Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 18:24   #4681
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
ale już niedługo

u mnie wszystko dobrze, chociaż coś mnie gardło boli od wczoraj
właśnie sobie podgrzałam 2 kanapki w tosterze, na to wędlina, mozzarella, pomidorek i sosik czosnkowy a wczoraj z Tż zrobiliśmy 2 pizze jedna z cebulką, szpinakiem, wędliną, kukurydzą, cukinią i camembertem , a drugą z cebulką, pomidorem, pieczarkami, kukurydzą, ananasem, kurczakiem i mozzarellą dlatego dzisiaj jem u siebie bo dwa dni z rzędu pizza to niezbyt dobre rozwiązanie

a i jeszcze się czaję żeby kotu pazury obciąć, ale to wyższa szkoła jazdy i nie wiem czy to zrobię
Jakie pyszności ! Chyba kupię jutro chleb tostowy i też sobie zjem takie tosty
Pizza Ile Wy jecie To ma być Twoje MŻ ?!
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Brawo za ćwiczenia, ja dziś też muszę coś więcej poćwiczyć, bo mam wrażenie, że wyglądam gorzej niż przed ćwiczeniami
Też nie mogę złapać tego bakcyla na książki, a w październiku będę żałować
Ja mam dni obżarstwa, z dwojga złego to wolałabym mieć dni paszteta, bo one miną i będziesz piękna, a mi miną i będę gruba

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Ja bym się nie podjęła, boję się kotów.
Moje brata ugryzł mięjsciu kciukiem w palcem wskazującym, w tą błonę tak jakby i na wylot przeszło
Trochę grzeszę czekoladkami urodzinowymi Ale niewiele już ich zostało, więc mam nadzieję, że cera zostanie w normie
Z tymi książkami to jakiś paradoks... Obie będziemy w październiku płakać Ja bym chciała przeczytać książki Starowicza O kobiecie, O mężczyźnie, O rozkoszy (są o seksie), ale w mojej bibliotece nie ma, a każda z nich to koszt ok. 35 zł. Widziałam za to w katalogu wrocławskich bibliotek, tylko z kolei nie mogę zamawiać Sądziłam, że to uprawnienie każdego czytelnika, a ja mogę sobie tylko sprawdzić czy jest wypożyczona...
Jeśli do dni obżarstwa dorzucisz jakieś bieganko, to na pewno nie pozostaniesz gruba Zresztą Ty chyba chuda jesteś, prawda ? Więc nie masz się czym martwić!
Ja to chyba potrzebuję faceta żeby przestać czuć się pasztetem, smutne to...
Cytat:
Napisane przez @na
witam w klubie, mam takie samo wrażenie wydaje mi się, że wyglądam coraz gorzej, brzuch mam ogromny, zaczynam stosować dietę MŻ znowu

u mnie z kotem to jest tak, że ona nienawidzi weterynarza, każda wizyta u niego wywołuje u niej mega stres, wolę jej tego oszczędzić i się sama poświęcić wczoraj widziałam na Animal Planet program Koty z piekła rodem i właściciele też nie potrafili kotu obciąć, pazurków, natomiast po wprowadzeniu odpowiedniego nastroju i przede wszystkim nie wolno im się było bać to raz dwa pazury obcięte
Tak, tak, MŻ = dwie pizze, tosty, przyznaj się co jeszcze Ostatnio jakiegoś torta robiłaś

Co do obcinania paznokci kotu, to trzeba wyczuć dobry moment Jak moja kocica przychodzi mi na kolana i się układa, nie mając zamiaru zejść, to często biorę jej łapki i naciskam na poduszeczki żeby sprawdzić czy w ogóle dopuszcza do siebie mój dotyk w tym miejscu (nie zawsze się daje). Jak widzę, że spokojnie mogę "wyciągnąć" jej pazury, to biorę obcinaczkę (zawsze leży pod stołem, obok którego często siadam) i obcinam. Z reguły na raz daje sobie obciąć tylko jedną łapkę, ale w ciągu całego dnia pozbywamy się wszystkich pazurów Na koniec oczywiście kicia dostaje nagrodę w postaci ulubionego żarcia
Dodam, że każde wyjście do weterynarza mojego kota przyprawia mnie o zawroty głowy, bo kocicy tak serce bije z przerażenia, że boję się o jakiś zawał z jej strony. Ona w ogóle boi się przekroczyć próg domu...

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-24 o 18:27
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:32   #4682
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
witam w klubie, mam takie samo wrażenie wydaje mi się, że wyglądam coraz gorzej, brzuch mam ogromny, zaczynam stosować dietę MŻ znowu

u mnie z kotem to jest tak, że ona nienawidzi weterynarza, każda wizyta u niego wywołuje u niej mega stres, wolę jej tego oszczędzić i się sama poświęcić wczoraj widziałam na Animal Planet program Koty z piekła rodem i właściciele też nie potrafili kotu obciąć, pazurków, natomiast po wprowadzeniu odpowiedniego nastroju i przede wszystkim nie wolno im się było bać to raz dwa pazury obcięte
Ja też, ale pod jutra(bo mam w lodówce ostatnie dwa kawałki sernika na zimno)

Mnie koty stresują, więc to by nie przeszło

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Trochę grzeszę czekoladkami urodzinowymi Ale niewiele już ich zostało, więc mam nadzieję, że cera zostanie w normie
Z tymi książkami to jakiś paradoks... Obie będziemy w październiku płakać Ja bym chciała przeczytać książki Starowicza O kobiecie, O mężczyźnie, O rozkoszy (są o seksie), ale w mojej bibliotece nie ma, a każda z nich to koszt ok. 35 zł. Widziałam za to w katalogu wrocławskich bibliotek, tylko z kolei nie mogę zamawiać Sądziłam, że to uprawnienie każdego czytelnika, a ja mogę sobie tylko sprawdzić czy jest wypożyczona...
Jeśli do dni obżarstwa dorzucisz jakieś bieganko, to na pewno nie pozostaniesz gruba Zresztą Ty chyba chuda jesteś, prawda ? Więc nie masz się czym martwić!
Ja to chyba potrzebuję faceta żeby przestać czuć się pasztetem, smutne to...
Ja w Krakowie w bibliotece też nie mogę zamawiać, tylko sprawdzam czy są dostępne, a w domu to w ogóle idę do biblioteki, pytam czy jest jakaś książka, baba mi sprawdza w komputerze i mówi: ogólnie jest, ale nie wiem czy nie jest wypożyczona, proszę szukać na półkach, a na półkach książki nie są alfabetycznie, tylko każda leży gdzie jej się podoba.

Jaka tam chuda, wszystko mi ostatnio w biodra idzie i chodzę ze wciągniętym brzuchem, jakby tak w cycki poszło to bym nie miała nic przeciwko, a tu
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:39   #4683
@na
Zakorzenienie

no to mówię, że idę na MŻ !!! a to nie tosty, tylko takie kanapki ciepłe i to z ciemnego chleba, nie jem tostów takich tradycyjnych bo to 2 razy więcej chleba a pizze zrobiliśmy 2 bo się nie moglismy zdecydować przynajmniej Tż nie musiał sobie dzisiaj obiadu robić
ja dużo jem w ciągu dnia, tzn często o dlatego teraz koniec , muszę zmniejszyć częstość, więc już dzisiaj koniec, woda tylko

Ej nie robiłam torta, tylko sernik !! i zjadłam z niego tylko 2 kawałki w ciągu 2 dni wygląda tak jakbym tylko żarła i żarła tak tak, jestem smokiem

Vinga, moja kotka się tak nie da bo jest wredna, tylko do mojej mamy chodzi na kolana siedzieć więc wtedy będę się starała ją przyatakować

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-07-24 o 18:40
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:51   #4684
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja dzisiaj byłam z bratem bo robił tatuaż, potem u jego dziewczyny na grzybach i wróciłam niedawno.
Stary 2013-07-24, 18:53   #4685
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, ale pod jutra(bo mam w lodówce ostatnie dwa kawałki sernika na zimno)

Mnie koty stresują, więc to by nie przeszło

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ja w Krakowie w bibliotece też nie mogę zamawiać, tylko sprawdzam czy są dostępne, a w domu to w ogóle idę do biblioteki, pytam czy jest jakaś książka, baba mi sprawdza w komputerze i mówi: ogólnie jest, ale nie wiem czy nie jest wypożyczona, proszę szukać na półkach, a na półkach książki nie są alfabetycznie, tylko każda leży gdzie jej się podoba.

Jaka tam chuda, wszystko mi ostatnio w biodra idzie i chodzę ze wciągniętym brzuchem, jakby tak w cycki poszło to bym nie miała nic przeciwko, a tu
Haha, to jak bibliotekarka taka mądra, to niech Ci pomoże szukać na półkach
O, gdyby tak tłuszcz szedł najpierw w piersi, to byłoby coś fantastycznego
Cytat:
no to mówię, że idę na MŻ !!! a to nie tosty, tylko takie kanapki ciepłe i to z ciemnego chleba, nie jem tostów takich tradycyjnych bo to 2 razy więcej chleba a pizze zrobiliśmy 2 bo się nie moglismy zdecydować przynajmniej Tż nie musiał sobie dzisiaj obiadu robić
ja dużo jem w ciągu dnia, tzn często o dlatego teraz koniec , muszę zmniejszyć częstość, więc już dzisiaj koniec, woda tylko

Ej nie robiłam torta, tylko sernik !! i zjadłam z niego tylko 2 kawałki w ciągu 2 dni wygląda tak jakbym tylko żarła i żarła tak tak, jestem smokiem

Vinga, moja kotka się tak nie da bo jest wredna, tylko do mojej mamy chodzi na kolana siedzieć więc wtedy będę się starała ją przyatakować
Dobra, już się tak nie tłumacz, i tak wszystkie wiemy, że ciągle jesz Nie no, żartowałam tylko przecież ! Spokojnie, nie obwiniam Cię o obżarstwo ! Zresztą byłabym hipokrytką, bo wszyscy moi znajomi wiedzą, że cierpię na WJG - Wiecznie Jestem Głodna

A to Ci się trafiła wredota Moja przez pierwsze 4 lata swojego życia była nie do wytrzymania. Atakowała niekiedy tak ludzi, że mój tato chciał ją uśpić Trochę się uspokoiła po sterylizacji, a od tego roku to jest kot nie do poznania! Przychodzi na kolana żeby ją głaskać, nauczyła się miauczeć, a nawet "wibruje" jak się ją dobrze głaszcze, co chyba jest swego rodzaju mruczeniem Może Twoja jeszcze też się odmieni na starość
Stary 2013-07-24, 19:09   #4686
@na
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra, już się tak nie tłumacz, i tak wszystkie wiemy, że ciągle jesz Nie no, żartowałam tylko przecież ! Spokojnie, nie obwiniam Cię o obżarstwo ! Zresztą byłabym hipokrytką, bo wszyscy moi znajomi wiedzą, że cierpię na WJG - Wiecznie Jestem Głodna

A to Ci się trafiła wredota Moja przez pierwsze 4 lata swojego życia była nie do wytrzymania. Atakowała niekiedy tak ludzi, że mój tato chciał ją uśpić Trochę się uspokoiła po sterylizacji, a od tego roku to jest kot nie do poznania! Przychodzi na kolana żeby ją głaskać, nauczyła się miauczeć, a nawet "wibruje" jak się ją dobrze głaszcze, co chyba jest swego rodzaju mruczeniem Może Twoja jeszcze też się odmieni na starość
moja już ma 12 lat ogólnie jest ok, ale jak się jej coś nie podoba to drapnie albo ugryzie, taka jędza mała i tak się dużo zmieniła bo też się daje głaskać itp

WJG .... chyba mamy ten sam syndrom

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-24, 19:34   #4687
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
moja już ma 12 lat ogólnie jest ok, ale jak się jej coś nie podoba to drapnie albo ugryzie, taka jędza mała i tak się dużo zmieniła bo też się daje głaskać itp

WJG .... chyba mamy ten sam syndrom
No cóż, w takim razie pozostaje mi życzyć powodzenia w obcinaniu

<5>
Stary 2013-07-24, 19:50   #4688
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam z bratem bo robił tatuaż, potem u jego dziewczyny na grzybach i wróciłam niedawno.
jest coś oprócz kurek? chociaż sosem z kurek bym nie pogardziła

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-24, 19:54   #4689
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:

ej nie wiem co jest grane, ale mam to samo ćwicze super od ponad 3 tygodni a ja patrze w lustro i ciągle wydaje mi się, że jest coraz gorzej....
za miesiąc idę na wesele, musze sie ogarnąć
Stary 2013-07-24, 20:18   #4690
lexie42
Zakorzenienie

Hej Ja dzisiaj jak wyszłam rano do pracy tak wróciłam przed chwilą po pracy od razu pojechałam do TŻ, zrobiliśmy sobie burrito na obiad dostałam też dzisiaj trochę za wcześnie @ i naszło mnie na słodkie, napisałam TŻ żeby kupił też czekoladę jak pójdzie na zakupy to kupił sorbet, sałatkę owocową taką w puszce i dwie czekolady oczywiście nie zjedliśmy wszystkiego ale przynajmniej wszystko zostało spalone, bo wybraliśmy się tak dla odmiany na rolki, tzn ja na rolki TŻ na rower także 11km zrobione
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:39   #4691
IzzieSt
Zakorzenienie

Lexie, nie lubię Cię

My tu gadu gadu, a Bieber zrobił progres
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...45718727_n.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 20:45   #4692
Vinnga
Zakorzenienie

Stary 2013-07-24, 20:47   #4693
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
och nie! a my stoimy w miejscu
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:50   #4694
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4194216 9]och nie! a my stoimy w miejscu [/QUOTE]

Bieber największą motywacją naszego wątku
Stary 2013-07-24, 20:51   #4695
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4194216 9]och nie! a my stoimy w miejscu [/QUOTE]

Haha
Idę przeglądać filmiki z ćwiczeniami i ułożę sobie jakiś zestaw na dziś bo przez Lexie i Biebera mam kompleksy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 21:01   #4696
Vinnga
Zakorzenienie

Namawiam TŻ na kurs ratownika, bo świetnie pływa i mógłby mieć pracę na tym stanowisku w czasie studiów Nie wiecie jak to z tym jest? Bo co strona to inne zasady...
Stary 2013-07-24, 21:13   #4697
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Haha
Idę przeglądać filmiki z ćwiczeniami i ułożę sobie jakiś zestaw na dziś bo przez Lexie i Biebera mam kompleksy
My musimy wzajemnie się motywować a nie popadać w kompleksy
Stary 2013-07-24, 21:16   #4698
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Wrzucałam dziś motywacje i nikomu się chyba nie spodobało
Stary 2013-07-24, 21:30   #4699
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie widziałam, ale nadrobiłam teraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1374670002 seksowna klata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 21:36   #4700
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Lexie, nie lubię Cię

..... dobra , newermind... załamałam się ja ćwiczę dwa lata i nie osiągnęłam tego co bym chciała
Cytat:
Bieber największą motywacją naszego wątku
tak jest
Cytat:
no jak nie ! piękne były przecież

a jak chcecie się jeszcze pogapić to polecam serwis http://weheartit.com/

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-24, 21:38   #4701
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale już nie marudzę i idę ćwiczyć
Cytat:
Mnie się podobały, tylko też wpadłam w kompleksy, jestem tuż przed @ i mam dziś huśtawki nastrojów, byłam na mieście z koleżanką i śmiałyśmy się ze wszystkiego, wróciłam do domu i miałam ochotę kogoś zabić, siostra zobaczyła, że ze mną dziś nie pogada i zamknęła się w pokoju
Stary 2013-07-24, 21:54   #4702
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie widziałam, ale nadrobiłam teraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1374670002 seksowna klata

No i to "wgłębienie" z brzucha w kierunku bokserek super Podoba mi się to u facetów
Cytat:
..... dobra , newermind... załamałam się ja ćwiczę dwa lata i nie osiągnęłam tego co bym chciała

tak jest

no jak nie ! piękne były przecież

a jak chcecie się jeszcze pogapić to polecam serwis http://weheartit.com/

Właśnie z tej strony pobrałam fotki
Cytat:
Wiem, ale już nie marudzę i idę ćwiczyć

Mnie się podobały, tylko też wpadłam w kompleksy, jestem tuż przed @ i mam dziś huśtawki nastrojów, byłam na mieście z koleżanką i śmiałyśmy się ze wszystkiego, wróciłam do domu i miałam ochotę kogoś zabić, siostra zobaczyła, że ze mną dziś nie pogada i zamknęła się w pokoju

Też jestem przed @, ale ja na szczęście nie mam PMS
Stary 2013-07-25, 08:33   #4703
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 08:47   #4704
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Dzień doberek
Stary 2013-07-25, 08:58   #4705
Konto usunięte

nie wiem czy isc na silownie. Od kilku dni boli mnie dziaslo, bo 8 znow sie "ruszyla" .... do tego jestem przed @
Stary 2013-07-25, 09:21   #4706
Vinnga
Zakorzenienie

Słyszałam, że jak ósemki idą to boli pół szczęki Raczej bym została w domu
Miałam dziś w planach ab.ripper, hiit20 i stretch 10, ale zupełnie nie mam ochoty na skakanie, a w dodatku dziś dostanę @, więc chyba tylko pojeżdżę na rowerku i się porozciągam
Stary 2013-07-25, 09:32   #4707
Konto usunięte

Cytat:
Słyszałam, że jak ósemki idą to boli pół szczęki Raczej bym została w domu
[...]
one są na wierzchu, ale nie do końca Wychodzą trochę i stoją, a potem znów męczarnia.
Stary 2013-07-25, 09:41   #4708
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
ej nie wiem co jest grane, ale mam to samo ćwicze super od ponad 3 tygodni a ja patrze w lustro i ciągle wydaje mi się, że jest coraz gorzej....
za miesiąc idę na wesele, musze sie ogarnąć
Ej, ja nie wiem co się dzieje. Też ćwiczę i jeżdzę na rowerze. Wizualnie jest lepiej, ale na wadze +0,5kg Tłumaczę to sobie wahnięciem hormonów i zatrzymaniem wody
Stary 2013-07-25, 09:56   #4709
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Ej, ja nie wiem co się dzieje. Też ćwiczę i jeżdzę na rowerze. Wizualnie jest lepiej, ale na wadze +0,5kg Tłumaczę to sobie wahnięciem hormonów i zatrzymaniem wody
Mięśnie też swoje ważą, ważniejsze są centymetry
Stary 2013-07-25, 10:22   #4710
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Mięśnie też swoje ważą, ważniejsze są centymetry
Jeszcze się nie mierzyłam. Na razie się boję

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości