Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 20:45   #1321
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez lenik33 Pokaż wiadomość
Ok, w takim razie w pierwszym etapie czyli prawie - 10 kg, nie stosowałaś żadnej diety, tylko sie ograniczyłaś plus ćwiczenia - i tak przez 8 miesięcy ? No ja obecnie jestem na Twoim drugim etapie, czyli 56 - czyli co ćwiczenia i ograniczenia? sądzisz, że wystarczy ? i rozumiem, że w tym tempie to mam się szykować na przyszłe wakacje, że będę zachwycać swoim boskim ciałem jak TY
ok, poczytam, może akurat coś do mnie przemówi i pomoże tu i teraz

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

O ironio mieszkam nad samym morzem i winnam się wypinać na pięknej plaży, a tak mi ze sobą kiepsko, że nie byłam ani razu dobrze, że mam dużo pracy, na urlop się nie zanosi, więc byle jeszcze miesiąć wytrzymać wiem to nie poprawne
Moje dzisiejsze menu
Capucino z mlekiem i 1 łyżka cukru brąz
Płatki owsiane z truskawkami
Latte
Kanapka z razowca z wędliną drobiową
jabłko
7 pierogów z mięsem - wiem
300 gram arbuza

Nie mogłam już żadnego białka na kolację za te pierogi
a tak poza tym ok ?

ćwiczenia: melb pośladki, nogi, brzuch właśnie dyszę dobrze, że mieszkam sobie pod lasę i nikt mnie nie widział na tarasie jak wywijam
Lenik a gdzie mieszkasz nad tym morzem? Bo nie mam z kim na plażę iść...
Stary 2013-07-26, 20:46   #1322
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hejo laski.Ja właśnie odpoczywam i oglądam Rodzinkę.pl Dziś bylismy w Dolinie Kościeliskiej.Chciałam zabrać syna do Jaskini Mroźnej!Droga dośc cieżka bo ostre , kamieniste podejscie-ale wyszlismy tylko problem w tym ze jej nie zwiedziliśmy .Okazało się ze zwiedzanie trwa pół godziny a temeratura jest stała 7 stopni!!!!! My w krótkich spodenkach i koszulkach
DZAGUŚ ja myslalam ze ta syrena to jakieś ciwczenia
MEDZIK wiem ,że się powtarzam ale wygladasz CUDOWNIE!
HERO to raczej mama mieszka ze mną Wcześniej mieszkała z babcią ale od rozstania z mężem mieszka z nami-ze mną i Olim
Wrzucam foto z wycieczki
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 20:51   #1323
Kamikadze1706
Raczkowanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kinia St.jpg (68,6 KB, 49 załadowań)
WALCZYMY
Stary 2013-07-26, 21:15   #1324
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Nogi
Stary 2013-07-26, 21:38   #1325
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Zaliczyłam 30 min cwiczen

I mam ochote na jakis dobry film, moze jakies propozycje?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:45   #1326
skopaholicLady
Raczkowanie

Schudłam 3 kg 1000 kcal ale na diecie Mai Sablewskiej, zero mięsa czy nabiału , dużo surowych warzyw które chyba dały dodatkowego kopa moim suplementom bo cellulit został mi już tylko na pupie. Ja kupiłam książkę z jej przepisami ale dużo przepisów wegetariańskich lub wegańskich jest w necie. Ja jadłam rano 1/2 szklanki płatków owsianych z łyżką miodu,kakao, 1/2 banana gotowane na wodzie. Na obiad zawsze jadłam rybę na parze z grillowanymi warzywami a na kolację zupę krem albo warzywa gotowane albo jabłuszka pieczone. Pomiędzy posiłkami piłam wrzątek albo lipę, jadłam marchewki i pestki słonecznika, koniecznie też 3 śliwki suszone dziennie i codziennie rano przed posiłkiem kubeczek wrzątku, działa i poprawia samopoczucie i trawienie. Przepisów z rybą tam brak ale wystarczy pieprz sól i trochę cytryny a każda rybka będzie smaczna
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 22:49   #1327
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Schudłam 3 kg 1000 kcal ale na diecie Mai Sablewskiej, zero mięsa czy nabiału , dużo surowych warzyw które chyba dały dodatkowego kopa moim suplementom bo cellulit został mi już tylko na pupie. Ja kupiłam książkę z jej przepisami ale dużo przepisów wegetariańskich lub wegańskich jest w necie. Ja jadłam rano 1/2 szklanki płatków owsianych z łyżką miodu,kakao, 1/2 banana gotowane na wodzie. Na obiad zawsze jadłam rybę na parze z grillowanymi warzywami a na kolację zupę krem albo warzywa gotowane albo jabłuszka pieczone. Pomiędzy posiłkami piłam wrzątek albo lipę, jadłam marchewki i pestki słonecznika, koniecznie też 3 śliwki suszone dziennie i codziennie rano przed posiłkiem kubeczek wrzątku, działa i poprawia samopoczucie i trawienie. Przepisów z rybą tam brak ale wystarczy pieprz sól i trochę cytryny a każda rybka będzie smaczna
Moja koleżanka w ten sposób zrzuciła 20 kg
A te 3 kg w jakim czasie?
Stary 2013-07-26, 23:13   #1328
Margot85
Wtajemniczenie

I byłoby pięknie ale zjadłam jeszcze dwie nektarynki jakieś 45min temu
Miałam już Tż na stacje po chipsy wysłać ale znalazłam nektarynki i zaspokoiłam głód no ale owoce w nocy to i tak nie powód do radości na redukcji zwłaszcza
Dobrze, że chociaż zaspokoiły moje "zachciewajki" i mogę już doczekać spokojnie do rana
Stary 2013-07-27, 00:42   #1329
heroine86
Zakorzenienie

Heloł dopiero żem na du.pę siadła ale wszystko co zaplanowałam to zrobiłam jeszcze tylko jutro rano poodkurzam, bo już po 23 nie chciałam się tłuc z odkurzaczem sąsiedzi by mnie chyba przeklęli ale musiałam wziąć tabletkę, bo łeb mi rozwala a nóg to dosłownie nie czuję... znaczy czuję... ból
Poczytałam Was, ale ledwo na oczy widzę, choć nie chce mi się spać głodna jestem... w całym tym zabieganiu zapomniałam o jedzeniu... tak coś dziubałam, próbowałam, ale konkretne to ja dzisiaj tylko śniadanie wsunęłam

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Czeeść ta tylko codziennie inne minki wstawia znaczy, że żyje i ma się dobrze

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dodaję focisze ostatnia z przedwczoraj
Powtórzę się (nie wiem który raz ) no ale ja tu przejść obojętnie do innych postów? no nie da się! rewelacyjna figura, opalenizna i kobietka

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Co pieczesz z burakow?
Piekłam buraki, by zrobić z nich buraczki do obiadu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 00:49   #1330
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
O jacieeeee, laska! I Ty masz 160 cm wzrostu? wyglądasz na więcej

Cytat:
Zaliczyłam 30 min cwiczen

I mam ochote na jakis dobry film, moze jakies propozycje?

A jakie filmy preferujesz? Ja ostatnio oglądałam "Perfect Sense" i baaardzo mi się podobał polecam

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Gratuluję no właśnie, w jakim czasie zgubiłaś te 3 kg?

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
I byłoby pięknie ale zjadłam jeszcze dwie nektarynki jakieś 45min temu
Miałam już Tż na stacje po chipsy wysłać ale znalazłam nektarynki i zaspokoiłam głód no ale owoce w nocy to i tak nie powód do radości na redukcji zwłaszcza
Dobrze, że chociaż zaspokoiły moje "zachciewajki" i mogę już doczekać spokojnie do rana
Noooo ale to lepsze niż te chipsy jak sama zauważyłaś nie ma źle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-27, 06:59   #1331
tinekk
Zadomowienie

Cześć Myszorki ! nareszcie weekend

Dziś i jutro zapowiada się piękna pogoda, mam zamiar wyciągnąć TŻ nad wodę i poopalać dupkę :P

O 9 idę na siłownię i mam zamiar się mocno wypocić

Przyszła mi paczka od rodziców i mam ogromne ilości słodyczy już się boję o siebie...

Codziennie wstaję rano i zjadłam 1 lub 2 batoniki mini. Kuszą więc i tak wiem że się nim nie oprze, ale za to popołudniu basta. DO południa można zjeść, bo przez resztę dnia je spale

Zmykam sprzątać mieszkanie a potem siłka

Buziaki Myszorki miłego upalnego dnia!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 07:26   #1332
alexis77
Zadomowienie

Nie mam czasu żeby się udzielać , ledwo znajduję czas żeby wszystko przeczytać bo tyle ostatnio piszecie
Madziu , Tinek, Margot, piękne zdjecia , laseczki z Was
Nie mam czasu ale mam usprawiedliwienie: znalazłam nową pracę i jestem z niej zadowolona takze trzymam się jak mogę A jak wrócę z pracy to mam tyle do zrobienia że wizaż podczytuję wieczorem jak już mi się oczy zamykaja. Ale wraz z brakiem czasu nie mam równiez tego czasu na jedzenie także codziennie 4-5 posiłków + oczywiście pół h orbitreka
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 07:36   #1333
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeeeść Laski Wczoraj miałam wejść a TŻ net zepsuł Przyjechały do nas rzeczy z MM i oczywiście zachciało mu się robić net w smart tv także ćwiczyłam do nie-internetowego serialu (bo Twin Peaks mam na kompie), a potem poszliśmy do sklepu i już 22 była. No i siedliśmy do oglądania filmu co by nowe sprzęcidło wypróbować

Idziemy dziś zobaczyć (i prawdopodobnie zamowić) obrączki. A zapro wzięłam wczoraj takie - klik - myślę że przedstawia poniekąd nasze życie. Ale kupiłam same zapro, a tekst sama nadrukuję,bo jak mi facio krzyknął 80zł za nadruk + cena zaproszeń to padłam. Potrzebowałam tylko 15 więc zupełne zdzierstwo. W drukarni natomiast zrobią mi taki nadruk za złotówkę od 1 zapro!

Heroine, dzięki raz jeszcze za filmik.
A jak tam z TŻ - mam nadzieję że już wszystko ok. Mój wczoraj był jakiś humorzasty, nic go nie obchodziło (w tym zapro i obrączki) ale jak przywieźli sprzęt to ożywił się jak skowronek. No i wygarnęłam mu między słowami że bardziej cieszy go trochę złomu niż przygotowanie ślubu No i też drobny zggrzyt był ale już niby ok, chociaż do końca był już zasępiony.

Widzę że omlet wczoraj zajadałaś - dla mnie to jednak najlepsiejsze śniadanie - ostatnio po owsiance jestem głodna po 2h
Haroine, to się natyrałaś kochana - brawooo

Tinek, nie wierzę z tym brzuchem! Ale wiesz coo, nie wiem czy podczytywałaś jak tydzień temu miałam to samo bo dodałam foto do albumu z brzuchem a też wyszedł łądnie - a naprawdę to jest buła. Potem pokazałam dziewczynom specjalnie brzuchala z profilu
Tineczku, są Reese's od rodziców? Ja jeszcze nie jadłam To tato też wyjechał?

Pipson, ja takie gatki widziałam u nas na targu za 40zł - identyczne! Ale chyba wszystkie się wyprzedały - teraz co któraś laska w nich lata Mi się chce z kolei tych równie osławionych asymetrycznych a'la Zara klik ale nie mam w sumie kasy żeby na letnie ciuchy wydawać gdy już niewiele tego lata zostało. Muszę o jesieni myśleć bardziej.

Margot, wiesz ja nie planuję tego hostessowania (o ile w ogóle mnie wezmą) na dłuższy czas bo to jest na ogół w weekendy to na tygodniu by mnie szlag trafił z nudów. Ale wiesz, kupujemy rzeczy z jednej strony do domu z drugiej na ślub i stówka tu stówka tam i ubywa z konta w mgnieniu oka. Nawet jakaś pier.doła do łazienki typu pojemnik na mydło do 10-15zł więc jak się nazbiera to każda kasa tak naprawdę się przyda Dlatego pomyślałam że nie ma co się wywyższać tylko ruszać d... i brać co jest.
To co, dziś wyjazd? A daleko ta rodzina TŻ mieszka?

Madzia, Ty na fotach jak zwykle : love: Chciałabym się tak opalić ale już nie mam gdzie Przynajmniej na razie. DObrze że pogoda dopisuje A ten basen to płatny jest czy wjazd za free?

Lenik, jadłospis przecież nie jest zły. Nie rozumiem czemu karcisz się za te pierogi. Myślę że 5-6 pierogów to jest taka standardowa porcja więc 7 to nie taka wielka różnica Nie można tak myśleć że jak dziś jem dużo na obiad to jem jak ptaszek na kolację - tak nie schudniesz - spowalniasz metabolizm. Trzeba zjeść naprawdę niewyobrażalną ilość kalorii (ktoś kiedyś pisał - Zośka? - że ok. 7000 na dzień) żeby przytyć.
Widzę że też lubisz kawuchę A jak kochana robisz latte - chodzi mi o sposób wykonania, proporcje kawa-mleko. Ja jeszcze nigdy nie zrobiłam takiego żeby smakowało jak to w Costa czy w CoffeHeaven Może to kwestia doboru kawy - mam mieloną Lavazzę.

Kamikadze, też wczoraj Rodzinkę oglądałam - uwielbiam
A nieeee- syrena to gąbka A mój TŻ to w ogóle zdurniał jak mu co któryś dzień mówiłam że się syreną wymasowałam Dopiero potem w necie mu pokazałam że to nie o panią z ogonem chodzi

Czekoladko, my wczoraj widzieliśmy Pakt, ale słabizna niestety. Ja polecam wszystkie filmy Finchera - dla mnie są genialne. Chcę jeszcze zobaczyć Jeźdźca znikąd i Bling Ring. Z nowszych to jeszcze warto zobaczyć Pokłosie, Drugie oblicze, nowsze filmy Allena (mi przzynajmniej fajnie się ogląda).
Stary 2013-07-27, 07:46   #1334
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
A nieeee- syrena to gąbka A mój TŻ to w ogóle zdurniał jak mu co któryś dzień mówiłam że się syreną wymasowałam Dopiero potem w necie mu pokazałam że to nie o panią z ogonem chodzi
Zadowolona bylas z tej Syreny? Bo ja mam na nia chrapke, juz pisalam do mamy, zeby mi jej w Rossmanie poszukala i wyslala z paczka. Czytalam ze szoruje niemilosiernie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 07:59   #1335
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Zadowolona bylas z tej Syreny? Bo ja mam na nia chrapke, juz pisalam do mamy, zeby mi jej w Rossmanie poszukala i wyslala z paczka. Czytalam ze szoruje niemilosiernie.
Stosuję ją dopiero od tygodnia, ale wydaje mi się że już działa na brzuszek. Usłyszałam o niej na wątku "amerykańskim" - dziewczyny używają jej regularnie i piszą że naprawde są efekty! No szoruje szoruje ale to kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem. Ja takie szorowanko lubię
Stary 2013-07-27, 08:17   #1336
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
H
Piekłam buraki, by zrobić z nich buraczki do obiadu
O jezu lubie buraczki, barszcz uwielbiam, samo zdrowieeee
Cytat:
A jakie filmy preferujesz? Ja ostatnio oglądałam "Perfect Sense" i baaardzo mi się podobał polecam
Hmm lubie thilery, filmy psychologiczne melodramaty rowniez

Ostatnio ogladałam Pearl Harbor i wyłam, wspaniały film
Ale i tak wszystko zalezy od nakrecenia, sa takie ktore wyłaczam po 5 minutach, a zdarzy sie zwykły dramat ktory mnie wciagnie na maksa

Cytat:

Idziemy dziś zobaczyć (i prawdopodobnie zamowić) obrączki. A zapro wzięłam wczoraj takie - klik - myślę że przedstawia poniekąd nasze życie. Ale kupiłam same zapro, a tekst sama nadrukuję,bo jak mi facio krzyknął 80zł za nadruk + cena zaproszeń to padłam. Potrzebowałam tylko 15 więc zupełne zdzierstwo. W drukarni natomiast zrobią mi taki nadruk za złotówkę od 1 zapro!

Czekoladko, my wczoraj widzieliśmy Pakt, ale słabizna niestety. Ja polecam wszystkie filmy Finchera - dla mnie są genialne. Chcę jeszcze zobaczyć Jeźdźca znikąd i Bling Ring. Z nowszych to jeszcze warto zobaczyć Pokłosie, Drugie oblicze, nowsze filmy Allena (mi przzynajmniej fajnie się ogląda).
Jezu odkąd czytam o Twoim przygotowaniach do ślubu, to zaczełam sama oglądać obrączki
Co prawda na all ale juz szukam swojego typu
Bo korbe na sukienki ślubne mialam od zawsze, takze tez podgladam sobie

Ja tez lubie Finchera, ale jeszcze wszytskich jego filmów nie oglądałam, otatnio filmy Scorsesa mi podeszły szczegolnie Wyspa tajemnic i Infiltracja tylko w Infiltracji zakoncznie mi sie nie podobało, jak zabili DiCaprio nie byłam zadowolona

Polskie filmy sa zupelnie nie dla mnie, ostatni raz byłam w kinie na Obławie, ostatni polski film na ktorym bylam w kinie i ktory w ogole ogladałam, wyszlam z takim niesmakiem ze szok

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Jezu ale bedzie dzisiaj parowaaaa

Juz czuje te 35 stopni

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2013-07-27 o 08:16
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 08:54   #1337
dzaga1989
Zakorzenienie

Czekoladko, wierz mi miałam to samo i z sukniami i z obrączkami na długo przed zaręczynami, potem gdzieś mi przeszło, no a teraz to mus i wcale nie należy to do przyjemności, bo wszystko robię pod presją no i też te wydatki się skumulowały więc jest o wiele więcej łażenia, porównywania
CO do filmów - też nie przepadam za polskim kinem. Często właśnie robią je w takim obleśnym i b. wulgarnym stylu (np. Drogówka; swoją drogą Obławy jeszcze nie widziałam) - w ameryckim nawet żul ma klasę w porównaniu do polskiego pijaka Ale chyba nasze kino jest prawdziwe w pewien sposób. Ooooo Martina Scorsese też bardzo lubię i cenię. Do tego ogóle lubię nowsze filmy z Leo - kiedyś ludzi jechali po nim za Titanica a teraz gra w naprawdę dobrych filmach (Gangi, Gatsby, Django, Shutter Island, Incepcja i Infiltracja). Za to nie rozumiem szału na Ryana Goslinga Nawet mi się nie podoba jako aktor. Jeszcze lubię filmy z Kevinem Spacey'm - ulubiony to K Pax I jeszcze cenię Efrona - też wielu krytyków nie dawało mu szans, ale moim zdaniem daje radę i nie gwiazdorzy

Dżizas, zjadłam owsiankę niedawno i już mnie ssie. Damn...

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-27 o 08:57
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 09:06   #1338
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Dżizas, zjadłam owsiankę niedawno i już mnie ssie. Damn...
To dziwne, ja po owsiance jestem zapchana na kilka godzin.
Stary 2013-07-27, 09:38   #1339
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry wstałam dziś o 6 spałam 3,5 godziny, czuję się ja dętka żłopię drugą kaaawę ale dużo już zdążyłam zrobić

Tinekk, super plany na dzisiaj widzę baw się dobrze! Pogoda rzeczywiście dopisuje

Alexis, heloł gratuluję pracy! a gdzie, jeśli można spytać?

Paula, super te zaproszenia! ale Ci cenę krzyknął facio Dobrze, że zlecisz to drukarni
Tak z TŻ-tem już dobrze... ale był kryzys... wczoraj przyjechał z pracy (i na 18 pojechał na dyżur nocny do innego miasta) po 15 to dalej był foch, mój i Jego potem zaczęło się darcie ryjów znów się pokłóciliśmy później zaczęłam ryczeć to chyba nie mógł na to patrzeć i serce Mu pękło... zaczął mnie przepraszać, że On jest cholerykiem po mamusi że nigdy się nie zastanowi zanim coś powie i zawsze mi palnie kilka przykrych słów, które napędzają lawinę... no ale przed Jego wyjazdem się pogodziliśmy. Teraz niedawno wrócił do domu i ma lekcję z niemieckiego.
Wygarnęłaś Mu, bo zasłużył my baby tak mamy
O taaak, po tym omlecie byłam tak zapchana, że zapomniałam o kolejnych posiłkach w ogóle głodu nie czułam
No natyrałam się jak bury osioł.... dziś od rana też rządzę

Paula, widzę że mamy podobny gust kinowy i też nie ogarniam szału na Goslinga dla mnie on w ogóle nie jest seksowny no nie podoba mi się i już wolę Zaca Efrona jeśli już (jeśli chodzi o tych dwóch, bo oni są często porównywani).

Czeko, ja uwielbiam buuuraczki a na moją anemię to akurat dobrze
Mi też się Pearl Harbor podobał!

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
I jeszcze cenię Efrona - też wielu krytyków nie dawało mu szans, ale moim zdaniem daje radę i nie gwiazdorzy
Ooo jakbyśmy się zgadali
Stary 2013-07-27, 09:41   #1340
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
O widzisz, dobrze wiedziec
Jak mnie najdzie to sobie zafunduje, zaleje moze jakas cytrynowka bo samej czystej wodki tez bym chyba nie zniosla w takim zelku
I znajac zycie maks dobe im dam, a pozniej obale z hukiem
O tak!
Normalnie szlak mnie trafia z netem.Tragedia
Stary 2013-07-27, 09:46   #1341
Kamikadze1706
Raczkowanie

Hej Laski ja właśnie dokańczam kawe i spadem na basen z synkiem-dzis ostatni dzień moich wakacji, bo jutro wracam do domu.Nie wiem jak wytrzymam na tym basenie bo dzis sie kompletnie beznadziejnie czuje Łeb mi nawala , cała spuchnięta jestem-to pewnie dlatego ze jutro powinnam dostać@.Planuje sobie kupić hydrominum czy jak to się tam nazywa.
HERO na zdjęciu tak wyszło ,żem taka wyyysoka Mam 1,65 cm i waże 52 kg moja najnizsza waga w tym ,,sezonie,, to 50.a mnie sie marzy 47-48
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 09:54   #1342
heroine86
Zakorzenienie

Kamikadze, ale Ty przecież jesteś taka szczuplutka! po co Ci te 47-48 kg na wadze? Przecież cyferek nikt nie widzi a dla mnie to Ty wyglądasz na max. 45 kg
Ja biorę to Hydrominum (praktycznie kończę pierwsze opakowanie) i powiem Ci, że szału nie ma... po całym dniu dalej jestem spuchnięta jakaś...
Stary 2013-07-27, 09:56   #1343
dzaga1989
Zakorzenienie

Idę budzić TŻ. Chyba sobie jaja robi Dziś sobota - wszystko krócej otwarte a on komarzy w najlepsze, widziałam że się przebudza, ale na pewno robi to celowo, żeby odłożyć to szukanie pierścieni w czasie

Heroine
, to super że już ok To TŻ jakieś korki ma czy cuś?
A słuchaj, to na przyjazd teściowej tak picujesz się i chałupę tak Bo coś pisałaś chyba że ma przyjechać. Czy to może Twoi rodzice?
No właśnie Gosling w ogóle do mnie nie przemawia. Niektórzy mówią że w filmach kradnie całe szoł, bo jest taki zayeb.isty, ale dla mnie jest po prostu niezłym aktorem, ale też bez jakichś fajerwerków
Kibicuję jeszcze Channingowi Tatumowi (chociaż nie lubię jak mówi - bez napisów nie dam rady obejrzeć z nim filmu, strasznie bełkocze ) - w ogóle urodziła mu się dzidzia, ciągle jest w związku z tą laską z którą grał w Step Up jedynce i ich związkowi też kibicuję

Paulownia no właśnie właśnie ale to pewnie dlatego że mam płatki błyskawiczne Ale kupiłam gdy jeszcze nie miałam dostępu do kuchenki i robiłam owsiankę w mikrofali i musze je wyjeść a mam jeszcze 1,5kg
A jakie dajesz ilości czego do tej owsianki.
Stary 2013-07-27, 09:59   #1344
Kamikadze1706
Raczkowanie

DZAGUŚ prosze wklej jeszcze raz ten link z ta syrena bo tamten sie nie otwiera
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 10:05   #1345
heroine86
Zakorzenienie

Paula, tak, TŻ uczy się niemieckiego prywatnie
Moi rodzice mają przyjechać a teściowie też przychodzą po południu i będzie wspólna imprezka teściowie mieszkają w tym samym mieście co my, całe 2 km od nas wiesz, pucuję bo teściowa ma obsesję na punkcie czystości w sumie to bardziej teść (on to pedant nie z tej ziemi ) ale wiesz... kto z kim przystaje... no i ona ma niewyparzony jęzorek i czasem może coś powiedzieć niby w żartach, ale ja uczulona jestem na takie sprawy a teść, mimo że pomyśli coś to i tak się słowem nie odezwie i nie zwróci uwagi ogólnie to ja moich teściów baaardzo lubię, naprawdę spoko ludzie zawsze z nimi chleję i jest zrywanie boków generalnie a teściowa to jak więcej wypije to mi miłość wyznaje i naprawdę mam spokój, nie wtrąca się w ogóle, nie nachodzi, nie nęka
No jako aktor może być, ale dla mnie też nie ma rewelacji

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:06
Stary 2013-07-27, 10:05   #1346
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia no właśnie właśnie ale to pewnie dlatego że mam płatki błyskawiczne Ale kupiłam gdy jeszcze nie miałam dostępu do kuchenki i robiłam owsiankę w mikrofali i musze je wyjeść a mam jeszcze 1,5kg
A jakie dajesz ilości czego do tej owsianki.
Mieszam ''na oko'' mniej wiecej pol na pol platki owsiane z musli (kupne, z orzechami i rodzynkami) i dosypuje po troszku : otreby owsiane, siemie lniane, psyllium, platki gryczane.
Przyrzadzam na wodzie i mleku - aby sie zagotowaly troszke i zgestnialy w garnku, dosypuje cynamon, kroje banana. Pychota.
Stary 2013-07-27, 10:09   #1347
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Kamikadze, ale Ty przecież jesteś taka szczuplutka! po co Ci te 47-48 kg na wadze? Przecież cyferek nikt nie widzi a dla mnie to Ty wyglądasz na max. 45 kg
Ja biorę to Hydrominum (praktycznie kończę pierwsze opakowanie) i powiem Ci, że szału nie ma... po całym dniu dalej jestem spuchnięta jakaś...
HEROINEK tak Ci się tylko tak wyydaje-zreszta tak na tym zdjeciu wyszlam-sama przyznaje ze szczuplo A co do nóg-to ja mam je dosc masywne!nie sa moze grube...ale mam taka sylwetke.nigdy nie bede miała szczuplutkich , kruchych nózek
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 10:15   #1348
heroine86
Zakorzenienie

Kamikadze, nie grzesz nogi to Ty masz booooooooskie!
Stary 2013-07-27, 10:32   #1349
pipson
Zadomowienie

Hello, ja jestem, zyje, ale mam jakis zly humor dzis... Polowa wakacji za mna a na poczatku wrzesnia egzamin w ogole, to wczoraj bylam z moim chlopakiem w kinie,niby zjadlam malutko popcornu, ale wrocilam do domu, to mnie przyssalo, wiec zjadlam sporo szynki, zagryzlam jablkiem i usnelam takze bankowo sie tluszczor odlozyl przez noc. A dzisiaj juz jakims cudem wyszlo mi570 kalorii, a nie mamy poludnia
Bede Was podczytywac
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:34   #1350
heroine86
Zakorzenienie

pipson, udzielaj się
Na czym byliście w kinie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości