|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnijcie kto dostał taki komentarz :
" Uwielbiam Cie! Za dobroc,szczerosc i ta niesamowita lekkosc bycia/zycia;za odwage,poswiecenie i pelna 'profeske'! Za realizacje Siebie,za otwarcie na swiat,za milosc do zwierzat i ludzi. Jestes piekna wewnetrznie,a Twoja naturalna uroda powala. Zycze Ci duzo Milosci i spelnienia marzen! Dziekuje,ze Jestes. Doceniam! ..i przyznam,ze mam ubaw po pachy,jak czytam 'to' pod......;D (Ty pewnie tez!) Tak TRZYMAJ i spelniaj sie!!!! Jestes WIELKA! Pozdro z Wysp. /a,i 'czochr' dla siersci! / ![]() "
|
|
|
|
#633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam identycznie, ile bym się nie nastarała, to nie mogę schudnąć - nawet z ćwiczeniami mierny efekt - a z kolei w drugą stronę to łatwo
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Ja od maja schudłam dopiero 2 kilo, ale przynajmniej nic nie idzie w górę, bo sobie obiecałam, żeby nie dobić do 60 kg
![]() / Ale odkryłam nową dietę-cud: Siedząc przy kompie nie wstanę i nie pójdę do lodówki po czekoladę, bo za daleko mam i mi się nie chce i, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, działa. Edytowane przez akikochandesu Czas edycji: 2013-07-27 o 10:16 |
|
|
|
#635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=SgC3qR1iNK4
Nie jest to co prawda mega aktualny news, ale dopiero teraz to zauważyłam. Nie przeszkadza mi to, ale nie rozumiem, po co najpierw pisze, że to zrobiła, a potem stanowczo zaprzecza.
|
|
|
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
umarłam, dieta cud, hahahahahahahahahaha chyba muszę skorzystać ale w moim przypadku z leżenia, bo ja przeważnie leże jak w bunkrze zakopana pościelą
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Dossisława I
|
OOTD u Karoliny
http://www.youtube.com/watch?v=cxh-AXau5-A |
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#640 |
|
Dossisława I
|
Gdzie? U kogo? U Karoliny?
Mi się strój Karoliny podobał najbardziej. Agi wygląda dziwnie w tej sukience, a Ewa w dżinsach w lecie to trochę nie za bardzo. Lepiej już ubrać długie spodnie z lżejszego materiału jak się np. ktoś wstydzi odsłaniać nogi. Możecie mi powiedzieć jakie właściwości ma sól do kąpieli? Nawilża skórę czy tylko ma nadawać kolor? |
|
|
|
#641 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Wg mnie nie jest twarda, raczej delikatna, taka idealna w rozprowadzaniu, ale każdy co innego lubi i czego innego oczekuje, ciężko trafić z dobrą kredką.![]() ----------------------- Rzeczywiście widać chyba majtki u Karoliny
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Bo do takich pół prześwitujących ciuchów nosi się beżowe majty ( albo jak kto woli nude ) i wtedy nic nie widać
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Góry się już nie będę czepiać
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wypróbuję jej drugi raz, tania jest to raz, a dwa mogło się wiele zmienić przez kilka lat
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 | |||
|
biegam dla Zabawy
|
Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
http://www.youtube.com/all_comments?...oGHjk00&page=1 Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#647 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Torebka koralowa bardzo mi się podoba. Wiecie ile kosztują te bransoletki z Goti? Teraz są bardzo popularne na YT. Kiedyś takie podobne były dodawane do jednej z gazet młodzieżowych. |
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji OOTD Karolci, obejrzałam jeszcze haul:
http://www.youtube.com/watch?v=jpN7yb9I_LY I tak z humorkiem nasunęło mi się: http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A sekunda 19
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co pamiętam to Karolina od zawsze miała dziwne zapędy, pamiętam jak w pierwszych filmikach wciąż powtarzała że uwielbia nienaturalnie posklejane tuszem rzęsy
![]() Ale teraz to już mocno naciąga to wszystko, nie pamiętam kiedy ostatnio nagrała jakąś NORMALNĄ recenzje kosmetyku czy test na żywo... Zdecydowanie nie jest to już kanał dot. kosmetyków. A szkoda...
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Raczkowanie
|
digitalgirl13 10 mies. temu
na planie byla stylistka od moich ubrań i fryzur (nawet jak lecą napisy to są wymienione) ja odpowiadałam za makijaż - swój i oczywiście moich uczestniczek · w odpowiedzi do: TheCarolyne21 "od moich ubrań" więc brzmi tak, jakby chodziło o to, że stylistka dobierała coś z jej ubrań wydaje mi się, że możliwe, że dostała te ubrania w które je ubierali w MM ten żakiet z reklamy avonu miała w kilku odcinkach:ja jestem jakaś dziwna może, ale niektóre stroje uważam za fajne tzn bardzo nie podobają mi się żakiety. Jeśli zaś chodzi o sukienki to jak ważyłam tyle co Hania chętnie bym ubrała większość.Bo wy chyba nie bierzecie pod uwagę jak ciężko Hani coś dobrać. Ja aż sobie puściłam filmik jak byłam b. tęga i miałam tak samo. nie chcąc sie ubierać ultraelegancko jest wtedy naprawdę ciężko. romiona są na tyle tęgie, że nie tylko lepiej nie odkrywać, tak samo masywna dolna część ud - nic nie może być za krótkie, ale też za długie. No i duże wcięcie w talii - przy dużych rozmiarach powiększa się dysproporcja. Wszystko w pasie wisi, większość ubrań które nie są mega drogie ma worek na brzuch, bo wszyscy zakładają że tęga kobieta brzuchata kobieta... a przy takiej sylwetce żeby w miarę wyglądać trzeba mieć odpowiednio podkreśloną talię. Dużo ubrań po zwężeniu aż takim traci kształt. wystarczy spojrzeć na inne tęższe vlogerki - każda ma przeciwieństwo budowy hani... ja wyglądałam w pewnym momencie podobnie jak Hania i w udach i ramionach miałam chyba rozmiar 48-50, w biodrach, biuście 46, w pasie 42, podczas gdy w talii kilka rozmiarów mniej (tak w ramach ciekawostki to przy mojej szczytowej wadze 104 kg miałam w talii nadal siódemkę z przodu) natomiast co się tyczy ootd karoliny to w życiu bym nie wyszła w ubraniach Karoliny i Agi - na mój gust tragedia. ewa zwyczajnie - nie mój gust, ale bez dramatu ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-27 o 11:56 |
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może właśnie taki jest zamysł żeby była jak najbardziej sobą |
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie zabrzmię na czasie, ale ja widzę Hanię w czerni, nie codziennie, nie bez przerwy, ale "czasem często"
Ona mi się podoba w czerni jakże niemodnej od kilku lat
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy będą się kłócić, że czerń niby zawsze jestw modzie, ale chyba jednak nie do końca. Obserwuję od kilku lat jak czarny jest "omijany", jak mało jest teraz ludzi ubranych na czarno i to jesienią i zimą, owszem są elemnty, ale już jakoś mniej, rzadziej. Nawet mała czarna to już rzadkie rozwiązanie, widziałam jak na studniówce tego roku dziewczyny były kolorowe, chyba sporadycznie ktoś miał coś czarnego, a jak sobie przypomnę studniwki moich lat, wszystkie laski na czarno i jakas jedna np. na zielono, co i tak miała odwagę sie wyłamać z towarzystwa. Owszem pewno są jakieś wyjątki Nie uważam, żeby to było złe, ale też lepiej nie popadać w skrajności. Ja zrobiłam protest ostatnio i ubieram sie bardzo na kolowo, ale dodatki mam czarne Wszystkie ![]() ![]()
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy żeby jej powiedzieli żeby zdjęła ten żakiet.jeśli tak to za daleko poszli z tym bo niestety Hania wygląda mało elegancko i mało profesjonalnie przez co nie wzbudza takiego zaufania jakie by mogła.
|
|
|
|
|
#659 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
I nawet dzisiaj mam czarną bluzkę na ramiączkach.
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja może rok czy dwa pierwszy raz kupiłam sobie czarną bluzkę/koszulę i jak ją założyłam to wyglądałam jak na pogrzeb ale teraz już bardzo polubiłam ten kolor na sobie , ale latem raczej unikam. za gorąco..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Odstawiłam słodycze i poleciało w tydzień, od razu czuję różnicę, nie jestem już taka napompowana, a insza jakaś 

ja mam identycznie, ile bym się nie nastarała, to nie mogę schudnąć - nawet z ćwiczeniami mierny efekt - a z kolei w drugą stronę to łatwo