|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
tylko idiota by myślał, że to oryginały.
dziwna 'pojemność' 33 ml .... Zresztą temat pt perfumy jest tak rozległy, że niektórym osobom nawet ciężko wbić do głowy, że TESTER nie jest intensywniejszy od 'standardowego' opakowania.
|
#692 |
|
Dossisława I
|
Ewela też ostatnio pokazywała podobne.
http://www.youtube.com/watch?v=pUKcfLUYKjQ 7:26 ale wykonanie ich opakowania było inne i 20 mililitrów. |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć doda adnotację w filmiku , że takie same podróby można kupić za 10zl
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Od dzisiaj mój ukochany youtubuer
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=NMeuwYvlBI0
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak on 'rozmawia' nawet podczas jedzenia
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
prawie jak mój kot na działce
ale to gadania mnie urzekło
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ją odkryłam szukając filmiku o laminowaniu włosów i rozjaśnianiu ich miodem. Pomyślałam, że będzie fajną alternatywą dla tych wszystkich idealnych dziewczyn nagrywających filmiki w pięknych wnętrzach kamerą HD, recenzujących błyszczki Chanel, których i tak nie kupię Ona od początku była inna.Nie wydaje mi się, by "leciała na hajs z jutuba" i mam wrażenie, że w "realu" jest fajną laską, tylko online zachowuje sie dziwnie. Dziewczyny, proszę nie traktujcie mojego poprzedniego komentarza jako okazji to tego, by jechać po dziewczynach o których wspomniałam i sprawiać im przykrość, nie o to chodzi! Byłam tylko ciekawa, czy podzielacie moją opinię. Kajmanowa nieźle orientuje się w temacie naturalnej pielęgnacji oraz szeroko pojętego DIY i na takich produkcjach powinna się skupić, a nie zabierać się za tematy, o których nie ma pojęcia (słynny filmik o witaminie D). Denerwuje mnie hipokryzja niektórych youtubowiczek, które najpierw mówią, że chętnie przyjmują konstruktywną krytykę, a potem same sobie zaprzeczają tłumacząc się, że chcą popełniać błędy, by pokazać, że są tylko ludźmi. WTH? "te pudełko" i "ten perfum" to niestety klasyk na wielu kanałach ;-/ Chyba jestem głupia i naiwna, bo zawsze myślałam, że dając komuś drobne wskazówki zachęcamy go do zmiany na lepsze...
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
|
|
|
#699 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Dałam sobie więc spokój z komentowaniem jej filmików![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu zamówiłam od koleżanki takie perfumy i jeśli ktoś twierdzi, że pachną tak, jak oryginały, to chyba ma coś z nosem :P Od wielu miesięcy marzę o 212 VIP Herrery, więc zamówiłam sobie "oryginalną próbkę" wzorowaną na tym zapachu i niestety nie pokrywają się w 100% Pachną podobnie, ale Herrera ma w sobie głębię, której nie da się podrobić,
Cytat:
DDDD mniam, mniam, mniam... myslałam, że tam siedzi jakieś dziecko!
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Mistrzynią w popełnianiu błędów językowych jest Sarunia. Weszłam kiedyś na jej kanał i się załamałam... a potem słuchając takich błędów, sami zaczynamy je nieświadomie popełniać.
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Możliwe, jednak u Saruni jakoś bardziej mnie to razi. Poza tym jak się zastanowić nad sensem niektórych zdań to
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma filmik na którym najpierw grzebie w kremie czekoladowym i go zjada, potem w uchu. O co chodzi z tą dziewczyną
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądając go czułam się jakbym była winna jakieś zbrodni Aż mnie nieprzyjemne dreszcze przeszły
|
|
|
|
#709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak bezczelnego zarabiana na widzach, to chyba jeszcze nie było
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 | ||
|
Zadomowienie
|
Dobra, ale Sarunia jest takim hm zjawiskiem
Lubię ją, ale ciężko mi uwierzyć, że ktoś może ją brać za wzór Kajmanowej nie oglądam, choć jest sympatyczna. Jakoś poznałam ją dzięki temu, że tutaj się zaczęła udzielać, ale mi te jej wypowiedzi zalatują lizusostwem i jakoś uprzedziłam się do niej Czasem jak coś polecicie to wdepnę, ale nie wiem no nie mogę się przekonać Ten jeżozwierz (?) CUDOWNYYYY ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Cytat:
No jest jaka jest, ale przynajmniej jest szczera
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
||
|
|
|
#712 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#715 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę, że powinna lepiej przygotowywać się do filmików, zastanowić się co chce powiedzieć i trzymać się pewnego wymyślonego schematu, bo inaczej w ciągu jednego filmiku za długo się rozgaduje przy jednej kwestii, a następne traktuje "po łebkach". A przede wszystkim mieć pomysł na siebie, na tematykę swojego kanału, a nie ciągle dopytywać się "co źle robię?". Niestety wszystkich zadowolić się nie da - jedni lubią ogórki, inni ogrodnika córki ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez karmelowa_czarownica Czas edycji: 2013-07-27 o 19:28 |
||
|
|
|
#716 |
|
Dossisława I
|
Kajmanowa jest zainteresowana jak odbierają ją widzowie i chce wszystkim dogodzić. Przynajmniej nie ma much w nosie jak inne dziewczyny z YT.
|
|
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze.....skąd Ty takie perełki wynajdujesz |
|
|
|
|
#718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że lepiej nie przesadzać z czarnym, ALE tez nie uciekać od niego jak od ognia, raz na jakiś czas, zapodać sie na czarno, luuuz ![]() Cytat:
Cytat:
Ja swojego jeszcze nie wrzuciłąm i ze względu na stan cery w tym filmie chyba nie wrzucę, ale od razu inaczej na to wsyztsko patrzę. Cytat:
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
1982paulinka mama Sambora
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Tyle o mnie, że aż nie mam siły cytować!
Od początku zaczynając.. Pedagogika ogólopedagogiczna i specjalizacja nauczycielska przedszkolna - ale jak widać czynnym pedagogiem czy nauczycielem nie jestem, więc póki co Waszych dzieci nie krzywdzę Mogłabym się rozwodzić na temat błędów językowych i wszystkiego co teraz padło, ale więcej tego nie zrobię. Dla mnie normalnym jest odpowiadanie na to, co dotyczy mojej osoby. Tak wygląda rozmowa, internetowa, ale jednak rozmowa. Wolę się odnieść, może coś wyjaśnić, coś przemyśleć, niż mieć w tyłku. Lizusostwem jest zupełnie co innego... Ale nie powiem tutaj już więcej nic. Jestem jedną z nielicznych ytberek, która miała ochotę z Wami porozmawiać, nie tylko czytać z przyczajki, potraktować to miejsce nie jak "chlewik" tylko kolejne miejsce do kontaktu z oglądającymi mnie (chociażby sporadycznie) widzami, usłyszenia krytyki a czasami pochwały, ale jak widzę dalej nie ma tu dla mnie miejsca Jedna rzecz jaką muszę powiedzieć, bo wyprowadza mnie to z równowagi totalnie... Mój video blog jest moim miejscem w sieci, ja nie robię na tym biznesu, pieniędzy, nie zależy mi na tym. Robię to bo lubię. Nie chcę zamieniać się w Panią z telewizji, która czyta z promptera. Siadam i mówię co mam do powiedzenia, na luzie i spontanie, chociaż zawsze z konspektem, ze wstępem, rozwinięciem i zakończeniem. To, że wolno mówię, że muszę czasami przełknąć ślinę - tak już mam. Nie będę tego wycinać i udawać, że jestem pro, skoro nie jestem. Jestem po prostu młodą laską, której hobby to vlogowanie. I którą spora grupa osób ogląda i chce oglądać dalej. Pokazuję swoją twarz w internecie, ale muszę pozostać w zgodzie z samą sobą. To nie widzowie, nie Wy jesteście dla mnie, tylko ja dla Was. Ale nie w całości. Całe szczęście, że jest tyle dziewczyn na yt, że można sobie spokojnie wybrać kogo się ogląda i nie trzeba katować się moim zacięciem, czy zająknięciem. Miłego!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Odstawiłam słodycze i poleciało w tydzień, od razu czuję różnicę, nie jestem już taka napompowana, a insza jakaś 

Tak bezczelnego zarabiana na widzach, to chyba jeszcze nie było
Czasem jak coś polecicie to wdepnę, ale nie wiem no nie mogę się przekonać