|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
summer vibes;)
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
Załapałam się do testowania nowości w Rossmannie
|
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktoś ostatnio pytał o wodę brzozową i już wiem gdzie jest dokładnie-stoi tam gdzie odżywki, zaraz obok dwufazowych odżywek w spreju Isany, wczoraj była w promocji i kosztowała 3,99 |
|
|
|
|
#3996 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ja nigdy nie byłam dobra w opisywaniu perfum, raczej kiepsko mi idzie i to bardzo
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jestem ciekawa czy recenzja miała największe znaczenie
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jako że dzisiaj dali zestawy do wyboru, jak obiecałam daję znać co ciekawego rzucili. Załączam Wam zdjęcia 2 ciekawszych zestawów, tylko tyle niestety, bo jestem w pracy i nie bardzo mam możliwość + te zestawy rozchodziły się jak ciepłe bułeczki, no i było ich aż 20. Chyba w każdym damskim był suchy szampon i maszynka do golenia. Zestawów z perfumami było oczywiście już najmniej albo wcale. W zestawach 50+ i 60+ rzuciły mi się w oczy jakieś kremy przeciwzmarszczkowe, a w męskich były skarpety, balsam po goleniu, krem do twarzy i perfumy. + czy któraś z Was brała może udział w akcji Domestosu głosowania na domy dziecka na Rossnecie? Zastanawiam się czy każdy dostał taki sam kod rabatowy. Ja już swój wykorzystałam więc podaję do porównania, powiedzcie proszę czy macie taki sam czy inny. 2981417257868
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, od jakiegoś czasu regularnie Was podczytuję, bo też jestem Rossmanniaczką
ale jakoś się nie udzielam. Gratuluję tym, którym udało się dostać do tego programu testowania nowości. Mam takie pytanie, czy dostanę w Rossmannie to masło z Ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kokosowe.html konkretnie waniliowe. Bo nie widziałam go nigdy ![]() i czy są dostępne w Rossmannie kosmetyki Ziaji z serii Blubel ? Jeśli tak to w którym miejscu? |
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie u mnie też nigdy nie widziałam, ale wolałam zapytać, bo mój Rossmann jest dość mały i nie ma szerokiej oferty. Do Super-Pharmu niestety daleko. Dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne testowanie |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
czyli testowanie rozpoczęte.. szkoda, że nie dali znać co i jak
nawet odrzucenie mogli przysłać
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jest tak, że o odrzuceniu i przyjęciu piszą, a Ci co są na liście rezerwowej nie otrzymują żadnego maila?
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
No bodobno tak jest, ale wiadmo, na takiej liście można być bardzoooo długo. I na jakiej zasadzie ona działa? Jak ktos zrezygnuje to biorą z listy rezerwowej? A nie oszukujmy się kto by zrezygnował?
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś nie będzie pisał recenzji, albo będzie wybierał kosmetyki przeznaczone nie dla siebie, albo nie będzie ich odbierał... dziś przejrzałam regulamin i mam nadzieję, że parę osób się takich znajdzie bo tez nie dostałam żadnej odpowiedzi
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czy znajdę w Rossie ten wynalazek? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...luszczowa.html
Byłam u siebie w jednym i albo jestem ślepa albo w moim go po prostu nie ma Coś wam o nim wiadomo?
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby ktoś był zainteresowany: na opakowaniu nawilżanego papieru toaletowego Alouette nie ma informacji o tym, że można go spłukiwać w toalecie. Więc jak dla mnie jest zdyskwalifikowany. Za to okazało się w sklepie, że jest w promocji czteropak papieru nawilżanego Lilliputz (w gazetce tej promocji nie ma). Więc zaopatrzyłam się tradycyjnie w ten, bo przynajmniej mogę go bez strachu zwodować w kibelku.
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w dużym ross i znalazłam w końcu krem himalay'a. Szkoda, że wczoraj przyszedł mi zamówiony z all za 12,50, a w ross za 5zł
Załapałam z promocji wodę Madame love i kupiłam produkty milki i dostałam torbę termiczną gratis
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiem o tym, ale u mnie biedra wyprzedażowa nie jest a w tych co bywam wszystkie eweliny wymiecione... |
|
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pewnie będziecie wiedzieć która kulka z Rexony lepsza Crystal Pure(różowa) czy Fresh Aloe Vera ? Szukam czegoś skutecznego na upalne dni i jednocześnie delikatnego dla skóry (po goleniu)
|
|
|
|
#4017 |
|
404 Not Found
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;41971525]Gdyby ktoś był zainteresowany: na opakowaniu nawilżanego papieru toaletowego Alouette nie ma informacji o tym, że można go spłukiwać w toalecie. Więc jak dla mnie jest zdyskwalifikowany. Za to okazało się w sklepie, że jest w promocji czteropak papieru nawilżanego Lilliputz (w gazetce tej promocji nie ma). Więc zaopatrzyłam się tradycyjnie w ten, bo przynajmniej mogę go bez strachu zwodować w kibelku.[/QUOTE]
Serio, zdyskwalifikowany? ![]() A ja wczoraj nabyłam drugi już krem Garniera Hydra Adapt. Świetne są! I były do nich testery.
|
|
|
|
#4018 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Emilia 25;41975515]Serio, zdyskwalifikowany?
![]() Tak. Ten do spłukiwania szybciej się "rozłazi" w wodzie więc z tego co kiedyś czytałam gdzieś oczyszczalnie ścieków mają z nim mniej problemów i jakby toaleta się nam zatkała to łatwiej by się ją odetkało. A to drugie to bardzo ważne dla mnie jest, bo mamy "wredną kanalizację" i robi czasami niemiłe niespodzianki. Dlatego zwracam na to uwagę. A wychodzę z założenia, że jeżeli producent nie umieścił na opakowaniu informacji o tym, że można go spłukiwać, to znaczy, że nie można, chociaż jest to rodzaj papieru toaletowego i logiczne wydaje się wyrzucanie go do toalety. |
|
|
|
#4019 |
|
404 Not Found
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;41975664]
Tak. Ten do spłukiwania szybciej się "rozłazi" w wodzie więc z tego co kiedyś czytałam gdzieś oczyszczalnie ścieków mają z nim mniej problemów i jakby toaleta się nam zatkała to łatwiej by się ją odetkało. A to drugie to bardzo ważne dla mnie jest, bo mamy "wredną kanalizację" i robi czasami niemiłe niespodzianki. Dlatego zwracam na to uwagę. A wychodzę z założenia, że jeżeli producent nie umieścił na opakowaniu informacji o tym, że można go spłukiwać, to znaczy, że nie można, chociaż jest to rodzaj papieru toaletowego i logiczne wydaje się wyrzucanie go do toalety.[/QUOTE] To też trochę głupio, robić taki papier. Co mam z nim później zrobić? Wrzucić do pralki? ![]()
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

Dlatego i tak pewnie te będą lepsze

Coś wam o nim wiadomo?