|
|
#4321 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
![]() Mnie też boli, że znajdzie się inna (w moim mniemaniu lepsza ode mnie), która go uszczęśliwi. Ale pamiętajmy dziewczyny, że u naszego boku też mogą być Ci lepsi! Da się też wyczuć nutkę rywalizacji - kto pierwszy kogoś znajdzie. Ale po co się tym zadręczać? Trzeba umieć być samemu, nawet w związku. Oni przychodzą i odchodzą, a życie MUSI mieć smaczek i bez nich. Momentami mi się wydaje, że to nie jest ich brak, ale tego przyzwyczajenia od częstych smsów, bliskości fizycznej, dzielenia się wszystkim z nimi... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez diferente Czas edycji: 2013-07-27 o 21:04 |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Wcale nie jest przez to lepiej co??
|
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
NooFood no nie, ale może jak wypijemy jeszcze trochę to szybciej zaśniemy?
|
|
#4324 | |
|
Zadomowienie
|
A z kujawsko - pomorskiego chociaż któraś jest? Bo ze swojej miejscowości nawet nie liczę. Na całym Wizażu chyba tylko aktywna jest jedna osoba
![]() Cytat:
Bo w końcu oni coś dawali. Ale mi np. brak sygnałów co pół godziny. Taki był to miły i ciekawy zwyczaj.
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
Czyli pijemy z tego samego powodu zeby spokojnie zasnac. Chociaz ostatnio ciagle sni mi sie byly, strasznie mnie to wkurza.
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
NoFood
Ja teraz do takich wnioskow dochodze... 1. Owszem, w tym zwiazku dalam plame. Bywalam zazdrosna awanturnica. Ale przepraszalam kilka razy. Prosilam o OSTATNIA szanse. A on ani razu nie przeprosil. To ja mialam sie zmienic. 2. Ani razu nie zapytal sie jak sobie z tym radze. A nie dam sobie powiedziec, ze do cholery jesli szalejesz za kims albo jest cholernie wazny to jestes wstanie wstrzymac sie od napisania! Nie ma: boje sie, nie wiem. Chciec to moc!! 3. Moze i bym go przeblagala. Wrocilby, ale z litosci. Nie bylabym ta o ktora walczyl i ponowne odejscie to nic niespodziewanego. Ponowna rozpacz itd... Dziekuje bardzo. 4. Tak, to przyzwyczajenie. Bolalo to, ze tel. milczal. 5. Czasem tak jest, ze pozadanie, uczucie sie wypala. Czasem tylko u jednej osoby i nie zmusze go. Szkoda, ze to nie u mnie... 6. I to moj problem, ze probuje pracowac nad problemami. Naprawiac relacje, a nie wyrzucac je do kosza... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4327 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Cytat:
Przejdzie jej.
|
||
|
|
|
#4328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Drakan
Nie jego kochana. Ale to uzaleznienie/przyzwyczajenie od drugiej osoby. Gdybyscie mieli rzadszy kontakt mniej by bolalo ;P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiedziałam sobie, że jak się nie odezwie to od poniedziałku przestaję się łudzić i zaczynam normalnie żyć
|
|
|
#4331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dochodzę,do wniosków,że ta cał "miłość" to są rozstania, bycie z kimś innym, znowu rozstanie i znowu pojawi się "ktoś jedyny" hehh... irrronio... więc chyba trzeba czerpać z każdego dnia szczęście,bo nie wiadomo nigdy jak co się potoczy. ![]() ciekawe,czy mój ex złoży mi życzenia urodzinowe,bo mam niedługo
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-07-27 o 21:41 |
|
|
|
|
#4332 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj w grzecznie w domu.Kolega z pracy bawi sie w najlepsze nad morzem,poczuł sie wolny.Ma tyle adoratorek u boku,ze nie zainteresuje sie juz pewnie taka osoba jak ja.Smutno mi samej,ale boje sie z kimś tez wiązać bo oni tylko zostawiają.
|
|
|
|
#4333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Strasznie siebie krytykujesz. Chyba siebie nie lubisz co? |
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam na myśli oczywiście ten na żywo, bo komórka czy komunikator to takie tam niewiele znaczące rzeczy.No i to jednak nadal od partnera, bo jeżeli miałoby tylko o uzależnienia czy przyzwyczajenia chodzić wystarczyłoby chłopa na koleżankę podmienić, a jeżeli bierzemy też pod uwagę łóżko to pierwszego lepszego kumpla i powinno być ok. Ale jednak nie jest, więc ta konkretna osoba moim zdaniem ma jednak znaczenie.
|
|
#4335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, że ja już zaczęłam się zastanawiać nad randkowaniem z kobietą?
|
|
|
#4336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc,chyba lepiej,się rozstać niż być w związku w którym szukamy miłości.
|
|
#4337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Nie wiem... ale ja jestem teraz na etapie, że każdy facet to pospolita świnia, kłamca, zdrajca i tchórz
|
||
|
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem w miare zadowolona, ze juz jakos jak to spiewala Chylinska "nauczylam sie szanowac swoja samotnosc" i jakos juz daje rade wytrzymac w sobote sama, ze serce tak nie boli, ze nie wiem co ze soba zrobic, ze jakos mozna tak zyc.
|
|
#4339 |
|
BAN stały
|
Oj bardzo a zwlasza za moje zachowanie.
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale właśnie chodzi o to, że wbrew pozorom kobiety są mniej skomplikowane i sama będąc kobietą może potrafiłabym ją jakoś zrozumieć
|
|
|
#4341 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeszcze zastanawiałam sie nad kupnem winratora haha ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Ja tak twierdze od momentu gdy mnie ex zostawił.Wtedy zaczęłam poznawać nowych ludzi,faceci uświadomili mnie,ze tylko zdradzają.Nie raz chcieli zosawic swoją dziewczynę byle ze ze mna zabawić.Oczywiście sie na takie coś nie pisałam.Dlatego nigdy nikomu nie zaufam bo wiem jacy oni sa.I nie ma wyjątków. |
||
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
NoFood
To sie ciesze, bo ja tez zaczynam sie otrzasac cieszy mnie to. Fakt, mialam zalamke, ale nie dlatego ze on mnie zostawil. Bo jestem bez faceta. Nawet nie zupelnie sama, ale bez faceta. Ale stwierdzam, ze czas by powrocil ten usmiech, bo to za niego dostaje najwiecej komplementow. Bo to najlepiej dziala na nich! I postanawiam byc wieksza flirciara! A tak, dla wlasnej rozrywki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4343 |
|
BAN stały
|
A od poniedziałku dwa tygodnie gapienia sie sobie w oczy.Jakie to bez sensu.Nie wiem czy mu sie takie gierki podobają czy jak ? :/
Ale nudzi mnie to na maxa i wkurza.Będzie mnie pewnie zaczepial i wiecznie gapil.Ja postaram zachowywać sie normalnie i jak by nic sie miedzy mna a nim nie stało.Chodź to na prawdę strasznie trudne.Ale juz za nim nie tęsknię a nie widziałam go od piątku.Wiec jest coraz lepiej
|
|
|
|
#4344 | ||
|
Rozeznanie
|
To czas to zmienić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa jak sie bawi,ale na pewno bzyka wszystko co sie rusza,albo te koleżanki jak ma okazje.Faceci to maja dobrze jednak nie są tak emocjonalni jak my.Kurcze patrzę tak na zdjęcia znajomych na facbooku z technikum i ja tylko sama jestem.Większość dziewczyn juz mezatkami jest.Zastanawiam sie czy da sie zakochac w kimś na sile.Czy czekać znów na kogoś z kim pojawi sie ta chemia?Ale jak mam czekać znów z rok czasu to bez sensu.Bo od momentu rozstania dwa razy mi sie tak zdarzyło tylko. Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:46 |
|
|
|
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
Nie zastanawiaj się nad tym co robi. Daj sobie z nim spokój tak jak on dał sobie z Tobą. Gdyby mu zależało to teraz byłby z Tobą a nie jest.
|
|
|
|
#4347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurcze nie chce mu robić nadzieji,ale chyba juz mu za dużo jej dałam.On sie nakręca,a ja nie mówię mu ze nikogo mieć nie chce,ze na piwo możemy wyskoczyć czasmi i tyle.On mimo tego i tak wiecznie dzwoni,a jutro nad jezioro sie zgadalismy.Lubię to ale to tylko kolega bo nic z tego nie będzie. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Tylko przypomniało mi sie jak on mówił,ze za dziewczyna biegać nie będzie,bo nie musi.Bo to laski sie o niego starają.Powodzenie ma ogromne wiec,po co ma latać jak to on mówił nie ta to następna. |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
hmm... a ja mam dziwno sytuacje z pewnym panem, wyjeżdżam sobie na taką wieś,tam go spotakałam,mamy wspólnych znajomych itd. no i raz przytualmy się, trzymamy za ręce całujemy, a następnego dnia,tak jakby nic sie nei stało, potem znowu i tak dziwnie.... albo raz do mnie pisze,wypytuje kiedy przyjadę,a potem nei odzywa się przez tydzien...
|
#4349 |
|
BAN stały
|
Zreszta kolega z pracy proponował mi spotkanie,mówił ze chciał mnie nad morze zabrać ale pewnie znów bym sie nie zgodziła.Wiec wszystko jasne,daje sobie spokój.Smutne to,ze zależy nam na osobach którym nie zależy znów na nas.
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
killka bez przesady
Piję 3 lampkę wina i..... brakuje mi go i mam ochotę zadzwonić albo napisać czy chociaż żyje A może coś mu się stało?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

Bo w końcu oni coś dawali.
Przejdzie jej.

A może coś mu się stało?