Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 10:43   #2191
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Pokój TŻ, przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione w nocy, jak wróciliśmy z IP, gdy TŻ brał prysznic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130727_223802.jpg (26,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130727_223748.jpg (26,8 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130727_223738.jpg (27,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130727_223731.jpg (27,0 KB, 49 załadowań)

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-07-29 o 10:44
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:43   #2192
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Powrót córki marnotrawnej

Od mojego ostatniego wpisu naskrobałyście 50 stron
Czy któraś dobra kobieta zrobiłaby dla mnie skrót Przede wszystkim jak się czują dirty i Lila? I dziewczyny, które wylądowały w szpitalach? Wszystko gra?

Matkoooo... czemu jest tak cholernie gorąco
Wróciliśmy znad jeziora wcześniej, bo nie byłam w stanie spać w przyczepie, a tutaj, wczoraj 35,5 stopnia, a w nocy w chałupce 28
Robiłam wczoraj na obiad sałatkę i tak się zziajałam i spociłam, że dogorywałam potem cały wieczór i to pomimo zimnego prysznica...
Swoją drogą maluch też jakoś mniej się rusza... myślicie, że czuje upał czy tylko to, że mamusia zdechła?
I spuchły mi dłonie i stopy

Snow, ale lecicie z mieszkankiem, super

policzanka A co do malej, po prostu ma już mało miejsca

your Angel, poka, poka furę
O obejrzałam, bardzo fajna i super, że z łóżeczkiem

kaska
Ja rozważam garaż pod blokiem - tam tylko 24 stopnie Niestety ogórków brak...
Oj, rzeczywiście niebezpiecznie, lepiej, żeby ktoś "sprawny" do kota jeździł

Samba

matal, ja nie dałam rady i w nocy poszłam pod prysznic Zaspany Bartek aż przyszedł zapytać czy coś się stało, no to mu powiedziałam, że temperatura się stała Popatrzył trochę dziwnie, ale jak wylazłam, to sam pod prysznic wszedł

tassia

agusiamaskota, głupie sny przez upały Mi się dzisiaj śniło, że się topiłam, a wczoraj, że polował na mnie seryjny morderca, który okazał się moim byłym

witkom, ale już duży dzieć

Lola na szczęście od jutra dwa trzy dni oddechu
A od piątku znowu upały Najgorsze jest to, że w sobotę w nocy wracają rodzice, czyli trzeba będzie oddać samochód z klimą i wrócić do naszej kochanej, acz nie klimatyzowanej Skody
Już zapowiedziałam Bartkowi, ze kolejny samochód musi mieć klimę - mogę nie mieć zamka centralnego czy innych bajerów, ale klima koniecznie

bajka jadę do Ciebie

agusiamaskota, gorgulek

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:44   #2193
butterfly20
Zakorzenienie

Co za dzień Normalnie się pochlastać,aż się cała zestresowałam

Dwa busy pojechały nam do Szwajcarii (jeden osobowy a drugi towarowy, bo to na rajd rowerowy no i trzeba było też te rowery przewieźć drugim busem). I ten towarowy się zepsuł
Dzwoni do mnie mąż,że on musi jechać swoim Audi nad morze,zostawić je tam do 13 sierpnia, a sam wziąć stamtąd innego busa towarowego,którego miał w trasie i jechać nim do tej Szwajcarii.Myślałam,że padnę na zawał Na szczęście się udało,że jakiś kierowca mu pojedzie, a on ze mną zostaje,tylko,że bez Audi (temu kierowcy popsuło się jego auto...).
Potem przylazła do mnie T.,że jej auto też się zepsuło,mechanikowi tez i nie ma jak jej pożyczyć,a ona musi dzisiaj do Krk jechać. Pytała też swoją córkę,ale im też się jedno auto popsuło,więc mają tylko jedno do jeżdżenia. I ona chce moje! I będziemy totalnie bez samochodów, w razie czego jesteśmy uziemieni.
Czy efekt cieplarniany ma wpływ na psucie się samochodów?Bo ja nie wiem czy to jakieś fatum czy co...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:44   #2194
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nawet nie mam siły czytać, co piszecie... Koncentruję się na wdech, wydech...
że też trafiło nam się takie upalne lato
Stary 2013-07-29, 10:44   #2195
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
współczuję, ja bym chyba nie wytrzymała
Jak zapytałam ostatnio z TŻ czy mogę wcześniej po wyniki przyjechać, to powiedziała, że będą dzwonić jak coś będzie nie tak, a wyniki są dla lekarza a nie dla mnie. I na wizycie dostanę kopie.

A w ogóle to mam tu pierwszą wizytę u gina taką z ubezpieczenia. Ciekawe co mi będzie robił.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:47   #2196
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jak zapytałam ostatnio z TŻ czy mogę wcześniej po wyniki przyjechać, to powiedziała, że będą dzwonić jak coś będzie nie tak, a wyniki są dla lekarza a nie dla mnie. I na wizycie dostanę kopie.

A w ogóle to mam tu pierwszą wizytę u gina taką z ubezpieczenia. Ciekawe co mi będzie robił.
hola hola, wyniki są dla CIEBIE!
Stary 2013-07-29, 10:48   #2197
Asiek84
Wtajemniczenie

muszę z domu wyjść i jechać odebrać dreny z hurtowni... jak dobrze że mam klimę w samochodzie i może przy okazji nawiedzę przychodnię i wezmę właściwe skierowanie
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:52   #2198
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mam pytanko

czy model fotelika maxi cosi jest ważny? najbardziej zastanawiałam się nad cabriofixem, ale pebble też są chyba fajne? choć widziałam w zestawieniach że wagowo się różnią, cabrio 3,5kg a pebble 4,1kg. Poza tym, że pebble jest droższy to jest lepszy? a Citi najtańszy to najsłabszy? Citi to wiem, że się nie wpina w bazę, ale mi o to nie chodzi bo i tak nie mam ;p więc może na citi powinnam się zdecydować?

proszę o radę!
ja mam cabriofix bo mam baze
roznica nie wielka jesli chodzi o funcje fotelika cabriofix i pebble ale duza roznica w cenie stad moja decyzja

Cytat:
Ja też miałam ciężką noc, normalnie kiedyś przez ten ból nogi to sobie ją odetnę. Zasnęłam o 3 nad ranem, ale spałam do 9.30.

Dziecko robi mi sale gimnastyczną z brzucha. Boli mnie już wszystko.

A u mnie na tarasie jest obecnie 20 stopni, wieje wiaterek, a ja mam bluzkę z rękawem 3/4 i długie spodnie.
co dzieje sie z noga?
pogody zazdroszcze bo ja nadal na klatce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:52   #2199
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Co do pokoju TŻ, to widzicie po zdjęciach pewnie jaki jest mały, urządzony "po męsku" i wszędzie te pudła...

Mama foka
Stary 2013-07-29, 10:53   #2200
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
I tak jak pisze bajka ten Ewuś często pokazuje błędnie. Jakiś czas temu mój gin zrobił mi cytologię na NFZ i też wyskoczyło,że jestem nieubezpieczona mimo,że składki regularnie opłacam i to nie byle jakie
Tak,tak jestem na zwolnieniu...Dziekuje za konkretna odpowiedz.W takim badz razie sie nie martwie.Musze tylko znalezc te stara Rumue..Mam nadzieje ze juz nie bedzie potrzebna i przy nastepnej wizycie wyswietle sie normalnie na zielono
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:54   #2201
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kochana, ja kupiłam wlasnie maxi cosi citi, bo też nie mamy bazy słyszałam dobre opinie,dlatego go wzięlam
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
hmmm ja moge tylko wypowiedziec sie o cabriofixie i pebble. przy Blance mialam cabriofixa i bylam zadowolona, teraz kupilam pebble bo ma ciekawsze rozwiazania, tzn do okola ma gume a nie plastik i sie nie bedzie tak rysowal, no i bardziej pasy w pebble mi sie podobaja i zaglowek jest regulowany lacznie z pasami, a w cabriofixie musisz je wyciagac i przeciagac do odpowiedniej dziurki. wiec w sumie pebble z wygody kupilam, no i ewentualnie ciut wiekszy mi sie wydaje, ale to moze byc tylko moje wrazenie generalnie polecam i jeden i drugi
Cytat:
Larysko ja mam fotelik maxi cosi city i mi się bardzo podoba. Ale ja też nie mam żadnego porównania.
dziękuje kochane
jeszcze muszę pomyśleć i poszperać na all
Stary 2013-07-29, 10:54   #2202
matallewar
Zakorzenienie

A ja muszę jakoś na badania iść na dniach, do tego z Edim pod pachą

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:55   #2203
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
kaska
Ja rozważam garaż pod blokiem - tam tylko 24 stopnie Niestety ogórków brak..
a w garażu nie wiem jaka temperatura, ale tam śmierdzi oponami

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Dwa busy pojechały nam do Szwajcarii (jeden osobowy a drugi towarowy, bo to na rajd rowerowy no i trzeba było też te rowery przewieźć drugim busem). I ten towarowy się zepsuł
Dzwoni do mnie mąż,że on musi jechać swoim Audi nad morze,zostawić je tam do 13 sierpnia, a sam wziąć stamtąd innego busa towarowego,którego miał w trasie i jechać nim do tej Szwajcarii.Myślałam,że padnę na zawał Na szczęście się udało,że jakiś kierowca mu pojedzie, a on ze mną zostaje,tylko,że bez Audi (temu kierowcy popsuło się jego auto...).
Potem przylazła do mnie T.,że jej auto też się zepsuło,mechanikowi tez i nie ma jak jej pożyczyć,a ona musi dzisiaj do Krk jechać. Pytała też swoją córkę,ale im też się jedno auto popsuło,więc mają tylko jedno do jeżdżenia. I ona chce moje! I będziemy totalnie bez samochodów, w razie czego jesteśmy uziemieni.
Czy efekt cieplarniany ma wpływ na psucie się samochodów?Bo ja nie wiem czy to jakieś fatum czy co...
o masakra, ale mi tez akumulator zdechł w moim aucie, a małż w swoim zerwał ręczny

u mnie dziś i jutro mają być burze i deszcz plisssssssss

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:57   #2204
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Co do pokoju TŻ, to widzicie po zdjęciach pewnie jaki jest mały, urządzony "po męsku" i wszędzie te pudła...

Pasowac bedzie łózeczko w takim kolorze jak ma Snow.Gdzie planujecie je wstawic?Mało widac na tych fotkach ,ale ogolnie mebelki bardzo fajne a pokoik az tak mały nie jest jednakze chyba bedziecie musieli zrezygnowac z jakiego mebelka na czesc łózeczka.
Stary 2013-07-29, 10:59   #2205
jo_asiek
Zadomowienie

Dziewczyny doradźcie proszę Zastanawiam się nad kupnem wanienki, ale nie mam pojęcia jaką... 86cm? 102 cm? czy np 71cm (jak z ikei)? Jakie kupowałyście? Jakie macie?
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:00   #2206
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Pasowac bedzie łózeczko w takim kolorze jak ma Snow.Gdzie planujecie je wstawic?Mało widac na tych fotkach ,ale ogolnie mebelki bardzo fajne a pokoik az tak mały nie jest jednakze chyba bedziecie musieli zrezygnowac z jakiego mebelka na czesc łózeczka.
Wywalamy tą szafeczkę, na której stoi ten zielony karton, bo to jest niepraktyczne, szafka pod telewizor, tam wstawimy łóżeczko - dostanę od kuzyna. No i jeszcze wywalamy biurko, które stoi pod oknem, obok łóżka i tam komoda przyjdzie, którą mam nadzieję kupimy w sobotę w IKEI

Mama foka
Stary 2013-07-29, 11:00   #2207
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nawet nie mam siły czytać, co piszecie... Koncentruję się na wdech, wydech...

Cytat:

Jak pech to już po całej linii
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:01   #2208
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Agusia jutro mijaja 2 tygodnie jak tu jestem...

motyl nie moge w ogole wstawac...tylko siusiu i na 5 minut dziennie pod prysznic, a to i tak nie zawsze chetnie mnie puszczaja bo np slysze "ale przeciez bylas wczoraj pod prysznicem" oki nie laze wiec moze sie az tak nie brudze ale czuje sie nieswiezo bo jest upal....zwlaszcza ze mam szanse na zmiane bluzki raz na dobe bo kroplowka podpieta jest do mini komputerka i trzeba wszystko rozmontowac zebym przelozyla bluzke...

Nie mam juz kroplowki huuuurrrra.... Jeszcze wenflon by se wzieli haha...
O rety, współczuję...nie wiem co bym robiła leżąc tyle w łóżku

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Ja nie miałam ani przy pierwszym cc ani przy drugim.

Snow gratuluję tak szybkich postępów i gratki dla tż za zacięcie

Tassia też w akcie desperacji chciałam iść spać na parter na klatkę schodową ale niestety sąsiedzi mieliby za duży ubaw
Nie miałaś?Kurczaki,to ja nie wiem...w razie czego zrobię sobie sama, wprawdzie to cc,ale będę mieć spokój przez jakiś czas jak się nie będę mogła podnieść

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co ja przeżyłam pojechałam autobusem do teściowej- myślałam, że zemdleje, albo się normalnie się modliłam w tym autobusie, żeby jeszcze 5 minut wytrzymać, do mieszkania weszłam z mroczkami przed oczami i nie mogłam oddychać nakarmiłam kota, napiłam się i miałam od razu autobus do domu, to poszłam teraz jestem w domu i wymiotowałam
zaraz dzwonię do P. niech ciotkę organizuje do kota bo ja w te upały nie chcę gdzieś zemdleć, bo jeszcze się uderzę i coś Mikiemu się stanie

Papalinka mi w aptece powiedziała pani, że nie można magne b6 max w ciąży
O rety... ja się właśnie zastanawiam jak ja to zrobię,żeby pójść do rodziców jak dam T.moje auto... jak pójdę w samo południe i przez najbliższe 3 godziny to na pewno zdechnę po drodze. A u siebie w domu też zdechnę,bo tak ciepło, a u rodziców mogę liczyć na chłodek...
Nie łaź już nigdzie.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kurczę, sorki, że odjechałam, już byłam taka senna, że masakeros. Zalegałam w wyrze, ale i tak się umordowałam zanim w jaki-taki sen zapadłam. Kurde, ja już nie wiem czemu mam ostatnie dni takie słabsze. Czy to połączenie upałów z końcówką ciąży czy już faktycznie coś się pomału dzieje
Chociaż brzuchol dalej raczej wysoko, nie oddycha mi się lżej (chciałabym ).

Reasumując... Wózio o Mutsy 4 Rider. Ma pompowane kółka, nówkę przód i łożyska, jest w nim wszystko - gondola, spacerówka, fotelik plus do tego szyty na zamówienie śpiworek, łóżeczko turystyczne, parasolka. Kolor! Stan jest na medal.
To pojazd właśnie pod jesienno-zimowe dziecko. Fajnie, że jet to gratisowe wyrko, jak mały pojedzie na noc do babci, to będzie miało porządne legowisko. My mamy zakupione do mieszkania solidne drewniane, nie do transportu.
Minusem jest to, że to faktycznie nie lekki wózek, będzie trochę cyrku z wywlekaniem go z 2 piętra, coś się obmyśli
Super!!To używany tak?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nie nie , krzyzowych nie mialam.

zdecydowanie jak najbardziej

wczoraj i przedwczoraj mnie tak kulo z prawej strony, tez to odebralam jak kolke, chociaz bardziej to byl jakis skurcz miesnia chyba, bo to klucie pojawilo sie zaraz po tym jak jakis gwaltowny ruch wykonalam.

bo dzieci nie lubia ktg moja to nerwa miala za kazdym razem jak mnie podpinali, kopala jak wsciekla.
trzymam kciuki kochana zeby do piatku cie wypuscili nie dziwie sie ze masz dosyc. ale z drugiej strony, to dobrze ze niemcy sie tak przejmuja w pl to powiem szczerze jakos nie bylam zadowolona z tego co sie w szpitalu dzialo. jak poszlam w piatek to owszem mialam wrazenie ze mnie nafaszeruja tym co trzeba i bedzie ok. a tu tylko kroplowka z PWE, usg, badanie i zastrzyki na rozwoj pluc. kolejne dni jak lezalam, to nic a nic nie dostalam, ani tableteczki nawet samego magnezu, sama swoj zaczelam lykac. no i jedynie ktg 3 razy dziennie i dwa razy dziennie sprawdzanie tetna mlodej. no i nie bronili mi lazic ani nic.

no no uwazaj na siebie, w takie upaly najlepiej siedziec w domu.

fajny wozio

witam sie
w Szczecinie pogoda boska!!!!!! 20 stopni, deszcz, no cud malina normalnie, zyc sie da zaraz chyba wyjde na ten deszcz i bede taplac sie w kaluzach
po 9 byl juz kurier z moim regalem ktory zaginal w akcji zaraz sie biore za skladanie bo mi sie nudzi
Moja też okrutnie kopała jak miałam KTG
Zazdroszczę pogody

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
moja kota poznała magiczną moc wiatraka
Moja się boi

Stary 2013-07-29, 11:01   #2209
kaska87
Zakorzenienie

ja mam tą z ikei- ona jest dośc krótka, ale na początek może być- później sobie ją wezmę na pranie a Mikiemu kupię nową dłuższą

Stary 2013-07-29, 11:01   #2210
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie proszę Zastanawiam się nad kupnem wanienki, ale nie mam pojęcia jaką... 86cm? 102 cm? czy np 71cm (jak z ikei)? Jakie kupowałyście? Jakie macie?
Ja mam jakąś najmniejszą z Carrefoura. Gdzie potem będziesz kąpać? Masz wannę? Edi jak tylko siedział sam, to przenieśliśmy go do wanny, bo było wygodniej po prostu. Więc wg mnie bez sensu duża wanienka i noszenie jej.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:02   #2211
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Wywalamy tą szafeczkę, na której stoi ten zielony karton, bo to jest niepraktyczne, szafka pod telewizor, tam wstawimy łóżeczko - dostanę od kuzyna. No i jeszcze wywalamy biurko, które stoi pod oknem, obok łóżka i tam komoda przyjdzie, którą mam nadzieję kupimy w sobotę w IKEI
Super decyzja
Stary 2013-07-29, 11:03   #2212
butterfly20
Zakorzenienie

Jak usłyszałam,że mój mąż chce jechać do Szwajcarii do czwartku to już prawie ryczałam.Dobrze,że nie jedzie.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogod...iala,9294.html u mnie do końca tygodnia zapowiada się już lepiej, Ladan w weekend też przeżyjesz

Stary 2013-07-29, 11:04   #2213
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak usłyszałam,że mój mąż chce jechać do Szwajcarii do czwartku to już prawie ryczałam.Dobrze,że nie jedzie.
dobrze, że nie jedzie

Stary 2013-07-29, 11:04   #2214
87czarna
Zakorzenienie

kaska Ty błagasz o deszcz???? NIE WIERZĘ!
Larysa pomyśl,poszperaj..na pewno coś wybierzesz
motyl o rety... rzeczywiście pech

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:04   #2215
policzanka
Wtajemniczenie

Musze isc pod prysznic i za zupe sie zabrac...no i w koncu prasowanie zrobic...jak zwykle checi na to wszystko brak..teraz siedze na golaska przy wiatraczku i mi błogo...
Stary 2013-07-29, 11:05   #2216
87czarna
Zakorzenienie

agusia Jakoś to sobie poukładasz...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:05   #2217
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
kaska Ty błagasz o deszcz???? NIE WIERZĘ!
ja też nie, ale się dzisiaj strasznie bałam o Mikiego a on jak widać ma to wszystko w dupie i sobie skacze od rana

Stary 2013-07-29, 11:05   #2218
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Gdybym miała wannę lub głęboki brodzik to wzięłabym 71 lub 86. Ale niestety mam płytki brodzik, w którym dziecka nie wykąpię, więc potrzebuję jak największą wanienkę. Później będzie myte na stojąco prysznicem,bo co zrobię?
Będzie za to miała frajdę jak pójdzie spać do którychś dziadków, bo u jednych i drugich są duże wanny i głębokie brodziki

Stary 2013-07-29, 11:06   #2219
ladanseuse14
Zakorzenienie

właśnie przyszło D. zdjęcie: 90km/h w mieście... 300zł i 6 pkt z 25 maja - nic się nie przyznał
Stary 2013-07-29, 11:06   #2220
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Musze isc pod prysznic i za zupe sie zabrac...no i w koncu prasowanie zrobic...jak zwykle checi na to wszystko brak..teraz siedze na golaska przy wiatraczku i mi błogo...
Ojeju chce Ci się gotować?Mi się nie chce nic...na szczęście mam ogórową od mamusi.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości