Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-27, 22:20   #721
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

kajmanowa- ale ja Ci przybijam 5! i nie widze, w tym ze sie udizelasz, nic z lizusostwa
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:23   #722
thebierdonka
Raczkowanie

Zagadka: czyj to wpis na blogu?

"Poniewarz mam sere mieszana tak zwana litera ma ona ma zazadanie oczysczsci oraz gleboko na wilzyc.
Jest ona gliniana i kora i wynogrona."

thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:27   #723
Lafil
Przyczajenie

Malpa jakos? Pani przeklinajaca na dzieciaki ? ;>
Lafil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:31   #724
thebierdonka
Raczkowanie

Yup
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:32   #725
Lafil
Przyczajenie

Jej poezji nie da sie pomylic z niczym innym
Lafil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:39   #726
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
kajmanowa- ale ja Ci przybijam 5! i nie widze, w tym ze sie udizelasz, nic z lizusostwa
ja też nie rozumiem tego napadu niektórym się pojęcia pomyliły i chyba co niektórzy maja jakieś dziwne uprzedzenia - pierwszy raz widzę w tym wątku to co wiele razy nam zarzucano, mianowicie czepianie się bez powodu a jeszcze dodam, że najbardziej rozłożyły mnie fragmenty o nieprzygotowaniu do filmików.. nawet nie będę komentować.
gratuluje tym wszystkim osobom

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-07-27 o 22:41
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:48   #727
rudziuttka
Raczkowanie

Nie było mnie kilka wątków tu i nie nadrobię ale wróciłam i czasem poczytam cosik

Cytat:
Napisane przez Lafil Pokaż wiadomość
Jej poezji nie da sie pomylic z niczym innym
Ja nie wiem o kogo chodzi nadal - może nie znam
rudziuttka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:53   #728
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

O nie, jaki to filmik?

Ten z testem kosmetyków mineralnych? No jest jaka jest, ale przynajmniej jest szczera
http://www.youtube.com/watch?v=uv3ermhXm_0

maselko je wczesniej, w 11:40 grzebie w uchu

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:54   #729
201703241651
Konto usunięte

Ja doceniam odwagę Kajmanowej Ma śmiałość napisać w tym wątku kilka słów, stanąć do dyskusji, a nie tylko krytykować z ukrycia Przecież sławę ma ten wątek straszną. Wszyscy go czytają, a nie każdy ma się odwagę do tego przyznać, a co dopiero zabrać w nim głos - to tak, jak z disco polo Nikt nie słucha, ale każdy zna teksty i wywija
Lizusostwem też bym tego nie nazwała, przecież odnosi się do wypowiedzi, przedstawia swój punkt widzenia, rozmawia, a nie klepie posty o treści: "o jezu, dziewczyny, jesteście świetnie, super, jedwabiste, cudowne, wasze zdanie jest dla mnie takie ważne, dziękuję wam za to, że stąpacie tymi boskimi stopami po tej jałowej, złej ziemi!"
Po prostu ma odwagę zapukać do drzwi chlewiku i przysiąść na chwilę.
Nie mówię, żeby od razu wszystkie dziewczyny się zleciały, bo to by był armagedon, tyle, że Kajmanowa wydaje się normalną dziewczyną nagrywającą filmiki, a nie nieomylną ĄĘ divą bjuti góró i można z nią pogadać.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 22:57   #730
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudziuttka Pokaż wiadomość

Ja nie wiem o kogo chodzi nadal - może nie znam
I raczej nie chcesz wiedzieć Na własną odpowiedzialność.
https://www.youtube.com/user/aguskwiatek?feature=watch
http://malpacita.blogspot.co.uk/

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:03   #731
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja doceniam odwagę Kajmanowej Ma śmiałość napisać w tym wątku kilka słów, stanąć do dyskusji, a nie tylko krytykować z ukrycia Przecież sławę ma ten wątek straszną. Wszyscy go czytają, a nie każdy ma się odwagę do tego przyznać, a co dopiero zabrać w nim głos - to tak, jak z disco polo Nikt nie słucha, ale każdy zna teksty i wywija
Lizusostwem też bym tego nie nazwała, przecież odnosi się do wypowiedzi, przedstawia swój punkt widzenia, rozmawia, a nie klepie posty o treści: "o jezu, dziewczyny, jesteście świetnie, super, jedwabiste, cudowne, wasze zdanie jest dla mnie takie ważne, dziękuję wam za to, że stąpacie tymi boskimi stopami po tej jałowej, złej ziemi!"
Po prostu ma odwagę zapukać do drzwi chlewiku i przysiąść na chwilę.
Nie mówię, żeby od razu wszystkie dziewczyny się zleciały, bo to by był armagedon, tyle, że Kajmanowa wydaje się normalną dziewczyną nagrywającą filmiki, a nie nieomylną ĄĘ divą bjuti góró i można z nią pogadać.
niektórzy muszą wszystkich z ziemia zrównać, nawet bez powodu, czepiajta się tam gdzie jest czego, nie brakuje takich
Stary 2013-07-27, 23:06   #732
rudziuttka
Raczkowanie

Kurcze, widziałam Ją już kiedyś i mogę powiedzieć jedno - widzę plus prowadzenia przez Nią kanału hehe -"wyrobiła"się z wymową. Chyba gorzej było kiedyś.
-----------------------------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=g9__1NnN-sY super filmik i nowa dziewczyna (dla mnie ) Mililook - lookbook ;> stroje dnia

Edytowane przez rudziuttka
Czas edycji: 2013-07-27 o 23:19
Stary 2013-07-27, 23:23   #733
katusek
Raczkowanie

Kajmanowa to ten sam typ jutuberki co blondie. W podobnym wieku, nie znają sie jakoś super na niczym, ogląda się je z sympatii/bo wzbudzają zaufanie. Mają inny target. Inny sposób bycia, pewność siebie, sposób mówienia, kosmetyki generalizując z innych półek cenowych.

Nie rozumiem czemu tak mało subskrybcji ma MsMelevis. Miło się ją ogląda, ma wiedzę, specjalizuje się w czymś konkretnym. Na pewno jej wiedza nie jest hiper mega, ale filmiki są krótkie, treściwe, konkretne nie plecie bzdur wyłapywalnych dla kogoś kto siedzi w temacie, ale nie jest ekspertem (pozdro dla jedzeniadragówikosmatyków ). Biorąc pod uwagę, że dziewczyna ma 19 i idzie na kosmetologie, podczas gdy nissiax zaczynając miała 26(?) lat to dziewczyna ma potencjał i jutubowy i kosmetologiczny, że hohoho I to na co zwróciłam uwagę - chcecie posłuchać elokwentnej jutuberki posłuchajcie MM, przy niej blondi jest raptem radosna, wyszczekana i hałaśliwa.

no.

a z Malpacity to ja się nie śmieje bo ostatni wpis mnie utwierdził, że ta pani albo robi słabe prowo, albo jest chora/niepełnosprawna...
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:28   #734
rudziuttka
Raczkowanie

no ja myślę że z Malpacity nie ma co się śmiać. Nawet nie miałam takiego zamiaru.

a jak już piszę to też jedna wizażystka założyła nowy kanał : http://www.youtube.com/user/AgnieszkaGrzelakMUA

bardzo fajny i niema kija w tyłku taka naturalna,zabawna -zresztą same możecie ocenić
Stary 2013-07-27, 23:34   #735
katusek
Raczkowanie

to była ogólna uwaga, ale skoro już się poczułaś wywołana do tabliczy to po

Cytat:
widzę plus prowadzenia przez Nią kanału hehe -"wyrobiła"się z wymową.
raczej nikt Ci nie uwierzy, że
Cytat:
no ja myślę że z Malpacity nie ma co się śmiać.
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:37   #736
rudziuttka
Raczkowanie

No, teraz może mi nikt nie uwierzy ale ja faktycznie uważam że to progres - i to słyszalny. Kto wie dokąd Ją dalej to zaprowadzi
Stary 2013-07-27, 23:38   #737
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudziuttka Pokaż wiadomość
no ja myślę że z Malpacity nie ma co się śmiać. Nawet nie miałam takiego zamiaru.

a jak już piszę to też jedna wizażystka założyła nowy kanał : http://www.youtube.com/user/AgnieszkaGrzelakMUA

bardzo fajny i niema kija w tyłku taka naturalna,zabawna -zresztą same możecie ocenić
Nieźle zakręcona jest
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:42   #738
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czemu tak mało subskrybcji ma MsMelevis. Miło się ją ogląda, ma wiedzę, specjalizuje się w czymś konkretnym. Na pewno jej wiedza nie jest hiper mega, ale filmiki są krótkie, treściwe, konkretne nie plecie bzdur wyłapywalnych dla kogoś kto siedzi w temacie, ale nie jest ekspertem (pozdro dla jedzeniadragówikosmatyków ). Biorąc pod uwagę, że dziewczyna ma 19 i idzie na kosmetologie, podczas gdy nissiax zaczynając miała 26(?) lat to dziewczyna ma potencjał i jutubowy i kosmetologiczny, że hohoho I to na co zwróciłam uwagę - chcecie posłuchać elokwentnej jutuberki posłuchajcie MM, przy niej blondi jest raptem radosna, wyszczekana i hałaśliwa.
ja ją lubię bardzo , chociaż na początku byłam sceptycznie do niej nastawiona. Ostatnio byłam na jej livie i sama mówiła ,że ma mało widzów bo ciężko do niej trafić. Nie dodaje hauli , beznadziejnych tagów i wszelkich innych vlogów, czy spotkań z jutuberkami
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:49   #739
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
ja ją lubię bardzo , chociaż na początku byłam sceptycznie do niej nastawiona. Ostatnio byłam na jej livie i sama mówiła ,że ma mało widzów bo ciężko do niej trafić. Nie dodaje hauli , beznadziejnych tagów i wszelkich innych vlogów, czy spotkań z jutuberkami
Ja również ją lubię Z jej filmików można się czegoś dowiedzieć i nie nagrywa tzw. zapychaczy.
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:54   #740
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Urquinaona Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu zamówiłam od koleżanki takie perfumy i jeśli ktoś twierdzi, że pachną tak, jak oryginały, to chyba ma coś z nosem :P Od wielu miesięcy marzę o 212 VIP Herrery, więc zamówiłam sobie "oryginalną próbkę" wzorowaną na tym zapachu i niestety nie pokrywają się w 100% Pachną podobnie, ale Herrera ma w sobie głębię, której nie da się podrobić,
ja mam oryginalny flakonik 5ml -fajna alternatywa bo masz perfum a nie musisz wydać 3 stów i starcza na dość długo
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:58   #741
mantas
Zakorzenienie

eskapada
Stary 2013-07-28, 01:31   #742
Ilsa Lund
Zakorzenienie

wracam po wakacjach dziś oglądałam tylko kilka filmików Back to school; w USA idą już w połowie sierpnia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:08   #743
Atenya
summer vibes;)

Nowy filmik u RLM o tuszowaniu cieni pod oczami http://www.youtube.com/watch?v=0m4I9a71oKI
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:08   #744
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
Mogłabym się rozwodzić na temat błędów językowych i wszystkiego co teraz padło, ale więcej tego nie zrobię.
Nie masz się rozwodzić na temat błędów językowych, tylko masz ich nie popełniać. Bo to, że się u Ciebie pojawiają to nie jest oznaka tego, że jesteś "normalnym" człowiekiem - cokolwiek to znaczy, tylko, że nie znasz zasad polskiej gramatyki i akcentowania - te pudełko i kosmeTYYki osłabia.

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
Dla mnie normalnym jest odpowiadanie na to, co dotyczy mojej osoby. Tak wygląda rozmowa, internetowa, ale jednak rozmowa. Wolę się odnieść, może coś wyjaśnić, coś przemyśleć, niż mieć w tyłku.
Fajnie, że z nami tutaj "rozmawiasz", ale mam wrażenie że tylko się odnosisz i wyjaśniasz, ale już przemyśleń brak. Nie pierwszy raz pisałam Ci, że mówisz z błędami, to zamiast zasięgnąć wiedzy na ten temat, starać się poprawić w kolejnych filmikach piszesz komentarz w stylu "czego Ty ode mnie chcesz, każdy mówi źle".

Lubię Twoje filmiki, abstrahując od tych wszystkich lipcowych, z których na palcach jednej ręki można policzyć te wartościowe, bo reszta to typowe "zapchaj-dziury", np. film o torebce plażowej nagrywany prawie przy świeczce. Tylko zamiast "rozmawiać" z nami i tłumaczyć się, weź sobie do serca to co piszemy i staraj się zmieniać na lepsze. Bo z samego wyjaśniania nam o co Ci chodzi pożytku nie będzie.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:12   #745
Adamantium01
Karo

Obejrzałam sobie ten avonowy filmik, ba nawet dwa i nie mogę znowu to samo. Może jestem jakaś dziwna, ale dziewczyna, która prowadzi kanał makijażowy powinna chyba mieć zadbaną cerę. To co tam się dzieje między brwiami i na nosie to jakaś masakra. Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu.

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:14   #746
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Nie masz się rozwodzić na temat błędów językowych, tylko masz ich nie popełniać. Bo to, że się u Ciebie pojawiają to nie jest oznaka tego, że jesteś "normalnym" człowiekiem - cokolwiek to znaczy, tylko, że nie znasz zasad polskiej gramatyki i akcentowania - te pudełko i kosmeTYYki osłabia.

Fajnie, że z nami tutaj "rozmawiasz", ale mam wrażenie że tylko się odnosisz i wyjaśniasz, ale już przemyśleń brak. Nie pierwszy raz pisałam Ci, że mówisz z błędami, to zamiast zasięgnąć wiedzy na ten temat, starać się poprawić w kolejnych filmikach piszesz komentarz w stylu "czego Ty ode mnie chcesz, każdy mówi źle".

Lubię Twoje filmiki, abstrahując od tych wszystkich lipcowych, z których na palcach jednej ręki można policzyć te wartościowe, bo reszta to typowe "zapchaj-dziury", np. film o torebce plażowej nagrywany prawie przy świeczce. Tylko zamiast "rozmawiać" z nami i tłumaczyć się, weź sobie do serca to co piszemy i staraj się zmieniać na lepsze. Bo z samego wyjaśniania nam o co Ci chodzi pożytku nie będzie.
ma posłuchać rad i je zastosować? przecież to będzie lizusostwo po całości - co chwile ktoś tak pisze jak się pojawia temat Kajmanowej..
Stary 2013-07-28, 11:18   #747
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Hej, masz ponad 3,5 tysiąca subów. To chyba dobrze, nie?
Stary 2013-07-28, 11:40   #748
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Obejrzałam sobie ten avonowy filmik, ba nawet dwa i nie mogę znowu to samo. Może jestem jakaś dziwna, ale dziewczyna, która prowadzi kanał makijażowy powinna chyba mieć zadbaną cerę. To co tam się dzieje między brwiami i na nosie to jakaś masakra. Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu.
jaki filmik ? bo chyba się lekko pogubiłam..

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Hej, masz ponad 3,5 tysiąca subów. To chyba dobrze, nie?
a Szusz ma 37 tys, Kajmanowa 14tys ,a Hania causeiloveu1 22tys
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:40   #749
chocaholic
Wtajemniczenie

zajrzałam na kanał Melevis i zasubskrybowałam bardzo sympatyczna osóbka
Stary 2013-07-28, 11:41   #750
Adamantium01
Karo

no ten Avon, co dziewczyny wklejały

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości