|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
|
|
|
|
#452 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#454 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a teraz już ważę 9 kilo mniej niż onCytat:
Synek urodził się zdrowy, ważył 3 kilogramy ale był to 37 tydzień ciąży więc mógł jeszcze z 5 tygodni posiedzieć w brzucholu. Teraz synek ma 3 latka i jest okazem zdrowia. Więc możnaA Marzenka myślę że waży około 85-86 kilo. Mam tyle wzrostu co ona i ważyłam kiedyś 86 więc Myślę że coś koło tego. Oleśce bym dała 79 bo ona chyba niska jest? A Księżniczka jak nic powyżej 95 kg Edytowane przez Amerie Czas edycji: 2013-07-25 o 19:11 |
||
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prócz za małych płaszczyków
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
to tak z ciekawości ile dałabyś digital, lulu, xbebe, cremedelacreme?
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatkało mnie... A brzuch miała jak piłka, tak jak u Kate. Sobie siary narobiłam ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Jaram się tym jak pochodnia! Od 15 lipca parę razy dziennie odświeżałam stronę główną Onetu, oczekując na wieści. I niestety nie widziałam w TV jak wychodzili z dzieckiem do ludzi. Widziałam za to foty i łezka poleciała. Za dziećmi nieszczególnie przepadam, ale to mnie wzruszyło ![]() Do tego ja bardzo lubię monarchię brytyjską, oglądałam z mamą nawet pogrzeb diany, a w życiu na gorąco zawsze plotki o nich interesowały mnie najbardziej ![]() I kiedyś kochałam się w williamie, a teraz w harrym (odkąd william wyłysiał)
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga uwaga obejrzałam pierwszy od nie wiem jakiego czasu filmik RGP. A niech ma, no i o dziwo spoko produkcja
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
zazdraszczam Lulu tego jak się ze sobą czuje
http://www.youtube.com/watch?v=YYMDYv9kRHY a w komentach, że schudła 10 kg ostatnio... |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, chyba trzeba jej tego zazdrościć. Ale dalej tego obrotu nie trawię... ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- A ja oceniłabym tak: Digital- nie wiem. Koło 90? Może nieco więcej. Jak zobaczyłam ją w tv to oniemiałam. Wyglądała na dość potężną. Buzia szczupła, ale dół już nie. U niej wszystko idzie w dół. Lulu- w okolicach 100 kg, ale ona jest wysoka (ma coś koło 1,80 chyba) Xbebe- dobre 120 kg. Ma spore nogi, brzuch i ramiona. Nawet po samych dłoniach widać, że jest gruba. Cremik- myślę, że z 90, ona jest niska i przez to wygląda jak kuleczka ![]() Olesce dałabym 85, bo nogi ma szczupłe i zgrabne stopy posiada ![]() Marzena- lekko z 80 Laura- z 90, u niej sie to proporcjonalnie rozklada
|
|
#461 |
|
Łotewa
|
https://www.youtube.com/watch?v=jpN7...mRdDb0juk3ViAA Zakupy u Karoliny
https://www.youtube.com/watch?v=9yNlklWFzsE The Oleska i get ready
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
ja nie lubię samego jej sposobu bycia
![]() niemniej zazdroszczę ogólnie dziewczynom takim jak ona, bebe, digital, creme, że chociaż mniej więcej się nie przejmują. ja miałam w życiu różne okresy. wagę od prawidłowej do trzycyfrowej. i fakt może mam wyższy próg tolerancji niż większość kobiet i dobrze czuję się już ważąc te 70kilka kilo. przy wadze jak księżniczka czułam się TRAGICZNIE. nie miaam na nic ochoty,dbałam o siebie tylko "higienicznie", nie malowałam się, miałam dość wszystkiego, a co dopiero jakbym miała wyżyć tyle co lulu i jeszcze mieć budowe jabłka. zazdroszczę szczerze |
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Ten facet Marzenki.... no,no,no
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
Lulu waży 120
w tym wątpku pisała kiedyś że waży 50 kg więcej od marzeny, gdy ta była w szap madl, a teraz schudła 10 więc 120 zaniżasz im zdecydowanie
|
|
|
|
#465 |
|
summer vibes;)
|
A mi się nie podoba facet Marzeny;P Jest ok, ale szału nie ma
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#467 |
|
Łotewa
|
http://3.bp.blogspot.com/-rinpAo-ojG...0/IMG_7740.jpg i doczekałam sie OOTD z tymi pantalonami
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
facet marzenki nie jest w moim typie, ale obiektywnie dość przystojny. wydaje mi się, że tak pokazany bez kontekstu przez większość kobiet zostałby uznany za przystojnego, jakaś część że bardzo przystojny, niewielka część powiedziałaby ok, a mało która, że brzydki.
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam dziewczyny z nadwagą, gdzie waga sięga blisko 120 kilo i dobrze sie z tym czują. Choć już nie chodzi o samoocene, zwyczajnie jest to niezdrowe i parę kilo mniej dobrze by im zrobiło. To ja z wagą prawie 70kg czułam się źle, schudlam 15kg, ale dalej czuje sie spora. Gdybym zrzucila jeszcze z 6kg czuła bym się idealnie.
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
a ile masz wzrostu, że taka niska waga jest ci idealną?
ja zauważyłam, że u mnie największy wpływ na samopoczucie ma brzuch. jak schodzę poniżej 65 w talii to waga jest mniej ważna niż to... |
|
|
|
#471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie nie :P Bo nie oglądam, nie sub i nie komentuje joooł ![]() Cytat:
No to ja aż takiej bańki nie mam ![]() Mi też nie Taaaaaa, a ja dziś mój neon różowy na paznokciach i błyszczę jak gwiazda
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Mam niespełna 160cm i dla mnie byłoby idealne właśnie chociaż 50kg, tym bardziej, że mam szerokie biodra, dość wąska talie i i dość płaski brzuch
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na bloga Florence i oczekiwałam naprawdę meeega grobowych min. Florence jest uśmiechnięta, nie w stylu hollywoodzkim, ale jednak. A pan młody również ma pogodną minę. Bez przesady. Kiecka mi się podoba, tylko ten różowy pasek/tasiemkę bym usunęła.
PS. sorry, że tak wtrącam nagle, ale dziś mam dzień nadrabiania. Wybaczcie
|
|
|
|
#474 |
|
psy-chopatka
|
Dziewczyny, mój tata od czasu kiedy Kate urodziła ciągle mówił że ten chłopczyk będzie się nazywał George. Czy były wcześniej jakieś spekulacje co do imienia? Jeśli nie to zaraz lecę, niech mi jeszcze skreśli 6 w totka
![]() ![]() .A ja się zastanawiam na ile one faktycznie czują się dobrze ze sobą a na ile to jest tylko taka poza. Marta Grycan też przy każdej sposobności mówiła jak to się czuje ze sobą super, że nie zamierza się odchudzać, że uwielbia swoje krągłości blabla bla... nosiła obcisłe sukienki i niby nie przejmowała się negatywnymi komentarzami... wszystko fajnie, tylko dlaczego teraz się odchudziła? To samo jej córka (Wiktoria?).
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Poda ktoś linka do faceta Marzeny? (jak to brzmi
) Trochę jestem nieogarnięta w naszych vlogerkach, tak szczerze to przyznam, że większości unikam
|
|
|
|
#476 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-25 o 20:20 |
||
|
|
|
#477 | |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem wszystkie są powyżej stówy... Cremowi chyba bym dała najwięcej..
Cytat:
Kurczę, jak to jest mozliwe schudnać np o połowę... Zawsze sięzastanawiam jak wtedy reaguje organizm...Ja też nie jestem chuda. Ani szczupła. Ani nawet normalnej wagi. :P Ale właśnie czasem liczą się proporcje. Po swoich wymiarach widzę, ze jestem klepsydrą. Jak patrzę czasem na zdjecia to wychodzi grucha, ale może kwestia zlego ubrania. Mam +-2 cm tyle samo w cycu co w biodrach, no i dużą różnicę jeśli chodzi o talię. Tak mi się coś wydaje, że około 108 biust o biorda i 70pare talia. I czasem jak patrzę na nawet 10 kg szczuplejsze dziewczyny, ale wlasnie w typie jabłka to już wole byc taka jaka jestem. Chociaz dopasowywanie ciuchów to w ogole temat rzeka. Spodnie zawsze do zwezenia w talii, albo no na gorze jesli biodrowki (niskich biodrowek oczywiscie bigdy nie noszę. ), sukiebki do dopasowania w talii, koszule zawsze sie rozchodza w cyckach, czesto ciuchy nawet w duzych rozmiarach źle leżą, w ramionach juz za luzne, a cyc wypłaszczony i ścisniety. Takze tego
|
|
|
|
|
#478 |
|
psy-chopatka
|
Ona tak powiedziała? Wcześniej twierdziła że odżywia się zdrowo.
czyli tatuś nie jest jasnowidzem
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaski brzuch, szerokie biodra, małe cycki do tego i ogólnie chude wszystko oprócz ud i tyłka ![]() p.s. ale TY masz piękny profil.. aż Cie znielubie chyba za to Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-07-25 o 20:29 |
|
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
|
ja nie mam w ogóle spodni. tylko dresowe
![]() wydaje mi się, że wpływ odchudzania, szybkiego chudnięcia na zdrowie jest demonizowany. oczywiście o ile na każdym etapie nie dochodzi do niedoborów. na pewno zdrowiej trzymać niską wagę, ale wydaje mi się, że samo chudnięcie o połowę nie jest mniej zdrowe niż złe odżywianie, nadwaga, palenie itd. Cytat:
nie. strzelam. nie słyszałam nigdy by tak mówiła. ![]() Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-25 o 20:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

a teraz już ważę 9 kilo mniej niż on