|
|
#1981 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() bo nie rozumiem
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
<zaczerwieniłam się>Cytat:
najszybciej wkurzysz człowieka jak on zaczyna się denerwować, a Ty odpowiadasz ze stoickim spokojem, że ma chyba nie po kolei w główce.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Pampampam, glebę dzisiaj zaliczyłam na światłach :paznokcie: dobrze, że sama nie byłam, bo bym się spod moto nie wydostała, co za żywot
całe jesteśmy obie, tylko kolano obiłam o bak
|
|
|
#1984 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
nie mówiąc już o tym, że to Aneta im płaci, a nie na odwrót, więc nie rozumiem dlatego - to baba ma się starac, zeby klientce się chciało tam jeździć/korzystać z oferty, a nie na odwrót ![]() a jak do pani to nie dociera, to warto jej to uświadomić , szkoda że nie mogę być tam z Anetą, bo pani by miała 5-minutowe korepetycje z obsługi klienta, za to nader skuteczne![]() btw. kupuję nietoperza , mniej dosłowne niż wiadomy wulgaryzm, czyli nadające się na różne okazje , a równie plastyczne![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() dobrze, ze nic poza tym
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Jeśli chodzi o zwykłe ''lazenie po miescie'' to bardzo lubię z muzyka w uszach. Ale też nie jakoś bardzo głośno, tyle żeby coś bzyczalo a otoczenie było dalej słychać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1986 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
ale niestety, nie mogę mieć zbyt długo słuchawek w uszach, bo mnie najpierw bolą uszy, znaczy to wejście , a potem głowa, a przetestowałam pierdylion typów i efekt zawsze ten sam
|
|
|
|
#1988 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
miałam jutro na tor jechać, ale przy 35 stopniach, które zapowiadają to chyba zabójstwo by było
|
||
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4197597 2]
ja dziś na 11 idę na pilates pod chmurką oj będzie gorąc miałam jutro na tor jechać, ale przy 35 stopniach, które zapowiadają to chyba zabójstwo by było[/QUOTE]wow! na takich zajęciach jeszcze nie byłam przeglądałam Twój blog - ciekawy ciekawy
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję
a ja bardzo lubię, mięśnie dobrze się rozciągają, plecy mniej bolą idealne ćwiczenia pod jazdę na moto (tylko TŻ nie da się namówić )a wszystko zależy od instruktora, na tych zajęciach na dworze mamy dwójkę jedna na luzie i jedna daje taki wycisk że w pot człowiek opływa
|
|
|
|
|
#1991 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4197597 2]...
ja dziś na 11 idę na pilates pod chmurką oj będzie gorąc miałam jutro na tor jechać, ale przy 35 stopniach, które zapowiadają to chyba zabójstwo by było[/QUOTE]nigdy nie pojmę wszelakich gimnastyk z własnej nieprzymuszonej woli, a nawet z entuzjazmem ![]() no ale podziwiam
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego uważa, że Aneta powinna olać system i tylko jak będzie miała okazje podnieść jej ciśnienie, to powinna zrobić to z duuużą przyjemnością Ja troszkę mam pod tym względem zły humor, sąsiadka mnie wkurza i awanturuje się, stare babsko próbuje sobie ustawić całą klatkę pod siebie, a ja się nie daję ![]() kurcze są jeszcze osoby na tym świecie, które tego nie znają? używam tego od baaaardzo dawna, fajny tekst i lubię go
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4197828 5]heheh niestety z wiekiem z ciałem jest gorzej niż lepiej
trzeba przykładać się bardziej [/QUOTE]wyjdzie Ci to na dobre fakt, podejście instruktora jest bardzo ważne, niektórzy motywują, inni potrafią tylko dobić i zdołować.. sądzę, że ja jestem z tych pierwszych ale musiała bym zapytać klientek
|
|
#1995 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4197828 5]heheh niestety z wiekiem z ciałem jest gorzej niż lepiej
trzeba przykładać się bardziej [/QUOTE]niby wiem i nie to żebym nie próbowała, chodziłam i na siłownię i na TBS, ale niestety - nawet ciężkie pieniądze włożone w karnety i wyposażenie własne nie pomogły na wrodzonego kanapowca ![]() no i wstręt do grupowych sportów/ćwiczeń (stąd siłownia była próbowana nawet dwa razy) a co śmieszne, ja mimo swojego lenistwa jestem naprawdę sprawna fizycznie i dość silna, jak na swoją lichutką budowę ![]() ale jak ktoś lubi i mu to dobrze robi, to co mi tam - jak ze wszystkim, niech sobie robi co chce
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam wasze opinie i chyba poproszę okulistke przy najbliższej wizycie o receptę na soczewki na próbę. Bo w okularach mi źle pod kaskiem, w ogóle jakoś na ulicę jestem przyzwyczajona bez nich i tylko ludzi czasem nie poznaje ;-)
Też jestem astygmatykiem, dzięki rodzicom wyleczyłam się za smarkacza z zeza ![]() Justyna - dobrze, że wszystko ok zdarza się ;-)Pogoda jest przecudna. My zaraz jedziemy na wieś odpocząć i trochę suzi wyczyścić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1997 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
no i co ważne nauczą Cię od razu zakładać i zdejmować ja do -2 chodziłam bez okularów/soczewek, ale znajomi wiedzieli i jak szłam/wchodziłam gdzieś to machali intensywnie z daleka
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się boję takich salonów po tym jak znajomej dobrali szkła tak, że jej wada poszła w górę. Ja chodzę do tej samej okulistki od 20 lat, więc przynajmniej jestem pewna, że będzie ok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1999 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
heheh ja właśnie kiedyś też latałam na fitnessy, teraz w ramach krajzysu ćwiczę w domu i jest git, jak chcę, kiedy chcę i żadne gołe baby mi po przebieralniach nie latają |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
malenstwo wysłałam Ci pw
ja też wolę w domu, chociaż siłownią też nie pogardzę wolę się styrać, niż machać nogą z Chodakowską przez 45minut
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4197907 3]przeczytałam
to super to już wiem do kogo walić z pytaniami, jak mi się urodzą [/QUOTE]no problemo
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
heheh no to przekichane
" egzystencjalych " inaczej ![]() ale tak serio na pewno skorzystam ;-) |
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się pomóc mimo wszystko
jeśli nie to przekieruję Cię do odpowiedniej osoby ![]() dostałam propozycję pracy, w której wymagane jest prawo jazdy na moto także muszę się sprężyć
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- no fakt - siłownia, to było jedyne co mi jakoś tam leżało, ale raz trafiłam na instruktora - fana rowerka, a ja nie lubię, nudzi mnie to do i dałam sobie chyba przez to spokój![]() na studiach też chodziłam na siłownię, w ramach wf-u i przez pierwszy semestr byłam jedyną kobitą
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-07-27 o 15:27 |
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
![]() kurcze, musi być to za..istarobota, przyjemne i pozyteczne a nie tak jak u mnie stres i 'sraczka"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

<zaczerwieniłam się>
najszybciej wkurzysz człowieka jak on zaczyna się denerwować, a Ty odpowiadasz ze stoickim spokojem, że ma chyba nie po kolei w główce.
całe jesteśmy obie, tylko kolano obiłam o bak

, szkoda że nie mogę być tam z Anetą, bo pani by miała 5-minutowe korepetycje z obsługi klienta, za to nader skuteczne

i dałam sobie chyba przez to spokój