|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Erudycja
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
hmm moja widze przynajmniej raz w tyg. A to ze od dawna sie nei interesuje, zyczen na 18 urodziny tez nie skladała. Nie pamieta o moich ur ja o jej tez juz nie. Ja tak mam ze jak ktos o mnei nie pamieta to mi tez to wisi i powiewa.
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dworek Staropolski w Poznaniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny bukiet ! Mierzyłaś już tą Twoją wymarzoną kieckę? Wygląda smakowicie ! ![]() Ja mam postanowienie, że do moich urodzin nie zjem nic słodkiego ! Dopiero w urodziny zrobię tort ![]() Cytat:
![]() Do pracy przecież możesz zabierać jabłka, pomarańcze, marchewki, zawijaski warzywne (sałata, pierś/szynka/rybka, papryka, pomidor), różnego rodzaju sałatki do pojemniczka i też będą świetne. Do przegryzek orzechy, jogo naturalne, serki homo np z odrobiną miodu, rodzynek czy otrąb. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baaaardzo zły pomysł. Twój organizm zacznie magazynować, zamiast spalać. Nie wolno spowalniać metabolizmu- to najgorsze co może być. Żeby schudnąć trzeba jeść! ![]() Oczywiście wszystkie moje rady są niepotwierdzone żadnym dyplomem, ale trochę się tym interesuję ![]() Baaardzo podoba mi się ta kiecka ![]() http://www.zankyou.pl/g/suknie-slubn...cz-1#!/image/2 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie dziękuję ![]() dodaja, ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dieta i jedzenie kalorycznych rzeczy raczej mija się z celem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W Poznaniu nie znajdziesz knajpy która podawałaby więcej niż obiad, zimne zakąski i ciepłe śniadanie. No nie znajdziesz... W poprzednim hotelu było dokładnie tak samo za 150zł na osobę. Musielibyśmy się tylko zorientować co z tymi sokami. Czy w razie jak się skończą mogą podawać nasze... A to menu: Powitanie Młodej Pary Chleb i sól Szampan na powitanie Zupa Rosół z makaronem Danie główne (3 porcje na osobę) Zraz staropolski ze schabu zawijany boczkiem Kotlet de volaill’e, kotlet staropolski ze schabu Medalion z indyka z serem i ananasem Pieczeń z szynki lub klopsiki zasmażane z cebulką Dodatki Ziemniaki z koperkiem Pyzy, talarki, sos Surówki (kapusta biała, marchewka), buraczki Deser Rolada lodowa z polewą Owoce na stołach Kawa, herbata (bez ograniczeń) Bufet (3 porcje na osobę) Szparagi z sałatką w szynce, ryba w galarecie Piersi drobiowe z brzoskwinią Schab gotowany ze śliwką w galarecie Sałatka szefa kuchni Sałatka Grecka, pomidory faszerowane Pieczywo, masło Kolacja (1, 5 porcji na osobę) Barszcz czerwony tradycyjny Kapusta zasmażana Golonki gotowane w warzywach Szaszłyki wieprzowo-drobiowe z cebulką i boczkiem Pieczywo, masło ,chrzan, musztarda |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pcham sie nikomu do d..y na siłe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wolałabym zjeść raz na jakiś czas banana czy kilka kulek winogron niż zjadać spore ilości bułek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego przerzucam sie na pieczywo razowe w ilosci przez pół niż kiedyś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Czytam Was już od kilku dni i chciałabym się przyłączyć. Mogę? Ślub planujemy 12.07.2014. Mamy już salę, kamerzystę i zespół. Za fotografem się rozglądam. I na razie tyle tylko załatwionych rzeczy mamy Pozdrawiam, Aga |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy tę samą datę- będziemy odliczać razem ![]() I nie martw się, wcale nie masz mało załatwione!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
witaj
![]() ![]() opowiedz o was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak w ogóle to zapomniałam o dwóch ważnych rzeczach: Wszystkim Annom i Hannom życzę wszystkiego co najlepsze z okazji imienin. ![]() oraz wszem i wobec ogłaszam 9 miesięcy do ślubu! ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No już myślałam, że tylko mi się podoba ![]() ![]() 9 miesięcy ? Kurka, ale zleci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
Dołączam się i ja do odliczania i do życzeń też. Wszystkiego naaajlepszego Dziewczyny
![]() |
#1818 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Jestem z województwa lubelskiego. Mój TŻ jest z podkarpackiego. Dzieli nas ok 90 km.
Jesteśmy ze sobą od 22.01.2010, czyli 3,5 roku Mój Tż oświadczył mi się 28.04. 2012 (czyli jesteśmy zaręczeni rok i 3 miesiące) Od roku mieszkamy razem (wynajmujemy mieszkanie). Ja jeszcze studiuję (w Rzeszowie- 1 rok magisterki mam za sobą, więc za rok po obronie wychodzę za mąż ( mam nadzieję że obronię się w czerwcu). Mój Tż pracuje. Ślub jak już wspomniałam- 12.07.2014 Edytowane przez aga_90_w Czas edycji: 2013-07-26 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Przyczajenie
|
Wesele chcieliśmy robić sami- na ok 30-50 osób, ale moi rodzice uznali że jak to by wyglądało nie zaprosić rodziny (mamy sporą) i najbliższych sąsiadów...:/ (Mieszkam na wsi). Dlatego wesele będzie na ok 150 osób (przeraża mnie to :/) Tak więc wstępnie uzgodniliśmy że rodzice płacą za gości (jedzenie, wódka, ciasta i takie tam inne) rodzice Tż za swoich (też sami to zaproponowali) a my opłacimy resztę( ksiądz, obrączki, suknia, garnitur, florystka no i wszystko pozostałe)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Erudycja
|
Cytat:
wlasnie tak pomyslalam ze mam w pracy piec... wystarczy wziaść zamrożoną, przyprawioną rybkę czy kurczaka... i w piecu upiec :P moze to jakis pomysł? bede myslala na prawde, zeby coś mądrego wymyslić. Problem w tym ze moje podniebienie jest wymagajace i serków naturalnych bez cukru czy wiejskich nie lubi. Homo są mimo wszystko kaloryczne... a prawde musze to przemyslec i sprawdzic czy moj portfel to zniesie. Mam tak napiety budzet miesieczny ze musz eodlozyc ZNOWU lekarza gin na nastepny miesiac bo chyba sie nie zmieszcze. A we wrzesniu zamierzam isc na kwasy i micro i nie wiem skad wezme na to pieniadze, mialam odkladac ale sie nie da...
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
ja íde w zime na kwasy napewno. u mnie jeden zabieg to koszt 90 zl okolo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mi się wydaje że jeszcze mamy czas. Ale widzę że wiele z Was ma już suknie, albo już coś w tym kierunku robi. No a ja jeszcze jeśli o to chodzi to nic nie patrzyłam nawet |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Erudycja
|
Cytat:
ja jadam wiezoziarniste, pszenno-żytnie w większości i razowe. A tak w ogole... dziewczyny powiedzcie mi coś skrycie. Mój Tż mowi ze ja tyję bo za rzadko się wyprozniam... I to fakt, on chodzi 1-3 razy dziennie, ja 1-3 razy w tyg... co tu zrobić?
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- jeść rzeczy wspomagające trawienie... nic dziwnego że słabo organizm trawi jak bazujesz na bułkach tylko.. gotowane rzeczy ciepłe posiłki zupy warzywa owoce to wszystko kuleje... i tak niestety działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
wlasnie dzieki TZ zaczelam o to dbac, nie tyje co prawda ale mam bole brzucha. blonik jedz, albo mnie tez aktivia pomaga ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Erudycja
|
Cytat:
EDIT: źle odpisałam :P u mnie kwasy chyba taniej, jedna kosmetyczka powiedziala ze mikro u niej 100 zł! Tanizna jak na taki zabieg :P wiec podejrzewam ze i kwasy beda tansze. No i wspomniala o jakims śluzie ślimaka?
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-07-26 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.