|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Ta znajoma do której idziesz teraz na ślub ci powiedziała ile się kasy teraz daje?
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, skoro toczy sie dyskusja o zageszczaniu rzes i zlym wplywie preparatow typu xlash to czy mozecie polecic cos zdrowszego?
Swoje obecne rzesy wyhodowalam na olejku rycynowym i odzywce Eveline. Widzialam roznice, moze nie oszlamiajaca, ale jednak. Z tym, ze chcialabym jeszcze je podrasowac. Ta pomadka, o ktorej mowila Alina Rose bedzie ok? (tez mnie zdziwila jej recenzja tego leku. Moim zdaniem powinna byla to przemilczec, bo chyba nie wie jaki wplyw ma na swoje czytelniczki) nie wiem juz czy ufac jej slowom ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
A ja mam pytanie, czy macie jakieś doświadczenia z olejkiem rycynowym stosowanym na rzęsy, a noszeniem soczewek?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
u mnie były jeszcze dwie sztuki, ale białe, jeśli jesteś zainteresowana boję się tylko o zabrudzenia... Cytat:
mam nadzieję, że wyjazd mi wypali, a jak nie do Gdańska to gdziekolwiek dawno nigdzie nie byłam...
|
||
|
|
|
#3005 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3006 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Zaraz znajdę jej kanał i subskrybuję Tak, to ta sama znajoma Cytat:
|
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i pro
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Domu Harcerza z tego co się orientuję też nie jest zbyt ekskluzywnie. W zasadzie zależy na co się nastawiasz. Dla mnie zawsze najważniejsza jest lokalizacja, bo nie chcę tracić pół dnia, żeby dojechać do centrum, a Dom Harcerza jest w samym centrum. Ceny też nie są wysokie jak na miejsce. Wygląd pokoju nie ma dla mnie aż takiego znaczenia, bo zwykle wyjeżdżając gdzieś spędzam cały dzień poza hotelem. W każdym razie jeśli Tobie zależy na wyglądzie to moja siostra bardzo chwaliła mieszkanie, w którym można wynająć jeden pokój, niekoniecznie całe mieszkanie. Bodajże za osobę był to koszt 80 zł. Tylko nie pamiętam w jakiej części miasta. Jeśli jesteś zainteresowana to wieczorem Ci wszystko napiszę Podobnie jak Kociaak polecam Cico ![]() Cytat:
Również bardzo lubię to miejsce. MonBalzac też jest ok, ale rzadko tam bywam.Z którego Krokodyla jadłaś pizzę? Ja tylko z tego na Morenie i w tym miejscu pizza jest rewelacyjna (moim zdaniem) Ja plaży na Stogach bardzo nie lubię i nie polecam
"rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-07-25 o 11:44 |
||
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mogę polecić. Rzęsy są zagęszczone, a także mocniejsze i już mi tak nie wypadają! Używam ją zawsze wieczorem, ale równie dobrze można stosować ją rano+odczekać chwilę i tusz do rzęs, nic nie jest wtedy posklejane
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Cytat:
Często Was podczytuję ![]() Czy mogę zapytać jakich soczewek używasz i jaki płyn odbiałczający? Czy możesz je polecić do wrażliwych oczu? Ja na razie jestem w fazie poszukiwań odpowiednich soczewek. Na 2 tygodniowym urlopie używałam Acuvue OASYS i były ok, ale już w pracy przy komputerze mocno wysuszały oko. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
DS 7 cały pięknie zrobiony, ale to Sopot górny i do plaży daleko, choć na monciak to rzut beretem, a pod akademikiem przystanek trzech autobusów do Gdańska. Swoją drogą 17 sierpnia przypływa Cuauhtemoc szkolny żaglowiec Marynarki Wojennej Meksyku http://pl.wikipedia.org/wiki/ARM_Cuauht%C3%A9moc Podobno podczas wejść i wyjść z portu chłopaki galę robią niezłą, pomijając galę banderową, to wszyscy wolni marynarze stoją na rejach w jakiś podobno wymyślny i pokazowy sposób Będzie w Gdyni w dniach 17-22 sierpniaZe Stogów widać DCT Ale ja lubię port, oglądać statki, a teraz jak mam praktyki w Zarządzie to w ogóle raj dla mnie ![]() Jadłam w Krokodylu na Zaspie- niezbyt smaczna, ludzi jak na lekarstwo... Pasegiata we Wrzeszczu koło rynku był genialna, w życiu, nawet w Rzymie nie jadłam takiej idealnej margarity! Ledwo co tam było, ale tak cudownie smaczne, że szok! Niestety o ile przy dwóch zmianach właścicieli kucharze byli ci sami, to jakiś rok temu właściciel zmienił ekipę i teraz to paskudztwo. Do tego nocne- czekasz dwie godziny, głód szarpie wnętrzności a dostajesz przypalony badziew ![]() Za to gusto notte na Żabiance dowozi bez problemu i naprawdę sympatyczną pizzę
|
|
|
|
|
#3012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nakladalas szczoteczka od tuszu?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam coś wygoglować, ale słabo mi idzie |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj dostałam też zegarek i też z Parfois i mam nadzieję, że to "złoto" się nie zetrze
|
|
|
#3017 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cuauhtemoc też jest z trójmiasta (strony, żeby nie było, niestety nie z miasta )Czasem na stronach portu się chwalą: http://www.portgdansk.pl/pl tutaj mamy nawet licznik ile dni zostało do zawinięcia maerska ![]() http://www.port.gdynia.pl/pl |
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezczelność...
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Nacialutko, Kociaak jeszcze raz dzięki
![]() caarolaaa Twój też ładny, no i wygląda na porządniejszy niż ten z genevy ![]() dziewczyny, miałam teraz nieprzyjemną sytuację na drodze, byłam w słabo znanym terenie, po ciemku i miałam kolizyjny lewoskręt... oczywiście wiem, że gdy skręcam to muszę ustąpić pierwszeństwa, ale nie widziałam motocyklistów, którzy mi nagle wyrośli i choć już praktycznie byłam na pasie na którym chciałam się znaleźć, a oni dopiero ruszali... jeden z nich wjechał przede mnie i gwałtownie zahamował...
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i pro
Cytat:
tylko wydaje mi sie, ze wystepuje w dwoch wersjach? Ja mam 2tygodniowe i maja napisane Hydraclear, czyli maja byc dodatkowo nawilzane. Nie pamietam jakie mialam soczewki wczesniej, ale te nosze ok. 2 lat i sa najlepsze z tych jakie do tej pory nosilam. No niestety o nawilzenie oka tak czy siak trzeba dbac przy soczewkach - polecam plyn nawilzajacy Hyaldrop albo Hyabac (tej drugiej nazwy nie pamietam, a na opakowaniu jest troche starta). Do soczewek ogolnie uzywam plynu Optifree, a wtedy okulista polecil mi True Bio (mam gdzies jeszcze buteleczke to.sprawdze nazwe). Wiekszosc plynow jest teraz tej generacji, ze dobrze oczyszcza soczewki, no ale taka byla sugestia okulisty.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Balam sie, ze ze szczoteczki nakapie mi do worka spojowkowego i podrazni mi oko, wiec nakladalam czystym palcem wzdluz linii rzes przy zamknietym oku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z szczoteczka CLARISONIC? Bo obejrzałam pozytywna recenzje u nissiax83 i chce zakupić... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3023 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta sprawdza się znakomicie, mam uczucie, że buzia jest dokładnie oczyszczona i coraz gładsza, a pory robią się mniej widoczne. Cytat:
|
||
|
|
|
#3024 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Dobrze, że nikomu nic się nie stało! Cytat:
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
ja mam aż trzy zegarki z Parfois: jeden srebrny z którym nic się nie stało, drugi złoty gdzie to złoto się tak jakby rozjaśniło i bardziej momentami przypomina srebro, a trzeci też złoty, tylko że tutaj już się niestety po niecałym roku ściera to złoto i się robi taki miedziany ;/ a reklamacja niestety tego nie obejmuje ;/
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, właśnie wracam z Warszawy z koncertu Depeche Mode i z radosci chyba zaraz pęknę, to byla piekna noc !
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3028 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji
Cytat:
Koleżanka poleciła mi "EYEYE Bioxy" miesięczne może te teraz wypróbuję, podobno do oczu wrażliwych/alergicznych, ale wiadomo dobór soczewek - kwestia indywidualna. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3030 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę!
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

My, jeśli będziemy się pobierać, to będziemy mieć małą uroczystość. Oboje mamy małe rodziny. Ja to w ogóle 

dawno nigdzie nie byłam...