|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Ludzie też, prosząc o zdjęcia, autografy czy uważając za cud odpisanie na komentarz.
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- A tak w ogóle, to piszecie tak długie posty, że w taką duchotę nie mam sił ich czytać. O! ![]() Także ten
|
|
#783 | |||
|
Zakorzenienie
|
może tak być, niektórym chodzi tylko o nagrody, ale tego się nie uniknie, a jest szansa, że ktoś zasubskrybuje, obejrzy wiecej niż 1 filmik, zainteresuje się tematyką, zauwazy że mówisz o czyms co mu się własnie przyda i bedzie oglądał dalej
Cytat:
no nie jestem w stanie ogarnąć tego toku rozumowania. Cytat:
Cytat:
wiec póki wpływ na kogoś mają tylko ludzie to trzeba sie cieszyć, bo takiej bidy jak zaślepienie górą kasy, nikt nikomu nie zrobi ![]() a co do tych celebrytek - jak powiemy komuś że się podlizuje, robi błedy w wymowie to będzie to słuszna droga by nie poczuł się jak celebryta? ![]() jesli gadanie tu o kimś w pozytywny sposób prowadzi do tego że rosną nam kolejni celebryci to trzeba wątek zamykać na amen i iść spać
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-07-28 o 14:59 |
|||
|
|
|
#784 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Co do Kajmanowej, to mam mieszane uczucia. Nie przeszkadzają mi jej błędy językowe, nie drażni mnie generalnie (jedynie niefajne jest to, że ma problem z odpisywaniem na komentarze pod filmikami w odróżnieniu np. od Panny Joanny, którą za to bardzo cenię), ale muszę zgodzić się z tym, że trochę przesadza z tłumaczeniem się. Zaczyna się jakaś dyskusja na jej temat i od razu można spodziewać sie szybkiej reakcji, a czasem po prostu mogłaby sobie odpuścić i tyle. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-07-28 o 14:59 |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da się dogodzić wszystkim. Po prostu. Ateneyka dobrze, że jesteś, mam dla Ciebie mały skrót z koncertu 2011 PW Prodigy: byłam tam byłam tam byłam tam!!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=LUfmgOjR0XM Oł jeeeeee
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-28 o 15:02 |
|
|
|
|
#786 |
|
Dossisława I
|
Melevis może jakiś live z jakąś znaną vlogerkom na jej kanale? Nie wiem czy poznałaś jakieś dziewczyny z YT.
|
|
|
|
#787 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co z tego, że wiele osób popełnia błędy? Skoro zwrócono Kajmanowej na nie uwagę, powinna to przemyśleć, a nie pisać, że to dotyczy nie tylko niej i nikomu nie szkodzi. Dbajmy o naszą mowę ojczystą, a że w tych czasach mnóstwo osób ma to w głębokim poważaniu to niech chociaż osoby publiczne, czy to w TV czy na YT, będą przykładem. A już w ogóle, że dotyczy to kształcącej się nauczycielki. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Tak samo można byłoby zapytać: a co my jakieś guru stylizacji, że komentujemy stylizacje osób z YT, że mają nas się słuchać i inaczej ubierać? |
||
|
|
|
#788 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
A za link dzięękuujęęę Zabieram sie już za oglądanie, ale napisz mi jeszcze czy Cie tam widać?Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-07-28 o 15:08 |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko to co tu piszemy każda z ytbowiczek może przyjąć i zrealizować, albo i nie. grunt, że niektóre pytają o cokolwiek a inne odwalają maniane i uważają że są super świetne w każdym calu. |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale był czad, ogólnie to ciągnie mnie na impre jakąś i mnie nosi ![]() Uwaga gołe cycki od 10 minuty
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-28 o 15:16 |
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że nie można dogodzić wszystkim. Ale skoro Kajmanowa odnosi się do wszystkiego co się o niej w tym wątku pojawia i pyta o co nam chodzi, to wytłumaczyłam co mi się nie podoba i wymaga poprawy. To wtedy już nastąpiło wielkie wzburzenie, zero autokrytyki i koniec "dyskusji".
|
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdorazowe powtarzanie, że ktoś się podlizuje nam nie jest konstruktywne, bo nie widać ku temu żadnych, jasnych oznak. a to że ktoś coś sobie odbiera jakoś tak i wyłuskuje jakieś drugie dno na postawie kilku postów wołając w koło Macieju "podlizuje się!" to wiesz.. ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- oburzyła się co do błędów - ok, jakieś inne sytuacje.. ? nie śledze każdego posta, ale z tego co pamiętam była wdzięczna za wiele, często nieprzyjemnie podanych, uwag. |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeżeli duża grupa osób pisze o rażących błędach językowych, to jest to konstruktywna krytyka i oburzanie się lub niepróbowanie tego zmienić świadczy o tym, jak bardzo dana osoba ma gdzieś swoich widzów
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce nic pisać, ale wiedziałam, że przyjdzie dzien i na Kajmanową.
|
#797 |
|
Dossisława I
|
Kajmanowa współpracujesz z portalem kotek.pl? Jest tam dużo twoich filmików i ciekawa jestem czy oni sobie te filmiki biorą z YT czy pytają się o zgodę? http://www.kotek.pl/kotek/0,87207.html?tag=kajmanowa
Widziałam ostatnio filmik na facebooku superlini PannyJoanny o samoakceptacji i napisała mi, że oni sobie je biorą z YT. |
|
|
|
#798 |
|
Przyczajenie
|
A moim zdaniem Kajmanowa z jednej strony chciałaby poznać zdanie widzów i to jest według mnie OK. Tak samo, jak udzielanie się przez nią na wątku. Natomiast zauważyłam, że niby chce wiedzieć, co mogłaby zmienić/ulepszyć w swoich filmikach, w związku z czym niektóre osoby wyrażają swoją opinię. Kajmanowa zamiast sobie to przemyśleć od razu zaczyna się bronić/tłumaczyć. Wiadomo wszystkim się nie dogodzi, ale skoro sama wychodzi z inicjatywą, by poznać czyjąś opinię, a kończy się na ich negowaniu, to dla mnie taka dyskusja nie ma sensu.
Co do Melevis subskrybuję jej kanał na youtube od dawna i chętnie zaglądam na bloga. Filmiki są ciekawe, krótkie, a zarazem treściwe. Mówi rzeczowo, zachowuje się naturalnie. Popieram, że zapowiada się na jedną z najlepszych youtubowiczek. |
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oddzielna kwestia..mi chodzi przede wszystkim o to by nie tworzyć takiej dziwnej atmosfery: jedni chcą doradzać i to robią, a inni twierdzą, że pytanie o rady to podlizywanie i mamy totalny.. rozkrok a dziewczyna nie wie co ma robić, bo nie wie czy ktoś serio chce coś doradzić czy jednak chcemy ja pogrążyć.---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pFgzvWBEOec
Kretka i nowości w jeje kosmetyczce
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
mnie u Kajmanowej zniechęcił ten "projekt lipiec" .. Za dużo filmików ,a za mało treści.. tzw zapychacze..
ale dajmy już spokój bo ten temat jest mega męczący , że aż nudno... |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=IyWyugK2vHA
Oleska i vlog, dużo tego tam, tzn dużo beautyguru
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Ja o niczym innym w sensie negatywnym nie pisałam. Kilkakrotnie zwróciłam uwagę na błędy, bo są dla mnie rażące, to nastąpiło oburzenie.
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() ![]()
|
|
#805 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt się nie oburzył, naparzanie postów jest po prostu Rozkminaaaaa, jakby nie wiem, co się stało ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- PS. Z babcinego trendu najbardziej podoba mi się tylko koczek!!! Koczek wymiata ![]() Tak mnie naszła refleksja
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się
Już się zaczynacie powtarzać i w kółko to samo sobie odpisujecie :P
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja to zauwazyłam A w ogóle w tym vlogu od Oleski jest jeszcze Digitalka!!!! I zgadnijcie??? Mówi o tym, co my dziś, czyli o autografach!!!!!!!!!!!!!! !! O i jest w czarnym, pięknie wygląda, pięknie!!!! Karolcia jak zwykle gwiazdorzy
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-28 o 15:55 |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już skończyłam moje wywody, jeżeli drażniące mnie błędy będą dalej występować z uporem maniaka będę pod filmami pisać ![]() Tymczasem idę na vlog Oleski. |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
fajny ten vlog Oleski , a Digitalka jest piękna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.