|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
, ja za chiny nie ubiore mocnego pomarańczowego, takiego brudnego, bo się bardzo xle czuję w pomarańczowym ciemnym. Z drugiej strony jak łosoś był modny, to wszystkie laski latały jak cupcake ubrane trochę to zabawne, no ale cóż.A właśnie, czy uważacie, że czarny rzeczywiście wyszczupla??
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-27 o 14:01 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#663 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja nie cierpię czarnych torebek, płaszczy. Czasem noszę jedne czarne balerinki (ale nie jednolite, takie łuskowe) ale tylko dlatego, że sa bardzo wygodne. I mam czarne kozaki, noszę tylko dlatego, że są nieprzemakające. A jeśli chodzi o ubrania to czerń noszę tylko jak jest to coś z koronką, albo połączenie koszulki na ramiączkach i na to 'firankowego czegoś' Chyba sobie odbijam, bo dobrych parę lat chodziłam cały czas na czarno
|
|
#664 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#665 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Większość to sól+składniki zapachowe(naturalne albo sztuczne) i barwniki. Wtedy nie ma mowy o nawilżeniu. Bywają też z olejkami (np Bielendy) Tylko dla mnie garść soli na całą wannę (jak to zaleca producent) to jakiś śmiech na sali.
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to mam wrażenie że "przyszła jakaś baba z ulicy i coś opowiada" |
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a napiszcie coś o tych kremach Sylveco
Który jest najfajniejszy i czy nadadzą się do cery tłustej?
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Po długiej przerwie przypomniałam sobie o tym forum
Znowu natrzaskałyście tyle postów, że w życiu nie nadrobię zaległości :O Chyba nawet "Potop" Sienkiewicza nie ma aż tylu stron, ale mniejsza o to ![]() Kajmanowa Ostatnio wymyśliła, że przez cały lipiec będzie dodawała filmiki codziennie. Pomysł fajny, gorzej z wykonaniem. Niestety połowa najnowszych filmików to typowe zapchajdziury i gadanie o niczym. Zastanawiam się, czy dzięki takiemu zabiegowi odnotowała falę nowych subskrypcji czy wręcz przeciwnie. "Poznałam" ją ok. rok temu i bardzo mi sie wtedy spodobała, była taka swojska (nie lubię tego słowa, ale ono najlepiej pasuje:P), radosna i pełna pozytywnej energii,chciałam, by została moją koleżanką, a teraz wygląda, jakby miała zasnąć przed kamerą. Nie rozumiem też takiego tłumaczenia, że "nie ucina filmików jak się pomyli, bo chce pokazać, że nie jest idealna" - co ma jedno do drugiego? Po co mam słuchać świergotu jej ptaka przez 5 minut oraz ciszy w chwilach, gdy robi sobie długą przerwę na przełknięcie śliny? 2-3 lata temu wszyscy nagrywali na spontanie, ale teraz prawie każdy bawi się jakimś programem do montażu, dlatego nie rozumiem dlaczego kajmanowa tak bardzo się przed tym broni, Jedyny filmik, jaki ostatnio wyszedł jej krótki i na tamat był ten o wosku. Calmeblondieee Choć Basia zaliczyła mnóstwo wpadek, ale nie potrafię jej nie lubić )) W "realu" nie lubię tak dominujących ludzi, bo sama jestem raczej jej przeciwieństwem, za to w swoich filmikach zawsze powie lub zrobi coś śmiesznego dodając mi mnóstwo energii. Czasami jak coś palnie, zwijam się ze śmiechu. Kiedy zobaczyłam jej kreski w ostatnim filmiku, na początku nie wiedziałam, czy sobie z nas nie robi jaj, ale skubana ma to szczęście, że jest ładna, ma piękny uśmiech, symetryczne rysy i krzywe kreski nie rzucają się w oczy aż tak. Poza tym dzięki temu tutorialowi zyskałam trochę pewności siebie, bo choć maluję się starannie, nie zawsze wszystko mi wychodzi i nie mam czasu na poprawki. Najwyżej zaczeszę włosy na jedną stronę i mocniej wytuszuję rzęsy - myślę. Skoro Baśka może to ja też ![]() PannaJoanna Może i śmiesznie mówi i robi dziwne miny, ale oglądam jej filmiki. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie w jednym z nowszych filmików, chyba z odpowiedziami na 10 najczęściej zadawanych pytań. ZUPEŁNIE INNA OSOBA! Była spokojna (ale nie przynudzała!), zrelaksowana, uśmiechnięta i pełna dobrej energii, której nie wyrażała wytrzeszczając oczy i machając rękami. Prawie jak zawsze perfekcyjna Nissiax ![]() Bloopersy Fascynuje mnie moda na filmiki tego typu... Kiedyś pozwalali sobie na nie tylko najlepsi, w dodatku nie przesadzali z ich ilością, a teraz prawie każdy wrzuca taką zapchajdziurę średnio raz w miesiącu. Jakieś śmieszne ujęcie na koniec jest ok, ale nie cały kilkunastominutowy film, ludzie! Do tej pory najlepszy mix wpadek dodała Maxineczka
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Urquinaona co do Kajmanowej , zgadzam się w 100% !
|
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Drażni mnie też jej tłumaczenie się dosłownie z wszystkiego, co ktoś napisze. Takie to trochę lizusostwo. A jak jej pod filmikiem napisałam, że nauczycielka nie powinna popełniać błędów językowych, ponieważ jest wzorem dla dzieci, to wtedy się "wielce wzburzyła", że w domu u uczniów też nie mówi się bezbłędnie i ona dzieciom nie zaszkodzi... SZOK. Skoro ktoś mówi np. "poszłem" to nie znaczy, że nauczyciel w szkole też tak ma mówić. Nauczyciel ma być WZOREM, a co się dzieje u dzieciaków w domach nie powinno być dla niego "rozgrzeszeniem". A u niej w filmikach non stop "te pudełko", "te dziecko", o akcentowaniu nie wspominając. Wiem, że to przeczytasz, ale nie napiszesz mi, że obsmarowywuję Cię tutaj, a pod filmikiem Ci słodzę, bo tak nie jest.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
N niestety, z kajmanowej jest trochę lizus. Chce wszytkim dogodzic, a tak się nie da. Nie ufam takim ludziom po prostu.
Ja ją kojarzę od zawsze, pamiętam jak miała koło 1000 widzów i wtedy była kompletni inna. W końcu każdy zajarzy, że yt to biznes.
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest nauczycielką, a studiuje pedagogikę wczesnoszkolną.
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
studiowała pedagogikę, ale nie uczy w szkole. (jak coś to poprawcie)
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=U9Zuhy1Vq8w Tego jeszcze na YT nie było http://www.youtube.com/watch?v=UfT8viUk7nU Czy to są podróbki? Jeśli tak to podziwiam ją, że dodaje takie filmiki na YT. |
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
A to i tak nie znajdzie pracy
żart
|
|
|
#679 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Od 2 lat oglądam filmiki urodowe na yt, ale dopiero niedawno trafiłam na to forum. Zarejestrowałam się i to jest mój pierwszy post na Wizazu
mogę się dołączyć do dyskusji?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
no taka prawda :p
ja też po studiach humanistycznych nie znalazłam, dlatego zrobiłam jeszcze jedne studia :p ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 |
|
Przyczajenie
|
Kajmanowa "Co jest w mojej torbie plażowej?" http://www.youtube.com/watch?v=qo0C3usCeu8
Ewelaa1988 "Projekt denko lipiec" http://www.youtube.com/watch?v=uPPHIiKgbBM TheKretka1 "Nowości w mojej kosmetyczce" http://www.youtube.com/watch?v=pFgzvWBEOec |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam do tej od tych perfum (Goha9020) i... cena 37zł/szt . Googlując można znaleźć takie za 9-15 zł !! niezły interes.....
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-07-27 o 16:55 |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale bezczelność!
|
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
O lol, nawet na zdjęciu w tle ma podróbkę
|
|
|
|
#689 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podróbki , które ona sprzedaje pochodzą ze sprawdzonego źródła i nie są to te same , które ktoś sprzedaje za 10zł. szkoda tylko , że wyglądają identycznie.. i jest tego masakrycznie dużo w internecie. Wystarczy wpisać w google "perfumy 33ml" ... niektóre można kupić na sztuki za 10-12zł , a niektóre hurtem od 30,50 sztuk.. pewnie dlatego zbiera widzów by mieć dla siebie taniej... no chyba , że serio wierzy , że ktoś jej za 30zł sprzeda lepsze perfumy choć wyglądają identycznie jak te za 9zł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

ale teraz już bardzo polubiłam ten kolor na sobie , ale latem raczej unikam. za gorąco..
, ja za chiny nie ubiore mocnego pomarańczowego, takiego brudnego, bo się bardzo xle czuję w pomarańczowym ciemnym. Z drugiej strony jak łosoś był modny, to wszystkie laski latały jak cupcake ubrane
trochę to zabawne, no ale cóż.
wystarczy żeby jej powiedzieli żeby zdjęła ten żakiet.
Który jest najfajniejszy i czy nadadzą się do cery tłustej?

nie chcę olejków/oliwek 
ale bezczelność!