Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 22:03   #4261
Zosienieczka
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

dla mnie nie wydaje sie zeby bylo za duzo zwlaszcza ze z samego rana zaczynam dzien i nie podalam wszedzie wartosci w gramach, bo mi sie pisac tym razem tyle nie chcialo

p.s. znowu wlaczyla mi sie faza na jajka i anty faza na mieso hehe
p.s. minal termin @ i go ni ma ani brak objawow nadejscia etc. niebawem przyjdzie pora na test

Edytowane przez Zosienieczka
Czas edycji: 2013-07-24 o 22:05
Zosienieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 06:31   #4262
Joanna XL
Zakorzenienie

Anuszka, Nadalka dzięki

Wczorajszy dzień całkiem dobrze , oby tak dalej ....
Zrobiłam małe podsumowanie miesiąca - jest minus 2 kg dokładnie, w obwodach -7 cm (w sumie 38) 0,2 tłuszczu mniej i 0,3 mięśni więcej,,,,

Można powiedzieć że redukuje się podręcznikowo

Jedyny problem to kiepski humor i brak okresu w tym miesiącu (spóźniony o blisko 2 tygodnie , test negatywny) ...W sumie nie wiem czy tym @ sie martwić- u mnie jest raczej nieregularny...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 06:39   #4263
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zosienieczka Pokaż wiadomość
dla mnie nie wydaje sie zeby bylo za duzo zwlaszcza ze z samego rana zaczynam dzien i nie podalam wszedzie wartosci w gramach, bo mi sie pisac tym razem tyle nie chcialo

p.s. znowu wlaczyla mi sie faza na jajka i anty faza na mieso hehe
p.s. minal termin @ i go ni ma ani brak objawow nadejscia etc. niebawem przyjdzie pora na test
jeżeli termin @ minął, to test już wyjdzie więc śmiało możesz robić.
Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Anuszka, Nadalka dzięki

Wczorajszy dzień całkiem dobrze , oby tak dalej ....
Zrobiłam małe podsumowanie miesiąca - jest minus 2 kg dokładnie, w obwodach -7 cm (w sumie 38) 0,2 tłuszczu mniej i 0,3 mięśni więcej,,,,

Można powiedzieć że redukuje się podręcznikowo

Jedyny problem to kiepski humor i brak okresu w tym miesiącu (spóźniony o blisko 2 tygodnie , test negatywny) ...W sumie nie wiem czy tym @ sie martwić- u mnie jest raczej nieregularny...
Asiu, pisałaś wczoraj, że waga może stać lub wzrosnąć u osób które nagle zaczęły ćwiczyć. Zuważyłaś coś takiego wcześniej u siebie? Ile to trwało?
Stary 2013-07-25, 07:04   #4264
Psotka87
Zakorzenienie

Nadalka, ja tak miałam przez oatatnie dwa tygodnie. Waga stała a cm było mniej. Dopiero co byłam w ciąży więc intensywny ruch 6x w tygodniu to był dla organizmu szok
Dziś 89,9, ale na razie nie wpisuję, dziś ciasto imieninowe męża no i wesele w weekend, więc zaktualizuję w pon.

Zrobione: 30d Shred, Ripped in 30, 6w6p, Insanity!, Killer Abs
Psotka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 08:04   #4265
anuszka21
Zakorzenienie

Nadalka, ja jak kiedys zaczełam cwiczyc, to mi nagle 1kg tez podskoczył- zakwasy.

A u mnie pół kilo w dół ide sie mierzyc. ZObaczymy czy cos spadło

nono, poschodziło mi gdzie niegdzie 1-2cm )))

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-07-25 o 08:10
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 08:10   #4266
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Nadalka, ja jak kiedys zaczełam cwiczyc, to mi nagle 1kg tez podskoczył- zakwasy.

A u mnie pół kilo w dół ide sie mierzyc. ZObaczymy czy cos spadło
Anuszka, tak trzymaj i nie zaprzepaść tego

Do ilu chcesz schudnąć?

Psotka, a ile po tym ćwiczeniowym zastoju Ci spadło że tak powiem od razu?
Stary 2013-07-25, 08:17   #4267
Psotka87
Zakorzenienie

Hmmm ciężko powiedzieć. Z dnia na dzień kilogram ale cały czas jeszcze spada teraz - dzień po dniu coraz mniej. Tylko ćwiczeń też sobie cały czas dokładam, więc trudno ocenic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-25, 09:12   #4268
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Anuszka, tak trzymaj i nie zaprzepaść tego

Do ilu chcesz schudnąć?

Psotka, a ile po tym ćwiczeniowym zastoju Ci spadło że tak powiem od razu?
Na razie mysle 0 62kg.
Stary 2013-07-25, 12:19   #4269
Zosienieczka
Rozeznanie

nadalka wiem, ze juz wyjdzie, kupuje dzisiaj jak do siebie bede jechac i jutro robie chyba, ze do rana pojawi sie @

nogi wlazly mi w dupe tak mnie bola od butow, a innych nie mam, poniewaz zapomnialam z dzialki zabrac Chwile odpoczne i sie zabieram za robienie obiadu. Przynajmniej pakowanie mam z glowy, poniewaz TZ jak byl to zabral moje rzeczy. Jak nic sie poloze na 2godzinki, bo inaczej dupa ze mnie bedzie, a nie pozytek i sie zaloze, ze jak zwykle bede miala bedac u siebie niezapowiedzianych gosci jak zwykle ehhh...

kolejny kiepski dzien pod wzgledem nastroju moze u siebie mi minie

Stary 2013-07-25, 16:25   #4270
Zosienieczka
Rozeznanie

Nie bede jeszcze mama a wy ciociami

Stary 2013-07-25, 16:52   #4271
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zosienieczka Pokaż wiadomość
Nie bede jeszcze mama a wy ciociami
staracie sie o dziecko?
Stary 2013-07-25, 22:34   #4272
a_wrr_a_brr
Przyczajenie

Anuszka - gratulacje!! trzymaj tak dalej, tak jak Nadalka mówiła

Joanna - ze spokojem, organizm kobiety jest bardziej skomplikowany niż jej umysł

dzisiaj wyjechałam na małe zakupy do Lubonia, nie wiem czy ktoś kojarzy słynne Factory. zainwestowałam w buty do biegania, jutro wstaję wcześniej i zaczynam biegać. nie ma przebacz. tłuszcz sam nie zniknie

_________
satysfakcja, że wstałam 2 h wcześniej i poszłam biegać, jest niesamowita >.<

Edytowane przez a_wrr_a_brr
Czas edycji: 2013-07-26 o 08:43
a_wrr_a_brr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:34   #4273
Joanna XL
Zakorzenienie

Nadalko pare razy sie zdarzyło że spodziewalam sie spadku bo było ok dietetycznie i po bieganiu (to dla mnie te dni z większym wysilkiem) a następnego dnia bylo 500-800 g wiecej ... Wydaje mi się że pomaga na to dzien bez treningu lub z czyms delikatnym oraz picie dużej ilości wody ... Może mi sie wydaje ale chyba dobrze robi coś co usuwa wode z organizmu - np czerwona herbata ... a dużo ci wzrosło i dłogo sie trzyma? zasadniczo mięśnie ważą wiecej

a_wrr_a_brr znam Factory (raz byłam) ale jakoś mnie nie zachwyca ... zdecydowanie wole zwykłe galerie (Malta) ... I wiecie polskie są duzo lepsze niż niemieckie JAkie buciki kupiłaś?

Wczorajszy dzień dietetycznie nie zachwycił - ilość nie była zła raczej jakość ... Waga na szczęście bez zmian a dziś już dietuje ... Nie mam za bardzo siły ćwiczyć w tym upale /ani tym bardziej biegać ...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Anuszka Dobrze Ci idzie ostatnio - tylko nie rób jak ja i po ładnych spadkach nie rzucaj się na jedzonko

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Zosineczka gratuluje niebycia w ciąży A Ty nie jesteś na tabsach czasami? Jak tak to takie zatrzymanie @ jest dziwne ... Przy odchudzniu moze wskazywać na brak zdrowych tłuszczów w diecie - kurcze moze obie powinnyśmy kupiś sobie orzechy jakies
Stary 2013-07-26, 09:16   #4274
nadalka
Zakorzenienie

ASia mi nie wzrosło, ale waga stoi tydzień już.
Stary 2013-07-26, 10:21   #4275
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ASia mi nie wzrosło, ale waga stoi tydzień już.
uu masakra ;/ ja bym pewnie polegla przez to ;/
Stary 2013-07-26, 10:36   #4276
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
uu masakra ;/ ja bym pewnie polegla przez to ;/
U mnie stoi już ze dwa miechy mimo diety To jest dopiero demotywujące.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:30   #4277
Psotka87
Zakorzenienie

To ja Wad podziwiam że jeszcze się nie zniechęciłyście.

U mnie mimo wczorajszej bomby kalorycznej zamiast obiadu 0,2 mniej, jeszcze tylko przetrwać wesele i poprawiny i będziw z górki potem już tylko w połowie sierpnia tydzień u teściów, ale nakupuję spbie twarożków i postaram się pilnować wczoraj zrobiłam 6 filmików z Tiffany, strasznie ją lubię na razie mi się nie znudziła. Dziś bieganie, wolę to niż trzy godziny na placu zabaw które właśnie przeżyłam

Stary 2013-07-26, 12:25   #4278
Joanna XL
Zakorzenienie

Nadalko jeśli założyć że to mięśnie to w rzeczywistości tłuszczu się pozbyłaś Trzeba by się mierzyć - ale w sumie mi samej sie nie chce

Ogolnie Co słychać? Hmmm a ta Twoja dieta to faktycznie dieta czy zdrowe odżywianie z dodatkiem słodkości ? Jesli faktycznie dieta z bardzo sporadycznymi grzeszkami to myśle że trzeba cos w diecie zmienić - bo jednak dwa miesiące się męczyć bez wyników to troche masakra ...

Ja ze swojej strony w sumie za wiele nie moge o zastojach powiedziec - bo moja waa skacze ale dokładnie wiem dlaczego w góre (bo grzesze złym jedzeniem) ... No a w dół wiadomo - ćwiczenia, bieganie, trzymanie diety ... już nawet przestałam z tym walczyć - pilnuje tylko żeby bilans był na minus I jest - powolutku ale jest ... Jeszcze kilogram do prawidłowego BMI
A pomyśleć że startowałam z otyłości
Stary 2013-07-26, 12:50   #4279
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Ogolnie Co słychać? Hmmm a ta Twoja dieta to faktycznie dieta czy zdrowe odżywianie z dodatkiem słodkości ? Jesli faktycznie dieta z bardzo sporadycznymi grzeszkami to myśle że trzeba cos w diecie zmienić - bo jednak dwa miesiące się męczyć bez wyników to troche masakra ...
Dieta dobrze, bez słodyczy i większych grzeszków. Chyba i mnie dłuższy zastój, którego się bardzo bałam dopadł No ale trudno, jakoś to przetrwam.
A co słychać, hmm...Ostatnio się nie pojawiałam, bo nie mam czasu (a jak mam czas to nie mam ochoty) odpalać laptopa. Kiepsko się czuję ostatnio, wczoraj dopiero wygrałam walkę z kilkudniowym bólem głowy, do tego dziś zaserwowałam sobie 14-godzinny sen i przeszło, czuję się lepiej. W tygodniu jakoś bolał mnie bardzo żołądek i odstawiłam kawę, niby jest lepiej. Wczoraj urlop, ale byłam na parę godzin w pracy, żeby nadrobić i być na plusie i dziś też mam wolne. Tak szczerze to marzy mi się cały tydzień wolnego, ale póki co nie ma na to szans.
Do tego wszystkiego dopadła mnie znowu drożdżyca pochwy, co prawda niewielka, ale już zaczęłam panikować, bo u mnie to ma charakter niestety nawracający i ze dwa razy do roku się z cholerstwem męczę. Byłam właśnie w aptece, nakupiłam leków i zobaczymy. Wczesne stadium jest o tyle dobre, że idzie je zwalczyć lekami bez recepty od gina. W dodatku tak ciepło jest, to drożdżaki szaleją
I ogólnie Ci powiem, że od parunastu dni nie mam zbyt humoru, tak nijako mi jest. Chyba zmęczona jestem, a odpoczywać to ja nie umiem
A co u Ciebie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-26, 16:16   #4280
anuszka21
Zakorzenienie

niby bym cos zjadla, niby nie... nie wiem... ;/ tzn wiem xDD pizze ;p ale tego nie mozna...
hmm chociaz chleba, a go nie kupuje juz chyba od tygodnia... nawet nie chce mi sie isc do sklepu. To moze i lepiej, ale jutro juz bedzie trzeba

no i zjadlam jajecznice z dwu jajek, przesoloną z deczka ;/ wiec sie nie zdziwie jak jutro bedzie cos wiecej ;/ no i koniec jedzenia na dzis, ew. jakis wafel ;/ chodz juz zaczynaja mi brzydnac ;/ musze troche chleba wprowadzic... a bynajmniej chociaz grzanki. Ciagle mi jakies reklamy pizzy wyskakuja ;/ lepiej pojde zapalic ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-07-26 o 16:57
Stary 2013-07-26, 20:30   #4281
Psotka87
Zakorzenienie

Mam dzień lenia, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie pobiegałam bo mi się nie chciało. Miałam tylko ochotę zwinąć się pod kocykiem z książką, ale nawet czytać nie mam siły i idę spać.

Stary 2013-07-26, 22:17   #4282
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dieta dobrze, bez słodyczy i większych grzeszków. Chyba i mnie dłuższy zastój, którego się bardzo bałam dopadł No ale trudno, jakoś to przetrwam.
A co słychać, hmm...Ostatnio się nie pojawiałam, bo nie mam czasu (a jak mam czas to nie mam ochoty) odpalać laptopa. Kiepsko się czuję ostatnio, wczoraj dopiero wygrałam walkę z kilkudniowym bólem głowy, do tego dziś zaserwowałam sobie 14-godzinny sen i przeszło, czuję się lepiej. W tygodniu jakoś bolał mnie bardzo żołądek i odstawiłam kawę, niby jest lepiej. Wczoraj urlop, ale byłam na parę godzin w pracy, żeby nadrobić i być na plusie i dziś też mam wolne. Tak szczerze to marzy mi się cały tydzień wolnego, ale póki co nie ma na to szans.
Do tego wszystkiego dopadła mnie znowu drożdżyca pochwy, co prawda niewielka, ale już zaczęłam panikować, bo u mnie to ma charakter niestety nawracający i ze dwa razy do roku się z cholerstwem męczę. Byłam właśnie w aptece, nakupiłam leków i zobaczymy. Wczesne stadium jest o tyle dobre, że idzie je zwalczyć lekami bez recepty od gina. W dodatku tak ciepło jest, to drożdżaki szaleją
I ogólnie Ci powiem, że od parunastu dni nie mam zbyt humoru, tak nijako mi jest. Chyba zmęczona jestem, a odpoczywać to ja nie umiem
A co u Ciebie?
No wlaściwie mogłabym powiedzieć że to co u Ciebie Gorąco jak w piekle, kiepsko się czuje (taki brak sił, niechęc do działania) Nawet nie grzesze specjalnie - choc mam wrażenie ze duza ilość cukru (np w postaci tebliczki czekolady) mogłaby pomóc ... W ogóle jakoś nędznie -- bez powodu... CHyba że powodem jest zmęczenie dieta

Jutro mam gosći na trzy dni wiec zapwne troche podjem ... W granicach rozsądku oczywiście...

Ach i głowa mnie boli i jakies podłe potówki mi wyszły na tyłku Cudnie
Stary 2013-07-27, 08:36   #4283
a_wrr_a_brr
Przyczajenie

Joanna kupiłam buciki do biegania bardzo sympatyczne i mega wygodne

mój genialny plan wstania i drugi dzień z rzędu biegania nie wypalił - mam okropne zakwasy -.- najgorzej że w ramionach, a nie w nogach

dietuję coraz lepiej wczoraj na śniadanko chrupkie pieczywko z szynką, tycim kawalątkiem serka, pomidorem i jajkiem, drugie śniadanie pomidory z fetą, obiad makaron z brokułami.
niestety na tym się skończyło
sam obiad wyszedł o 16 :x
tak to jest jak mam jazdy 12-14.30 ... -.-
a_wrr_a_brr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 08:56   #4284
anuszka21
Zakorzenienie

buuu, wzrost 200g ;( jednak za duzo tej soli ;/ dzisiaj jak najmniej soli bedzie ;p na sniadanie zaszalałam i zjadłam 2 kawalki chleba z pomidorem. Pierwszy chleb chyba od tygodnia. Ale juz dzis zero chleba. A na obiad cukinia z kalafiorem i koperkiem
Stary 2013-07-27, 10:05   #4285
CARLA_23
Wtajemniczenie

Jak miło, że ktoś jeszcze o mnie myśli
Muszę chyba ustawić sobie przypomnienie w telefonie żeby do Was zaglądać bo zapominam A co gorsze wybiłam się też z rytmu myślenia co gdzie i kiedy jem
Jednak mam bardzo słaby charakter skoro nie mogę wytrwać w odchudzaniu... Na wagę od kilku długich tygodni nie wchodziłam i dzisiaj też nie wejdę bo boję się co tam zobaczę.
Pisanie z Wami było o tyle pomocne że chociaż nie wiele schudłam to lepiej się odżywiałam a teraz??? No ale już dość marudzenia
Wyprawiłam B do pracy i biorę się za porządki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:14   #4286
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Jak miło, że ktoś jeszcze o mnie myśli
Muszę chyba ustawić sobie przypomnienie w telefonie żeby do Was zaglądać bo zapominam A co gorsze wybiłam się też z rytmu myślenia co gdzie i kiedy jem
Jednak mam bardzo słaby charakter skoro nie mogę wytrwać w odchudzaniu... Na wagę od kilku długich tygodni nie wchodziłam i dzisiaj też nie wejdę bo boję się co tam zobaczę.
Pisanie z Wami było o tyle pomocne że chociaż nie wiele schudłam to lepiej się odżywiałam a teraz??? No ale już dość marudzenia
Wyprawiłam B do pracy i biorę się za porządki
Wydaje mi się, że Ty zbyt szybko żyjesz i dlatego dieta się Ciebie nie trzyma A silną wolę masz, odrzuciłaś kawę (nie wiem jak teraz)
Stary 2013-07-27, 13:01   #4287
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!

U mnie z dietą jednak ciężko, jak jeden dzień dobry, to w następnym coś się sypie. Wakacje nie sprzyjają odchudzaniu u mnie. Znacznie łatwiej było mi zimą i wiosną mimo wszystko. Postanowiłam sobie dać luz do końca lipca, bo było dużo imprez i faktem jest, że trudno było mi się powstrzymać przed zjedzeniem niezdrowych rzeczy, do tego dużo wyjazdów i lipiec cały waga stoi.
Ale jest jeszcze sierpień. Zacznę znowu ćwiczyć z chodakowską, orbitrek pójdzie w ruch i zobaczymy co wyjdzie. Sierpień raczej będzie bez wyjazdów a imprez żadnych też już nie będzie.
Zmotywowały mnie też trochę fotki na fb Chodakowskiej - te przed i po. Skoro innym się udało to dlaczego mnie miałoby się nie udać?
Carla zgadzam się z Monią, problemy z dietą mogą wynikać z życia w pośpiechu, sama wiem jak to jest

U mnie wczoraj było strasznie gorąco, byłam z rana w parku wodnym i się wyszalałam, bo było mało osób i wszystkie atrakcje były wolne Dzisiaj słońce za chmurami, więc nie jest aż tak upalnie.

Jeszcze dzisiaj znowu na urodziny idę do cioci. Nie chce mi się iść, ale nie wypada nie iść, bo to 50 urodziny. ehh
Miłego dnia!
Stary 2013-07-27, 13:19   #4288
Joanna XL
Zakorzenienie

Carla Fajnie Cie widzieć
A teraz już mniej milo Przestrzegam Cie przed myśleniem typu "nie mam silnej woli" - myślę ze poza Nadalką i Kwiatuszkiem to tutaj nie ma osób o żelaznej woli wszystkie (ze mną na czele ) grzeszymy mniej lub bardziej... A jednak ...zaciskamy zęby i każda w swoim tempie chudnie powoli ..Po prostu nie ma się co poddawać

Po drugie - myślenie typu "dzis nie wejdę na wage bo się boję" "wolę nie wiedzieć" "te spodnie jeszcze sie dopinaja po co sie denerwować" donikąd nie prowadzi ... Tj mnie zaprowadziło z 75 kg na 85 w pół roku

Nie chce żeby to zabrzmiało ostro - poprostu jesteś znami od początku i dobrze Ci życzę Lepiej wziąc się za siebie od razu niz zaczynać z waga 10 kg większa za rok ...

No chyba, że ... jesteś ze swoją obecną wagą szczęśliwa ? Nawet jeśli psychcznie tak - to warto pomyśleć jak ona odbija się na zdrowiu - jeśli nie teraz to za 5-10 lat ..

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Ach a u mnie dziś na wadze równiutkie 71

Poza tym piekło na ziemi (32 stopnie) - a my od rana sprzątaliśmy Ale juz posprzątane, zakupy zrobione i jedziemy po gości Także Beatko piatka - ja też będę imprezeować do końca lipca lekko (no do poniedziałku
Stary 2013-07-27, 13:30   #4289
ogolnie
Zakorzenienie

Asia a Ty czujesz się ze swoją wagą nieszczęśliwa? Żeby to tylko cyferki na wadze świadczyły o poczuciu szczęścia

U mnie dziś kilogram więcej niż w podpisie, nie wiem dlaczego, może zbliżający się @ dodaje kilogramów
Robiłam drożdżówki domowe bez udziału cukru, no ale na mące pszennej. Zjadłam jedną żeby sprawdzić czy nadają się do spożycia przez innych, szczerze mówiąc takie sobie jak dla mnie, ale ja nawet drożdżówek nie lubię, to może dlatego.
Czuję się jakaś taka pełna dziś mimo, że nie zjadłam jak do tej pory wiele. Może po tej drożdżówce, chociaż mała. A no i na obiad miałam zapiekankę z pomidorem z kabaczka, a to też dość zatykające jest, ciekawe dlaczego, bez żadnych innych dodatków, tylko lekko podduszony kabaczek+pomidory i przypieczone w piekarniku.
Ech, nieważne.
Jestem dziś zyebana totalnie, od rana chodzę, sprzątam, gotuję, piekę. Upał taki, nie byłam jeszcze dziś na dworze i nie zamierzam wychodzić, termometr w cieniu pokazuje 35 stopni.
Stary 2013-07-27, 15:41   #4290
anuszka21
Zakorzenienie

ogolnie, mi zawsze tez waga rosnie na chwile przed okresem ;/

Joanna, a Ty nie szalej za bardzo, co by waga na czerwono nie byla ;p ;/

Wlasnie zjadlam bób i pewnie bedzie mnie bolał brzuch ;/

Mam nadzieje, ze jutro waga wroci na dobre tory!

Ale tu cisza w te upały...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości