale wyczułam ją. Ja wkładam jeden paluch, bo dwa to dla mnie za dużo. No i u mnie szyjka jest jakby bardziej po lewej To taki guziczek, no czuć, że to coś innego niż gładkie ściany pochwy A jak dobrze wymacasz to nawet da radę stwierdzić, czy jest otwarta czy zamknięta. Ja w otwartą całego palucha nie włożyłam (nie wiem czy się da ) ale czuć takie wgłębienie.

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:50   #4125
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba też się teraz przerzucę na dowcipne bo w ustach to zależy jak ułożysz dlatego wynik może być różny minimalnie.
Dokładnie!

Cytat:
I to my jesteśmy zboczone

No zawsze coś tam jest, mi dzisiaj pokazało 36,36 a potem chyba 36,32 - 0,4 różnicy, no ale zawsze to coś biorąc pod uwagę, że skok musi mieć co najmniej 0,2... No ale teraz biorę pierwszą i się nie zastanawiam...
No muszę się jakoś do was dopasować, żeby nie odstawać od grupy

Z matematyka na bakier jesteś, co? ja tu widzę 0,04 różnicy
Stary 2013-07-24, 20:16   #4126
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ściągnęłam
Aczkolwiek zastanawiam się czy oglądać czy może spróbować położyć się wcześniej spać? Bo padnięta jestem... chociaż jak mężul w pracy, to ja nigdy zasnąć nie mogę, więc pewnie i tak przewracałabym się z boku na bok

Jutro kolejne USG - ciekawe czy coś tam rośnie na tych moich jajnikach
Stary 2013-07-24, 20:18   #4127
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Mogło być za wcześnie Jak @ nie przyjdzie przez kilka kolejnych dni to bym zaryzykowała kolejny test
Czasem ciągnie mnie podbrzusze, ale nadal @ ani śladu zaczekam jeszcze parę dni, zobaczymy jak sytuacja się rozwinie... Chociaż dziwne, bo mierzyłam wybiórczo przez ostatnie dni tempkę i żadna nie była wysoka, więc nie obstawiam

Cytat:
"czas współżycia: bardzo dobry"

fikaliśmy 3 i 2 dni przed owu, a później w dzień owu. no z tego się musi coś urodzić
Musi!!!

Cytat:
....
Witaj fajnie, że przyszłaś do nas, łatwiej pogadać z kimś kto ma takie same problemy i taki sam priorytet

Cytat:
Czytałam 2 pierwsze części, 3 nie dałam rady Pierwsza fajna, w drugiej już się pomijało opisy, żeby wreszcie poczuć jakąś akcję, no a 3 odpuściłam, bo już same głupoty tam się działy Ale tak "na zachętę" jako wstęp do bogatszego życia w sypialni to pewnie, polecam
To dobrze, że nie doczytałaś 3 - najnudniejsza prawie nic z pikanterii, poszło ostro w melodramat

Cytat:
Łączę się w bólu i rozumiem!!! A wiesiołek faktycznie zwiększył Ci ilość śluzu?
Zwiększył ilość i przede wszystkim - poprawił jakość

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:35   #4128
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Bajerancki! Takiego to sobie można wepchnąć, a co
pefka! Jeszcze podświetlany, oł je! :pęka z dumy:
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Najkrócej pracuję, więc robią ze mną co chcą dojazd trochę gorszy niż teraz, gorzej że tam inny czas pracy, a ja nawet nie wiem jaki, wszystko się dowiem w piątek. Z tego co mówili to możliwe, że będę jeszcze w niedziele pracować
To nie fajnie
Cytat:
Ja bym od tylca nie mogła, jakoś nie mogę się przemóc A że jesteś nienormalna, to już zostało dawno potwierdzone
No ja na razie mówię, że dowdupnie, dziś patrzałam jak to pod językiem- ale nie dla mnie takie coś, bo nie wiem jak język zwinąć

No dziękuję bardzo za szczerość
Cytat:
Boszz... toż to noc!
Ja budzik nastawię na 5.00- wtedy kiedy tż wstaje do pracy (wtedy najczęściej się budzę)i wtedy pomierzę, zapiszę na kartce albo w telefonie bo się boję, że termometr mnie oszuka i poda mi później złą tempkę
Ja wstaję koło 8-9, bo wtedy córa też wstaje
Cytat:
Jeżeli są plamienia przed @ a nigdy ich nie było może to być zagnieżdżenie dlatego często jest mylone z nadchodzącym @.
Nooo! Ja już jej powiedziałam, że to ciąża a jeszcze przed planowana @ to w ogóle
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:48   #4129
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
A mówiłam Wam co mi się dzisiaj śniło? Otóż wczoraj na TTV oglądałam urywek wiadomości i tam były sępy pokazane, jak chodzą i jedzą. To zrobiło na mnie mega wrażenie, bo w nocy się obudziłam, szturcham tż i mówię: " tu jest!!! On tam siedzi! Są dwa!" i tak cały czas... on wstał i mówi, że nic nie widzi i co mi jest, że chyba śnię a ja mówię, że cień jest pod krzesłem i się porusza, aż z wrażenie włączyłam światło, bo mi nie wierzył ... okno mieliśmy otwarte i ja sobie wpoiłam do mózgu, że weszły przez okno i idą w moją stronę, taka wystraszona, że mam sępy pod biurkiem ale jak babkę w kapkę widziałam cienie

Mi to się dzisiaj mega dziwny sen śnił: mój mąż zaginął i okazało się, że Voldemort go porwał i torturował - a ja nie wiedziałam gdzie on jest biedaczek, więc... zadzwoniłam do Voldemorta z pretensjami, żeby mi powiedział gdzie go przetrzymuje Ale na tym koniec śmiechów, bo okazało się, że Voldemort dużą krzywdę mu zrobił
A koniec końców jakoś wyciągnęłam z Voldemorta, gdzie go ukrywa, pojechałam po niego... a tam okazało się, że to nie Voldemort go porwał, tylko żulek, który przesiaduje u mnie pod pracą

Nocą w mózgu dziwne rzeczy się dzieją
Stary 2013-07-24, 21:41   #4130
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Hej! oczywiście, że można dołączyć! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, żeby Wam się udało. Wierzę, że całe to czekanie jest dla Was stresujące, ale musicie być dobrej myśli. Jesteście pod opieką lekarza, więc może się uda! co do wieku to proszę się nie martwcie, ja też mam 29 lat, a starania dopiero zaczęłam - i teraz w dodatku mam odłożone w czasie na 4 miesiące
Dziękuję za miłe słowa Mam nadzieję, że jak się trochę uzewnętrznię to będzie mi łatwiej

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Tak czytam o tych temperaturach... To jak najlepiej mierzyć ?? Rano, o tej samej godzinie i w ustach?? Któraś z Was pisała, że w ustach ciężko w tej samej pozycji mierzyć ...To jak to powinno wyglądać?
Ja mam termometr elektryczny ale pokazuje mi tylko 1 liczbę po przecinku np 36,5 Może taki być ??
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:53   #4131
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.

Cytat:
Dziękuję za miłe słowa Mam nadzieję, że jak się trochę uzewnętrznię to będzie mi łatwiej

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Tak czytam o tych temperaturach... To jak najlepiej mierzyć ?? Rano, o tej samej godzinie i w ustach?? Któraś z Was pisała, że w ustach ciężko w tej samej pozycji mierzyć ...To jak to powinno wyglądać?
Ja mam termometr elektryczny ale pokazuje mi tylko 1 liczbę po przecinku np 36,5 Może taki być ??
Ja w temperaturki będę się dopiero bawić,ale chyba powinien być taki z dwoma miejscami po przecinku. Jak mierzyć itp. fajnie opisane jest na stronie ovufriend ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-24, 21:53   #4132
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Najłatwiej się mierzy dowcipnie W ustach łatwo o niemiarodajny wynik, bo tam temperatura może się różnic w zależności od części jamy ustnej, w której zmierzysz.

Na początek może być i taki, chociaż lepiej zainwestować [kilkanaście złotych] w taki z dwoma miejscami po przecinku
Stary 2013-07-24, 22:55   #4133
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej A czy o 1 dziecko długo się staraliście?
Pocieszyłaś mnie Życzę, żeby z drugim szybciutko się udało
Z pierwszym chyba 4 miesiące (może 5), ale nie miałam częstych przytulanek więc może byłoby szybciej jak w ostatnim cyklu stwierdziłam, że w tym mi nie zależy bo czekamy na badania męża, to zaszłam

Wam też się uda, najgorsze to się spinać, wtedy nic nie wychodzi a jak @ przyjdzie to wielkie rozczarowanie i żal.
Powodzenia życzę

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Heh za tą kasę miał być złoty

Maxwelka, pytałaś kogoś wyżej czy wiesiołek poprawił śluz. Mi zanikł od ok pół roku z tego co pamiętam a miałam super bardzo "czytelny", zawsze wiedziałam jakie mam dni.
Wiesiołek zażywałam od 1dc -12dc i w 10 i 11 miałam nitki wyciągające się na kilka cm! Także polecam[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

manieczka

oooo to mnie pocieszyłaś ja 29 na karku i się zamartwiam czy dam radę [COLOR="Silver"]

Dacie radętylko trzeba dać na luz ja w tym cyklu się staram

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-07-24 o 22:56
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 23:25   #4134
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Chyba idę greya poczytać

D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 23:44   #4135
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Mężulek wrócił z pracy wczesniej, niż planował

Stary 2013-07-25, 06:22   #4136
fantastka
Zakorzenienie

Głupia tempka nie skoczyła mi

Cytat:

Z matematyka na bakier jesteś, co? ja tu widzę 0,04 różnicy
Ty czepialuchu, przecież to miałam na myśli

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
To dobrze, że nie doczytałaś 3 - najnudniejsza prawie nic z pikanterii, poszło ostro w melodramat
A to może powinnam do niej wrócić, bo właśnie potem mnie zraziło, że za dużo tego seksu...

Cytat:
Mi to się dzisiaj mega dziwny sen śnił: mój mąż zaginął i okazało się, że Voldemort go porwał i torturował - a ja nie wiedziałam gdzie on jest biedaczek, więc... zadzwoniłam do Voldemorta z pretensjami, żeby mi powiedział gdzie go przetrzymuje Ale na tym koniec śmiechów, bo okazało się, że Voldemort dużą krzywdę mu zrobił
A koniec końców jakoś wyciągnęłam z Voldemorta, gdzie go ukrywa, pojechałam po niego... a tam okazało się, że to nie Voldemort go porwał, tylko żulek, który przesiaduje u mnie pod pracą

Nocą w mózgu dziwne rzeczy się dzieją
Niesamowity sen

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-25, 06:30   #4137
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.

Dzień dobry

Cytat:
Głupia tempka nie skoczyła mi
pfffff...

Cytat:
Niesamowity sen
Dzisiaj na szczęście juz mi się takie glupoty nie snily

Stary 2013-07-25, 07:03   #4138
maxwelka
Zakorzenienie

Cześć laseczki

Jak zajrzycie dziś na mój wykres, to czeka tam na was ciekawostka przyrodnicza
Stary 2013-07-25, 07:27   #4139
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki

Jak pięknie

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-25, 07:31   #4140
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki

W górę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości