Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 06:26   #2761
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Właśnie wypadł mi ten tampon i mój czop odszedł. Ogromny. Musielii tampon włożyć ponownie. Bolało jak cholera. Mam 2 cm rozwarcia, skurcze cholernie bolą, nadal nieregularne. Sidze na piłce, walczę. Boże jak to sie wlecze. Jestem Padnieta

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 06:31   #2762
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Właśnie wypadł mi ten tampon i mój czop odszedł. Ogromny. Musielii tampon włożyć ponownie. Bolało jak cholera. Mam 2 cm rozwarcia, skurcze cholernie bolą, nadal nieregularne. Sidze na piłce, walczę. Boże jak to sie wlecze. Jestem Padnieta

Domcia- trzymam mocne kciuki zeby Sarenka jak najszybciej sie pojawila i zeby tak nie bolalo!

Stary 2013-07-28, 06:40   #2763
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość

Kurcze oby szybko teraz poszło
Jeszcze troszkę wytrzymaj kochana i bedziesz tulic swoją śliczna mała córeczkę

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 06:40   #2764
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Domi - cos czuje ze rodzisz

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 06:46   #2765
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Dzień dobry

Noc miałam nienajgorsza, moze dlatego ze w nocy była burza i deeeeeszcz
Idę wziąć prysznic bo i tak sie cała lepie i budze TZ na sniadanko.

Buziaki

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Aaaa jeszcze miałam sie pozalic ze chyba na koniec ciazy hormony mi zwariowaly bo na plecach, ramionach i dekolcie wyskoczyly mi pryszcze wyć sie chce jak na to patrzę

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-28, 06:48   #2766
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Noc miałam nienajgorsza, moze dlatego ze w nocy była burza i deeeeeszcz
Idę wziąć prysznic bo i tak sie cała lepie i budze TZ na sniadanko.

Buziaki

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Aaaa jeszcze miałam sie pozalic ze chyba na koniec ciazy hormony mi zwariowaly bo na plecach, ramionach i dekolcie wyskoczyly mi pryszcze wyć sie chce jak na to patrzę
Zejda po ciazy

Stary 2013-07-28, 06:54   #2767
skylie
Wtajemniczenie

WOW moja paro trzymam kciuki za szybkie rozwinięcie akcji!!!
Już niedługo doczekasz się Sarenki

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Roxi, Yevele, Agrafka- witam nowe wątkowe maluszki i gratulacje dla dzielnych mam!!!

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 06:56   #2768
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcow

Domi trzymam kciuki!

Madi jak szybciutko!!! Wielkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Perse, moj ma podobnie. Zasypia na rekach. Po odlozeniu sie budzi. Kurcze tak w kolko. Eksploatuje mamusie niezle. Wszyscy mowia ze rozpuscilam juz dziecko. Ryczec mi sie chce bo wcale to jeszcze nie to. Widze ze on potrzebuje bliskosci to mam mu zrobic zafundowac zimny wychow?

Ja to samo, mama i tż mi wmawiają, że rozpieściłam Małego, a co ja mam robić, pozwolić mu się zanosić z płaczu? Tym bardziej, że w szpitalu nie byliśmy razem, to potem chciałam odzyskać ten czas będąc blisko niego...

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Madi ale news! Zostawilas mnie i ukradkiem na porodowke poleciałas. Gratulacje wielkie! Zazdraszczam że już po.

Oliath (sorry), ale wreszcie się posypałas. Wreszcie jesteś Matka Polka a nie cyborgiem. Masz prawo do płaczu. Płacz bo to oczyszcza. Ją często płacze a po chwili mam dobry humor. Poza tym kiedy masz odsapnac? Całą ciążę harowalas z meblami, potem szybki poród i goście (mimo wszystko meczaca teściowa). Daj spokój, kto by to zniósł. I tak cię podziwiam bo ja juz dawno bym stamtad uciekła.
Dziewczyny a myslalyscie o chustowaniu maluchów? Ręce wolne, małe zadowolone, kręgosłup odciążony podobno.

Domi czekamy!!!

Ja chciałam, ale pediatra mi nie pozwoliła z powodu napięcia

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
I jaaaa Cie!! madi ale zrobilas suprajsa! Witamy Witusia i pisz potem co i jak
Gratulacje !!

Oliath- kazdy ma prawo do chwili zalamania. Dla mnie i tak jestes niedoscignionym wzorem do nasladowania. W zyciu sie tak nie zorganizuje jak Ty

Jeju jak ja bym chciala takie noce jak wczorajsza. Pobudki co 3h, jedzenie na spiocha przez 10 min i spanie dalej.

Czy wasze dzieci tez tak wedruja po lozeczku? Moja ciagle sie znajduje w poprzek z glowa i nogami w szczebelkach..

Tak, mój właśnie w czasie snu (ze mną ofkorz) wykonał obrót o 90 stopni.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 06:56   #2769
czarownica1
Zakorzenienie

MADI, jak Ty to zrobiłaś, chyba leciałaś na IP i porodówkę i w drodze rodziłaś
bosszzzeee jak się ciesze, że już masz Witusia po tej stronie

SAMANTA mocne kciuki zaciskam z Antosiem

DOMCIA, przytulam, jeszcze troszke i usłyszysz i zobaczysz Sarenkę

OLIATH, jesteś tylko człowiekiem i masz prawo do słabości, i nikt nie może Ci wytykać, żeś "miętka"

--------------------

wiadomości parafialne:
mój Syn się zesrał... wczoraj wypatrywaliśmy kupy jak bogatej cioci z hameryki
dodatkowo mam stresa jak mu się ulewa, bo dziś az powietrza nie mógł złapać
i dziś zalałam łóżko, siebie i dziecko mlekiem, tak mi ciekło z cycka

a czy ja wogóle powiedziałam dzień dobry?
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 07:05   #2770
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mam

Cytat:
MADI, jak Ty to zrobiłaś, chyba leciałaś na IP i porodówkę i w drodze rodziłaś
bosszzzeee jak się ciesze, że już masz Witusia po tej stronie

Albo prawie przespala porod jak Anulka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41985656]

Ja to samo, mama i tż mi wmawiają, że rozpieściłam Małego, a co ja mam robić, pozwolić mu się zanosić z płaczu? Tym bardziej, że w szpitalu nie byliśmy razem, to potem chciałam odzyskać ten czas będąc blisko niego...
[/QUOTE]

Perse a Arturek lezy w ogole w lozeczku?
Mnie Hania tez zasypiala na rekach ale na upartego ja odkladalam i smoczek w buzke. Kilkanascie razy go wypluwala jak ju zasnela i w ryk,ja stalam obok i ja glaskalam po plecach. Teraz jak juz wiem ze jest zmeczona po kilku h aktywnosci to ja odkladam,smoka i tak sobie lezy az w koncu zasypia.
Ja jej nosic tyle nie moge,bo ona juz ma 5kg i brzuch mnie boli a co dopiero potem..
Z reszta my nie chcemy dopuscic do syt jak u siostry tz i jej corki. Mala byla tak rozpieszczona przez wszystkich bo kazdy ja nosil ze potem tylko na rekach..

Stary 2013-07-28, 07:11   #2771
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Domi pozazdroscilam....bede Twoja para.....
Lew zaryczal o 1.40 , Witus ma 3850 55 cm, 10 pkt....dziewczyny chyba Anulke przegonilam!!!
Madi kochana gratulacje!!!!

Cytat:
Perse, moj ma podobnie. Zasypia na rekach. Po odlozeniu sie budzi. Kurcze tak w kolko. Eksploatuje mamusie niezle. Wszyscy mowia ze rozpuscilam juz dziecko. Ryczec mi sie chce bo wcale to jeszcze nie to. Widze ze on potrzebuje bliskosci to mam mu zrobic zafundowac zimny wychow?

Może smoczek pomógłby? U nas jest już w użyciu z tego samego powodu i jest dużo lepiej

WOJTUŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 07:12   #2772
czarownica1
Zakorzenienie

MELA, ja cały czas myślę o chustowaniu, ale "błądzę w ciemnościach" jaką chustę kupić itd. Nie mam czasu porządnie przysiąść, zeby poczytać. Nie mam też koleżanki która chustowała, żeby się zapytać co i jak
ale ogarnę temat bo bardzo mi to chustowanie się podoba

-----
a tak na marginesie.... rozpakowałam torbę szpitalną wreszcie powyjmowałam resztę rzeczy
Stary 2013-07-28, 07:13   #2773
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
MELA, ja cały czas myślę o chustowaniu, ale "błądzę w ciemnościach" jaką chustę kupić itd. Nie mam czasu porządnie przysiąść, zeby poczytać. Nie mam też koleżanki która chustowała, żeby się zapytać co i jak

-----
a tak na marginesie.... rozpakowałam torbę szpitalną wreszcie powyjmowałam resztę rzeczy
Ja kupilam Natibaby tkana i jest bardzo fajna. Na necie tez duzo osob ja poleca

Stary 2013-07-28, 07:16   #2774
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Może smoczek pomógłby? U nas jest już w użyciu z tego samego powodu i jest dużo lepiej
Skylie, my się bronimy przed smoczkiem, Tż bardziej niż ja. Myśle, ze pewnego dnia jednak się złamiemy

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Ja kupilam Natibaby tkana i jest bardzo fajna. Na necie tez duzo osob ja poleca

czytałam troszke o niej
a jak sobie poradziłaś z wiązaniem, tzn. nauczyłaś wiązać?
Stary 2013-07-28, 07:21   #2775
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Skylie, my się bronimy przed smoczkiem, Tż bardziej niż ja. Myśle, ze pewnego dnia jednak się złamiemy [COLOR="Silver"]
Nie namawiam, ale z moich obserwacji wynika, że dziecko albo ssie smoczek, albo kciuk
Poza tym Ola ma bardzo dużą potrzebę ssącą więc jej nie odmawiamy
Wojtek też miał smoczka, ale tylko do usypiania. Pilnowaliśmy żeby z nim nie chdził Sam z niego zrezygnował przy okazji któryś urodzin żeby pokazać jaki jest dorosły

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-07-28 o 07:22
Stary 2013-07-28, 07:21   #2776
jakierka
Zadomowienie

Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!

Dzien dobry wszystkim

Madi, ale czad, czytalam wiadomosc i niedocieralo do mnie, ze napisalas o porodzie Gratuluje!!! Witamy Witusia

Samantha, na pobyt w szpitalu i szybka akcje

Domciatko, dlaczego to tyle trwa czy lekarze nie moga Ci dac oxy?? Duzo sily zycze i za przyspoeszenie akcji!

Oliath, nie dziwie Ci sie, i tak dlugo wytrzymalas z tym wszystkim na swojej glowie. Nie musisz robic niczego, co jest ponad Twoje sily, nie musisz byc super mila dla wszystkich, mysl o sobie!! Ty jestes ostoja swojej rodziny, ale jestes tylko czlowiekiem i jak kazda z nas musisz doladowywac baterie co jakis czas. Placz ile wejdzie i nie mysl, ze cos z Toba jest nie tak, bo jestes WSPANIALA

Stary 2013-07-28, 07:23   #2777
Margosia__
Zakorzenienie

Cześć

Ja już mam wszystko poprasowane Gluciatko wyjątkowo o tej porze śpi, bo zwykle się do siebie już uśmiechamy Ale pewnie chodzi o to, że jest wolna niedziele i Tatuś w domu to Dziecko prześpi cały dzień co by Tatuś nie musiał się nadwyrężać
Z cycusiów mleczko kapie- bo Matka Wariatka wietrzy cyce, bo coś mnie jedna brodawka zaczęła boleć (po 1,5 miesiąca przystawiania Młodego, szybko się zorientowała, ze ma prawo boleć)
Obawiam się tylko, że w takim tempie zaraz całe wykapie

Czarowniczko- co do chusty to ja radzę zdecydować się szybciutko
Im młodszego Antosia zaczniesz chhustować tym większe prawdopodobieństwo, ze Mu się to spodoba... Im starszy tym trudniej będzie Mu się przyzwyczaić

Widziałam też (jak zwykle nie nadrabiam), że Madi nasza kochana ma już Witusia- Gratulacje!

też dla innych rozpakowanych- kiedyś ogarnę tę sytuację
I kciuki ogromne dla Domi- już niedługo!

Hm... to może teraz pora na śniadanie?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 07:25   #2778
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie namawiam, ale z moich obserwacji wynika, że dziecko albo ssie smoczek, albo kciuk
Wojtek też miał smoczka, ale tylko do usypiania. Pilnowaliśmy żeby z nim nie chdził Sam z niego zrezygnował przy okazji któryś urodzin żeby pokazać jaki jest dorosły
Antek zasysa całe piąstki
tak jak napisałam, pewnie się któregoś dnia złamiemy i damy smoczek. Mam dwa: jeden lovi od lekarza dostaliśmy w chyba w połowie ciąży a drugi w niebieskim pudełku aventu. tak więc coś na czarną godzine w domu mamy
Stary 2013-07-28, 07:28   #2779
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Piotruś tez ma smoczka
Zaobserwowałam, że jak zaczyna się złościć i krzyczeć to smoczek w ogóle go nie uspokaja- po prostu wtedy go nie zassa i smoczek namiętnie co chwilę wylatuje...
Ale jak zasypia to smoczek go wycisza i też parę razy widziałam już wędrującego do ust kciuka i wolę smoczka- napatrzyłam się w żłobku na dziewczynkę ssącą kciuka i nie był to miły widok A najgorsze, że już nigdy ten kciuk nie będzie wyglądał normalnie

Więc z dwojga złego my wolimy tą stroną

Skylie jak Wojtuś przyjął Oleńkę?

Mały

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 07:28   #2780
czarownica1
Zakorzenienie

MARGOSIA, a może Tatuś Gluciątko przekupił czymś i dlatego takie spokojne jak Ojciec w domu?
no dobra, powieszę Antka na cycku i poszukam na necie chusty Myślę, że on szybko polubi ten rodzaj zwisu na matce, bo taką pozycję uwielbia
Stary 2013-07-28, 07:29   #2781
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Domi pozazdroscilam....bede Twoja para.....
Lew zaryczal o 1.40 , Witus ma 3850 55 cm, 10 pkt....dziewczyny chyba Anulke przegonilam!!!
wow ! Ty szalona kobieto, jak to zrobiłaś, ale czad
GRATULUJE,

DOMCIA
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 07:48   #2782
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
MARGOSIA, a może Tatuś Gluciątko przekupił czymś i dlatego takie spokojne jak Ojciec w domu?
no dobra, powieszę Antka na cycku i poszukam na necie chusty Myślę, że on szybko polubi ten rodzaj zwisu na matce, bo taką pozycję uwielbia
No... że pójdą wieczorem na browarka do knajpki

Gluciątko w sumie to nie wiem czy uwielbia Ale na pewno Mu nie przeszkadza... No i jaką furorę zrobił wczoraj w sklepie Pani ekspedientka nie mogła nas skasować tak się zachwycała
Jednak wolę chodzić do sklepu z wózkiem, można w spokoju zrobić zakupy

Mały
Stary 2013-07-28, 08:04   #2783
d0tkaaa
Zakorzenienie

czesc

Madi gratulacje:-*

Domi trzymam kciuki zeby jak najszybciej poszlo i nie bolalo...:-*

kurcze moja tez tak ma..albo zasnie na rekach i jak ja daje do lozeczka czy na nasze lozko to krzyk...jak karmie ja na lezaco i usnie a chce ja przelozyc to krzyk..dopiero moge ja przelozyc jak usnie mocnym snem to wtedy troche pospi w lozeczku..eh jak tak dalej pojdzoe to niewiem :-P a tak mowilam ze nie bede malej przyzyczajac spac z nami no ale jak placze i wogole...:-((

czarownico moja tez ulewa,to podobno normalne..czytalam ze trzeba sie zglosic do lekarza jak dziecko spada na wadze lub pod cisnieniem ulewa czyli pewnie takie rzyganko..ale nie chce straszyc ani mnic pisze co czytalam...

co do smoczkow to moja ma odruch wymiotny kupilam jej z aventu az 3i chyba sa za dlugie teraz dla niej...ostatnio dokupilam z canpolu i te troche o innym krzsztalcie taki sciety i tez niezbyt...zassa tylko wtedy kiedy chce ...

moja mleczarnia sie odezwala musze sie przebrac jak mi mokro :-P

podziwiam Was ze chce Wam sie wchodzic na net w nocy przy karmieniu...ja to jednym okiem patrze ledwo a co dopiero:-P

czy wasze dzieci tez sa ruchliwe bo moja daje takiego czadu ze niewiem,silna dziolcha lece ..mamy w planach zakupy...ale to pozniej nie w taki skwar... paaaa

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 08:04   #2784
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Z moich doswiadczen, misiaczku: o kant d.py rozbic kaftaniki, bluzeczki i wszystko, co sie roluje na pleckach malenstwu.
Natomiast wynalazek genialny to RAMPERS
ja tylko jeden mam poki co, ale juz wyczailam kilka cudnych uzywek za bezcen na All i zaopatrzanie trwa
Lepszy od body, a na upaly bezcenny
I jeszcze a'propos sukieneczek na lato - te polaczone z body (2 w 1) sa NAJLEPSZE!!

Oli jesteś najdzielniejszą i najwytrwalszą Mamą na wątku
A każdy kryzys jeszcze bardziej nas umacnia i pokazuje jak wiele jesteśmy w stanie znieść, przejść i w ogóle- a jeszcze jak mamy dla Kogo
Jesteś dla nas wzorem

I ja również polecam rampersiki na upały My śmigamy w sumie tylko w nich jak jest gorąc na polu/dworze, bo są bardziej przewiewne od bodziaków Przynajmniej te co my posiadamy

O moje Gluciątko zaczyna się budzić Cyckom na ratunek

Kathe pytałaś o jedzenie... Gluciątko jak dostaje moje odciągnięte z butli to raz mu się udało zjeść 100 ml, a tak zwykle zjada koło 80ml z butli (ale zawsze oprócz tego jest pierś)... no i ma już praktycznie 1,5 miesiąca

Czy któraś decyduje się na szczepionki na NFZ?

Mały
Stary 2013-07-28, 08:05   #2785
d0tkaaa
Zakorzenienie

ale z tego wszystkiego i tak najlepsze sa pierdzioszki...hahah nieraz jak dorosly czlowiek..nieraz odrazu z kupa hahha...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 08:06   #2786
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

czy wasze dzieci tez sa ruchliwe bo moja daje takiego czadu ze niewiem,silna dziolcha lece ..mamy w planach zakupy...ale to pozniej nie w taki skwar... paaaa
Moje jest nieruchliwe Jak je położę tak leży
Ale Gluciątko ma wrodzonego lenia

Mały
Stary 2013-07-28, 08:09   #2787
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Skylie, my się bronimy przed smoczkiem, Tż bardziej niż ja. Myśle, ze pewnego dnia jednak się złamiemy

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

czytałam troszke o niej
a jak sobie poradziłaś z wiązaniem, tzn. nauczyłaś wiązać?
Do chusty jest dolaczona ksiazeczka i na youtube ogladalam. Jakos poszlo. Ja kupilam tansza chuste z aukcji bo ma konce nierowne :p podawalam aukcjr tu na watku

Cytat:
Antek zasysa całe piąstki
tak jak napisałam, pewnie się któregoś dnia złamiemy i damy smoczek. Mam dwa: jeden lovi od lekarza dostaliśmy w chyba w połowie ciąży a drugi w niebieskim pudełku aventu. tak więc coś na czarną godzine w domu mamy
Hania tez ssie wszystko. Rece,pieluche,na moim ramieniu robi glonojada jak ma potrzebe to ssie smoka a jak nie to sobie go wypluwa albo reka wyrzuca na drugi koniec lozka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 08:09   #2788
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Zejda po ciazy

Obys miała racje

Cytat:

-----
a tak na marginesie.... rozpakowałam torbę szpitalną
wreszcie powyjmowałam resztę rzeczy
jak to fajnie zabrzmialo, a ja spakowalam

My juz po sniadanku z TZ i zimnym prysznicu. Oj jaka ulga na te upały.
Odezwę sie pózniej
Domciatko kciuki ciagle sa

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-28, 08:21   #2789
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Czy któraś decyduje się na szczepionki na NFZ?
My nie. Bierzemy 5w1

Stary 2013-07-28, 08:29   #2790
Margosia__
Zakorzenienie

A w ogóle to mam kryzys egzystencjalny
Byłam wczoraj u fryzjera (przedwojennego)
Chciałam podciąć włosy do brody... a kobieta ścięła mi je do ucha praktycznie
Wyglądam teraz jak debil do kwadratu i wypadałoby parę miesięcy z domu nie wychodzić, aż odrosną

Ale mam nauczkę, co by chodzić do współcześniejszych zakładów

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości