|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
jeszcze balkony chcemy itd.
Kurde ja tez musze malej wprowadzic gluten, bo za 2 tygodnie badania robimy, a bez wprowadzenia glutenu to nie bedzie miarodajne... wiec od czego zacząć? ... czy potówki na brzuchu też sa? czym to potraktować?zostawić az samo zniknie?
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie wiem,że do banana dodaje się odrobinę soku żeby nie robił się czarny Delicjanko bardzo ładny projekt a pomieszczenia sensowne ja mam 113 metrów i taki projekt http://extradom.pl/projekt-domu-domek-cieply-SLF1012 tylko,że my budowaliśmy szkiletowy więc zrobiliśmy masę przeróbek- kuchnie mamy z salonem, łazienki powiększyliśmy, zmniejszyliśmy wiatrołap i kotłownie i wyszło super dodatkowo zrobiliśmy sobie elewacje z kamienia,powiększyliśmy okna, zamiast w sypialni okna zrobiliśmy tarasowe, fajne zmiany wyszły |
|
|
|
|
#1384 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ostatnio sie zastanawialysmy, gdzie sie tak dlugo podziewasz ![]() Cytat:
biedny maluszek ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1385 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ![]() Tzn klocki fajne, pomysłowe, ale cena zdecydowanie przegięta. Jeśli w tym stylu chcesz, albo fajną zabawkę po prostu to popatrz na to: http://allegro.pl/playskool-stack-ne...410557433.html http://allegro.pl/fisher-price-piram...410842023.html bardzo mi się podobają i chyba się skuszę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80021008/ mamy, dla Agu też miałam, szał w obu przypadkach za grosze ![]() http://sklep.educol.pl/ukladanki-wie...ywa-wieza.html Cytat:
A wrzosy? z lawendą pięknie by wyglądały kolorystycznie ![]() i w sumie proste w hodowaniu Cytat:
![]() Cytat:
holle nie są do gotowania, możesz je z mlekiem mieszać albo dodać do obiadku lub owoców eee? Cytat:
Cytat:
Tak, potówki na brzuchu mogą, Agatka gdy była malutka miała, i teraz też - i widzę, że ona tak na upał reaguje właśnie, gdy się urodziła to zaraz potem takie upały nastały jak teraz. Niczym nie traktuję. |
||||||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje że pytasz-z nim bez zmian
Deli-pytałam predzej ale raczej się nie dokopiesz. Dawno kupowałaś ten blender w biedronie?
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
kupilam go jak byly w biedronce te rzeczy domowe;> moze jeszcze jest. ok 2 tyg temu kupilam
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
szajka - dzieki i znow ikea, ehhh
|
|
|
|
|
#1389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardo ładny domek, ma wszystkie czego do szczęścia potrzeba
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś pośle męża niech sprawdzi. Gotowałam obiadki Oskarowi ale jak patrzę jak on to je(a raczej się tym bawi) to tracę cierpliwość. Dlatego robię zawieszenie broni do czasu zakupu blendera póki co wracamy do gotowców
|
|
#1391 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie umowmy na forumowe grupowe picie ![]() Cytat:
dobrze, ze mam taba z netem chociaz czasem jak duzo nadrabiam to zajmuje malzowi kompa Cytat:
![]() i pytanko - po co dzieciom sie podaje chrupki kukrydziane? kupilam te cucu paluszki i tak jak wtedy na spotkaniu maly wtranzala piknie. tylko co one daja? tomw zasadzie jedyna rzecz jaka maly zjadl od dawana poza cyckiem. ale doszly juz siateczki i dzisiaj cos w siateczce dostanie
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie czarny jest po prostu klasyczny i elegancki - i nie widzę nic złego w tym, że ktoś przychodzi na ślub w czarnej kiecce.
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41997517]Patrzcie: http://kwejk.pl/obrazek/1464769 Dziewczyny, przepraszam, ze tylko wyrywkowo, ale przez ten upał to nie mam na nic ochoty - 32 st. w cieniu cieniowatym ![]() Jeszcze muszę do miasta jechać po płytki na balkon, bo t. wymyślili że będą robić. I cieszę się, bo to balkon, z którego my korzystamy ale jazda zdezelowaną T4 z paką bez klimy to armagedon
|
|
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dzieki Bogu bo bylo tyle przeróbek że bym z butów wyskoczyła plus domu szkileteowego jest taki,że w każdej chwili na budowie mogliśmy smienić koncepcje do ścian czy okien [QUOTE=LadyWhisper;4200002 9]JA TEZ!!!!!!!!!!! moze sie umowmy na forumowe grupowe picie ![]() Cytat:
moj ostatnio ich nie je tylko się bawi- skubie je na małe kawałeczki |
||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam pochwalić Piotrka, że dwa razy udało mu się usiąść z czworaków (
) ![]() Filmiki w klubie
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Hope tuje mam na prawie stu metrach (z dwóch stron) a na wiosnę będziemy sadzić kolejne 60 sztuk na trzeciej stronie. Cyprysiki mi się podobają takie miniaturowe dwukolorowe, to są bodajże groszkowe czy tak jakoś. Tuje i cyprysy fajne na żywopłot ale nudne, pasowałoby walnąć coś na ich tle.
Marsi moja trawa spodobała się niestety kretowi Jak rano wychodzę przed dom i widzę nowe zniszczenia to mnie krew zalewa. Teściu zasadził dwie juki i dookoła wkopał dość głęboko obrzeża trawnikowe to bestia wczoraj wlazła do środka i obie juki obryła dookoła. Zaczynam dojrzewać do kupna karbidu, wprawdzie kret pod ochroną ale na własne życzenie utracił immunitet włażąc na moje terytorium, chce wojny to będzie ją miał Podkopał mi wszystkie smagliczki i aksamitki wokół domu, śmierdziuchy przeżyły ale część smagliczek padła.---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ja mam jeszcze przetestowany berberys thunberga "admiration" (taka kulka półmetrowa z tego wychodzi), tuję chyba danica (też kuleczki max 40 cm), jałowiec płożący i trzmielinę szczepioną na pniu. W tamtym roku założyłam taką rabatę i wszystko żyje i nawet ładnie wygląda, a najważniejsze że samo rośnie i nic z tym nie trzeba robić
|
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
jaka czika ! ![]() po ciąży mi sie w dupie poprzewracało , kiedyś w taki upał nigdy by mi nie przeszkadzał, a teraz?! masakejro Pranie zrobiłam już wyschnąć zdążyło, drugie sie moczy. też musze sie odchudzić! ale silnej woli u mnie zero -.- zjadłabym coś, ale co ?
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
A to ja się nie znam na projektach ogrodu. Zrozumiałam że NIC nie masz
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
Jest taka czika ze nie daje rady, jeszcze dzisiaj jade do chorzowa złożyć reszte papierow na uczelnie ale bez małego bo chyba by mi sie ugotowal w tym samochodzie.
Deli gratuluje wyboru projektu, nasza budowa ostanio cos stanel bo nie mogliśmy zdecydować się na okna ale juz są zamówione więc we wrześniu znowu ruszy.
|
#1400 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
mala, zdrowiej szybko
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przygotowalam juz owocki do zmiksowania ale jeszcze obiadek przed nami. zjadl 3/4 malego sloiczka i szczekoscisk bedzie drugie podejscie - nie daruje
|
||||
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla zdolniachy
|
|
#1403 |
|
Konto usunięte
|
Insolito, gratuluję siadania
![]() Dałam włąśnie w siateczkę Dorotce kawałek takiego arbuza z lodówy, ale wsuwa
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marsi11;42000171]na szczęście nasz projektant to był kierownik budowy jednoczenie i za zmiany nie wzial ani zlotowki bo naskrobał sobie facet
no i dzieki Bogu bo bylo tyle przeróbek że bym z butów wyskoczyła plus domu szkileteowego jest taki,że w każdej chwili na budowie mogliśmy smienić koncepcje do ścian czy okien Cytat:
my bylismy u projektanki to za wyrsowanie i zmiany 1800zl chyba normalna cena hmm Cytat:
ja se zrobie zaraz salatke z ananasem, kurczakiem , kukurydza i majonezem ;p , okres mam to moge ;] Czikowato czikańska czika
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
wiecie co ? Moja mama wzięła dziś Ole, wchodzi do kuchni, wyciąga ptasie mleczko i jej ładuje do buzi. no i po kiego penisa?! dobrze, że przy tym byłam i zareagowałam, ona w ogóle planuje za jakiś miesiąc dawać Oli normalne zupy. A zaznaczam, że moja mama soli w chu i tłusto gotuje jak nie wiem. no na pewno, po moim trupie , nie wiem co ja zrobię jak znowu szkoła mi sie zacznie, przecież oni codziennie będą jej dawać cukierki i kiełbasę. Co za ciemnota!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1406 | |||
|
Zadomowienie
|
JESTEM ZA!
Za niedlugo bede w Polsce! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#1407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widze, ze masakra z chorobami w taki upal, nas rozlozylo z Pietraszkiem wlacznie, moja mame, chyba na taki gwaltowny wzrost temp? Cytat:
jakie ciasne?! my w 80m gdzies bedziemy celowac, ale to za jakies 10 lat moze ![]() [QUOTE=marsi11;42000171]na szczęście nasz projektant to był kierownik budowy jednoczenie i za zmiany nie wzial ani zlotowki bo naskrobał sobie facet no i dzieki Bogu bo bylo tyle przeróbek że bym z butów wyskoczyła plus domu szkileteowego jest taki,że w każdej chwili na budowie mogliśmy smienić koncepcje do ścian czy okien Cytat:
![]() no to mnie zdolowalyscie, bo juz myslalam, ze maky cos wartosciowego sam z siebie zjada ![]() Cytat:
mi sie skubanca nie udalo jeszcze zlapac ![]() chyba wsio nadrobilam ![]() dzisiaj na ziemi znalazlam TAK PASKUDNEGO I WIELKIEGO pajaka, ze malo nie zemdlalam. nawet malz ktory wiecznie sie ze mnie smieje i mowi ze przesadzam malo nie zwymiotowal. dobrze, ze nie jestem facetem to na mnie nie lezy obowiazek zabijania takich paskudztw, ale serio, pierwszy raz tak wielkiego domowego pajaka widzielismy. co najlepsze - caly weekend generalnie sprzatalismy (a i tak do balaj ganu fewci brakuje sporo )
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziękuje
![]() Dziękuje Wam wszystkim kochane Z takim wsparciem do wieczora zapomnę że coś mi było
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Hope no bo w sumie nie mam, tylko trawę i te tuje
Jedną rabatkę malutką bo mężowi wyszła przez przypadek jak robił chodniczek koło domu, dwie juki które teść skądś przywlókł i jakiegoś hibiskusa dostaliśmy. Śmierdziuchy i smagliczki jednoroczne, posadziłam żeby tak pusto nie było
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

i trzeba po prostu czekać na poród... podejrzewam,że jak urodzi to zrobią dzidziusiowi usg i ocenią - wyciąć czy może tak żyć z jedną niesprawną. Masakra

szkoda tylko że z teściów bałwany 

) do wykorzystania do konca wakacji? podkładka pod mysz z Waszym zdjęciem? Koszulka z napisem : jestes najwspanialszym mezem na swiecie?

Obiecuje Wam kochane, ze jak tylko skoncze karmic to opije zdrowie kazdej z Was... 3 razy... 

Podkopał mi wszystkie smagliczki i aksamitki wokół domu, śmierdziuchy przeżyły ale część smagliczek padła.