|
|
#1141 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję, znać chyba nie będę dała rady Nie będę korzystała z neta przez tydzień.Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnio o kółkowej myślałam, ale daruję sobie jednak Próbowałam zawiązać plecaczek i nijak mi nie idzie Na bodrze muszę też poćwiczyć.
|
|||||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, jak Zuzia sie czuje?
http://demotywatory.pl/4176046/Narzekasz-na-upaly
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Oby oby ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dzięki dziewczyny
Temp. utrzymuje się na poziomie 37,1 ale lepsze to niż 37,8 ![]() ehh oby było już tylko lepiej okłady robiliśmy na czółko , starałam się by soczku piła, ale nie chce, ona generalnie poza cyckiem to mało pije ale nawet jak temp. spadnie bardziej i będzie ok , to w poniedziałek się do lekarza wybierzemy U nas o 15 w słońcu było 50 stopni Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-07-27 o 16:36 |
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj chcialam dac mlodemu wlasnie ta dynke (bo musialam kupic jakis maly sloiczek z hippa bo mialam ten rabat) i niestety nie chcial - wcale sie nie dziwie sloiczek poszedl do kosza a dzis zjadl pieknie prawie caly duzy sloiczek - indyk w warzywach z owocami czy jakos tak. niedawno ktoras tu pisala ze jest przepyszny, potwierdzam organoleptycznie - przepyszny! ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
taka temp jest normalna niby... ale wiem po moim ze jak mial wlasnie 37 to juz taki nie swoj byl ![]() oby malutka szybko wrocila do zdrowia |
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, nie polecę nic za bardzo, bo nie znam Twojego typu i kolorytu cery.
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny polecacie jakieś miejsce gdzie można wybrać się na jakieś 3 - 4 dni z maluszkiem na wczasy ?
Lady o ile pamiętam to ty byłaś w miejscu które szaja polecała gdzie to było? Black a może masz jakieś fajne miejsce do polecenia na mazurach.
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-07-27 o 17:03 |
|
|
|
#1150 | ||
|
Raczkowanie
|
Jakoś pocytowałam na raty. Dzieć najpierw na matę, potem trochę pićku, teraz deserek i siedzi grzecznie w bujaku i daje mamie poszaleć.
Rozumiem, że chodzi o ten w Chorwacji? https://www.casamundo.pl/cm_object/?...0347&persons=2 Eee, ja też dla swojej gwiazdy na chrzciny szukałam takiej sukieneczki, żeby spokojnie mogła latem w ciepłe dni zakładać. Żadne tiule, falbany i inne. A myślę, że i dziecku jest wygodniej w takich mniej eleganckich strojach. Ja nawet po kilku godzinach imprezy przebrałam Alę w zwykłego kolorowego bodziaka i spodnie. Cytat:
.Jak mnie mąż co rusz widział z nosem w forum, to pewnego razu wrócił z pracy wołając od progu, że ma dla mnie prezent - tableta z netem .Cytat:
Przykre to, co piszecie o dziadkach swoich dzieci. U mnie wszyscy zakochani w młodej, a już mój dziadek wcale stracił dla niej głowę. I może jestem zboczona, ale w pewien sposób "kocham" swoich teściów. Traktują mnie jak córkę, zawsze pomogą, bardzo często się widujemy, a jak biorą Alę na spacer, to przepadają na 4 godziny. Dzisiaj też z samego rana podrzuciliśmy im głodną Alę , a sami pojechaliśmy kupować wykładzinę do pokoju dziecięcego. Z wielką przyjemnością ją nakarmili, a przed naszym przyjazdem zdążyli polecieć do sklepu i kupić małej 2 body, dresik, łyżeczki, miseczkę i deserki w słoiczkach. Dobra, maleństwo coś marudzące, lecę poodkurzać, to może zaśnie. |
||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla meza i dla dziadkow! |
|
|
|
|
#1152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co to nebucostam? ![]() u nas inhalacja 2 zl, wiec to nie majatek ![]() czemu z motyka na slonce?
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Neti moge prosic o linka do butkow cudne są
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
krowa, brawa dla malza
moj tesciu ostatnio Pietraszka tez zabral, na 2godz, chcial sie z nim pobawic a tu lipa, maly spal caly czas zreszta tesciu ma fiola na pnkt Pietraszka od urodzenia, w pewnym momencie codziennie bral malego na spacer a ja odsypialam nocki![]() fewciu, malz mi pomaga tzn w nocy jest nieprzytomny, ale rano wstal o 6 i dal pospac do 10.30 i to mi naprawde duzo dalo, az mialam wyrzuty sumienia, ze tak dlugo spalam.
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam dziewczęta, ale lecim zaraz do teściów na ognisko. Z moimi rodzicami też.
![]() Zakupy udane, 3 stówy poszły w siną dal, w siną dal... U nas dzisiaj W CIENIU było 38 stopni.
|
|
|
|
#1157 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czika nie słabnie ![]() zaraz kąpię małego, potem kaszka i mam nadzieje spanie miłej niedzieli, bo nie wiem, czy jutro bede- raczej nie |
|||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Bo nie wiem jak ogarne Kube w tamtych warunkach. Do tego marudny dosc ostatnio i jeszcze te histerie w wozku...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz przyjezdzaja do nas siostra meza z chlopakiem na posiadowke..
![]() Sylwus - mimo wszystko udanej imprezy jutro! |
|
|
|
#1160 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Dziewczyny lubiace tiramisu- w Lidlu maja pycha lody! tiramisupodobne(wiadomka, ze lody obok oryginal tiramisu nie staly ale zawsze namiastka), na gorze kakao na dole nawet biszkopcik
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonka, a czego dokładnie szukasz?
|
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
), nie wiem czy dam rade wszystko nadrobic Ale przede wszystkim zdrowka dla wszystkich naszych kochanych chorowitkow Jeszcze troche i bedziemy sie za tortami na roczek rozgladac... Ciezko w to uwierzyc. Gratuluje tez zabka
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakiegoś cichego, romantycznego miejsca ale żeby było dość blisko cywilizacji i jakiegoś jeziorka, i jeszcze było gdzie spacerować z wózkiem
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to juz uciekam pod prysznic, Bartulo spi, potem prasowanko
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-27 o 20:12 |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Ps. sama dzisiaj troche bokeh pomeczylam :P
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Hej Dziewczyny, troche mnie nie bylo, ale takas jakas bez wyrazu ostatnio jestem... troche Was podczytywalam ale mam mega zaleglosci i czas sie w koncu za to wziac!
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() No to "wyraź" się ![]() Dziewczyny u was za oknami? Bo u mnie w końcu wyjść można... Są 24 stopnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem wściekła! Wybaczcie że tak wbijam bez cześć i niczego ale mnie nosi. Jest tz więc pojechaliśmy do teściów to tam grilla zrobili i jest brat tz z rodziną,od wczoraj ciągle się ze mnie nabijają że się spinam o wychowanie Blanki . A dzisiaj przeszli sami siebie wstałam od stołu i poszłam na górę na zamierzam wracać. Ciągle są rady jak to mam die nosić nie tulić i w ogóle . Teksty o tym że jestem zła mama bo coś tam teksty do Blanki oczywiście,do nikogo nie dobiera że maja jej nie sadzac,i jeszcze się śmieją -'Blanka nie martw się matka pójdzie to sobie posiedzisz' moje jakieś odgryzanie czy tłumaczenie że to moje dziecko w ogóle nie dociera. Więc wstałam i poszłam ,tz też mnie wku.rwił bo w ogóle nie stanął w mojej obronie,twierdzi że ja jestem przewrażliwiona. Ok jestem,ale mam prawo bo jestem matką to jest moje pierwsze dziecko i mam prawo się denerwować. Teraz leże sobie z Blanka i będziemy spać bo mam ich dosyć! Jutro wracam do moich rodziców,tam też ciemnota ale przynajmniej nikt się nie nabija ze mnie . To się wyżaliłam
Mika teraz doczytałam-strasznie Ci współczuję i jestem całym sercem z Wami! Wierzę że to pomyłka! Będzie dobrze:-* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

Solenizantce wyròsł wczoraj na imieniny pierwszy ząbek. To znaczy kiełkuje dopiero ale już go widać i młoda go śmiesznie bada językiem. A trzy dni temu nauczyła się wreszcie obracać sama z pleców na brzuch (wcześniej umiała tylko jak się ją lekko popchnęło). I od rana bawimy się w "mama obróć mnie na plecy". Ona idzie na brzuch i zaczyna kuprem rzucać i nogi pod brzuch podciągać ale że się jej nie udaje przemieścić to się złości i muszę ją przewrócić na plecy. Poleży chwilę i idzie na brzuch i tak w kółko, już ją kilkadziesiąt razy tak dziś przewracałam.
no ale nocki koszmarne, od polnocy do 1:40 budzil sie 6 razy
do kibelka i pod prysznic, no ale......zasnelam
budzi sie z krzykiem, placzem, jak cyca je to nosek ma zatkany i sie przyssac nie moze dokladmie i placze, takze dzisiaj bym byla chodzacym zombie gdyby nie malz, zabral malego o 6 z lozka a ja spalam do 10.30
nawet na jedzenie mnie nie budzili

malz by mnie udusil chyba
jak myslicie?
Na bodrze muszę też poćwiczyć.

.

tylko kurka dalej rodzicielskiego nie mam