|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 3,57% |
| Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka |
|
1 | 1,79% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
20 | 35,71% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
21 | 37,50% |
| Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! |
|
8 | 14,29% |
| Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
4 | 7,14% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Cytat:
mój jak wyjeżdzal śmiał się, że udko mi się powiększyło i pewnie będę wyglądała jak jego siostra (30 kg na plusie po ciąży) ostatnio nawet jego mama mówiła, że sis Damiana wspominała, że ona długo miała tylko 9 kg a później skoczyła do 20 paru niedoczekanie! ![]() jak ja nie lubie tej kobiety:P
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Czy u Was też jest już tak ciepło?
Coś czuję, że wypiję dziś morze wody...
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba tak
nie wiem czy jeszcze się robi później
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c
Cytat:
ja uzywam oliwki z nivea pod prysznic i jest bomba, cala ciaze ja stosuje a teraz chce kupicjeszcze czysta oliwke do kapieli Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
A to powinno być zrobione no nie? Bo to coś innego niż taka zwykła glukoza...
|
|
#786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To już tydzień bez słońca ![]() Cytat:
Fajne focie ![]() Cytat:
![]() Doskonale Cię rozumiem Wczoraj w galerii było tyle ładnych rzeczy, których nie mogłam kupić, bo po to: by je nosić za rok?
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Wszystkiego naj z okazji wszystkich okazji Gratuluję nowych tygodni! Katee86 -trzymm kciuki! Dirty- cieszę się, że jest ok! Trzymam kciuki za dalszą poprawę Mam od paru dni jakiś beznadziejny nastrój... nie mam ochoty na nic, nei wychodze w ogóle z domu od... wtorku? poniedziałku? Tż chce mnie wyciągnać na jakiś spacer, a ja po prostu nie mogę... nie mogę na siebie patrzeć, przytyłam już 10 kg i wszystko mi idzie w uda i tyłek.... nie wrócę nawet do swojej okropnej wagi przedciążowej. Mąż mnie pociesza i mówi, że jestem najpiękniejsza, że teraz to w ogóle podwójnie piękna, bo noszę córeczkę, która jest podobna do mnie.... A ja mu nie wierzę. Czuje się paskudnie z sobą samą...
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV
a co do telefonu do ginki w sprawie bara bara to odwolalam wizyte u prywatnej a bylam u tej z nfz wiec do niej sie nie dodzwonie
w sumie powiedziala ze szyjka dluga i zamknieta ale tylko po badaniu na samolocie troche sie tego boje bo moja prywana ginka na ostatniej wizycie tez na samolocie powiedziala ze ok a jak wsadzila mi w pipke usg to okazalo sie ze skrocona Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#790 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nawet po galeriach nie chodzę i nie patrzę.
|
|
#792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Duszna i gorąco, napić się niczym nie mogę |
|
|
|
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja jak się ze mną wita to zawsze " czesc gruba"![]() Cytat:
![]() Cytat:
koniecznie powinnas to zrobic, zadzwoń do tego konowała i sprostuj to, niech CI wypisze skierowanie na obciążenie, bo już czas sie kończy
|
|||
|
|
|
#794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mmm sałatka z zupek chińskich i brokułu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Chyba widzi jakie mam badania porobione na karcie a jakie nie! Ja się na tym nie znam, to on jest tutaj lekarzem... Zobaczę co mi powie ten gin na prywatnej wizycie.
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój Teściu do mnie mówi "Co tam Kuleczka?" ,ale on tak z sympatii, absolutnie nie jest to dogryzanie Do swojej córki tez mówił Kuleczka jak była w ciaży
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Wsuwam sałatkę, a ona ma czosnek haha
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zepsu...a-dzieci/tl0gz czyli tak jak mówiłam, myślę,że nie podawali ich dzieciom.
Teraz tylko pytanie-czy wierzyć pielęgniarką,że zaszczepią dobrą szczepionką, czy kupić samemu tak jak Policzanka?
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mama się wczoraj rozbierała, a ja siedziałam po kąpieli na sofie w pokoju i tata mówi do mojej mamy "Ejj Ty wyglądasz jak Aga, jesteś w ciąży?"
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
OMG to mnie przeraża http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wysla...powiedzi/wntt1
(nadrabiam dzisiejszą "prasówkę" )
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wagą będziemy martwiły się po porodzie mam fajną i skuteczną dietkę, działa cuda, zobaczysz, będziemy jeszcze laski![]() Cytat:
tylko, ze ważne jest też jaką " konsystencje" ma mięsień szyjki, czy nie jest miękki. dobrze, że sobie teraz odpoczywasz
Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2013-07-26 o 10:24 |
||
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do 28tc A ja lubię takie ciepełko Już przeraża mnie sam fakt, że za niedługo jesień i zima. Znów parasole, swetry, kurtki zimowe, kozaki- oj nie, wolę japonki, bluzeczki i spodenki
|
|
|
|
|
#804 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c
Cytat:
Cytat:
ale komplement zazdroszcze bo ja cala jestem kuleczka hehe Cytat:
zgadzam sie, ciaza sama w sobie jest sexi DZIEWCZYNY JESTESMY BOGINIAMI PLODNOSCI Cytat:
to ladnie tz sie strescil kochana powiem ci tak z glukoza do 28 tc to prawda ale moze masz kogos kto ma glukometr i by ci pozyczyl na jeden dzien? wtedy napisze ci jak sprawdzic to co sie tam dzieje u ciebie jak bedzie ok to nie ma co cudowac z ta krzywa, a jak ci cos qyjdzie to wtedy nawet prywatnie natychmiast na to badanie bo cukrzyca ciazowa to nie zarty a duzo przytylas? masz chcice na slodkie? Cytat:
BOGINI PLODNOSCI nie martw sie ja tez czasem mam taki nastroj w ciazy poszukaj czegos w szafie w czym sie bedziesz dobrze czula i spacer bedzie wskazany, troche ruchu i tlenu dobrze dla dziecka zrobi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie był kurier i małż mi paczkę przyniósł- duża a ten brązowy rożek jest piękny na żywo
|
|
#806 |
|
BAN stały
|
Apropo wypłat to sie wczoraj tak wkurzyłam, że aż mi niedobrze było.Mąż dostał odcinek z zarobkiem i patrzy, że coś strasznie mało i że klasa podatkowa jest zła.Poszedł do kadr, zadzwonili do US i niby zmienili tą klasę i od początku roku doliczyli i pobrali różnicę
Tylko z jakiego powodu kij wie, pewnie im się coś pokićkało jak ja się zameldowałam.Co prawda pojechaliśmy do US i było już ok(może zmienili po tym telefonie).Kasę oczywiście nam zwrócą, ale nie wiem czy uda się to jeszcze przy tej wypłacie odkręcić, a jest tego tak mało, że tylko na kaloryfery i rury starczy, a na życie to już nie i trzeba będzie pożyczyćWogóle nie rozumiem tej sytuacji, jak mieszkałam w PL to jakoś wątów nie mieli, a bym rozumiała gdyby wtedy się coś takiego stało, ale teraz jak jestem w DE to przecież wiedzą, że nie pracuję więc nie wiem co im przyszło do głowy dać mu czwartą klasę Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2013-07-26 o 10:28 |
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 |
|
BAN stały
|
Pospałam i mam drugi ranek.
I muszę się pochwalić, że u mnie kuchenka gazowa działa |
|
|
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2
Cytat:
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znajdziesz o tym info w sieci sa takie filmiki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

sam kupuje mi balsamy do smarowania. mówi tez ze dupcia mi się jędrniejsza zrobila w ciąży
ale i tak słabo mu wierzę, jest go zwyczajnie przy mnie "mniej"
czyli jednak nie wszystko mu pasi.
Coś czuję, że wypiję dziś morze wody...
nie wiem czy jeszcze się robi później

Fajne focie 
Wczoraj w galerii było tyle ładnych rzeczy, których nie mogłam kupić, bo po to: by je nosić za rok?

mam fajną i skuteczną dietkę, działa cuda, zobaczysz, będziemy jeszcze laski