|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cześć lachonki
![]() ![]() ![]() Dziś mam jakiś dziwnie płaski brzuch ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A obiad pycha ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No mam nadzieję że się chociaż załapię. Niech stówkę w weekend zgarnę to będzie dobrze (chociaż nawet nie wiem ile płacą) - każda kasa się teraz przyda bo każda pierdółka kosztuje. Mamy jeszcze oszczędności ale boję się że już jak się skończą to będzie przypał, płacz i zgrzytanie zębów ![]() A ze stałą pracą to nie wiem jak to będzie. Ciągle mogę pracować w szkole ale to zlecenie i "kara: 10 000 mnie demotywują ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-26 o 07:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Siemaaa stokroty
![]() Boze a ja jak zwykle w tyle ![]() Takze tak tylko w wielkim skrocie ![]() meedzik ciałooooooo boskie juz sto razy to mowilam i tym razem obojetnie przejsc nie moge ![]() ![]() ![]() W ogole stroj jest fantastyczny, bardzo mi sie podoba, kolorki teczowe super sprawa ![]() ![]() dzagus przygotowania do slubu, matkooooo swieta, ilez to zalatwiania i wybierania, ale z tego co widze to swietnie sprawnie sobie z tym radzisz ![]() Sukienkaaaaa marzenie, taka delikatna a zarazem szykowna, prostota a zarazem elegancja w najlepszym wydaniu. Własnie takie sukienki mi sie najbardziej podobaja. Nie jakies sterczace na boki z jakims takim szcztywnym tiulem, tylko takie wlasnie dziewczece zwiewne suknie, w takim mozna rzec greckim stylu ![]() ![]() ![]() ![]() Milenko i Tinku witajcie ![]() ![]() Super ze jestescie ![]() Milenko zazdroszcze wspolnego gniazka i urzadzania po swojemu swoich katów, to wielkie szczescie miec taka mozliwosc ![]() Trzymam kciuki ze uda Wam sie z dzidzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
PAULOWNIA zerknęłam na link,ale pierwszy raz go widzę.nie spotkałam sie wcześniej.A ja muszę odwiedzić jakiś ekologiczny sklepik-maja naprawdę ciekawe produkty tylko ,że bardzo drogie
![]() DZAGUŚ a co ta za ,,SYRENA,, o której piszesz? ![]()
#1294 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() No i Pipsonku trochę racji miałaś, bo dziś malusi spadek na wadze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tinek hehe pamiętam jak kiedyś pisałyśmy o tym, że my takie nie dobre dla Tż jesteśmy ![]() O wow ale laska ![]() ![]() ![]() Dzaguś gdyby mi się obcas złamał to też byłabym wściekła i zapewne wlazłabym do pierwszego obuwniczego po nowe buty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Czekoladko Ty moja kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i zapomniałam napisać, że zrobiłam te pijane misie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1295 | ||
Zakorzenienie
|
Namoczyłam kołdrę, dwie poduchy i 2 jaśki. Jeeeeju jaka kołdra się ciężka zrobiła
![]() ![]() Zjadłam 2 jajki "teflonowe" na śniadanie + kromeczka chleba z pasztetem paprykowym ![]() O np taka: klik Masuję tą "chropowatą" stroną pupę, uda i brzuch - w każdym miejscu przez ok. minutę. Wydaje mi się że coś działa ![]() Cytat:
![]() Noo pokażę chociaż aż się boję końcowego efektu. Bo my tak trochę po kosztach ten remont robimy - na pewno nie będzie odpisowane wszystko od góry do dołu bo część mebelków stara będzie i w ogóóóle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do butów - kochana zrobiłabym to samo ale byliśmy w bardziej "budowlano-meblowej" dzielnicy. Liczyłam że chociaż w Jysku dostanę jakieś japonki ale nic nie było ![]() ![]() U nas pogoda taka średnio ale też kocham lato pod każdą postacią. W Polsce mógłby być taki klimat cały rok ![]() ![]() ![]() Heroinko, pamiętasz taką śmiechową reklamę którą kiedyś wrzucałaś o naszej diecie - to coś z telefonem było. Teraz jej szukam żeby kumpeli pokazać - co pokazywało kiedy się ćwiczyło, a potem u koleżanki tort coś w ten deseń. Szukam i szukam i nie pamiętam pod jakim hasłem ona była ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-26 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Zwlokłam się o 9 z wielkim trudem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja lubię bardzo gotować, a jeszcze bardziej kocham piec ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tinekk, chudzino Ty! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój też umie, oj umie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Twojego TŻ-ta: daj mu trochę luzu, zaufaj Mu, dobrze, że Go tak nie przepytujesz, bo myślę, że to byłoby jeszcze gorzej... ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty wygladasz jak marzenie ![]() Własnie tych pijanych jeszcze nie robilam, wiec nie wiem co doradzic, Like robila jej trzeba zapytac co robic w takiej sytuacji ![]() Ja tez pewnie niebawem zrobie ale narazie staram sie unikac alkoholu ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-07-26 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8F4y2unmSPA ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesuuuu, coś musi pylić teraz bo kicham jak szalona ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, już 10 ![]() ![]() ![]()
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Heroine, Kochana dziękuję ślicznie
![]() ![]() ![]() ![]() Na resztę później odpiszę - cza się zbierać i w drogę ![]()
![]() |
#1301 | ||
Zakorzenienie
|
Własnie sie szykuje, nie wiem w co sie ubrac
![]() Stanowczo! W ogole mi nie sluzy , albo rozwala mi łeb albo zjem cos na co nawet nie powinnam patrzec, moja slina wola idzie wtedy w snia dal i jeszcze zdarza mi sie zachowac jak wariatka, potrafie palnac jakas chamowe komus ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiekszaja mieszkanie daja super efekt, ja bym umarla bez luster ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
Hej hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiecie moze, gdzie moge kupic koronkowe szorty? Takie o, jak w zalaczniku? Te dorwalam na stronie mosquito, ale kurcze juz ich nie ma ![]()
![]() |
#1304 | |||
Zakorzenienie
|
Paula, nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() Odwieczny problem kobiety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prze.s.rane! ![]() Cytat:
![]() Ja zeżarłam białkowe śniadanie i pękam ![]() ![]() Pranie wstawione, buraki siedzą w piekarniku ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A nie doczytała, że prawie kg, ale i tak super ![]() Oświecie mnie co to jest ta syrena? Jaki piling polecacie bo chyba winnam zacząć pielęgnację w tym kierunku ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Kurczaku, żeby się skrzętnie odnieśc do wszystkich Waszych postów musze tu wchodzić co godzinę ![]() Co w sumie, jest do zrealizowania w ciagu dnia kiedy siędzę w pracy nie mam zebrań itd ![]() Ale wy najwięcej piszecie wieczorem ![]() ![]() No nic, spróbuję się odnaleźć ![]() Bardzo ładnie urządzone mieszkanko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następna ślicznotka i chudzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1309 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- [QUOTE=dzaga1989;41960807] SUper fotki (podobnie jak reszta z FB ![]() ![]() ![]() Nieee brzuch nie jest oki, akurat mu się udało dobrze wyjść ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- [QUOTE=meeedzik;41960940]Hej laseczki ![]() Tinek hehe pamiętam jak kiedyś pisałyśmy o tym, że my takie nie dobre dla Tż jesteśmy ![]() O wow ale laska ![]() ![]() ![]() Dzaguś gdyby mi się obcas złamał to też byłabym wściekła i zapewne wlazłabym do pierwszego obuwniczego po nowe buty ![]() ![]() Też to pamiętam haha, my nie dobre ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Ujędrnić się zawsze mozna! ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1311 | ||||
Wtajemniczenie
|
Milena aż mi się humor poprawił jak czytam z jaka pasja i jaką radość Ci sprawiło urządzanie mieszkanka
![]() ![]() ![]() ![]() A co tam mąż w "baniaczku" przyrządza? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zooska ![]() przynajmniej wiem, że żyjesz ![]() Wczoraj nie było źle...1350kcal a wieczorny głód (szłam po 20 po czereśnie do kuchni) zamieniałam w szorowanie kuchenki i okapu ![]() ![]() Dziś chyba też tyle będzie , w sensie kcal...ale to pewna będę jak już pójdę spać ![]() wieczorem Tż wraca z torbą brudów do prania i kluczem od śmietnika, który mu został w kieszeni jak wyjeżdzał ![]() Musze sobie dziś stópki ogarnąć w tak zwanym "międzyczasie" bo jutro na jeden dzień do rodziny Tż wyjeżdżamy i jakoś wyglądać trzeba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko a no widzisz, myślałam, że to Ty te misie pijane robiłaś
![]() ![]() ![]() Paula sama jestem ciekawa co mi z tych misiów wyjdzie ![]() ![]() Lenik ja ogólnie ważę w granicach 48 kg ![]() ![]() ![]() Pipson ja takie spodenki widziałam na targu ![]() ![]() Dziś na basenie byliśmy, łopaliłam się zaś ![]() ![]() ![]() Mam też parę fot jak znajdę ładne to wrzucę, bo chyba z 60 dziś zrobiliśmy ![]()
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Dodaję focisze
![]() ![]() Zaraz idę się ogarnąć trochę, Tz grilla robi, kupiłam sobie z tej okazji despera czerwonego i okocima radler ![]() ![]() ![]() ![]() Na noc zas dam se olej na włosy, bo przez to słońce na bank będą marniutkie, choć i tak staram się je zabezpieczać ![]()
#1315 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Motywuje mnie to, że kiedyś ważyłaś 65 kg - a teraz taka boska waga. Masz tyle wzrostu co ja, a wygladasz na zdjęciach na min 175 ![]() Ok, teraz mów mi tu szybko ile Ci zajeła te redukca, co robiłaś na początku, żeby szybko schodziło, a tym samym motywacja nie uciekała ![]() Jak długo już trzymasz obecną wagę, bardzo się musisz pilnować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Lenik a gdzie ja tam wyglądam jak bogini
![]() ![]() ![]() ![]() hehe kiedyś tez dziewczyny po zdjęciach myślały, że mam więcej wzrostu ![]() ![]() A więc tak, redukcja mi trochę czasu zajęła, bo było to wszystko jakby rozdzielone na 3 podejścia i 3 części ![]() ![]() ![]() Później po około roku, może mniej, było kolejne podejście do diety, bo jak wiadomo 'apetyt rośnie w miarę jedzenia' ![]() ![]() No i ostatnie podejście było kiedy trafiłam na wątek, ponad 2 lata temu ( jejku jak to zleciało ) i wtedy moim pierwszym celem było 50 kg, ale waga tak fajnie spadała, że oczywiście chciałam więcej i więcej ![]() ![]() ![]() Teraz dieta i ćwiczenia, więc caly czas starałam się zdrowo odżywiać, na początku zrezygnowałam z tłustych potraw, kotletów w panierce, ziemniaków polanych tłuszczem, kiełbasy, fast foodów, słonych i słodkich przekąsek, przestałam też smarować chleb masłem. Taki po prostu zdrowy tryb życia ![]() ![]() Małe posiłki odpowiednio rozłożone w ciągu dnia. No i ćwiczenia, to chyba najważniejsze, bo dość sporo ćwiczyłam, robiłam około 1500 brzuszków na kołysce, kręciłam po 40-60 minut hula hop, robiłam też zwykłe brzuszki, przysiady około 200 na dzień, ściskałam agrafką/motylkiem tez około 200-300 ścisków na dzień, trochę rowerka stacjonarnego, skakanka no każdy możliwy ruch ![]() Teraz już mniej ćwiczę, a w przez ostatnie 2-3 miechy to wcale ![]() ![]() Sie rozpisałam ![]() ![]()
#1318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ok, poczytam, może akurat coś do mnie przemówi i pomoże tu i teraz ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- O ironio mieszkam nad samym morzem i winnam się wypinać na pięknej plaży, a tak mi ze sobą kiepsko, że nie byłam ani razu ![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu Capucino z mlekiem i 1 łyżka cukru brąz Płatki owsiane z truskawkami Latte Kanapka z razowca z wędliną drobiową jabłko 7 pierogów z mięsem - wiem ![]() 300 gram arbuza Nie mogłam już żadnego białka na kolację za te pierogi ![]() a tak poza tym ok ? ćwiczenia: melb pośladki, nogi, brzuch ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mnie najdzie to sobie zafunduje, zaleje moze jakas cytrynowka bo samej czystej wodki tez bym chyba nie zniosla w takim zelku ![]() I znajac zycie maks dobe im dam, a pozniej obale z hukiem ![]() Cytat:
![]() Ale faktycznie naczynie moze byc za male ![]() Cytat:
![]() Co pieczesz z burakow? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.