Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 21:09   #601
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie polecacie balsamy/masła do ciała? żeby nie były za drogie, były ekonomiczne, nie miały parafiny i parabenów, ładne zapachy (spożywcze ewentualnie jakieś nienachalne inne). mam normalną skórę, ale porzebuję czegoś jako nawilżacza w trakcie odchudzania w dużych ilościach nie chcę olejków/oliwek
z tanich i drogeryjnych polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dy-butter.html

wygrałam je kiedyś na wizażu i jestem fanką, mimo wymagającej skóry. Zapach do schrupania, taki budyniowy trochę.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:14   #602
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

fajna jest, widać różnice przed i po
Tak mi się właśnie wydawało, że ty ją miałaś Mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:23   #603
Hadassah
Zadomowienie

Słuchajcie, czy wy też macie na yt zablokowane komentarze (nie widze ich w ogole) i łapkowanie? Nie jest to zwiazane z rozrabianiem na czyims kanale (), bo mam tak na wszystkich zasubskrybowanych kanałach i nie wiem co się dzieje. Ponad tydzień nie było mnie na yt i jak weszłam to tylko kliknełam w opcje ze nie chce laczyć konta google z yt...

(pierwsze info, jakie zobaczylam po powrocie z wakacji, to to ze Talia odeszła, nie ogladalam dziewczynki, ale zrobilo mi sie przeogromnie smutno, dzieci nie powinny umierać...)
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:25   #604
beznadziejniak
Łotewa

http://3.bp.blogspot.com/-RCELoZPAzV...0/DSC07476.JPG ten Jack jest taki męski
Stary 2013-07-26, 21:39   #605
TheDocha
Dossisława I

Hania podpowiada jak zrobić makijaż kosmetykami z Avon. http://www.youtube.com/watch?v=zeBe0...Izi2fALuXnTNNA

Nie lubię tego podkładu który pokazuje
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:40   #606
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Hania podpowiada jak zrobić makijaż kosmetykami z Avon. http://www.youtube.com/watch?v=zeBe0...Izi2fALuXnTNNA

Nie lubię tego podkładu który pokazuje
zdjełaby tą kapote z siebie to wygladałaby 100% lepiej
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:41   #607
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
W tym swoim programie makijażowym zawsze wyglądała jak przebieraniec. Jakieś spódnice wielkie itp.

tutaj w reklamie nawet o jej ciuchy nie zadbali... nie wygląda profesjonalnie, odklapana kwestia jak wyrecytowany wierszyk w zerówce.
Stary 2013-07-26, 21:52   #608
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Moja mama tak samo, nic nie tyje, jest chudą szkapą, ojciec też schudł na stare lata, chyba jako jedyny nie ma wielkiego piwnego brzucha
Mi daleko do tradycyjnej Słowianki, także tego
Mnie też daleko do tradycyjnej Słowianki, także tego... Także się bardzo nie martwię Chociaż, podobno, mój typ urody się brzydko starzeje, a od innej osoby słyszałam, że za młodu wygląda się na starszą, a po 40 na 30-latkę
Jakby mi przybyło tu i ówdzie, to bym się nie obraziła. Mam proporcjonalną sylwetkę, jakiś zarys kształtów i gdybym ważyła więcej, to by ze mnie dobra du.pka była

Cytat:
Napisane przez dominkoo Pokaż wiadomość
O kurde! Ja mam 160cm i ważę 44 kg. Zawsze byłam najmniejsza i najszczuplejsza z koleżanek, tak więc zawsze me serce się raduje, gdy znajdzie się inny "patyczak" Z tym że ja nie chcę akurat do niczego dobijać, bo jestem niziutka i gdybym przytyła, wyglądałabym jak kuleczka Ale u mnie też zawsze idzie w pupę i nogi, jeżeli już w ogóle podskoczy mi waga o 1-2kg, nigdy w brzuch. I ja raczej też nie mam widoków na przytycie, bo moi rodzice dalej szczupli. Ale dziołcha ze mnie typowo słowiańska z urody, więc kto wie
W sumie, lepiej w pupę, niż w brzuch, moim zdaniem. Mnie się "gruszka" nawet podoba.
Najlepiej powiedział kiedyś w swoim monologu Robert Górski () : "Za młodu to wybierasz, przebierasz, próbujesz i z tego drzewa, i z tamtego chcesz spróbować, smakujesz, degustujesz, marudzisz... A to bez żadnej różnicy, którą weźmiesz, bo na starość i tak każda będzie gruba!"
Jemu wybaczam najbardziej seksistowskie żarty

I cieszę się, że Nas, patyków, jest więcej, bo wciąż, z radia, telewizji, internetu, bombardują dietami, odchudzaniem, ćwiczeniami, aż człowieka skręca Nic nie powiedzą o diecie na masę, myślą, że każdy się odchudza
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:55   #609
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anzela26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Jakie kosmetyki polecacie z Polski (kolorowke i pielegnacje). Moja mama odwiedza mnie niedlugo I robie sobie u niej zamowienie
Mam juz pare produktow ale tego jest tak duzo, ze nie wiem co wybrac.
Znacie rowniez moze jakies drogerie internetowe?
Dzieki wielkie
sama sie nie dlugo wybieram tz nmam nadzieje za max 2 miechy i juz cala mokra na sama mysl haha robie listy. zalezy jaka masz cere i potrzeby.. mi juz jakos kolorowki nei trzeba moze jakis podkladzik na testy :P a tak to planuje kupic Flavo C, Effaclar DUO bo w usa maja tylko ten made in usa czyli do D*&*py :/ na mnie nie dziala. wrecz szkodzi! iii chcialam cos z Altery (ta firma z rossmana) i krem z pharmaceris haha i nadal tworze liste ;-)

http://www.natiaa87.blogspot.com/
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:56   #610
Mead
Raczkowanie

GG do Mead

Jak bardzo lubię Hanię, tak nie mogę znieść tego jej "mega effect", tam jest "mega effects" !! I to w oficjalnych reklamach AVON taka wpadka.
Mead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 21:58   #611
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mead Pokaż wiadomość
Jak bardzo lubię Hanię, tak nie mogę znieść tego jej "mega effect", tam jest "mega effects" !! I to w oficjalnych reklamach AVON taka wpadka.
więcej tam tego jest
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 22:04   #612
KolorowaJa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość

On jest identyczny jak Marzenka strasznie podobny
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 22:07   #613
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Ta szczoteczka jest wedlug mnie bez sensu, ale może ja się nie znam
Stary 2013-07-26, 22:09   #614
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Ta szczoteczka jest wedlug mnie bez sensu, ale może ja się nie znam
Wygląda idiotycznie, z drugiej strony goss nakłąda tusz na rzęsy czymś podobnym, ale o czym ja tam opowiadam Avon ma tusze o tak zabójczej jakości ( a próbowałam trzech) że podziękuję i postoję obok.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 22:18   #615
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
zdjełaby tą kapote z siebie to wygladałaby 100% lepiej
No niestety,co do ubioru to muszę sie zgodzić. Ubierają ją w totalne łachy, czasem rodem z cyrku Szkoda Hani, bo ładna dziewczyna, a szkoda, że tak źle ubrana. Aż dziw, że ani TV ani Avon nie potrafią jej ubrać Kogo oni tam zatrudniają???

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Nic nie powiedzą o diecie na masę, myślą, że każdy się odchudza
Też to przeszłam i wiem jak ciężko jest przytyć. W koncu sie udało, ale teraz chcę zrzucić ze 2 kg
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 22:36   #616
beznadziejniak
Łotewa

http://www.youtube.com/watch?v=hIiv4HN1-vg Kojarzę tylko Abstrachuja, Jankersa, Maffasion i chyba Top Modelka tam była
Stary 2013-07-26, 22:50   #617
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Wygląda idiotycznie, z drugiej strony goss nakłąda tusz na rzęsy czymś podobnym, ale o czym ja tam opowiadam Avon ma tusze o tak zabójczej jakości ( a próbowałam trzech) że podziękuję i postoję obok.
Ja bym sobie tym tuszu nie nałożyła, bo niedowidzę na jedno oko i jakbym zasłoniła sobie szczoteczką dobrze widzące oko to byłaby jakaś tragedia Podobnie mam przy robieniu kreski, ale już opracowałam 2 metody jej robienia - jedną dla prawego, drugą dla lewego oka
Stary 2013-07-26, 23:03   #618
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość
sama sie nie dlugo wybieram tz nmam nadzieje za max 2 miechy i juz cala mokra na sama mysl haha robie listy. zalezy jaka masz cere i potrzeby.. mi juz jakos kolorowki nei trzeba moze jakis podkladzik na testy :P a tak to planuje kupic Flavo C, Effaclar DUO bo w usa maja tylko ten made in usa czyli do D*&*py :/ na mnie nie dziala. wrecz szkodzi! iii chcialam cos z Altery (ta firma z rossmana) i krem z pharmaceris haha i nadal tworze liste ;-)
Właśnie te produkty lecą juz do mnie z PL, bo za amerykańskimi nie przepadam :/ nawet ten płyn do zmywania makijażu co używa nissiax83 sie u mnie nie sprawdza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-26, 23:09   #619
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Podobnie mam przy robieniu kreski, ale już opracowałam 2 metody jej robienia - jedną dla prawego, drugą dla lewego oka
Dobre Ja lubię najbardziej kreski albo takie namalowane kredką i roztarte cieniem albo eyelinerem płynnym z pędzelkiem, ale zawsze muszę się przy tym napocić, bo powieki mi się załamują nie w tym miejscu co trzeba:P Ciężko o dobrą jaskółkę
Stary 2013-07-26, 23:19   #620
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Dobre Ja lubię najbardziej kreski albo takie namalowane kredką i roztarte cieniem albo eyelinerem płynnym z pędzelkiem, ale zawsze muszę się przy tym napocić, bo powieki mi się załamują nie w tym miejscu co trzeba:P Ciężko o dobrą jaskółkę
Ja robię właśnie płynnym eyelinerem z pędzelkiem i na prawym oku zazwyczaj wychodzi mi niemalże idealna i byłoby ok gdybym widziała dobrze na to oko, bo gdy zamykam lewe (dobrze widzące) to się muszę namęczyć i kombinować aby kreska wyszła taka sama jak prawa

A kredką to niestety nie jestem w stanie sobie namalować kreski.

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-07-26 o 23:20
Stary 2013-07-26, 23:28   #621
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Właśnie te produkty lecą juz do mnie z PL, bo za amerykańskimi nie przepadam :/ nawet ten płyn do zmywania makijażu co używa nissiax83 sie u mnie nie sprawdza.

jak jak tu przylecialam to mialam szal normalnie wsyztsko kupowalam! bo to bylo dla mnei nowe teraz tesknie za polskimi kosmetykami bo sie wydaja dla mnie takie inne fajniejsze ladniejsze hehe no i cos nowego! dla mnei ten plyn z CVS jest ok ale nie jakies szal pal.. teraz uzywam do oczu tak ijak by krem do demakijazu z PONDS dulce candy polecala jest troche paprania i czasochlonne ale wkoncu cos dokladnie mi zmywa maskare!

http://www.natiaa87.blogspot.com/
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 23:43   #622
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ja robię właśnie płynnym eyelinerem z pędzelkiem i na prawym oku zazwyczaj wychodzi mi niemalże idealna i byłoby ok gdybym widziała dobrze na to oko, bo gdy zamykam lewe (dobrze widzące) to się muszę namęczyć i kombinować aby kreska wyszła taka sama jak prawa

A kredką to niestety nie jestem w stanie sobie namalować kreski.
Najlepsze do tego są kredki takie wysuwane, których nie trzeba temperować. Jedziesz sobie nią po powiece niekoniecznie równo po czym rozcierasz np. pacynką wcześniej zanurzoną w jakims cieniu. Trwałe to bardzo, no ale kredka musi być sama w sobie trwała.
Stary 2013-07-27, 00:10   #623
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=hIiv4HN1-vg Kojarzę tylko Abstrachuja, Jankersa, Maffasion i chyba Top Modelka tam była
Matko, jakieś tacy ci ludzie sztuczni, te wyznania miłości...

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez anzela26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Jakie kosmetyki polecacie z Polski (kolorowke i pielegnacje). Moja mama odwiedza mnie niedlugo I robie sobie u niej zamowienie
Mam juz pare produktow ale tego jest tak duzo, ze nie wiem co wybrac.
Znacie rowniez moze jakies drogerie internetowe?
Dzieki wielkie
Paatal znam, ale tam część kosmetyków jest raczej stara i przeterminowana. Kupowałam tam tylko paletki sleeka

Ja polecam cienie Inglot, pomadki z Wibo Eliksir (białe opakowanie, tandetne), micel z biedry do przetestowania

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
I mówi, że nakłada jasny cień, a nakłada brąz
Brwi ma już wcześniej zrobione, więc podkreślanie brwi w jej wypadku to ściema

Ogólnie uroda Hanki nadaje się do takich reklam- ma niemal idealną cerę, ładne usta, piękne oczy, długie rzęsy, fajny kształt brwi i jest do tego po prostu piękna
Stary 2013-07-27, 00:16   #624
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Najlepsze do tego są kredki takie wysuwane, których nie trzeba temperować. Jedziesz sobie nią po powiece niekoniecznie równo po czym rozcierasz np. pacynką wcześniej zanurzoną w jakims cieniu. Trwałe to bardzo, no ale kredka musi być sama w sobie trwała.
Będę próbować Bo kredki leżą nieużywane i trochę mi ich szkoda
Stary 2013-07-27, 03:15   #625
xoxo_gg
Raczkowanie

Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

[QUOTE=Atenya;41973015]No niestety,co do ubioru to muszę sie zgodzić. Ubierają ją w totalne łachy, czasem rodem z cyrku Szkoda Hani, bo ładna dziewczyna, a szkoda, że tak źle ubrana. Aż dziw, że ani TV ani Avon nie potrafią jej ubrać Kogo oni tam zatrudniają???
QUOTE]
Z tego co pamiętam to ona mówiła, że do programu ubiera się sama. W sensie,że ubrania są jej.

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 05:17   #626
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
jak jak tu przylecialam to mialam szal normalnie wsyztsko kupowalam! bo to bylo dla mnei nowe teraz tesknie za polskimi kosmetykami bo sie wydaja dla mnie takie inne fajniejsze ladniejsze hehe no i cos nowego! dla mnei ten plyn z CVS jest ok ale nie jakies szal pal.. teraz uzywam do oczu tak ijak by krem do demakijazu z PONDS dulce candy polecala jest troche paprania i czasochlonne ale wkoncu cos dokladnie mi zmywa maskare!
Ja najlepiej wspominam wodę mineralną z Bourjouis, ale kto co lubi, tu kompletnie nie moge znaleźć żadnych micerali...

Stary 2013-07-27, 08:24   #627
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Też to przeszłam i wiem jak ciężko jest przytyć. W koncu sie udało, ale teraz chcę zrzucić ze 2 kg
Ja właśnie schudłam 2 kg Odstawiłam słodycze i poleciało w tydzień, od razu czuję różnicę, nie jestem już taka napompowana, a insza jakaś

Cytat:
Mam identycznie jak Ty

Cytat:
A nie jest tak, że u Was kosmetyki tak lepiej pachną?? Mają jakąś lepszą moc?? ja pamiętam jak byłam w Kanadzie, tam po prostu kosmetyki pachniały o wile mocniej i ładniej, jakieś takie bardziej treściwe były. O! I u Was jest PONDS??? Ja miałam tu w Polsce tonik matujący jakieś 13 lat temu, był rewelacyjny , ale kupowany w Polsce.

Cytat:
Muszę sobie kupić

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość

Z tego co pamiętam to ona mówiła, że do programu ubiera się sama. W sensie,że ubrania są jej.
Czyli jednak.
Stary 2013-07-27, 09:12   #628
dacn
Zakorzenienie

O tak kremy Ponds, fajne były.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 09:42   #629
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Nie wiem co ta Digitalka wyprawia
Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja właśnie schudłam 2 kg Odstawiłam słodycze i poleciało w tydzień, od razu czuję różnicę, nie jestem już taka napompowana, a insza jakaś
Gratki No ja pół kg i też lepiej mimo że tylko pół, ale czuję różnicę, właśnie chodzi o to napompowanie jakby.

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Muszę sobie kupić
Polecam Ci tę z Essence wysuwaną https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ye-pencil.html Kupiłam nie tak dawno i jestem zakochana w niej Już miałam dość tej żelowej avonowskiej, nie umiem jej dobrze zatemperować, gniecie się przy używaniu, robi grube krechy, jest trwała, ale co z tego?Może do lodówki powinnam ją wkładać

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-07-27 o 09:44
Stary 2013-07-27, 10:03   #630
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam Ci tę z Essence wysuwaną https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ye-pencil.html Kupiłam nie tak dawno i jestem zakochana w niej Już miałam dość tej żelowej avonowskiej, nie umiem jej dobrze zatemperować, gniecie się przy używaniu, robi grube krechy, jest trwała, ale co z tego?Może do lodówki powinnam ją wkładać
Kurde Ateneyko miałam ją, ale tą najjaśniejszą i nie byłam zadowolona, była dla mnie za twarda, ta taka kremowa Może się coś zmieniło, bo dawno temu ją miałam.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:10
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości