Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-27, 10:05   #631
akikochandesu
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja właśnie schudłam 2 kg Odstawiłam słodycze i poleciało w tydzień, od razu czuję różnicę, nie jestem już taka napompowana, a insza jakaś
Ale zazdroszczę Ja zawsze byłam pulchna i schudnięcie to dla mnie wręcz syzyfowe prace... Chudnę mega powoli, jak się coś ruszy o 100 gram to jestem w siódmym niebie...
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:10   #632
patisia123
Zakorzenienie

zgadnijcie kto dostał taki komentarz :

"
Uwielbiam Cie! Za dobroc,szczerosc i ta niesamowita lekkosc bycia/zycia;za odwage,poswiecenie i pelna 'profeske'! Za realizacje Siebie,za otwarcie na swiat,za milosc do zwierzat i ludzi. Jestes piekna wewnetrznie,a Twoja naturalna uroda powala. Zycze Ci duzo Milosci i spelnienia marzen! Dziekuje,ze Jestes. Doceniam! ..i przyznam,ze mam ubaw po pachy,jak czytam 'to' pod......;D (Ty pewnie tez!) Tak TRZYMAJ i spelniaj sie!!!! Jestes WIELKA! Pozdro z Wysp. /a,i 'czochr' dla siersci!/ "
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:11   #633
bonjourdisko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
Ale zazdroszczę Ja zawsze byłam pulchna i schudnięcie to dla mnie wręcz syzyfowe prace... Chudnę mega powoli, jak się coś ruszy o 100 gram to jestem w siódmym niebie...
widzę, że mam siostrę w chudnięciu ja mam identycznie, ile bym się nie nastarała, to nie mogę schudnąć - nawet z ćwiczeniami mierny efekt - a z kolei w drugą stronę to łatwo

http://ochdearme.tumblr.com
http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam!
http://instagram.com/lilyhatesroses

29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum
bonjourdisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:14   #634
akikochandesu
Raczkowanie

Ja od maja schudłam dopiero 2 kilo, ale przynajmniej nic nie idzie w górę, bo sobie obiecałam, żeby nie dobić do 60 kg Bo bym miała piłeczkę zamiast brzucha jak w podstawówce I znowu by mi ktoś sugerował, czy w ciąży przypadkiem nie jestem.

/
Ale odkryłam nową dietę-cud: Siedząc przy kompie nie wstanę i nie pójdę do lodówki po czekoladę, bo za daleko mam i mi się nie chce i, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, działa.

Edytowane przez akikochandesu
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:16
Stary 2013-07-27, 10:20   #635
maleeva
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
zgadnijcie kto dostał taki komentarz :

"
Uwielbiam Cie! Za dobroc,szczerosc i ta niesamowita lekkosc bycia/zycia;za odwage,poswiecenie i pelna 'profeske'! Za realizacje Siebie,za otwarcie na swiat,za milosc do zwierzat i ludzi. Jestes piekna wewnetrznie,a Twoja naturalna uroda powala. Zycze Ci duzo Milosci i spelnienia marzen! Dziekuje,ze Jestes. Doceniam! ..i przyznam,ze mam ubaw po pachy,jak czytam 'to' pod......;D (Ty pewnie tez!) Tak TRZYMAJ i spelniaj sie!!!! Jestes WIELKA! Pozdro z Wysp. /a,i 'czochr' dla siersci!/ "
Szusz.....jakie to żenujące, aż ciężko to skomentować...nie wierze ,że ktoś tak może ją odbierać
maleeva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:26   #636
akikochandesu
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=SgC3qR1iNK4
Nie jest to co prawda mega aktualny news, ale dopiero teraz to zauważyłam. Nie przeszkadza mi to, ale nie rozumiem, po co najpierw pisze, że to zrobiła, a potem stanowczo zaprzecza.
Stary 2013-07-27, 10:29   #637
bonjourdisko
Rozeznanie

Cytat:
Ja od maja schudłam dopiero 2 kilo, ale przynajmniej nic nie idzie w górę, bo sobie obiecałam, żeby nie dobić do 60 kg Bo bym miała piłeczkę zamiast brzucha jak w podstawówce I znowu by mi ktoś sugerował, czy w ciąży przypadkiem nie jestem.

/
Ale odkryłam nową dietę-cud: Siedząc przy kompie nie wstanę i nie pójdę do lodówki po czekoladę, bo za daleko mam i mi się nie chce i, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, działa.

umarłam, dieta cud, hahahahahahahahahaha chyba muszę skorzystać ale w moim przypadku z leżenia, bo ja przeważnie leże jak w bunkrze zakopana pościelą

http://ochdearme.tumblr.com
http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam!
http://instagram.com/lilyhatesroses

29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum
bonjourdisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:34   #638
TheDocha
Dossisława I

OOTD u Karoliny
http://www.youtube.com/watch?v=cxh-AXau5-A
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:39   #639
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Czy ja tam widzę normalnie, legalnie, białe majty?
Stary 2013-07-27, 10:46   #640
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Gdzie? U kogo? U Karoliny?

Mi się strój Karoliny podobał najbardziej.
Agi wygląda dziwnie w tej sukience, a Ewa w dżinsach w lecie to trochę nie za bardzo. Lepiej już ubrać długie spodnie z lżejszego materiału jak się np. ktoś wstydzi odsłaniać nogi.

Możecie mi powiedzieć jakie właściwości ma sól do kąpieli? Nawilża skórę czy tylko ma nadawać kolor?
Stary 2013-07-27, 10:49   #641
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Kurde Ateneyko miałam ją, ale tą najjaśniejszą i nie byłam zadowolona, była dla mnie za twarda, ta taka kremowa Może się coś zmieniło, bo dawno temu ją miałam.
Hmm może się zmieniły, nie mam pojęcia. Wg mnie nie jest twarda, raczej delikatna, taka idealna w rozprowadzaniu, ale każdy co innego lubi i czego innego oczekuje, ciężko trafić z dobrą kredką.

-----------------------

Rzeczywiście widać chyba majtki u Karoliny
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:57   #642
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Karolinie o wiele lepiej w takiej długości spódnicy, niż w tych miniówach

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Bo do takich pół prześwitujących ciuchów nosi się beżowe majty ( albo jak kto woli nude) i wtedy nic nie widać
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:58   #643
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Karolinie o wiele lepiej w takiej długości spódnicy, niż w tych miniówach
tak, to prawda.
Góry się już nie będę czepiać
Stary 2013-07-27, 11:02   #644
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=SgC3qR1iNK4
Nie jest to co prawda mega aktualny news, ale dopiero teraz to zauważyłam. Nie przeszkadza mi to, ale nie rozumiem, po co najpierw pisze, że to zrobiła, a potem stanowczo zaprzecza.
Wooo jakie to przerażające, ta muzyczka, komy itd, ale dużo w tym racji. W ogóle niestety ale ta cała Michelel, jeny, ani to super ładne, ani nic, laski tak sie nią podniecają, jakas guru, do tego beuty... masakra. Operacje. Kosmos, a tu niby tylko nagrywasz filmiki na YT. Masakra, ludziom się przewraca, oj przewraca.

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hmm może się zmieniły, nie mam pojęcia. Wg mnie nie jest twarda, raczej delikatna, taka idealna w rozprowadzaniu, ale każdy co innego lubi i czego innego oczekuje, ciężko trafić z dobrą kredką.
Będę szukać, ale wiesz co Wypróbuję jej drugi raz, tania jest to raz, a dwa mogło się wiele zmienić przez kilka lat
Stary 2013-07-27, 11:02   #645
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie moge tej Agi, dodatki wypasione, buty ok, a kiecka jak do gotowania pierogów w domu
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:11   #646
alkaxy
biegam dla Zabawy

Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to ona mówiła, że do programu ubiera się sama. W sensie,że ubrania są jej.
Do MM na pewno nie ubierała się sama:
http://www.youtube.com/all_comments?...oGHjk00&page=1
Cytat:
Isabella1275 11 mies. temu

a pytanie : czy do programu sama sie ubieralas korzystajac z twojej szafy?? , bo kto Ci robil makijaz, nie bd pytac
Cytat:
digitalgirl13 11 mies. temu

ubierali mnie i czesali mnie
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:13   #647
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
a ja nie moge tej Agi, dodatki wypasione, buty ok, a kiecka jak do gotowania pierogów w domu
Ja w podobnej sukience śpie.
Torebka koralowa bardzo mi się podoba. Wiecie ile kosztują te bransoletki z Goti? Teraz są bardzo popularne na YT. Kiedyś takie podobne były dodawane do jednej z gazet młodzieżowych.
Stary 2013-07-27, 11:14   #648
Labirynth
Zakorzenienie

Przy okazji OOTD Karolci, obejrzałam jeszcze haul:
http://www.youtube.com/watch?v=jpN7yb9I_LY

I tak z humorkiem nasunęło mi się:
http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A sekunda 19
Stary 2013-07-27, 11:27   #649
justynalenka
Zadomowienie

Z tego co pamiętam to Karolina od zawsze miała dziwne zapędy, pamiętam jak w pierwszych filmikach wciąż powtarzała że uwielbia nienaturalnie posklejane tuszem rzęsy
Ale teraz to już mocno naciąga to wszystko, nie pamiętam kiedy ostatnio nagrała jakąś NORMALNĄ recenzje kosmetyku czy test na żywo... Zdecydowanie nie jest to już kanał dot. kosmetyków. A szkoda...

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:35   #650
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w podobnej sukience śpie.
Torebka koralowa bardzo mi się podoba. Wiecie ile kosztują te bransoletki z Goti? Teraz są bardzo popularne na YT. Kiedyś takie podobne były dodawane do jednej z gazet młodzieżowych.
no właśnie śmiesznie to wygląda z Korsem
Stary 2013-07-27, 12:27   #651
katusek
Raczkowanie

digitalgirl13 10 mies. temu
na planie byla stylistka od moich ubrań i fryzur (nawet jak lecą napisy to są wymienione) ja odpowiadałam za makijaż - swój i oczywiście moich uczestniczek

· w odpowiedzi do: TheCarolyne21

"od moich ubrań" więc brzmi tak, jakby chodziło o to, że stylistka dobierała coś z jej ubrań wydaje mi się, że możliwe, że dostała te ubrania w które je ubierali w MM ten żakiet z reklamy avonu miała w kilku odcinkach:

ja jestem jakaś dziwna może, ale niektóre stroje uważam za fajne tzn bardzo nie podobają mi się żakiety. Jeśli zaś chodzi o sukienki to jak ważyłam tyle co Hania chętnie bym ubrała większość.

Bo wy chyba nie bierzecie pod uwagę jak ciężko Hani coś dobrać. Ja aż sobie puściłam filmik jak byłam b. tęga i miałam tak samo.

nie chcąc sie ubierać ultraelegancko jest wtedy naprawdę ciężko. romiona są na tyle tęgie, że nie tylko lepiej nie odkrywać, tak samo masywna dolna część ud - nic nie może być za krótkie, ale też za długie. No i duże wcięcie w talii - przy dużych rozmiarach powiększa się dysproporcja. Wszystko w pasie wisi, większość ubrań które nie są mega drogie ma worek na brzuch, bo wszyscy zakładają że tęga kobieta brzuchata kobieta... a przy takiej sylwetce żeby w miarę wyglądać trzeba mieć odpowiednio podkreśloną talię. Dużo ubrań po zwężeniu aż takim traci kształt. wystarczy spojrzeć na inne tęższe vlogerki - każda ma przeciwieństwo budowy hani... ja wyglądałam w pewnym momencie podobnie jak Hania i w udach i ramionach miałam chyba rozmiar 48-50, w biodrach, biuście 46, w pasie 42, podczas gdy w talii kilka rozmiarów mniej (tak w ramach ciekawostki to przy mojej szczytowej wadze 104 kg miałam w talii nadal siódemkę z przodu)

natomiast co się tyczy ootd karoliny to w życiu bym nie wyszła w ubraniach Karoliny i Agi - na mój gust tragedia. ewa zwyczajnie - nie mój gust, ale bez dramatu

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
kiecka jak do gotowania pierogów w domu

Edytowane przez katusek
Czas edycji: 2013-07-27 o 11:56
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:35   #652
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość

Bo wy chyba nie bierzecie pod uwagę jak ciężko Hani coś dobrać. Ja aż sobie puściłam filmik jak byłam b. tęga i miałam tak samo.
na avonowych filmikach widzę jedynie tragiczny żakiet, pod spodem ma jakaś fajną bluzkę/ sukienkę i pewnie fajnie w niej wygląda bo już nie raz było widać że się umie ubrać, tylko psuje to czasem jak nie żakietem do bazarowymi kolczykami.. i tak jak na codzień może sobie tak biegać i nic nikomu do tego to w filmiku w którym reprezentuje jakaś firmę ktoś powinien jej zwrócić uwagę na takie 'szalone' dodatki
Stary 2013-07-27, 12:48   #653
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
na avonowych filmikach widzę jedynie tragiczny żakiet, pod spodem ma jakaś fajną bluzkę/ sukienkę i pewnie fajnie w niej wygląda bo już nie raz było widać że się umie ubrać, tylko psuje to czasem jak nie żakietem do bazarowymi kolczykami.. i tak jak na codzień może sobie tak biegać i nic nikomu do tego to w filmiku w którym reprezentuje jakaś firmę ktoś powinien jej zwrócić uwagę na takie 'szalone' dodatki
Pod żakietem ma sukienkę. Czasami prezenterzy w telewizji( zazwyczaj regionalnych) też są brzydko ubrani. Strój Hani wynika raczej z tego że Avon ani program Mistrzyni Makijażu nie znalazły odpowiednich ubrań dla niej.
Stary 2013-07-27, 12:50   #654
katusek
Raczkowanie

Cytat:

może właśnie taki jest zamysł żeby była jak najbardziej sobą
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:54   #655
Labirynth
Zakorzenienie

Może nie zabrzmię na czasie, ale ja widzę Hanię w czerni, nie codziennie, nie bez przerwy, ale "czasem często" Ona mi się podoba w czerni jakże niemodnej od kilku lat
Stary 2013-07-27, 12:59   #656
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
Może nie zabrzmię na czasie, ale ja widzę Hanię w czerni, nie codziennie, nie bez przerwy, ale "czasem często" Ona mi się podoba w czerni jakże niemodnej od kilku lat
To już wiem, czemu moja modna sąsiadka uważała, że jestem w żałobie.
Stary 2013-07-27, 13:22   #657
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
To już wiem, czemu moja modna sąsiadka uważała, że jestem w żałobie.

Niektórzy będą się kłócić, że czerń niby zawsze jestw modzie, ale chyba jednak nie do końca. Obserwuję od kilku lat jak czarny jest "omijany", jak mało jest teraz ludzi ubranych na czarno i to jesienią i zimą, owszem są elemnty, ale już jakoś mniej, rzadziej. Nawet mała czarna to już rzadkie rozwiązanie, widziałam jak na studniówce tego roku dziewczyny były kolorowe, chyba sporadycznie ktoś miał coś czarnego, a jak sobie przypomnę studniwki moich lat, wszystkie laski na czarno i jakas jedna np. na zielono, co i tak miała odwagę sie wyłamać z towarzystwa. Owszem pewno są jakieś wyjątki Nie uważam, żeby to było złe, ale też lepiej nie popadać w skrajności. Ja zrobiłam protest ostatnio i ubieram sie bardzo na kolowo, ale dodatki mam czarne Wszystkie
Stary 2013-07-27, 13:45   #658
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Pod żakietem ma sukienkę. Czasami prezenterzy w telewizji( zazwyczaj regionalnych) też są brzydko ubrani. Strój Hani wynika raczej z tego że Avon ani program Mistrzyni Makijażu nie znalazły odpowiednich ubrań dla niej.
nie muszą szukać ubrań wystarczy żeby jej powiedzieli żeby zdjęła ten żakiet.

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
może właśnie taki jest zamysł żeby była jak najbardziej sobą
jeśli tak to za daleko poszli z tym bo niestety Hania wygląda mało elegancko i mało profesjonalnie przez co nie wzbudza takiego zaufania jakie by mogła.
Stary 2013-07-27, 13:45   #659
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Niektórzy będą się kłócić, że czerń niby zawsze jestw modzie, ale chyba jednak nie do końca. Obserwuję od kilku lat jak czarny jest "omijany", jak mało jest teraz ludzi ubranych na czarno i to jesienią i zimą, owszem są elemnty, ale już jakoś mniej, rzadziej. Nawet mała czarna to już rzadkie rozwiązanie, widziałam jak na studniówce tego roku dziewczyny były kolorowe, chyba sporadycznie ktoś miał coś czarnego, a jak sobie przypomnę studniwki moich lat, wszystkie laski na czarno i jakas jedna np. na zielono, co i tak miała odwagę sie wyłamać z towarzystwa. Owszem pewno są jakieś wyjątki Nie uważam, żeby to było złe, ale też lepiej nie popadać w skrajności. Ja zrobiłam protest ostatnio i ubieram sie bardzo na kolowo, ale dodatki mam czarne Wszystkie
Heheh ja też dalej noszę czarny i mam gdzieś modę:P Chociaż teraz noszę więcej białych i kolorowych ubrań niż czarnych, ale czerń będę kochać zawsze. I nawet dzisiaj mam czarną bluzkę na ramiączkach.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 13:53   #660
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

moja koleżanka cały rok chodzi cała na czarno. nawet latem.. i nie dlatego ,że jest metalówą (bo nie jest).. Po prostu jest grubsza i sądzi , że czarny wyszczupla i w innych kolorach nie czuje się komfortowo...

a ja może rok czy dwa pierwszy raz kupiłam sobie czarną bluzkę/koszulę i jak ją założyłam to wyglądałam jak na pogrzeb ale teraz już bardzo polubiłam ten kolor na sobie , ale latem raczej unikam. za gorąco..
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości