|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Momencik, bez pały, czekam na wypłatę
Powiedzcie mi czym się róznią tablice z allegro np. takie http://allegro.pl/tablice-rejestracy...392559670.html od takich np. http://www.slubnezakupy.pl/sklep,140...mloda_para.htm Czy jest róznica między plastikowymi tablicami a tymi zrobionymi z folii? ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Przejmujesz się? Przeciez jest jeszcze dużo czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
A my nie mamy tablic. Może być bez tablic?
![]() Ja wierzę, że jeżeli świadek się przejmie swoją rolą, to może być naprawdę pomocny. Ale my akurat w tej kwestii nie możemy liczyć ani na jednego, ani na drugiego
Edytowane przez agassek Czas edycji: 2013-07-25 o 09:48 |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
![]() Te drugie są personalizowane ![]() Te pierwsze są tekturowe... Jestem słaba w te klocki pt znajdź różnicę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak to zakładasz tylko na chwilę. Niby plastikowe są trwalsze, ale po co? Nie będziesz z nimi przez rok jeździć.
|
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
My mieliśmy nie mieć, ale TŻ chce
![]() Cytat:
raczej zastanawiam się czy jest różnica w jakości, może któras wie, że np. te za kilka złoty odpadają, albo nie chcą się przykleić, albo coś jeszcze innego![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() Nie chce mi się wydawać kilkanaście złotych za tablicę
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
Cytat:
Ja miałam te tekturowe i się normalnie bardzo dobrze sprawdziły. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Je się bodajże wsadza za ramkę, więc póki ramka od rejestracji nie odpadnie to i tablica się będzie trzymać
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, myślałam, że jakaś dziwna jestem
![]() Mój TŻ pewnie nawet nie wie, że coś takiego istnieje ![]() Mamy żółte blachy, dobrze będzie
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1781 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hello
Cytat:
wyjeżdża teraz na tydzień, później wraca na 1-1,5 tygodnia i później już na pół roku nie zazdroszczę tego czegoś na oczku za to samochód czadowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda więc jeśli Twoi się do tego nie zamierzają przyłożyć jednak temat spowiedzi to dla mnie tak indywidualna sprawa, że wydaje mi się, że nie można oczekiwać/wymagać żeby ktoś poszedł do spowiedzi.... ![]() ja z góry wiedziałam, że nasz świadek nie pójdzie do spowiedzi/komunii itp. Upewniłam się tylko, czy ksiądz nie będzie w związku z tym robił problemów i nie nalegałam, by świadek robił coś wbrew własnym przekonaniom...
Edytowane przez Anaelle Czas edycji: 2013-07-25 o 10:11 |
||||
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdz
Cytat:
łeeee.... i znowu kasa na duperele
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę z
Cytat:
Na tablicach zaoszczędzisz jakieś 27zł taśma kosztuje 4zł przy czym możesz ją później wykorzystać np do tortur ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdz
Cytat:
No co Ty?
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście że może
![]() my też nie mieliśmy - jakoś mnie to nie kręci... za to samochód, którym jechaliśmy był na słowackich numerach rejestracyjnych ![]() ale dla nas kwestia samochodu była naprawdę marginalna - miał jeździć i być niebrzydki świadek miał służbowy całkiem ładny więc ![]() ba, nawet dekoracji za bardzo do niego nie chciałam (tylko jakieś wstążki na klamki i styka) ale świadkowa powiedziała że nie ma mowy, że to ona ubiera samochód i same wstążki to za mało tak więc była dekoracja typowo ślubna
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza d
Cytat:
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
No czas najwyższy to skończyć! My dzisiaj wręczamy dwa ostatnie, uff ![]() U mnie 14 równiutko 2 tygodnie Widziałam Twoją fryzurę, fajna! |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołta
No jakby na to nie patrzeć... Ja za same balony dałam 70
ale za to tablice miałam za 3 zeta i kieliszki do rozbicia za free tzn obiecałam mamie że kiedyś kiedyś kupię jej nowy komplet ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz d
Cytat:
A nie dali Wam na sali kieliszków?
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz d
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam tez zostalo jeszcze kilka zaproszen. Niby mielismy koncztc juz a ciagle ktos dochodzi :/ i przeraza mnie sierpien, z tz mamy wspolnie wolne az 8 razy
i mnostwo jeszcze zalatwiania.
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, l
Nie
do tłuczenia kazali przynieść... A swoją drogą to głupie... Ale ale... Dostaliśmy apartament ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to, że restauracja daje kieliszki było takim samym standardem jak to, że daje jedzenie ![]() I nawet nie marudzili no to, że nie chcemy wódki, a szampana i tłukliśmy im kieliszki do szampana.
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze
choc i ja sie stresuje.Nie pamietam jak moja suknia ma wygladac i nie widzialam jej jeszcze anir azu
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się dziś o 8:55 Do pracy generalnie chodzę na 8:00TŻ wychodząc do pracy gwiznął dwa komplety pilotów od garażu... i tak w biurze pojawiłam się o 10:00 ![]() TŻ: kochasz mnie? Ja: jaaaasne.. tylko szkoda, że mnie nie dobudziłeś jak wychodziłeś... TŻ: oj bo tak słodko spałaś... Ja: :rzygamtęczą: i wiesz co? Sprawdź, czy nie masz mojego pilota do garażu? TŻ: ......................... .....mam ![]() Ja: fajowo.... bo ja od dwudziestu minut stoję pod bramą jak ten ciołek z nadzieją, że ktoś będzie wyjeżdżał, bo nie mogę się stąd wydostać! 15 minut później Ja: Już TŻ: Widzisz? To była chwila ![]() Zaraz idę do Ani z Hibiskusa ustalać ostateczne szczegóły dekoracji... a potem jadę z Bożenką na woskowanie i mam prośbę ogromną!!!! Trzymajcie kciuki Nie za Bożenkę! Muszę dziś kupić odpowiednie buty do twista... ![]() A Ciaaacho! Zapomniałabym! Świetna fryzurka! Wczoraj byłam na mobilnym i chodził jak... .... Fajnie wyszła i Ty jesteś taka śliczniusia
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Zleci nam
![]() Dziekuje Ja widzialam Twoj makijaz sama chcialabym taki delikatny
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdzi
Cytat:
ja bym sie najchetniej zbudzila w dniu slubu, zamiast sie tyloma ☠☠☠☠☠☠☠ami przejmowac![]() Wysyłane z Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Zamówilam słoiczki z miodkami na podziekowania
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Olgietka
przecież to takie słodkie.. Nie ma co zwracać tęczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

ślub, to bym chyba zmieniła go... Nawet nie zamierza iść do spowiedzi przed naszym ślubem. Nie bo nie. I na pewno nie pojedzie specjalnie do P-nia po to (mamy jakieś 15 km i jest tam codziennie). Co za ciul 

raczej zastanawiam się czy jest różnica w jakości, może któras wie, że np. te za kilka złoty odpadają, albo nie chcą się przykleić, albo coś jeszcze innego

Ja mam 6, ale bardziej się boję niż cieszę
31.08.2013 
poleciałam do okulisty. Rejestracja dopiero na 2014r.
więc spytałam, czy mnie przyjmą. Owszem, ale jutro -czyli dziś. Siedziałam pod gabinetem ponad 3 h i dowiedziałam się, że to mała gradówka 

sama chcialabym taki delikatny