|
|
#4351 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
![]() Generalnie potrzebuję pomacac na zywo, a nei widzialam ![]() Cytat:
![]() Ale dziękuję
|
|
#4352 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziewczyny, wstawiam fotki czólenek niebiekich i garantowych razem z czarnymi obok do porównania (widac o ile granatowe sa dłuższe noskiem od czarnych), robionych lustrzakiem, dla tych co nie moga iśc pomacac, a chciałaby wiedzieć, jak kolor wygląda naprawdę.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-07-25 o 19:12 |
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gołębie do odstrzału
|
|
#4354 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A czubek mi nie przeszkadza na razie, ale zastanowię się, bo w asymetrycznych niby nie przeszkadzał, a potem oddałam jednak, bo zaczał przeszkadzać ![]() A propo zdania "gołebie do ostrzału", to mam własnie tak ochotę zrobic, na te latajace sracze, co nam balkon ciagle zanieczyszczają ![]() Co umyję balkon, to na drugi dzien wielka merde na nim ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wiecie co, cwiekuś naprawde brudzi jasne ubrania ![]() Sprawdzilam dzisiaj pocierając lekko biała bluzkke - była przybrudzona ... Aż dziwne, bo taka sama zamszowa tylko sporo mniejsza nie brudzi mi ubrań. WTF
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-07-25 o 19:18 |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a niebieskie mają taki nijaki kolor jak dla mnie może Zara wypuści jeszcze coś ciekawszego ![]() A jak z wygodą czarnych i granatowych? Jest między nimi jakaś różnica? Przymierzałam kiedyś czarne i pierwsze wrażenia były pozytywne ![]() Są takie "odstraszacze parapetowe" (ale żem wymyśliła ) na gołębie, może warto kupić ![]() przykładowe fotki
|
|
#4356 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zielona fajniutka .... Cytat:
[QUOTE=Corii;41955057]Irja, no najchetniej bym wsystkie zostawiła, bo te gołebie wcale nie sa jak gołębie(zdjecie w poscie wyzej) A czubek mi nie przeszkadza na razie, ale zastanowię się, bo w asymetrycznych niby nie przeszkadzał, a potem oddałam jednak, bo zaczał przeszkadzać ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- |
|||
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Blondyna - jutro będę w Poznaniu i może będę mogła pomoc. Mogę odebrać w jednej Zarze te buty i oddać w innej Zarze
![]() Corii przepraszam za OT, co to za odzywka do rzes? Reitalash? Jeszcze jedno mam pytanie wrzuciłam conversy do pralki (po co tracić czas na pranie ręczne?) i klej mi wyciekl i troszkę są żółte przy podeszwie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Te gołębie szpilki - zupełnie ten kolor nie podoba mi się Ale białą koszule muszę przymierzyć, jest super |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale czarne czółenka zdecydowanie górą
|
|
|
|
|
#4360 |
|
🦄
|
Dzięki dziewczyny za sprawdzenie moich butków. Jestem załamana tym, że nigdzie ich nie ma i że tak zawaliłam
![]() ![]() ![]() Corii, też mi się podobasz w białej bluzce Tiku, zaraz podeślę dane. Niestety na pocztę dziś nie wyrobiłam więc i głowy nie odebrałam ;/
|
#4361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to granatowe mi się nie widzą, dziwne takie. Co do odstraszaczy na gołębie, te które Irja pokazała są skuteczne, ale należy pamiętać, żeby zakupić plastikowe, bo o metalowe ptaki mogą się pokaleczyć lub na nie nadziać, więc można mieć większy kłopot niż tylko wielką merde na balkonie... |
|
|
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
UWAGA w renomie jest ćwiekus i marynarka w paski poziome z bufkami XS. Nie miałam kasy nic, więc niestety nie wzięłam
ale przed chwilą wróciłam, wrzuciłam ćwiekusa gdzieś między ubrania żeby go nie było widać, także może do jutra rana się utrzyma. piękny jest |
|
|
|
#4363 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Irja, ale one nie siadają na parapecie, one mi sr*** na balkon z góry, siadają na krańcu dachu i skubane w dół (na balkon) puszczają guano ![]() Maz ma nawet pistolet zabawkę na kulki, ale co to plastykowe kulki, szkody im nie zrobia, mówię mu, śrut tam wsadz, to bedzie jazda ![]() Tak, Revitalash Cytat:
![]() Czarne na bank zostawiam ze sobą Dziękuję ![]() Mari, moze jeszcze je dopadniesz
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam<3
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki!
![]() Corii, śliczne te szpile, kocham takie noski, super klasyczny fason.
|
#4366 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Własnie miałam zamiar jutro zrobić jakas stylizację z jasnymi jeansami i tym błekitnymi czólenkami, aby zobaczyć, jak to bedzie wyglądało. Zas granatowe przymierzyć do tartana ![]() Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-07-25 o 20:09 |
||
|
|
|
#4367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
przymiotnik skojarzył mi sie z Angelem - taki sam kolor i tak samo go nazywają ![]() Cytat:
|
|
#4369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41954217]chyba standard, nie mam porównania do żółtej bo nigdy nie mierzyłam
![]() mogę dać znać czy i kiedy będę zwracać, może ktoś Ci ją kupi za 129 [/QUOTE]Mi w sumie krakow odpowiada. . W prztszlym tygodniu moze bede w galerii krk to popatrze. Bo jak zadzwonie do Z. To nie dowiem sie czy jest u nich marynarka??? |
|
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4372 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
idź przymierz, co Ci szkodzi
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4374 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w załączeniu zdj. bluzki i butów z trf z NK:
http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...1p1294353.html http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...6p1295487.html Może komuś się przydadzą
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle ja nie wiem jak to jest - widać, że buty nie były noszone - idealna podeszwa, a oni burzą.. to ciekawe jak przyjmują zwroty brudnych i porwanych ciuchów, bo przecież i takie się dziewczynom zdarzały
|
|
#4376 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4377 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A to jest dobra myśl, tylko chyba trzeba miec pozwolenie administracji, bo przecież to dach (ostatnie piętro)
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- To jest skóra - tak przynajmniej pamietam ze strony, jak na niej byl.
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
mniejszy...one maja tak klazyczny kobiecy czubek
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

ale ja mam głównie biało-czarną szafę więc dlatego 

A czubek mi nie przeszkadza na razie, ale zastanowię się, bo w asymetrycznych niby nie przeszkadzał, a potem oddałam jednak, bo zaczał przeszkadzać 

A Wy jak myślicie???

ale przed chwilą wróciłam, wrzuciłam ćwiekusa gdzieś między ubrania żeby go nie było widać, także może do jutra rana się utrzyma.