|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tymczasem uciekam do pracy ![]() pocieszam się tym ze jeszcze 18 dni roboczych a potem urlop
|
||
|
|
|
#1982 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do babci to rozumiem że ci przykro. Znam to z autopsji i wiem że ciężko coś na to zaradzić. |
||
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Hej
Upał jak cholera Elrosa, gratuluje zaklepania godziny w kościele ![]() Krooliczek, a nadal szukasz sali bardzo blisko Poznania? Bo może warto poszukać trochę dalej? Moja babcia na szczęście takich glupot nie gada. Coś tam kiedyś powiedziala, że jak to można pranie wsrawiac w niedzielę. Toż to skandal! Oczywiście my to jednym uchem wpuścilismy, drugim wypuściliśmy i tyle. Z druga babcią mam kiepski kontakt. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
ja ani z babciami ani z dziadkiem ani z rodzicami moimi i TŻ na szczęście problemu nie mam
właśnie babcia moja dzwoniła do TŻ bo ma dziś urodziny (druga nie ma telefonu
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
jakie pustki, od razu widać, że weekend
![]() w załączniku ciekawy pomysł na zaproszenia i tort na wieczór panieński (jak dla mnie wersja z Hectorem z Troi byłaby si!
|
#1988 | |||
|
Erudycja
|
Cytat:
prawda! Moja babcia czesto mi mowi ze tak bylo za jej czasow. Chociaz ona ma nas 10cioro i przestawila sie juz dawo na nasze czasy i nie neguje wspolnego mieszkania. Michala babcia za to jest bardzo staromodna, chociaz takimi tekstami nie rzucała... bardzo wspolczuje Ci takiej babci, ja mam jedną ale najukohańszą, zawsze moge na nią liczyć. Sama miala ciężkie życie i wie co to znaczy zapierdzielac, ale mimo tego nie straciła serca. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
a tak wlasnie przy temacie, ciekawa jestem czym rozni sie spowiedz zwykla od tej przedmalzenskiej... ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
haha moja babcia jest zdania ze to narzeczony/mąż nie powienien wiedziec ile jego kobieta zarabia :P zeby miala cos dla siebie
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to raz spotkałam się ze zdaniem że spowiedź przedślubna powinna być z całego życia... ale nie wiem czy wszyscy księża mają takie podejście
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Erudycja
|
zaraz popatrze w necie bo mnie to ciekawi :P
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Cytat:
też chciałabym o 16
|
||
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz jedziemy na rozmowę tutaj: http://www.henlex.pl/wesela/
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna sala upewnijie się, że nie jest za ślisko do tańca
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
ide na wesele , gdybym sie rozpłynęła po drodze, to pochowajcie mnie godnie !
![]() miłego dnia
|
|
#1995 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
sala z parkietem bardzo ładna! Ja bym taka chciala :P zreszta mi sie w ogle wasze sale bardziej podobają od moich, ale u nas ceny takie zawrotne... zaraz wam pokaze gdzie ja bym chciała z tych naszych ale bylo za drogo ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- http://www.przybyszowka.pl/galeria/?dir=Sala%20tarasowa
|
|
#1996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do leczenia ludzi - jeśli nie ma nadziei na poprawę to również się nie leczy,by nie sprawiać niepotrzebnego bólu i stosuje się zaawansowaną terapię p. bólową. Cytat:
|
||
|
|
|
#1997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia
|
|
#1998 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
superCytat:
Cytat:
![]() my mamy leniwy weekend, zaraz ide robic kotleciki z indyka z frytkami i szpinakiem i poza tym mamy taki romantyczny dzien, TZ sie za mną stęsknił jak mnie przez szkolenia nie było i teraz tylko za mną łazi i sie przytula |
|||
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
kroooliczku czekamy na relację z oglądania sali i trzymamy
![]() ta sala z parkietem ładna i ta z płytkami też ale rzeczywiście może być ślisko ![]() to są 2 róźne, dobrze zobaczyłam, czy płytki są tam gdzie stoły a parkiet do tańczenia (tak jest u mnie na sali)
|
#2000 |
|
Erudycja
|
ehh moja "idealna" siostra cioteczna uwaza ze kindla czy jorguss to tandetne piosenki na pierwszy taniec, uwaza ze powinnam wziasc cos takiego ambitnego jak e. górniak - kasztany. Tylko ze ja bym sie czula jak na pogrzebie a nie na slubie...
i ze w ogole disco na weselu nikomu sie nie podoba. Tylko ze ona nie zauwaza tego ze to jej sie nie podoba.
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
parkiet chyba ładniej wygląda, ale że sala z parkietem była sporo droższa, to zdecydowalismy się na tą.
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Już wracam z pracy
Czyli można powiedziec, że właśnie zaczynam urlop ![]() Moja kuzynka miała wesele w Henlexie i tam jest parkiet drewniany (tzn. na tej sali, na której ona miała) - sala z lustrem. Minus tylko taki, że jest on mały. Ona miała wesele na ok. 90 osób i wg mnie było mało miejsca do tanczenia. Ale na mniejsze wesela będzie ok. Jedzenie dobre, nie mam zastrzeżeń. Na mojej sali parkiet jest drewniany, płytki są tylko po bokach (przy oknach, tam gdzie jest dojście do stołów). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat była przygotowana na 50 osób, także tyle co nasze Pani bardzo miła, do poniedziałku mamy zarezerwowany termin. Musimy podjąć decyzję. 170zł za osobę. Ilość dań standardowa. Musimy sami dokupić wszystkie napoje, alkohole, owoce, ciasta i tort. Przy ponad 50 gościach dostajemy prezent, np. płonącą szynkę, albo fontannę czekolady... Otoczenie restauracji tysiąc razy lepsze niż tamtej. Ładny ogródek w którym ze spokojem można zrobić kilka ładnych fot
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ładna ta sala
|
|
#2007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczna dziewczyny, sorki za ot, ale: jako dziecko miałam włosy kręcone, dosłownie pierścionki, tak było do 3 r.ż. potem stopniowo się prostowały, i do niedawna były prawie całkiem proste, powiedzmy podobnie jak u większości ludzi, z delikatnymi odkształceniami od jakiegoś czasu zauważam że zaczynają się kręcić, ale kompletnie nie wiem jak z tym sobie poradzić.. co do pielęgnacji niby wszystko wiem, cg na włosomaniaczkach też czytałam ale mimo to niewiele pomaga i aktualnie nie wyglądają najlepiej bez prostowania, a lokówka to dla mnie zbrodnia,więc nie kręcę. czy któraś z was posiada loki i może mi coś poradzić na wzmocnienie, podkreslenie skrętu?
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W cenie były niby napoje niegazowane i woda, ale tymi gazowanymi sobie to wyrównali. Patrzyliśmy dziś w hurtowni u nas i za butelki 1l pepsi, mirindy i 7up zapłacimy 2,19pln... |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony faktycznie może być tak że właściciel nie będzie uczciwy co do tego ile buteleczek zejdzie jednak z drugiej strony tu jest 20zł drożej to jest prawie 7 szklanek gazowanych na osobę. Nie wiem czy tyle wam by zeszło.. kroooliczek89 a wy robicie całonocną zabawę? w tamtej sali też nie było w menu ciast ani owoców?
|
|
|
|
#2010 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
przede wszystkim bardzo dobre nawilzenie, zeby nie byly suche, są kosmetyki do włosow kreconych, polecam te professionalne, nie sklepowe. Rozczesywanie grzebieniem o szeroko rozstawionych zębach wlosow po nalozeniu odżywki, a następnie, po zdjęciu torbanu. No i najlepiej dac im samym wyschnąć. Też mam naturalnie lekko pofalowane wlosy ale jak je susze to się prostują, a innym nawet sie puszą. Mam taki krem chyba z goldwella który pięknie podkresla pasma a nie skleja, nie wysusza, nie utrwala. Tylko wygładza, nadaje polysku i troche natluszcza.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

. tak jakby nie zdawały sobie sprawy że swiat poszedł do przodu..
na słowa Twojej babci, nie wiem czy niektórzy nie potrafią się pohamować przed takimi tekstami i robieniem komuś przykrości 
Nasz ślub 16.08.2014
(druga nie ma telefonu 

śliczna