|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Byłam dziś w bibliotece, pani z niej bardzo mnie lubi, nie dość że dała do wypożyczenia 7 książek, to większość to nowości "spod lady"
![]() A jeszcze jedną książkę dostałam od rodziców TŻ, także mam książkowy raj na ziemi ![]()
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
na wyproznienia wplywa w glownej mierze dieta, wiec cos jest nie tak. jesli przez dluzszy okres jesz tyle pieczywa ile pisalas, to prawdopodobnie przez to. Mój tż jak chce sie wyproznic je 2,3 jabłka. Jemu pomaga. Ja w sumie nigdy nie próbowałam "wymuszac" bo nie było potrzeby więc ciezko okreslic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem że dieta "kosztuje" ale dla mnie to takie złudne jest patrzenie. Uważam że im mniej "śmieci" zjem tym będę zdrowsza i sprawniejsza potem. A to się odbije później na portfelu gdzie mam nadzieję nie będę musiała płacić tyle na lekarstwa czy inne tego typu rzeczy. To trochę taka inwestycja w siebie. Będzie człowiek zdrowszy sprawniejszy na więcej będzie miał siłę sam - dużo sobie zrobi a nie będzie musiał najmować kogoś czy płacić na autobus bo będzie mógł sobie przejść sam ten przystanek czy dwa. W sumie teraz się o tym mało myśli ale jak się jest starszym to zdrowie i sprawność fizyczna są nie do przecenienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Przyczajenie
|
Ale widzę że tutaj na forum dużo inspiracji wrzucacie, więc coś może podpatrzę
![]() Jeszcze mam dekorację auta- za darmo bo wygrałam w konkursie niedawno ![]() Jeśli chodzi o salę- dekorację mamy w cenie- mamy dogadać się w sprawie kolorystyki- kwiaty będą żywe. Za salę płacimy 150 zł/os + swój alkohol, owoce, ciasta i napoje chyba też (już dokładnie nie pamiętam) :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
Jako Anna - dziękuję WSZYSTKIM za życzenia imieninowe
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Myha - podaj link do twojego bloga.
#1836 |
Wtajemniczenie
|
Heeeeej!
Melduję się tylko że właśnie zaczynam 2 tygodniowy urlop ![]() Przez ostatnie kilka dni mnie nie było bo kompletnie nie miałam czasu na wizaż, teraz jeszcze czekam ostatnią godzinę w pracy bo przyjeżdża do mnie siostra z dziećmi na cały tydzień, a później kolega na 5 dni więc 2 tyg mnie pewnie nie będzie. Miłego weekendu i do zobaczeniaa za 2 tygodnie!
#1837 |
Erudycja
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
ja wypozyczam po 5-6 bo jeszcze moja mama czyta i jej sie dluzej schodzi :P i sie nie wyrabiam przez miesiac przez to.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-07-26 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Erudycja
|
Cytat:
nie wiem jak to jest ale Tż też jakos szczegolnei zdrowo nie jada. Moze wiecej owocow ale on zje sniadanie i pol godziny pozniej lezie do kibla
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
szed pojechak na urlop
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- za mikro to normalna cena. ja placilam 100 zl za zabieg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a dodatkowo przez kilka dni piłam coś takiego http://rodzynkafit.blogspot.com/2012...aparcia-i.html (ostatnio juz zapominam o tym trochę) do tego nie piję w ogóle gazowanych napojów. Praktycznie tylko wodę Naprawdę widzę poprawę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Erudycja
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
ja u siebie 120 najtaniej znalazłam a w wawie 150-200 kosztuje ;/
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skad jesteś i opowiadaj o Was ![]()
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
ja na problemy z wypróżnianiem polecam activie
![]() no i jak ktoś nie lubi kefirów tak jak ja- zawsze dodaję do nich jakieś owoce, kiwi czy mandarynki no i otręby, odrazu lepiej smakuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
o matko. to u mojej kosmetyczki 130 zl twarz szyja dekold a 100 sama twarz.
kwasy pierwszew105 zl a kolejne po 90 zl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- a mnie to czasami i kaw pogodni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypróżnia sie codziennie, codziennie rano, dlatego bije sie z nim kto pierwszy pojdzie za potrzebą, bo po nim to nie wejde za nic w swiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Erudycja
|
kiedys na sniadanie jadłam przez miesiac platki górskie gotowane na wodzie z łyżką dżemu truskawkowego do smaku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
kawa to moj niezawodny sposob :P ale ja pije tylko z mlekiem latte wiec dochodzi troche kcal. Używam ostatnio czesciej słodzika zamiast cukru. I tylko w pracy.
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz możesz zjeść płatki, raz muesli, innym razem chlebek razowy + owoce, jogurt. Najlepiej działają owoce i pokarm bogaty w błonnik ![]() Takie zaparcia biorą się z reguły z nieurozmaiconej diety, dużej ilości mięsa, choć czasem mogą być inne przyczyny.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Erudycja
|
Cytat:
haha ja po swoim tez nie wchodze :P zawsze jak mowi ze idzie "na posiedzenie zarządu" biegne szybko zalatwic swoje sprawy.
![]() |
#1851 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mierzyłam tą moją ![]() Teraz we wrześniu jeszcze zmierzę i wtedy zdecyduję. No i poznam cenę bo chce kupić suknię, która była wypożyczona. Jak wraca do salonu to idzie do poprawek, do pralni, więc wygląda jak nowa. Miałam na wieszaku taką i nową i nie było różnicy. No w cenie jest różnica-jakieś 2tys taniej ![]() Co do diety to zgadzam się z tym, że to tylko złudzenie, że zdrowsze żarcie więcej kosztuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zrobiłam sobie wycieczkę. Pojechałam obejrzeć szeregówki, na które się napaliliśmy. Ale baterię w tel miałam słabą, nie mogłam porobić zdjęć. Fajne miejsce i niedrogo ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Erudycja
|
Cytat:
mieso jadam ostatnio rzadko, 2-3 razy w tyg to maks, czasami rzadziej. Nie gotuje jak M jest w pracy. Ostatni raz normaly obiad jadłam, zeby nie sklamać... nie pamiętam... flaki wczoraj ale mieso normalne... moze tydz temu w srode?
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Mój tż to nazywa że " idzie pobawić się w króla "
Apropo, dziś przy obiedzie mało nie padłam. Była fasolka szparagowa, i tata stwierdził że nie nabierze jej na talerz bo jej nie widzi ( nabijał się najzwyczajniej w swiecie) po czym zaczął szturać do tej fasolki nabierając ją jak kaleka , ale mama mu wzięła i "zsunęła" tą fasolke, po czym powiedziała " powiem ci, żeby cie nie obrazić, że ty chyba byłeś miękkim robiony" ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 | ||
Erudycja
|
Cytat:
hmm nie znam sie ale zawsze mi sie wydawalo ze kwasy są tansze i mają slabsze działanie złuszczające. Macie jakis sprawdzone sposoby na cienie po oczami? Mam je od zawsze, winą nie jest brak snu. Moja mama tez ma chociaż ona ma wiecej stresow za sobą. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() brawa dla mamy ![]() czasami jest mi smutno ze nie mialam nigdy pelnej rodziny, i do tego normalnej, moze dlatego mam tak wyidealizowaną wersję tego, co sama chciałabym zapewnic naszemu dziecku/dzieciom.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-07-26 o 14:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Zakorzenienie
|
no mama to przeagentka jest
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
Aaaa Dworek Staropolski ma już nasz termin zajęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Erudycja
|
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- ![]()
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weekend ![]() ![]() ![]() byłam wczoraj po pracy w dwóch salonach pooglądać sukienki i chciałam zorientować się w cenach.. ale nic ciekaweo nie wpadlo mi w oko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, ależ mam plażę w pracy!!! Pustki świecą!!! I na dodatek nie mam jak Was nadrabiać, bo cały czas rozmawiam z przełożoną, kochaną kobietą!
![]() ![]()
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My staramy się jeść zdrowo, chociaż miewamy chwile słabości i nie odmawiamy sobie wszystkiego - czasem po prostu trzeba zjeść polski obiadek z ziemniaczkami (zwłaszcza młodymi ![]() Ja w ogóle przyjęłam sobie zasadę, że co mogę to próbuję zrobi zdrowsze, nie wyrządzając daniu krzywdy smakowej i tak np.: pizza z mąki pełnoziarnistej (pycha), pieczywo pełnoziarniste, cukier do kawy (tylko to słodzę) ciemny, sałata z jogurtem (zamiast śmietany), mięso pieczone, duszone lub grillowane, dużo potraw z parowaru, mogłabym tak wymieniać i wymieniać. ![]() Da się, da się? ![]() Odkąd jemy z TŻ lepiej to zdecydowanie lepiej się czujemy i lepiej wyglądamy - po parę kilo nam ubyło. Jeśli chodzi o koszta, to myślę podobnie: fakt bułki są tanie, ale zdrowe jedzenie po odrzuceniu świństw (fast-foodów, gazowanego, soków - sam cukier) i słodyczy, wychodzi podobnie.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-07-26 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.