Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 22:38   #511
yunis30
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=TN0Jl_COWS8 Szusz gotuje! jestem glodna
co Szusz ma z twarzą? jakby trądzik czy cuś
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:41   #512
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak malujecie paznokcie?? Taki sam kolor na stopach i dłoniach jednoczesnie, czy róznie??? Bo ja jakoś nie umiem róznie, mi się wydaje, że lepiej wygląda jak jest na dole i górze tak samo
Zazwyczaj ten sam kolor,ale czasami mi się nie chce zmywać lakieru na paznokciach u stóp więc różnie to bywa
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:44   #513
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Zazwyczaj ten sam kolor,ale czasami mi się nie chce zmywać lakieru na paznokciach u stóp więc różnie to bywa
No właśnie z tym zmywaniem na dole jest męcząco Teeeż mi się nie chce
Stary 2013-07-25, 22:50   #514
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Jeny w ogóle jaka parodia, dorośli ludzie, a takie wały. Zrobili wszystko, żeby tylko nie urodził się spod znaku Raka. Co za paranoja. Od razu pierwszy dzień Lwa i dziecka BACH już jest. Zadziwijają mnie takie akcje.
to jest najgorszy debilizm z możliwych, wybieranie płci i wybieranie daty porodu! Ważne jest zdrowie, życie dziecka a nie takie bzdety... mierne...

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Nie cierpię tej książki
dlaczego?? Jest kopalnią genialnych myśli, nad którymi kazdy człowiek powinien przysiąść i się zastanowić...

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Niekiedy jest wg mnie dość bezkrytyczną osobą, bo patrząc na niektóre z jej outfitów mam ochotę złapać się za głowę. Wiele szczuplejszych do niej lasek, wstydzi się ubrać w mini- ona nie

Fakt, chyba trzeba jej tego zazdrościć.
Ale dalej tego obrotu nie trawię...

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

A ja oceniłabym tak:

Digital- nie wiem. Koło 90? Może nieco więcej. Jak zobaczyłam ją w tv to oniemiałam. Wyglądała na dość potężną. Buzia szczupła, ale dół już nie.
U niej wszystko idzie w dół.

Lulu- w okolicach 100 kg, ale ona jest wysoka (ma coś koło 1,80 chyba)

Xbebe- dobre 120 kg. Ma spore nogi, brzuch i ramiona. Nawet po samych dłoniach widać, że jest gruba.

Cremik- myślę, że z 90, ona jest niska i przez to wygląda jak kuleczka

Olesce dałabym 85, bo nogi ma szczupłe i zgrabne stopy posiada

Marzena- lekko z 80

Laura- z 90, u niej sie to proporcjonalnie rozklada
Ech... czy to w ogóle ważne kto ile waży? Są ludzie szczupli, są chudzi, są grubsi, są duzi... takie życie. Jedna waga wynika z objadania się, druga z braku ruchu, trzecia z innych uwarunkowań. Nie każdy szczupły/chudy czuje się dobrze w swoim ciele i nie każdy duży/gruby czuje się źle.
Może i Lulu jest momentami bezkrytyczna, nawet dla mnie, ale cieszy się życiem, nie mędzi, nie narzeka, że to, że tamto. Przyjęła fakt: ok jestem duża, nie mam w sobie siły by to zmienić, to w końcu to zaakceptuję.
Grunt, by być szczęśliwym sama z sobą, niezależnie od wszystkiego... Czy to jest aż taki grzech być innym od całej populacji? Anja Rubik jest skrajnie chuda i jest ok, ale już Grycanka (matka) jest babką o okrąglejszych kształtach i jest źle.
Punkt widzenia zależny od punktu siedzenia

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=1LepTi-chJ4

Pierwszy filmik Niesi. Od tego czasu widać jak sie kobieta wyrobiła
yyy wtedy była fajna, naturalna, bez zadęcia. Teraz nie do zniesienia. Mądralińska z Koziej Wólki (bez obrazy dla mieszkańców owej Wólki)
Stary 2013-07-25, 22:50   #515
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=TN0Jl_COWS8 Szusz gotuje! jestem glodna
myślicie, że szuszek pokaże szusza?
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:53   #516
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
No właśnie z tym zmywaniem na dole jest męcząco Teeeż mi się nie chce
Na dole lakier dobrze się trzyma, więc aż szkoda go zmywać Ale jak już coś, to zazwyczaj zestawiam kolory tak, żeby to jakoś grało w miarę
Stary 2013-07-25, 23:00   #517
beznadziejniak
Łotewa

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Maxi ma grzywkę
Stary 2013-07-25, 23:00   #518
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Ech... czy to w ogóle ważne kto ile waży?
a czy to ważne kto ma jaki gloł, bomby i co ma na facjacie? specyfika tego wątku jest taka,a nie inna ludzie plotkują i rozkładają życie innych, najlepszym się zdarza.
Cytat:
Są ludzie szczupli, są chudzi, są grubsi, są duzi... takie życie. Jedna waga wynika z objadania się, druga z braku ruchu, trzecia z innych uwarunkowań. Nie każdy szczupły/chudy czuje się dobrze w swoim ciele i nie każdy duży/gruby czuje się źle.
Może i Lulu jest momentami bezkrytyczna, nawet dla mnie, ale cieszy się życiem, nie mędzi, nie narzeka, że to, że tamto. Przyjęła fakt: ok jestem duża, nie mam w sobie siły by to zmienić, to w końcu to zaakceptuję.
Grunt, by być szczęśliwym sama z sobą, niezależnie od wszystkiego... Czy to jest aż taki grzech być innym od całej populacji? Anja Rubik jest skrajnie chuda i jest ok, ale już Grycanka (matka) jest babką o okrąglejszych kształtach i jest źle.
a wydźwięku i sensu dalszej części posta w ogóle nie rozumiem. wszystkie zgodnie nie czepiły się wagi lulu, że fajnie itd. ogólny wydźwięk był taki, że postawa lulu pod tytułem łotewa jest co najmniej ok, a Ty wpadasz z takimi wywodami. nie rozumiem zupełnie
Stary 2013-07-25, 23:05   #519
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
całkiem ok chyba zobaczymy jak będzie w ruchu. ja bym ją chyba widziała w gęstszej i mniej postrzępionej..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-07-25 o 23:06
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:07   #520
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
a czy to ważne kto ma jaki gloł, bomby i co ma na facjacie? specyfika tego wątku jest taka,a nie inna ludzie plotkują i rozkładają życie innych, najlepszym się zdarza.
a wydźwięku i sensu dalszej części posta w ogóle nie rozumiem. wszystkie zgodnie nie czepiły się wagi lulu, że fajnie itd. ogólny wydźwięk był taki, że postawa lulu pod tytułem łotewa jest co najmniej ok, a Ty wpadasz z takimi wywodami. nie rozumiem zupełnie
Ok specyfika wątku jest taka a nie inna, ale nie popadajmy w totalny hejt. Toczyła się dyskusja ile waży Oleska, Digitalgirl, Lulu i inne... Stąd ten mój wywód Można kogoś lubić bądź nie, ale niech miarą człowieka nie będzie jego waga Trochę to mierne sądzić człowieka po wyglądzie, co innego po zachowaniu i po "prawdach", które głoszą jutuberki

Baśka i nowe rzęsy...

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-07-25 o 23:13
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:22   #521
KolorowaJa
Raczkowanie

Jej...włączyłam ten vlog Sióstr Glam...montaż faktycznie fajny, ale kiedy odzywa się Laura...aż mnie od środka cos unosi z poirytowania. Jej miny, gesty, sposób wypowiedzi...nie umiałabym wytrzymać z kims takim kilku minut, a na pewno nie polubiłabym jej. Tak niesympatyczna, zadufana w sobie...Okropnie irtyująca jest dla mnie.
Tak, że poczułam ogromną potrzebę wyrzucenia tego z siebie :P

Za to na Marzenę, chętnie czasem oglądam
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:30   #522
Virginia_88
Przyczajenie

Witam

i przechodzę od razu do rzeczy.

https://www.youtube.com/watch?v=jpN7...mRdDb0juk3ViAA

Nie macie wrażenia ,że Karola stylizuje się na "plastik"? Cierpię ,gdy ją widzę Nie jest brzydką kobietą ,ale ta fryzura ,te tandetne dodatki i kompletnie nietwarzowe kolory ( szczególnie jej ukochana mięta) raczej nie dodają uroku.
Mogłaby nakręcić filmik o swojej metamorfozie przy pomocy stylisty.
Virginia_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:34   #523
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie jej tak chociaż na ogół grzywką mówię nie, sama miałam i irytowało mnie to, że przetłuszczała mi się w błyskawicznym tempie, gdzie reszta włosów była okej...

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
co Szusz ma z twarzą? jakby trądzik czy cuś
oj, faktycznie ją wysypało na całej buzi, może to reakcja na jakiś kosmetyk...też mam w niektórych miejscach takie krostki
Stary 2013-07-25, 23:34   #524
Lnk88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KolorowaJa Pokaż wiadomość
Jej...włączyłam ten vlog Sióstr Glam...montaż faktycznie fajny, ale kiedy odzywa się Laura...aż mnie od środka cos unosi z poirytowania. Jej miny, gesty, sposób wypowiedzi...nie umiałabym wytrzymać z kims takim kilku minut, a na pewno nie polubiłabym jej. Tak niesympatyczna, zadufana w sobie...Okropnie irtyująca jest dla mnie.
Tak, że poczułam ogromną potrzebę wyrzucenia tego z siebie :P

Za to na Marzenę, chętnie czasem oglądam
Filmik moze i fajnie zmontowany ale sztucznosc az wali po oczach. Moze nie tyle co od Marzeny ale od Ksiezniczki....... Te usmiechy, obsciskiwanie litosci.....
wszystko robione pod publiczke ze az drazni.....

Edytowane przez Lnk88
Czas edycji: 2013-07-25 o 23:36
Lnk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:45   #525
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ładnie jej tak chociaż na ogół grzywką mówię nie, sama miałam i irytowało mnie to, że przetłuszczała mi się w błyskawicznym tempie, gdzie reszta włosów była okej...

oj, faktycznie ją wysypało na całej buzi, może to reakcja na jakiś kosmetyk...też mam w niektórych miejscach takie krostki
Albo może od nadmiaru słońca
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:02   #526
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Jaram się tym jak pochodnia!
Od 15 lipca parę razy dziennie odświeżałam stronę główną Onetu, oczekując na wieści. I niestety nie widziałam w TV jak wychodzili z dzieckiem do ludzi.
Widziałam za to foty i łezka poleciała. Za dziećmi nieszczególnie przepadam, ale to mnie wzruszyło
Do tego ja bardzo lubię monarchię brytyjską, oglądałam z mamą nawet pogrzeb diany, a w życiu na gorąco zawsze plotki o nich interesowały mnie najbardziej
I kiedyś kochałam się w williamie, a teraz w harrym (odkąd william wyłysiał)
Ja się ogólnie interesują historią, a zawiłości dynastyczne są bardzo ciekawe i wciągające
Brytyjska rodzina mnie nie grzeje, ale fakt, że jest najpopularniejszym rodem panującym, zawsze coś się dzieje u nich.

Zastanawiałam się, jakby to wszystko wyglądało w Polsce, gdybyśmy mieli rodzinę królewską Jaka dynastia i czy by jakieś kwiatki były, myślę, że na pewno by nie było nudy

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
dlaczego?? Jest kopalnią genialnych myśli, nad którymi kazdy człowiek powinien przysiąść i się zastanowić...
Dla mnie te myśli są... niczym natchnione mądrości Paula C., oczywiste sprawy ubrane w podniosłe słowa, dla mnie za dużo szumu o nic (mój faworyt: "Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" )Może na młodszych czytelnikach robi to większe wrażenie, ja być może byłam za stara. Takie pitu-pitu, naiwne, wyidealizowane.

Cytat:
Wróciła do korzeni, albo to dopinana grzywka, kiedyś Nissiax w takiej wystąpiła

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

I gadacie o odchudzaniu... Ja, przy wzroście 165 cm, ważę 47 kg, więc nie dołujcie Od kilku lat nie mogę dobić do 50 kg, zazwyczaj ważę 49 z malutkim haczykiem. Teraz spadło mi 2 kg z różnych przyczyn...
Chętnie przygarnęłabym z 5 kg albo i więcej, może bym w końcu jakieś cycki miała

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-07-26 o 00:03
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:07   #527
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
gadacie o odchudzaniu... Ja, przy wzroście 165 cm, ważę 47 kg, więc nie dołujcie Od kilku lat nie mogę dobić do 50 kg, zazwyczaj ważę 49 z malutkim haczykiem. Teraz spadło mi 2 kg z różnych przyczyn...
Chętnie przygarnęłabym z 5 kg albo i więcej, może bym w końcu jakieś cycki miała
Wysłać Ci paczką czy kurierem?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:11   #528
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wszystkie są powyżej stówy... Cremowi chyba bym dała najwięcej..

Szacun, że zeszłaś z trzycyfrowej wagi. Kurczę, jak to jest mozliwe schudnać np o połowę... Zawsze sięzastanawiam jak wtedy reaguje organizm...

Ja też nie jestem chuda. Ani szczupła. Ani nawet normalnej wagi. :P Ale właśnie czasem liczą się proporcje. Po swoich wymiarach widzę, ze jestem klepsydrą. Jak patrzę czasem na zdjecia to wychodzi grucha, ale może kwestia zlego ubrania. Mam +-2 cm tyle samo w cycu co w biodrach, no i dużą różnicę jeśli chodzi o talię. Tak mi się coś wydaje, że około 108 biust o biorda i 70pare talia. I czasem jak patrzę na nawet 10 kg szczuplejsze dziewczyny, ale wlasnie w typie jabłka to już wole byc taka jaka jestem. Chociaz dopasowywanie ciuchów to w ogole temat rzeka. Spodnie zawsze do zwezenia w talii, albo no na gorze jesli biodrowki (niskich biodrowek oczywiscie bigdy nie noszę. ), sukiebki do dopasowania w talii, koszule zawsze sie rozchodza w cyckach, czesto ciuchy nawet w duzych rozmiarach źle leżą, w ramionach juz za luzne, a cyc wypłaszczony i ścisniety. Takze tego
piona siostro ! ja mam +-103 w cyckach i biodrach a talia +-74 i jest ok , bo ta talia robi swoje.. ale wiem też , że dla wielu te wymiary są nie do ogarnięcia. ja nadal walczę o lepszą sylwetkę, może chudszą, ale raczej bardziej umięśnioną i jędrną
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:12   #529
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Nie ufam poczcie polskiej, poproszę kuriera
Co w zamian? $?
Stary 2013-07-26, 00:15   #530
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]I gadacie o odchudzaniu... Ja, przy wzroście 165 cm, ważę 47 kg, więc nie dołujcie Od kilku lat nie mogę dobić do 50 kg, zazwyczaj ważę 49 z malutkim haczykiem. Teraz spadło mi 2 kg z różnych przyczyn...
Ja mam 163 i mam 55 i uważam się za grubą Wszystko odkłada mi się na brzuchu
Aczkolwiek wcześniej miałam 57, teraz chce mieć 50
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 02:18   #531
basia989
Raczkowanie

hej dziewczy, podczytuje ale już nie nadążam za wątkami;-)!

http://www.youtube.com/watch?v=MgdgM0MUyUU Olimpia i jej życie "zmieniące się o 360 stopni"...;-)
http://www.youtube.com/watch?v=O6iQQGHsdcU korektory u Ewy
Stary 2013-07-26, 07:38   #532
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
Ech... czy to w ogóle ważne kto ile waży? Są ludzie szczupli, są chudzi, są grubsi, są duzi... takie życie. Jedna waga wynika z objadania się, druga z braku ruchu, trzecia z innych uwarunkowań. Nie każdy szczupły/chudy czuje się dobrze w swoim ciele i nie każdy duży/gruby czuje się źle.
Podoba mi się

Cytat:
myślicie, że szuszek pokaże szusza?

yyyyyyy myślę, że tak... za chętnie o nim gada

Cytat:
Na dole lakier dobrze się trzyma, więc aż szkoda go zmywać Ale jak już coś, to zazwyczaj zestawiam kolory tak, żeby to jakoś grało w miarę
No włacha A ja ostatnio neona kupiłam za 4.99 i normalnie trwałość jak w essie Już chyba 3 dzień mam i nic nie odbryzło, odpukac

Cytat:
A ja rozumiem. Tutaj bardzo czesto czepia się wagi dziewczyn. Zwłaszcza gdy mają sporo ponad normę.

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
całkiem ok chyba zobaczymy jak będzie w ruchu. ja bym ją chyba widziała w gęstszej i mniej postrzępionej..
Mam takie samo wrażenie
Cytat:
Napisane przez Virginia_88 Pokaż wiadomość

Nie macie wrażenia ,że Karola stylizuje się na "plastik"? Cierpię ,gdy ją widzę Nie jest brzydką kobietą ,ale ta fryzura ,te tandetne dodatki i kompletnie nietwarzowe kolory ( szczególnie jej ukochana mięta) raczej nie dodają uroku.
Mogłaby nakręcić filmik o swojej metamorfozie przy pomocy stylisty.
Hej

Mi się wydaje, że po prostu przeszła z czarnej mocy strony na różową, zauważyłam sama po sobie, że lata chodzenia ubraną na czarno zrobiły swoje. teraz jestem różachna na maksa i np (bez obrazy dla nikogo) rozwalają mnie młode dziewuchy po 20 lat ubrane jak stare babcie w kołnierzyki i plisowane spódniczki , ale to tylko mój gust
To co mi się nie podoba w Karoli, to faktycznie jej włosy, za ciężkie, za żółte, a w zestawieniu z kolorem ciuchów to faktycznie tak jakoś nie wygląda Chociaż dawno jej nie widziałam, może coś się zmieniło

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Wysypało?? Błagam, wygląda słabo, ale na bank jej nie wysypało, ma kilka pryszzy na krzyż. Jak ja obejrzałam wczoraj mój filmik od razu wiedziałam, że go w neta nie puszczę. Moja cera jest tragiczna. Nie wiem co tu o mnie byłoby napisane

Cytat:

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
piona siostro ! ja mam +-103 w cyckach i biodrach a talia +-74 i jest ok , bo ta talia robi swoje.. ale wiem też , że dla wielu te wymiary są nie do ogarnięcia. ja nadal walczę o lepszą sylwetkę, może chudszą, ale raczej bardziej umięśnioną i jędrną
Też tak chce

I Bunny na dzień dobry
http://www.youtube.com/watch?v=2fU1EQnMaYk

Też tak macie?? Ja też lubię się ubrać odświętnie w zwykły dzień bez okazji, dla innych odświętnie, bo dla mnie to spoko loko
U lallalal i strasznie podobają mi się paznokcie, ostatnio ten kolor na paznokciach chyba coraz częściej??? Muszę sobie kupić

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-07-26 o 07:47
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:45   #533
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

I gadacie o odchudzaniu... Ja, przy wzroście 165 cm, ważę 47 kg, więc nie dołujcie Od kilku lat nie mogę dobić do 50 kg, zazwyczaj ważę 49 z malutkim haczykiem. Teraz spadło mi 2 kg z różnych przyczyn...
Ja tak miałam przez całe życie, wiecznie chudzielec, nic kupić nie mogłam bo wszystko za duże, nawet najmniejsze rozmiary, zdarzało się że nosiłam identyczne ciuchy jak moja 10 letnia bratanica, tzn. z tego samego sklepu.
Ale jakieś 3 lata temu zaczęło mi przybywać kg, cieszyłam się jak dzika, do czasu. Wszystko mi zaczęło iść w brzuch i boczki:/ I znów nic kupić nie mogę zbytnio bo jak w pasie dobre to na tyłku dużo za szerokie. O sukienkach już nie wspomnę bo dopasowanej nie kupię bo wstyd ją założyć. Dobrze że teraz moda na oversize to chociaż wpasowuje się w moją obecną figurę. A jak ubieram jakieś bardziej przylegające bluzki to zakładam wtedy majtki wyszczuplające.
Także tak źle i tak nie dobrze
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:32   #534
withi_as
Zakorzenienie

Jeszcze wtrącę kilka słów odnośnie tej rozmowy, czy Kate rodziła naturalnie, czy miała cięcie, oraz coś apropos brzuszka - jako że na co dzień obcuję z mamusiami przed i po rozwiązaniu (czy to w sposób naturalny, czy przy 'pomocy' operacji) wiem, że to, czy kobieta ma 'piłeczkę' ma bardzo mało wspólnego z tym, w jaki sposób doszło do porodu. Tak naprawdę owa piłeczka to nic innego jak macica, która po porodzie jest jeszcze dość wysoko, i z każdą dobą ta wysokość się obniża. Ja mogę sobie gdybać, ale według mnie Kate rodziła naturalnie - to tylko moje skromne przypuszczenia, jako że kobiety po cięciu pierwszą dobę spędzają w łóżku, powoli dochodzą do siebie, owszem - mają dzidziusia przy sobie, są próby pierwszego karmienia, ale sama pacjentka jest ZAWSZE osłabiona (nawet jak ma w głowie, że jest księżną i musi wyjść do ludu to fizjologia jest wciąż fizjologią i nic tego nie przeskoczy) uruchamianie jest bardzo powolne i stopniowe (najpierw ciągłe zmiany pozycji z jednego boku na drugi, później powolne prostowanie się - najpierw siedzenia na łóżku, następnie wstawanie z niego). Pacjentka rzadko kiedy w pierwszej dobie coś je, prysznic bierze również po dłuższym czasie. Wątpię żeby jakakolwiek pani miała ochotę po 24h wskakiwać na koturny i lecieć przed tłum ludzi, a co najlepsze - wysyłać do nich promienny uśmiech świadczący o tym, że nieee, nic mnie nie boli, przecież 24h temu miałam operację )))))))

A Laura wygląda promiennie. Nie oglądam już sióstr, ale dzięki za linka - naprawdę bardzo, bardzo optymistyczny film A to, jak wiele jest par, tj: większa kobieta i szczuplejszy facet, widzę codziennie i serio - ten widok jest przepiękny, bo jest pomiędzy nimi ktoś inny, kto ich łączy, tudzież niebawem połączy, a inne pierdoły typu 10kg w tą czy tamtą, nie mają w tej chwili żadnego znaczenia

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Ah, no i jak tak na nie patrzę, to tak sobie myślę, że kurczę - chyba fajnie jest mieć siostrę, zwłaszcza w podobnym wieku Sama mam jedynie brata, którego kocham i nie oddałabym za żadne skarby, ale jednak siostra to siotra
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:46   #535
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Ok specyfika wątku jest taka a nie inna, ale nie popadajmy w totalny hejt. Toczyła się dyskusja ile waży Oleska, Digitalgirl, Lulu i inne... Stąd ten mój wywód Można kogoś lubić bądź nie, ale niech miarą człowieka nie będzie jego waga Trochę to mierne sądzić człowieka po wyglądzie, co innego po zachowaniu i po "prawdach", które głoszą jutuberki
Nie no szczerze mówiąc teraz już kompletnie nie rozumiem. Totalny hejt? w którym miejscu? gdzie tutaj miarą człowieka była jego waga? nie jesteś przypadkiem przewrażliwiona?

Każda z nas schodziła z wysokiej wagi i była ciekawa ile ważą dziewczyny. gdzie tu miejsce na hejt? gdzie osądzenie? w którym miejscu?
Stary 2013-07-26, 09:00   #536
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie ufam poczcie polskiej, poproszę kuriera
Co w zamian? $?
Dogadamy się...

Cytat:

No włacha A ja ostatnio neona kupiłam za 4.99 i normalnie trwałość jak w essie Już chyba 3 dzień mam i nic nie odbryzło, odpukac
A co to za cudo?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:07   #537
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no szczerze mówiąc teraz już kompletnie nie rozumiem. Totalny hejt? w którym miejscu? gdzie tutaj miarą człowieka była jego waga? nie jesteś przypadkiem przewrażliwiona?

Każda z nas schodziła z wysokiej wagi i była ciekawa ile ważą dziewczyny. gdzie tu miejsce na hejt? gdzie osądzenie? w którym miejscu?
no właśnie, mnie ciekawi ile one ważą , bo chciałabym porównać z moją wagą , z której startowałam każda z nich ma inną budowę ciała , więc ciekawi mnie to na maksa. Poza tym nikt tu negatywnie się nie wypowiadał w kwestii ich wagi , a już na pewno nie my..(które swoje w życiu ważyły )
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:14   #538
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

A co to za cudo?
Podpinam się Kocham neony
Stary 2013-07-26, 09:35   #539
201703241651
Konto usunięte

Mnie kilogramy idą w pupę, uda... I gdy chudnę, to właśnie z tych miejsc ubywa w pierwszej kolejności... Brzuch mam zawsze płaski, a nawet wklęsły.
I nie wiem jaki mam typ figury, mam spore wcięcie w talii, ale nie wydaje mi się, żebym była klepsydrą, a jeśli, to chyba jakąś bardzo zabiedzoną
Chyba Trinny i Susanna opracowały z 12 typów kobiecej sylwetki, ja siebie dopasowałam do jakiegoś "wazonika", a kolega do klepsydry
A z najmniejszymi rozmiarami, to jest dopiero akcja, też zdarza się, że jest na mnie za duży, w sieciówkach koszulki XXS są OK, krótkie spodenki mam z działu dziecięcego... Ale mam o tyle dobrze, że jestem w miarę uniwersalnym chudzielcem, w lumpeksach prawie zawsze wszystko pasuje, w sieciówkach biorę XS/S bez mierzenia.
Patrząc na mamę i tatę, wątpię, żeby wszystko zaczęło do mnie wracać za kilkadziesiąt lat, jak mi wróżą koleżanki Niestety, większość ludzi przybiera na wadze z wiekiem, ale jest też niewielki odsetek (mama), który chudnie. Ogólnie, rasa, do której zalicza się Słowian, ma skłonności do tycia, mężczyźni do łysienia itd., no i to się sprawdza, przynajmniej według moich obserwacji.
Stary 2013-07-26, 09:52   #540
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Pewno tak do ogółu akashka bulwers strzeliła, bo już nie dała rady. Tak czasem jest. Ja tak czasem mam, ktoś tak czasem ma.... taka ogólna refleksja myślę bez ataku na konkretną osobę, a że zacytowałą Ciebie, to pewno dla przykładu. Relaks

Cytat:

A co to za cudo?
Cytat:
Podpinam się Kocham neony
Bez nazwy Fluo po prostu pierwsze na oczy widziałam, mam fote, były jeszcze żółte, zielone, pomarańczowe, ale wiecie takie oczoje***iwe
Na focie nie widać koloru, bo w słońcu, lakier mam już 3 dzień na paznokciach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nen.jpg (78,0 KB, 117 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości