|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
Ma łądną buzię, włosy. Niech tak zostanie.
|
|
#2822 |
|
summer vibes;)
|
Mi też jej nie szkoda. Wiedziała gdzie idzie i jak to się może skończyć. Podobno przeszło parę dziewczyn plus size, teraz tylko pytanie czy plus size to dla jury 40 czy dopiero powiedzmy 50?
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-03-14 o 12:25 |
|
|
|
#2823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do programów TVNu: na wrocławskim gumtree jakiś czas temu pojawiały się ogłoszenia, że szukają osób do tego programu o dzieciakach. Co chwilę też są propozycje z Rozmów w toku, moja znajoma się zgłosiła, wzięli ją i dostała scenariusz Z tego co mówiła, to część gości w Rozmowach rzeczywiście opowiada swoje historie, a część właśnie dostaje gotowy scenariusz.
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy zapytałam czy mogę opowiedzieć wszystko tak jak ja to czuje, powiedziała,że się zastanowi... no i nie odezwała się już Nie wierzę w ten program od tej pory z szumem o tej Sweet różowej Sylwusi. Dziewczyna potem nie miała życia w Internecie i broniła się jak tylko mogła w komentarzach, że to było ustawione ![]() aha... miałam za to dostać uwaga... 200 zł
Stoke-on-trent, Newcastle-under-Lyme (Anglia) Wszystkie JOANNY łączmy się! - wątek Edytowane przez Senaliah Czas edycji: 2013-03-14 o 12:50 |
|
|
|
|
#2825 |
|
Life is a drink ...
|
Sweet Sylwusia miała konto na fotka.pl i ... nie była ubrana na różowo (gdzie w programie rękami i nogami zapierała się, że nosi TYLKO RÓŻOWE UBRANIA).
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Mówta co chceta,ale dla mnie Marzenka jest otyła,gruba. Tu nie ma mowy o kobiecych kształtach ani o zadbaniu no chyba ze wydepilowanie nóg i nabalsamowanie to już wystarczy.
|
|
#2827 | |
|
sissy that walk
|
Niestety myślę podobnie. Patrząc na nią od tyłu naprawdę można się przerazić, to nie jest kobiece ciało tylko ciało skrajnie zaniedbanej 50-latki. Można być "pusiatym" i trzymać jakoś w ryzach ten tłuszczyk, ale jak młoda dziewczyna ma wyraźną nadwagę/otyłość, nogi poharatane cellulitem i ignoruje to zupełnie, to to już nie jest zabawne i nic pewność siebie nie ma do tego.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-03-14 o 13:37 |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę dokładnie tak samo |
|
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...us,709142.html Może Marzene zobaczymy jeszcze tutaj
jak tak patrzę na tę dziewczynę to muszę nieśmiało wysnuć wniosek, że mimo wieku (bo wygląda na starszą od Marzeny) ma ciałko w o wiele lepszym stanie, przynajmniej na moje oko, no i się dostała co ciekawsze więc może teoria, że pokazują dłużej tylko te które się dostały nie jest prawdziwa, bo wczoraj ją pokazali jedynie w zajawce jak podskakiwała, a tutaj proszę przechodzi dalej
|
|
#2831 |
|
Przyczajenie
|
Bo duże może być piękne. Ale musi być zadbane. Tak samo jak nie każda dziewczyna o wadze 50 kg nadaje się na modelkę tak jak i nie każda xlka. Marzena pomyślała jestem gruba to zostanę modelką plus size. Ale jej ciało jest baardzo zaniedbane. Niech się kocha, ale promowanie takiego wyglądu jest chore każdy ma oczy i widzi jak wygląda. Gdyby jeszcze nie ten program to pod ubraniem by skrzętnie chowała ten nadmiar ciała i mogłaby mówić, że jest piękna, pokazywać sesję z gładziutkimi pośladkami i udami, a tv obnażyła prawdę o jej tyłku, który mnie osobiście przeraził.
Modelka z linku całkiem apetyczna przynajmniej nie ma tylu dziur od celluitu. Marzene mogliby pokazac więcej, ale pewnie i tak wzbudziła by jeszcze więcej negatywnych odczuć. Bo ona naprawdę nie ma się czym pochwalić. Jak dla mnie to i ładnej buzi nie ma bardzo. Patrząc na fotki z sesji pomijając ciało to na każdym zdjęciu ma taki sam wyraz twarzy, taki bezpłciowy. |
|
|
|
#2832 |
|
summer vibes;)
|
Na zeberce fotka Marzeny, niestety tylko z tyłu. http://www.zeberka.pl/art.php?id=22414
|
|
|
|
#2833 |
|
Zadomowienie
|
Ładnie po niej pojadą, ale idąc do takiego programu trzeba się z tym liczyć.
|
|
|
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
Ja szczerze mówiąc nie widze jakiejś kolosalnej różnicy pomiędzy ciałem Marzeny i tej dziewczyny... Jednej i drugiej ciało się trzesię, obie mają cellulit... Marzenka troszkę grubsza, więc i bardziej się trzęsie i cellulitis bardziej widoczny.
Ja nie jestem i nie byłam nigdy gruba, ale miałam przyjaciółkę przy kości i wiem, że cokolwiek by robiła i tak zawsze miała większy problem z cellulitisem odemnie. Choć zdecydowanie uprawiała więcej sportu, masowała się używając ujędrniających kosmetyków i zdrowiej się odżywiała, bo uważała by bardziej nie przytyć. To naturalne, że na bardziej otłuszczonych nogach jest to bardziej widoczne. Dziwne by też było gdyby tłuszcz się nie trząsł. Z resztą myślę, że wtakich porgramach ustawiają też światło tak by podkreslić tego typu wady, bo przecież im więcej się trzęsie tym większy szoł, a przecież o to chodzi
Edytowane przez dziad kalwaryjski Czas edycji: 2013-03-14 o 14:55 |
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja znam parę dziewczyn przy kości i wszystkei o siebie dbają- jest dieta (nie jakieś tam 1000 kcal), ale taka oznaczająca zdrowe jedzenie, anie przetworzony szajs, do tego cwiczą (a to basen, a to fitness, a to bieganie)- tak aby być w formie- bo jednak jak jest sie cięższym o te 30kg od koleżanki to biega sie wolniej, a o autobusu trzeba czasem podbiec, do tego mają fajny styl, zawsze ułożona fryzura czy dobry makijaż. Żadna z nich nie ma brzucha do kolan, ba! mają płaskie brzuchu, ładne talie, niewielki cellulit, ale ubite, grubawe nogi, szerszą sylwetkę itp. Pomimo, że ja i one mamy niewiele tłuszczu np. na przedramieniu one mają niemalże 2krotnie szersze, i gdyby oddessać im resztę warstwy lipidowej to i tak miałyby grubsze kości. Poza tym- co oznacza zadbanie- fajna fryzura, makijaż i dobrze dobrane ciuchy czy może zdrowe zęby, aktywnośc fizyczna, dieta, higiena. Czy można być zadbanym bez makijażu ale ze śweitnym zdrowiem, kondycja? czy ktos z trądzikiem jest z góry niezadbany? A ktoś , kto chodzi w zwykłych prostych jeansach i tshrcie jest zadbany czy nie? Jestem zdania, że bycie zadbaną osobą to nie tylko physis. Wręcz odwrotnie, bo prawdziwe dbanie o siebie procentuje po kilku miesiącach a nawet latach. Wcieranie fluidu czy cienia z Inglota, perfum J'adore i bluzka z TopShop nie uczynią nikogo zadbanym. Mogą tylko sprawiać takie wrażenie. A moim zdaniem- Marzenka chciała zaistnieć w światku- jakoś w PnŚ też była, chciała się pokazać, jakby puścili jej więcej zrobiłoby się o niej głośniej, więcej wyświetleń na yt, może jakaś marka dałaby jej ubrania za free, a to może jakieś kosmetyki...
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
Celulitis to choroba stan zapalny skory
A celulit to tzw skora która wyglada jak owoc pomarańcza,to co jest na wierzchu. To takjakby zapalenie płuc i oskrzeli to to samo...
|
|
#2839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Marzena - buuu... straciłam wczoraj godzinę na tym dennym progamie czekając na nią :P |
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Makeup by Ciasteczko25
Hey dziewczyny. Sorki za tak długie milczenie ale życie czasami daje w kość i każdemu z Nas potrzebna jest chwila spokoju i czasu spędzonego z rodziną i przyjaciółmi. W grudniu dowiedziałam się mój tato jest bardzo chory. Postanowiłam się z tym z Wami podzielić aby uniknąć plotek na mój temat które zaczęły pojawiać się coraz częściej. Nie zapomniałam o YT oraz o blogu. Nie rezygnuję!! Po prostu potrzebuję sił i czasu i dobrych wieści o postępach choroby mojego ojca. Cancer we are coming to get you!! |
|
|
|
#2841 |
|
Konto usunięte
|
Biedna Ciasteczko
|
|
|
|
#2842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowotwory... Choroba XXIwieku...
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd wiesz że to nowotwór?
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Blond forever!
|
Z postu Cisteczko - pisze w ostatnim zdaniu - cancer = rak.
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
o dzieki dziewczyny
niestety angielski to nie moja dobra strona ;pwspółczuje Kasi
|
|
#2847 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieję, że będzie wszytsko dobrze.
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Przykra wiadomość
|
|
|
|
#2849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ważę dobre 50kg więcej od Marzenki, ale nie mam takiego cellulitu. Ostatnio tak się macałyśmy z koleżankami po udach i pupach i wyszło, że mam najjędrniejsze ciało ze wszystkich. Jesteśmy w tym samy wieku, dziewczyny są dużoooooooo szczuplejsze, chodzą na siłownie itp, itd, ale jednak ja "wygrałam". Nie robię nic specjalnego. Owszem dużo chodzę, piję wodę, jem dużo warzyw i owoców, unikam fastfoodów - wiem trudno w to uwierzyć - czyli tak naprawdę nie robię nic czego nie robią i one. Mi się wydaje, że dbanie, dbaniem, ale dużo zależny od tego jakie ma się predyspozycje.Co do Marzenki, mi tam trochę jej szkoda. Nastawiła się dziewczyna i nic z tego nie wyszło. Musi jej być przykro. |
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do Marzenki, mi tam trochę jej szkoda. Nastawiła się dziewczyna i nic z tego nie wyszło. Musi jej być przykro. Cytat:
Nowotwory zawsze były, tylko ludzie do końca nie wiedzieli na co umierają.... Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2013-03-14 o 18:41 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

jak tak patrzę na tę dziewczynę to muszę nieśmiało wysnuć wniosek, że mimo wieku (bo wygląda na starszą od Marzeny) ma ciałko w o wiele lepszym stanie, przynajmniej na moje oko, no i się dostała co ciekawsze więc może teoria, że pokazują dłużej tylko te które się dostały nie jest prawdziwa, bo wczoraj ją pokazali jedynie w zajawce jak podskakiwała, a tutaj proszę przechodzi dalej