Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-11, 17:58   #991
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Kate no i jak tam Twoje zdrówko?

Niki co u Ciebie? Jak się czujesz?
Stary 2013-07-12, 10:58   #992
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Niki co u Ciebie? Jak się czujesz?
Magnusia odpisałam w klubie

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:00   #993
Malgos_12
Zakorzenienie

Niki - tulaski ci przesyłam...

A gdzie reszta dziewczynek? co wszystkie się pochowały, albo pouciekały?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:04   #994
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Kate no i jak tam Twoje zdrówko?
Własnie dziś w nocy wróciliśmy z Balatonu. Było beznadziejnie.... nici z planów, zwiedzania i super wakacji bo auto szwagra sie rozkraczyło i byliśmy skazani na 5 dni leżenia na jednej plaży

Jeśli chodzi o zdrowie to na szczęście rumienia nie złapałam i mam nadzieję, że już mnie nie dopadnie Czuję się dobrze, tylko czasem pobolewa mnie brzuch- myślę, że to dlatego, że macica się rozciąga

A Wy ciężarne jak się czujecie?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:53   #995
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - o kurcze, ale przygoda, ale przynajmniej mieliście ładną pogodę? Jak tam twój brzuszek? widać już ?
ja jutro idę na badanie przezierności karkowej i pooglądać mojego Pisklaczka poza tym czuję się coraz lepiej, ale o jeszcze nie 100% mnie

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-07-17 o 21:54
Stary 2013-07-18, 08:52   #996
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

nie było mnie tu trochę, ale mam taki kocioł ... ślub za 6 tygodni a za równe 3 tygodnie przymiarka sukni a ja nadal nie mam bielizny Nie pamiętam na czym zatrzymała się moja relacja ale z ostatnich postępów to tak: rozdaliśmy już prawie wszystkie zaproszenia (zostały trzy - 2 dla mojej rodziny i 1 dla znajomych, prawdopodobnie wszystkie pójdą jeszcze w tym tygodniu), poprosiliśmy świadków o świadkowanie, zamówiliśmy obrączki (odbieramy je być może już pojutrze ), umówiłam ślubne mani-pedi, w niedzielę jadę z tatą i bratem po garnitury (mama już ma sukienkę, brakuje jej tylko dodatków), a potem jadę z TŻ ustalać menu na sali, w przyszłym tygodniu mam próbny makijaż a 1 sierpnia pierwszą próbną fryzurę. To wszystko to byłby pikuś gdyby nie fakt, że się urządzamy Jesteśmy już umeblowani, brakuje nam tylko kanapy (jedziemy zamówić w sobotę, już wybraliśmy), stołu i krzeseł do kuchni, lacobelu do kuchni (dzisiaj zamawiam) i drobiazgów typu ociekacz na naczynia Od moich rodziców w ramach prezentu ślubnego (bardzo nieoczekiwanie, bo niczego się nie spodziewaliśmy) dostaliśmy cudny komplet małego agd (czajnik, grill elektryczny i ekspres do kawy) od Russella Hobbsa z serii Cottage Floral (marzyłam o tym czajniku od zeszłego roku ), koleżanki z pracy chcą mi fundnąć upatrzone garnki (Tefal) a inne koleżanki zrzucają się na fioletowy fotel z Ikei do mojego kącika czytelniczego dzieje się.

Niki

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 11:41   #997
Malgos_12
Zakorzenienie

Viollet - co raz bliżej wielkiego dnia jak się wiele dzieje, to nie będziesz miała czasu się stresować a co do prezentów to świetne i praktyczne rzeczy.
Stary 2013-07-22, 14:18   #998
niki19
Zadomowienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
ja jutro idę na badanie przezierności karkowej i pooglądać mojego Pisklaczka poza tym czuję się coraz lepiej, ale o jeszcze nie 100% mnie
Małgoś i jak po badaniu ?
To świetnie ,że samopoczucie coraz lepsze

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć

nie było mnie tu trochę, ale mam taki kocioł ... ślub za 6 tygodni a za równe 3 tygodnie przymiarka sukni a ja nadal nie mam bielizny Nie pamiętam na czym zatrzymała się moja relacja ale z ostatnich postępów to tak: rozdaliśmy już prawie wszystkie zaproszenia (zostały trzy - 2 dla mojej rodziny i 1 dla znajomych, prawdopodobnie wszystkie pójdą jeszcze w tym tygodniu), poprosiliśmy świadków o świadkowanie, zamówiliśmy obrączki (odbieramy je być może już pojutrze ), umówiłam ślubne mani-pedi, w niedzielę jadę z tatą i bratem po garnitury (mama już ma sukienkę, brakuje jej tylko dodatków), a potem jadę z TŻ ustalać menu na sali, w przyszłym tygodniu mam próbny makijaż a 1 sierpnia pierwszą próbną fryzurę. To wszystko to byłby pikuś gdyby nie fakt, że się urządzamy Jesteśmy już umeblowani, brakuje nam tylko kanapy (jedziemy zamówić w sobotę, już wybraliśmy), stołu i krzeseł do kuchni, lacobelu do kuchni (dzisiaj zamawiam) i drobiazgów typu ociekacz na naczynia Od moich rodziców w ramach prezentu ślubnego (bardzo nieoczekiwanie, bo niczego się nie spodziewaliśmy) dostaliśmy cudny komplet małego agd (czajnik, grill elektryczny i ekspres do kawy) od Russella Hobbsa z serii Cottage Floral (marzyłam o tym czajniku od zeszłego roku ), koleżanki z pracy chcą mi fundnąć upatrzone garnki (Tefal) a inne koleżanki zrzucają się na fioletowy fotel z Ikei do mojego kącika czytelniczego dzieje się.

Niki

Świetne prezenty
My też dostaliśmy kilka prezentów ślubnych , wszystkie przemyślane i jestem z nich mega zadowolona od starostów też dostaliśmy świetne garnki Tefal , od koleżanki porządne żelazko ,od kuzynki robota kuchennego

Stary 2013-07-23, 10:59   #999
Malgos_12
Zakorzenienie

Niki - a dziękuję, że pytasz. Badanie wyszło dobrze, gin powiedziała, że dzidziuś rozwija się książkowo, wiercił się i podskakiwał i ciężko go było pomierzyć
Jutro idę na pierwszą wizytę według planu ciężarnych w IE i będę również miała usg ale takie szybsze raczej.
Pomimo lepszego samopoczucia strasznie często dopadają mnie migreny (nawet co 2-3 dni) i teraz niestety za każdym razem wymiotuję, mam nadzieję jednak, że im dalej to może troszkę dadzą mi odpocząć
Stary 2013-07-23, 21:26   #1000
Viollet87
Zakorzenienie

Mamy obrączki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00751.jpg (112,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00759.jpg (116,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00768.jpg (91,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00770.jpg (128,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00781.jpg (99,9 KB, 27 załadowań)

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 21:41   #1001
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Niki - a dziękuję, że pytasz. Badanie wyszło dobrze, gin powiedziała, że dzidziuś rozwija się książkowo, wiercił się i podskakiwał i ciężko go było pomierzyć
Jutro idę na pierwszą wizytę według planu ciężarnych w IE i będę również miała usg ale takie szybsze raczej.
Pomimo lepszego samopoczucia strasznie często dopadają mnie migreny (nawet co 2-3 dni) i teraz niestety za każdym razem wymiotuję, mam nadzieję jednak, że im dalej to może troszkę dadzą mi odpocząć
Malgos super, że z dzidziusiem wszystko w porządku
Trzymam kciuki za ustąpienie nieprzyjemności

Cytat:
Mamy obrączki
super bardzo ładne
jak ten czas leci!

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 07:38   #1002
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy obrączki
Super. Bardzo ładne klasyka to jest to .

U mnie dziewczynki powolutku. Lokator tośnie sobie i na 70% ma być dziewczynką. Mój mąż lekko oszalał i kupił detektot tętna płodu i słucha małej ( jak ją znajdzie w brzuchu ) jakoś po woli leci. Miłego dnia kochane.
Stary 2013-07-24, 13:31   #1003
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Niki - tulaski ci przesyłam...

A gdzie reszta dziewczynek? co wszystkie się pochowały, albo pouciekały?
Hej Dziewczyny
dawno mnie tu nie bylo. jakos tak szybko czas mi leci ze nawet nie mam kiedy wejsc i Was nadrobic. U nas wszzystko OK jestesmy juz po 2 weselach kuzyna i kuzynki. I czeka nas jeszcze jedno kolegi z pracy mojego meza. Na ktorym moj maz jest swiadkiem. Troche sie nie spodziewalismy ale wiadomo ze to jakies wyroznienie dla mojego lubego.On sie bardzo cieszy Od 1 sierpnia ide juz na pelny etat do pracy wiec marzenia o dziecku odchodza na dalszy plan. Od pazdziernika sie staralismy tzn nie zabezpieczalismy sie i jakos sie nie udalo. Troche mnie przytlacza ta mysl. Bylam u Gina teraz i czekam na wyniki badan.

Widze ze nasze grono sie powieksza. Trzymam kciuki za wszystkie nasze ciezarowki aby wszystko bylo OKI´.

Niki- przytulam i wszystko napewno sie ulozy. Badzcie dzielni...

Violet troszke zazdroszcze przygotowan. Obraczki mi sie podobaja bo mam takie same

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:43   #1004
Malgos_12
Zakorzenienie

Viollet - śliczne obrączki

Mw - zrobisz badania to będziesz widziała na czym stoisz.
Stary 2013-07-24, 23:59   #1005
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy obrączki
śliczne obrączki. Klasyka ponadczasowa Zazdroszczę, że to dopiero wszystko przed Wami

My zaczęliśmy już II trymestr , mdłości ustąpiły, ale muszę się pilnować z jedzeniem no i co gorsza - wykańczają mnie upały w sobotę idziemy na weselę znajomych, a zapowiadają upały do 40 st, pewnie będę czuć się jak koń po westernie, ale co mnie nie zabije to wzmocni, więc muszę dać radę

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
dawno mnie tu nie bylo. jakos tak szybko czas mi leci ze nawet nie mam kiedy wejsc i Was nadrobic. U nas wszzystko OK jestesmy juz po 2 weselach kuzyna i kuzynki. I czeka nas jeszcze jedno kolegi z pracy mojego meza. Na ktorym moj maz jest swiadkiem. Troche sie nie spodziewalismy ale wiadomo ze to jakies wyroznienie dla mojego lubego.On sie bardzo cieszy Od 1 sierpnia ide juz na pelny etat do pracy wiec marzenia o dziecku odchodza na dalszy plan. Od pazdziernika sie staralismy tzn nie zabezpieczalismy sie i jakos sie nie udalo. Troche mnie przytlacza ta mysl. Bylam u Gina teraz i czekam na wyniki badan.

Widze ze nasze grono sie powieksza. Trzymam kciuki za wszystkie nasze ciezarowki aby wszystko bylo OKI´.

Violet troszke zazdroszcze przygotowan. Obraczki mi sie podobaja bo mam takie same
A zazwyczaj jest tak, że jak pójdziesz do pracy na cały etat to zobaczysz szybciutko II kreski na teście ciążowym
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:24   #1006
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Mamy obrączki
Piękne, proste, eleganckie!

Cytat:
Bardzo sie cieszę, że wszystko OK. A mi zaczął sie 5 mc i wraz z nim mdłości Codziennie rano zażywam 6 tabletek i z każdą kolejną łykaną tabletką jest mi zawsze coraz gorzej... takie mdłości i niesmak pozostają mi do południa codziennie. A juz myślałam, że mnie ta ciążowa dolegliwość ominie
Ja chodzę średnio co 2-3 tyg na wizyty i zawsze mam usg teraz idę we wtorek i juz sie doczekac nie mogę żeby zobaczyć mojego szkraba.

Cytat:
Super. Bardzo ładne klasyka to jest to .

U mnie dziewczynki powolutku. Lokator tośnie sobie i na 70% ma być dziewczynką. Mój mąż lekko oszalał i kupił detektot tętna płodu i słucha małej ( jak ją znajdzie w brzuchu ) jakoś po woli leci. Miłego dnia kochane.
Haha mój mąż tez szaleje, ostatnio blagał mnie żebyśmy już jechali na zakupy dla dzidzia i kupili wózek i ubranka
U nas na 90% dziewczynka

A myślicie już nad imionami? My dla dziewczynki mamy wybrane już.

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

My zaczęliśmy już II trymestr , mdłości ustąpiły, ale muszę się pilnować z jedzeniem no i co gorsza - wykańczają mnie upały w sobotę idziemy na weselę znajomych, a zapowiadają upały do 40 st, pewnie będę czuć się jak koń po westernie, ale co mnie nie zabije to wzmocni, więc muszę dać radę [COLOR="Silver"]
Upały to chyba najgorszy wrog ciężarnej... A jak brzuszek? Widać już?

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2013-07-26 o 08:26
Stary 2013-07-26, 13:25   #1007
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Piękne, proste, eleganckie!

Bardzo sie cieszę, że wszystko OK. A mi zaczął sie 5 mc i wraz z nim mdłości Codziennie rano zażywam 6 tabletek i z każdą kolejną łykaną tabletką jest mi zawsze coraz gorzej... takie mdłości i niesmak pozostają mi do południa codziennie. A juz myślałam, że mnie ta ciążowa dolegliwość ominie
Ja chodzę średnio co 2-3 tyg na wizyty i zawsze mam usg teraz idę we wtorek i juz sie doczekac nie mogę żeby zobaczyć mojego szkraba.

Haha mój mąż tez szaleje, ostatnio blagał mnie żebyśmy już jechali na zakupy dla dzidzia i kupili wózek i ubranka
U nas na 90% dziewczynka

Upały to chyba najgorszy wrog ciężarnej... A jak brzuszek? Widać już?
6 tabletek?? A czemu, aż tyle i co to za leki?? Jeśli mogę spytać ?
My nie mamy nic zakupione dla maluszka, zacznę o tym myśleć dopiero wrzesień/październik, co prawda rozglądałam się za wózkiem bo chcę dużą gondolę, a z tym jest problem bo albo skrętne koła, albo szeroka gondola, a nie chcę, malucha po 4-5 miesiącach wozić w spacerówce bo nie będzie mieścił się w głębokim. Macie już wybrany model pierwszego wozu??
Pochwal się jakie imię wybraliście
U mnie brzuszek już widać , ale nie jest spory, więc jak noszę luźne bluzki bo takie lubię to jak ktoś nie wie o ciąży to nawet nie widzi Jak na razie mam na + 1,8 kg
Stary 2013-07-26, 14:36   #1008
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
6 tabletek?? A czemu, aż tyle i co to za leki?? Jeśli mogę spytać ?
My nie mamy nic zakupione dla maluszka, zacznę o tym myśleć dopiero wrzesień/październik, co prawda rozglądałam się za wózkiem bo chcę dużą gondolę, a z tym jest problem bo albo skrętne koła, albo szeroka gondola, a nie chcę, malucha po 4-5 miesiącach wozić w spacerówce bo nie będzie mieścił się w głębokim. Macie już wybrany model pierwszego wozu??
Pochwal się jakie imię wybraliście
U mnie brzuszek już widać , ale nie jest spory, więc jak noszę luźne bluzki bo takie lubię to jak ktoś nie wie o ciąży to nawet nie widzi Jak na razie mam na + 1,8 kg
Zażywam 3x magnez, 1x isoptin sr- to na problemy z sercem, 1x kwas foliowy, 1x witaminy (teraz akurat ladeeVit)

My też jeszcze nic nie mamy. Wózek chcę 3w1( gondola, spacerówka i fotelik), koniecznie ze skrętnymi kółkami przednimi i adapterem na fotelik. Oglądaliśmy już w jednym sklepie ale jakoś żaden do mnie w pełni nie przemówił (oprócz tego za 3 tys- ale to nie mój pułap cenowy).
Ja już przytyłam 4 kg

Jeśli dzidzia będzie córcią to będzie miała na imię Malwinka

Szczęśliwa żonka
Stary 2013-07-26, 15:40   #1009
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Zażywam 3x magnez, 1x isoptin sr- to na problemy z sercem, 1x kwas foliowy, 1x witaminy (teraz akurat ladeeVit)

My też jeszcze nic nie mamy. Wózek chcę 3w1( gondola, spacerówka i fotelik), koniecznie ze skrętnymi kółkami przednimi i adapterem na fotelik. Oglądaliśmy już w jednym sklepie ale jakoś żaden do mnie w pełni nie przemówił (oprócz tego za 3 tys- ale to nie mój pułap cenowy).
Ja już przytyłam 4 kg

Współczuje problemów sercowych.
Ja żadnych witamin nie biorę bo lekarz mi nie kazał, mam dobre wyniki i kazał korzystać z naturalnych witamin w warzywach i owocach , ale za to kwas foliowy biorę, ale wyczytałam, że powinno go się brać do II trymestru, muszę się teraz zapytać na najbliższej wizycie.

Ja też chcę ze skrętnymi kółkami, ale jeśli będą miały małe gondole to nie wiem czy nie zdecydujemy się na wózek starego typu, ale mamy jeszcze czas, wiec później będę szukać i się zastanawiać. My raczej 2 w 1 , a fotelik kupimy oddzielnie bo wszędzie odradzają Nam foteliki w zestawach, a że My dużo jeździmy także chcę fotelik wygodny dla malucha, a prze de wszystkim bezpieczny. Wyczytałam, że foteliki w zestawach to sam plastik obity materiałem.

Bardzo ładne imię
Mała Malwinka duża Malwina, brzmi bardzo ładnie w każdym wydaniu
Stary 2013-07-26, 17:34   #1010
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

u nas też dziewczynka na 70% jak na razie imiona też mamy wybrane. Klaudia lub Adaś a u Was jakie?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Jak na razie mam na + 1,8 kg
ja mam 3 kg ....

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:

ale ładnie
Stary 2013-07-26, 19:34   #1011
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - o kurcze, to rzeczywiście sporo tabletek... a może zmień witaminy, bo to one mogą powodować mdłości
Ja w sumie mam mdłości i wymioty nadal, choć wymioty nie tak często

U mnie na razie -5kg ale mam z czego zrzucać choć brzuszek troszeńkę się powiększył i zaokrąglił

Justii - mi lekarka (i to samo powiedziała położna w szpitalu) że do II trymestru trzeba brać kwas, a potem to w sumie nie ma znaczenia, możesz brać nadal, ale ponieważ wszystko (za co kwas był odpowiedzialny) już się ukształtowało to krzywdy nie zrobisz, ale i nie pomożesz tym... no i mi kazali brać żelazo, luz witaminy z żelazem

Co do imion planujemy Kacpra lub Natalię (ewentualnie Kamilę), ale to jeszcze może się zmienić
Stary 2013-07-27, 09:05   #1012
niki19
Zadomowienie

Hej Witam w sobotni poranek

Cytat:
Mamy obrączki

Bardzo ładne obrączki

Cytat:
Dzięki kochana

My dzisiaj idziemy na wesele do kuzynki szkoda tylko ,że zapowiada się niezły upał

Stary 2013-07-27, 10:37   #1013
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej Witam w sobotni poranek

My dzisiaj idziemy na wesele do kuzynki szkoda tylko ,że zapowiada się niezły upał
Udanej zabawy tez bym poszalała na weselu ale faktycznie ten upal moze być uciążliwy...

Cytat:
Katie - o kurcze, to rzeczywiście sporo tabletek... a może zmień witaminy, bo to one mogą powodować mdłości
Ja w sumie mam mdłości i wymioty nadal, choć wymioty nie tak często

U mnie na razie -5kg ale mam z czego zrzucać choć brzuszek troszeńkę się powiększył i zaokrąglił

Justii - mi lekarka (i to samo powiedziała położna w szpitalu) że do II trymestru trzeba brać kwas, a potem to w sumie nie ma znaczenia, możesz brać nadal, ale ponieważ wszystko (za co kwas był odpowiedzialny) już się ukształtowało to krzywdy nie zrobisz, ale i nie pomożesz tym... no i mi kazali brać żelazo, luz witaminy z żelazem

Co do imion planujemy Kacpra lub Natalię (ewentualnie Kamilę), ale to jeszcze może się zmienić

Mdłości zaczęły mi się tydzień temu więc nie wiem czym to jest spowodowane... najbardziej dokucza mi magnez i izoptin bo tabletki są nieowlekane i nie mogę mi przejść przez gardło zapytam ginekologa we wtorek, może coś doradzi.

Cytat:
u nas też dziewczynka na 70% jak na razie imiona też mamy wybrane. Klaudia lub Adaś
Piękne imiona.

Swoją drogą ostatnio się zastanawialam na jakiej podstawie lekarze określają to procentowe prawdopodobieństwo płci Czy to wynika z widoczności, ustawienia dziecka czy im się tak poprostu powie

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:39
Stary 2013-07-27, 11:06   #1014
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:

Swoją drogą ostatnio się zastanawialam na jakiej podstawie lekarze określają to procentowe prawdopodobieństwo płci Czy to wynika z widoczności, ustawienia dziecka czy im się tak poprostu powie

Jak widac siusiaka to chlopiec a jak nie widac to dziewczynka. Mam kolezanke ktorej lekarz powiedzial ze ma byc chlopiec a po urodzeniu wyszlo na to ze dziewczynka

U nas dzisiaj tez upal Na jutro mamy plan aby pojsc na basen...i zrobie test ciazowy bo znowu mi sie okres spoznia ehh

Bardzo podba mi sie imie Adas albo Jakub

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png

Edytowane przez mw1986
Czas edycji: 2013-07-27 o 11:07
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:55   #1015
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - u mnie lekarka mówiła, że płeć można już spokojnie rozpoznać od 16-tego tygodnia, a wcześniej to trochę takie zgadywanie, więc pewnie czas określania płci ma wpływ na te %.
Stary 2013-07-27, 12:03   #1016
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Udanej zabawy tez bym poszalała na weselu ale faktycznie ten upal moze być uciążliwy...

Mdłości zaczęły mi się tydzień temu więc nie wiem czym to jest spowodowane... najbardziej dokucza mi magnez i izoptin bo tabletki są nieowlekane i nie mogę mi przejść przez gardło zapytam ginekologa we wtorek, może coś doradzi.
dzięki ,mam nadzieję ,że lokal będzie miał dobrą klimatyzacje i nie będzie tak źle

współczuję mdłości i mam nadzieję ,że szybko miną

Cytat:
Jak widac siusiaka to chlopiec a jak nie widac to dziewczynka. Mam kolezanke k o ze dziewczynka

U nas dzisiaj tez upal Na jutro mamy plan aby pojsc na basen...i zrobie test ciazowy bo znowu mi sie okres spoznia ehh

Ojj tak w taką pogodę to też marzę o basenie
trzymam kciuki ,żeby wynik testu był pozytywny

Adaś też mi się bardzo podoba

Stary 2013-07-27, 16:26   #1017
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Katie - u mnie lekarka mówiła, że płeć można już spokojnie rozpoznać od 16-tego tygodnia, a wcześniej to trochę takie zgadywanie, więc pewnie czas określania płci ma wpływ na te %.
Nam lekarz powiedział, że u Nas wygląda mu na chłopaka, ale tak naprawdę w 13 tc to każdy maluch wygląda na chłopaka, więc to takie 50 na 50 oby zdrowe było

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Jak widac siusiaka to chlopiec a jak nie widac to dziewczynka. Mam kolezanke ktorej lekarz powiedzial ze ma byc chlopiec a po urodzeniu wyszlo na to ze dziewczynka

Oby test wyszedł pozytywny

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

My dziś też idziemy na weselę i modlę się o miejsce gdzieś w pobliżu klimatyzatora. Przez pogodę ledwo funkcjonuję i znów wymioty do mnie wróciły
Stary 2013-07-27, 21:37   #1018
Malgos_12
Zakorzenienie

Mw - trzymam kciuki za test - daj znać jak wyszedł

Justii - żeby cię też nie zawiało, bo klima jest jednak zdradziecka

Justii, Niki - bawcie się dobrze
Stary 2013-07-30, 17:35   #1019
magnusia
Zakorzenienie

Mw- i jak test?
Stary 2013-07-30, 22:04   #1020
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Mw- i jak test?
też się dziś zastanawiałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości