|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hejo laski.Ja właśnie odpoczywam i oglądam Rodzinkę.pl
Dziś bylismy w Dolinie Kościeliskiej.Chciałam zabrać syna do Jaskini Mroźnej!Droga dośc cieżka bo ostre , kamieniste podejscie-ale wyszlismy![]() DZAGUŚ ja myslalam ze ta syrena to jakieś ciwczenia MEDZIK wiem ,że się powtarzam ale wygladasz CUDOWNIE! HERO to raczej mama mieszka ze mną Wcześniej mieszkała z babcią ale od rozstania z mężem mieszka z nami-ze mną i OlimWrzucam foto z wycieczki
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam 30 min cwiczen
![]() I mam ochote na jakis dobry film, moze jakies propozycje?
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Schudłam 3 kg 1000 kcal ale na diecie Mai Sablewskiej, zero mięsa czy nabiału , dużo surowych warzyw które chyba dały dodatkowego kopa moim suplementom bo cellulit został mi już tylko na pupie. Ja kupiłam książkę z jej przepisami ale dużo przepisów wegetariańskich lub wegańskich jest w necie. Ja jadłam rano 1/2 szklanki płatków owsianych z łyżką miodu,kakao, 1/2 banana gotowane na wodzie. Na obiad zawsze jadłam rybę na parze z grillowanymi warzywami a na kolację zupę krem albo warzywa gotowane albo jabłuszka pieczone. Pomiędzy posiłkami piłam wrzątek albo lipę, jadłam marchewki i pestki słonecznika, koniecznie też 3 śliwki suszone dziennie i codziennie rano przed posiłkiem kubeczek wrzątku, działa i poprawia samopoczucie i trawienie. Przepisów z rybą tam brak ale wystarczy pieprz sól i trochę cytryny a każda rybka będzie smaczna
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te 3 kg w jakim czasie?
|
|
|
#1328 |
|
Wtajemniczenie
|
I byłoby pięknie ale zjadłam jeszcze dwie nektarynki jakieś 45min temu
![]() Miałam już Tż na stacje po chipsy wysłać ale znalazłam nektarynki i zaspokoiłam głód no ale owoce w nocy to i tak nie powód do radości na redukcji zwłaszcza Dobrze, że chociaż zaspokoiły moje "zachciewajki" i mogę już doczekać spokojnie do rana
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
dopiero żem na du.pę siadła ale wszystko co zaplanowałam to zrobiłam jeszcze tylko jutro rano poodkurzam, bo już po 23 nie chciałam się tłuc z odkurzaczem a nóg to dosłownie nie czuję... znaczy czuję... ból Poczytałam Was, ale ledwo na oczy widzę, choć nie chce mi się spać głodna jestem... w całym tym zabieganiu zapomniałam o jedzeniu... tak coś dziubałam, próbowałam, ale konkretne to ja dzisiaj tylko śniadanie wsunęłam ![]() Czeeść znaczy, że żyje i ma się dobrze Powtórzę się (nie wiem który raz ) no ale ja tu przejść obojętnie do innych postów? rewelacyjna figura, opalenizna i kobietka Piekłam buraki, by zrobić z nich buraczki do obiadu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
O jacieeeee, laska!
wyglądasz na więcej ![]() Cytat:
![]() A jakie filmy preferujesz? Ja ostatnio oglądałam "Perfect Sense" i baaardzo mi się podobał Cytat:
no właśnie, w jakim czasie zgubiłaś te 3 kg? ![]() Cytat:
nie ma źle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Myszorki ! nareszcie weekend
Dziś i jutro zapowiada się piękna pogoda, mam zamiar wyciągnąć TŻ nad wodę i poopalać dupkę :P O 9 idę na siłownię i mam zamiar się mocno wypocić ![]() Przyszła mi paczka od rodziców i mam ogromne ilości słodyczy już się boję o siebie... Codziennie wstaję rano i zjadłam 1 lub 2 batoniki mini. Kuszą więc i tak wiem że się nim nie oprze, ale za to popołudniu basta. DO południa można zjeść, bo przez resztę dnia je spale ![]() Zmykam sprzątać mieszkanie a potem siłka ![]() Buziaki Myszorki miłego upalnego dnia!
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam czasu żeby się udzielać , ledwo znajduję czas żeby wszystko przeczytać bo tyle ostatnio piszecie ![]() Madziu , Tinek, Margot, piękne zdjecia , laseczki z Was Nie mam czasu ale mam usprawiedliwienie: znalazłam nową pracę i jestem z niej zadowolona A jak wrócę z pracy to mam tyle do zrobienia że wizaż podczytuję wieczorem jak już mi się oczy zamykaja. Ale wraz z brakiem czasu nie mam równiez tego czasu na jedzenie także codziennie 4-5 posiłków + oczywiście pół h orbitreka
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść Laski
Wczoraj miałam wejść a TŻ net zepsuł Przyjechały do nas rzeczy z MM i oczywiście zachciało mu się robić net w smart tv także ćwiczyłam do nie-internetowego serialu (bo Twin Peaks mam na kompie), a potem poszliśmy do sklepu i już 22 była. No i siedliśmy do oglądania filmu co by nowe sprzęcidło wypróbować ![]() Idziemy dziś zobaczyć (i prawdopodobnie zamowić) obrączki. A zapro wzięłam wczoraj takie - klik - myślę że przedstawia poniekąd nasze życie. Ale kupiłam same zapro, a tekst sama nadrukuję,bo jak mi facio krzyknął 80zł za nadruk + cena zaproszeń to padłam. Potrzebowałam tylko 15 więc zupełne zdzierstwo. W drukarni natomiast zrobią mi taki nadruk za złotówkę od 1 zapro! Heroine, dzięki raz jeszcze za filmik. A jak tam z TŻ - mam nadzieję że już wszystko ok. Mój wczoraj był jakiś humorzasty, nic go nie obchodziło (w tym zapro i obrączki) ale jak przywieźli sprzęt to ożywił się jak skowronek. No i wygarnęłam mu między słowami że bardziej cieszy go trochę złomu niż przygotowanie ślubu No i też drobny zggrzyt był ale już niby ok, chociaż do końca był już zasępiony.Widzę że omlet wczoraj zajadałaś - dla mnie to jednak najlepsiejsze śniadanie - ostatnio po owsiance jestem głodna po 2h ![]() Haroine, to się natyrałaś kochana - brawooo Tinek, nie wierzę z tym brzuchem! Ale wiesz coo, nie wiem czy podczytywałaś jak tydzień temu miałam to samo bo dodałam foto do albumu z brzuchem a też wyszedł łądnie - a naprawdę to jest buła. Potem pokazałam dziewczynom specjalnie brzuchala z profilu Tineczku, są Reese's od rodziców? Ja jeszcze nie jadłam To tato też wyjechał?Pipson, ja takie gatki widziałam u nas na targu za 40zł - identyczne! Ale chyba wszystkie się wyprzedały - teraz co któraś laska w nich lata Mi się chce z kolei tych równie osławionych asymetrycznych a'la Zara klik ale nie mam w sumie kasy żeby na letnie ciuchy wydawać gdy już niewiele tego lata zostało. Muszę o jesieni myśleć bardziej.Margot, wiesz ja nie planuję tego hostessowania (o ile w ogóle mnie wezmą) na dłuższy czas bo to jest na ogół w weekendy to na tygodniu by mnie szlag trafił z nudów. Ale wiesz, kupujemy rzeczy z jednej strony do domu z drugiej na ślub i stówka tu stówka tam i ubywa z konta w mgnieniu oka. Nawet jakaś pier.doła do łazienki typu pojemnik na mydło do 10-15zł więc jak się nazbiera to każda kasa tak naprawdę się przyda To co, dziś wyjazd? A daleko ta rodzina TŻ mieszka? Madzia, Ty na fotach jak zwykle Przynajmniej na razie. DObrze że pogoda dopisuje A ten basen to płatny jest czy wjazd za free?Lenik, jadłospis przecież nie jest zły. Nie rozumiem czemu karcisz się za te pierogi. Myślę że 5-6 pierogów to jest taka standardowa porcja więc 7 to nie taka wielka różnica Nie można tak myśleć że jak dziś jem dużo na obiad to jem jak ptaszek na kolację - tak nie schudniesz - spowalniasz metabolizm. Trzeba zjeść naprawdę niewyobrażalną ilość kalorii (ktoś kiedyś pisał - Zośka? - że ok. 7000 na dzień) żeby przytyć. Widzę że też lubisz kawuchę A jak kochana robisz latte - chodzi mi o sposób wykonania, proporcje kawa-mleko. Ja jeszcze nigdy nie zrobiłam takiego żeby smakowało jak to w Costa czy w CoffeHeaven Może to kwestia doboru kawy - mam mieloną Lavazzę.Kamikadze, też wczoraj Rodzinkę oglądałam - uwielbiam A nieeee- syrena to gąbka Dopiero potem w necie mu pokazałam że to nie o panią z ogonem chodzi ![]() Czekoladko, my wczoraj widzieliśmy Pakt, ale słabizna niestety. Ja polecam wszystkie filmy Finchera - dla mnie są genialne. Chcę jeszcze zobaczyć Jeźdźca znikąd i Bling Ring. Z nowszych to jeszcze warto zobaczyć Pokłosie, Drugie oblicze, nowsze filmy Allena (mi przzynajmniej fajnie się ogląda).
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czytalam ze szoruje niemilosiernie.
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
O jezu lubie buraczki, barszcz uwielbiam, samo zdrowieeee
Cytat:
![]() Ostatnio ogladałam Pearl Harbor i wyłam, wspaniały film Ale i tak wszystko zalezy od nakrecenia, sa takie ktore wyłaczam po 5 minutach, a zdarzy sie zwykły dramat ktory mnie wciagnie na maksa ![]() Cytat:
Co prawda na all ale juz szukam swojego typu Bo korbe na sukienki ślubne mialam od zawsze, takze tez podgladam sobie ![]() Ja tez lubie Finchera, ale jeszcze wszytskich jego filmów nie oglądałam, otatnio filmy Scorsesa mi podeszły szczegolnie Wyspa tajemnic i Infiltracja tylko w Infiltracji zakoncznie mi sie nie podobało, jak zabili DiCaprio nie byłam zadowolona ![]() Polskie filmy sa zupelnie nie dla mnie, ostatni raz byłam w kinie na Obławie, ostatni polski film na ktorym bylam w kinie i ktory w ogole ogladałam, wyszlam z takim niesmakiem ze szok ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Jezu ale bedzie dzisiaj parowaaaa ![]() Juz czuje te 35 stopni
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-07-27 o 08:16 |
||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko, wierz mi miałam to samo i z sukniami i z obrączkami na długo przed zaręczynami, potem gdzieś mi przeszło, no a teraz to mus i wcale nie należy to do przyjemności, bo wszystko robię pod presją no i też te wydatki się skumulowały więc jest o wiele więcej łażenia, porównywania
![]() CO do filmów - też nie przepadam za polskim kinem. Często właśnie robią je w takim obleśnym i b. wulgarnym stylu (np. Drogówka; swoją drogą Obławy jeszcze nie widziałam) - w ameryckim nawet żul ma klasę w porównaniu do polskiego pijaka Ale chyba nasze kino jest prawdziwe w pewien sposób. Ooooo Martina Scorsese też bardzo lubię i cenię. Do tego ogóle lubię nowsze filmy z Leo - kiedyś ludzi jechali po nim za Titanica a teraz gra w naprawdę dobrych filmach (Gangi, Gatsby, Django, Shutter Island, Incepcja i Infiltracja). Za to nie rozumiem szału na Ryana Goslinga Nawet mi się nie podoba jako aktor. Jeszcze lubię filmy z Kevinem Spacey'm - ulubiony to K Pax Dżizas, zjadłam owsiankę niedawno i już mnie ssie. Damn...
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-27 o 08:57 |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wstałam dziś o 6 spałam 3,5 godziny, czuję się ja dętka żłopię drugą kaaawę ale dużo już zdążyłam zrobić ![]() Tinekk, super plany na dzisiaj widzę baw się dobrze! Pogoda rzeczywiście dopisuje ![]() Alexis, heloł gratuluję pracy! a gdzie, jeśli można spytać? ![]() Paula, super te zaproszenia! ![]() Dobrze, że zlecisz to drukarni Tak z TŻ-tem już dobrze... ale był kryzys... wczoraj przyjechał z pracy (i na 18 pojechał na dyżur nocny do innego miasta) po 15 to dalej był foch, mój i Jego potem zaczęło się darcie ryjów znów się pokłóciliśmy później zaczęłam ryczeć to chyba nie mógł na to patrzeć Wygarnęłaś Mu, bo zasłużył ![]() O taaak, po tym omlecie byłam tak zapchana, że zapomniałam o kolejnych posiłkach ![]() No natyrałam się jak bury osioł.... dziś od rana też rządzę ![]() Paula, widzę że mamy podobny gust kinowy i też nie ogarniam szału na Goslinga dla mnie on w ogóle nie jest seksowny no nie podoba mi się i już wolę Zaca Efrona jeśli już (jeśli chodzi o tych dwóch, bo oni są często porównywani).Czeko, ja uwielbiam buuuraczki a na moją anemię to akurat dobrze ![]() Mi też się Pearl Harbor podobał! ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Normalnie szlak mnie trafia z netem.Tragedia
![]()
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laski
Łeb mi nawala , cała spuchnięta jestem-to pewnie dlatego ze jutro powinnam dostać@.Planuje sobie kupić hydrominum czy jak to się tam nazywa.HERO na zdjęciu tak wyszło ,żem taka wyyysoka Mam 1,65 cm i waże 52 kg
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Kamikadze, ale Ty przecież jesteś taka szczuplutka!
a dla mnie to Ty wyglądasz na max. 45 kg Ja biorę to Hydrominum (praktycznie kończę pierwsze opakowanie) i powiem Ci, że szału nie ma... po całym dniu dalej jestem spuchnięta jakaś...
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Idę budzić TŻ. Chyba sobie jaja robi
Dziś sobota - wszystko krócej otwarte a on komarzy w najlepsze, widziałam że się przebudza, ale na pewno robi to celowo, żeby odłożyć to szukanie pierścieni w czasie Heroine, to super że już ok To TŻ jakieś korki ma czy cuś? A słuchaj, to na przyjazd teściowej tak picujesz się i chałupę tak Bo coś pisałaś chyba że ma przyjechać. Czy to może Twoi rodzice? No właśnie Gosling w ogóle do mnie nie przemawia. Niektórzy mówią że w filmach kradnie całe szoł, bo jest taki zayeb.isty, ale dla mnie jest po prostu niezłym aktorem, ale też bez jakichś fajerwerków ![]() Kibicuję jeszcze Channingowi Tatumowi (chociaż nie lubię jak mówi - bez napisów nie dam rady obejrzeć z nim filmu, strasznie bełkocze ) - w ogóle urodziła mu się dzidzia, ciągle jest w związku z tą laską z którą grał w Step Up jedynce i ich związkowi też kibicuję Paulownia no właśnie właśnie ale to pewnie dlatego że mam płatki błyskawiczne Ale kupiłam gdy jeszcze nie miałam dostępu do kuchenki i robiłam owsiankę w mikrofali i musze je wyjeść a mam jeszcze 1,5kg ![]() A jakie dajesz ilości czego do tej owsianki.
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
DZAGUŚ prosze wklej jeszcze raz ten link z ta syrena bo tamten sie nie otwiera
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, tak, TŻ uczy się niemieckiego prywatnie
Moi rodzice mają przyjechać a teściowie też przychodzą po południu i będzie wspólna imprezka teściowie mieszkają w tym samym mieście co my, całe 2 km od nas w sumie to bardziej teść (on to pedant nie z tej ziemi ) ale wiesz... kto z kim przystaje... no i ona ma niewyparzony jęzorek i czasem może coś powiedzieć niby w żartach, ale ja uczulona jestem na takie sprawy a teść, mimo że pomyśli coś to i tak się słowem nie odezwie i nie zwróci uwagi ogólnie to ja moich teściów baaardzo lubię, naprawdę spoko ludzie zawsze z nimi chleję i jest zrywanie boków generalnie a teściowa to jak więcej wypije to mi miłość wyznaje ![]() No jako aktor może być, ale dla mnie też nie ma rewelacji
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-07-27 o 10:06 |
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej wiecej pol na pol platki owsiane z musli (kupne, z orzechami i rodzynkami) i dosypuje po troszku : otreby owsiane, siemie lniane, psyllium, platki gryczane. Przyrzadzam na wodzie i mleku - aby sie zagotowaly troszke i zgestnialy w garnku, dosypuje cynamon, kroje banana. Pychota .
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do nóg-to ja mam je dosc masywne!nie sa moze grube...ale mam taka sylwetke.nigdy nie bede miała szczuplutkich , kruchych nózek
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Kamikadze, nie grzesz
nogi to Ty masz booooooooskie!
|
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Hello, ja jestem, zyje, ale mam jakis zly humor dzis... Polowa wakacji za mna
a na poczatku wrzesnia egzamin w ogole, to wczoraj bylam z moim chlopakiem w kinie,niby zjadlam malutko popcornu, ale wrocilam do domu, to mnie przyssalo, wiec zjadlam sporo szynki, zagryzlam jablkiem i usnelam Bede Was podczytywac
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
pipson, udzielaj się
Na czym byliście w kinie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

? No ja obecnie jestem na Twoim drugim etapie, czyli 56
dobrze, że mam dużo pracy, na urlop się nie zanosi, więc byle jeszcze miesiąć wytrzymać
wiem to nie poprawne

Dziś bylismy w Dolinie Kościeliskiej.Chciałam zabrać syna do Jaskini Mroźnej!Droga dośc cieżka bo ostre , kamieniste podejscie-ale wyszlismy

dopiero żem na du.pę siadła
jeszcze tylko jutro rano poodkurzam, bo już po 23 nie chciałam się tłuc z odkurzaczem
głodna jestem... w całym tym zabieganiu zapomniałam o jedzeniu... tak coś dziubałam, próbowałam, ale konkretne to ja dzisiaj tylko śniadanie wsunęłam

Ja ostatnio oglądałam "Perfect Sense" i baaardzo mi się podobał 

także ćwiczyłam do nie-internetowego serialu (bo Twin Peaks mam na kompie), a potem poszliśmy do sklepu i już 22 była. No i siedliśmy do oglądania filmu co by nowe sprzęcidło wypróbować 

wstałam dziś o 6
żłopię drugą kaaawę
ale dużo już zdążyłam zrobić
Dobrze, że zlecisz to drukarni
a na moją anemię to akurat dobrze 
Ale kupiłam gdy jeszcze nie miałam dostępu do kuchenki i robiłam owsiankę w mikrofali i musze je wyjeść a mam jeszcze 1,5kg
nogi to Ty masz booooooooskie!