|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Ale czasem sis prosze jak przyjeżdża, żeby mi coś kupiła z Anglii.... WŁACHA !!! OMG moja sisi przyjeżdża za 4 dni, musze jej szybko napisać co chcę
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-29 o 13:25 |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaję mi się, że po za kamerą jest bardziej rozmowny bo takie vlogi to faktycznie nie jego bajka i chyba nie bardzo wie co ma robić i co mówić. Trochę mu się nie dziwie bo sama bym się krępowała np. chodząc po mieście i gadając do kamery na wyciągniętej ręce ;p
|
|
|
#964 |
|
Dossisława I
|
Wydaje mi się, że on jest bardzo wstydliwy dlatego się tak zachowuje. Nie każda osoba nadaje się na filmiki na YT, ale widać jakie są z Ewą szczęśliwi. Ewa prywatnie w domu raczej go nie dominuje.
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/results?searc...be.EOKOS6CTej8
Zastanawia mnie, dlaczego nagle tyle osób zaczęło recenzować te produkty
|
|
|
|
#966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko zdrowia jej życzyć
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym jak na "anorektyczny typ urody", to ma spory biust. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Też tak uważam, może Ewa jest bardziej śmiała stąd ten kontrast.
|
|
#969 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
jaka ta Zmalowana jest niedelikatna , nie chciałabym być przez nią malowana
|
|
|
|
#971 |
|
Dossisława I
|
Nie wiem ale tak mi się wydaje oglądając ich filmiki.
Kupiłam dzisiaj w Biedronce podkład Bebeauty. Jak wycisnęłam z niego powietrze to zostało 2/3 opakowania. Czy tak ma być czy ktoś już go testował? Nie miałam dużo podkładów w życiu i nie wiem czy tak ma być, że reszta opakowania to powietrze. |
|
|
|
#972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podkład jest chyba jednym z niewielu kosmetyków kolorowych, który bałabym się kupić z najniższej półki cenowej. Abstrahując zupełnie od skuteczności. Bałabym się zapchania, alergii, szkodliwości dla cery etc serio mam jakąś fobie i jeśli kiedyś nie byłoby mnie stać na coś droższego nie kupowałabym albo odkładała dłuższy czas aż uzbieram. mam tak jeszcze z niepolskimi szminkami... a jeżeli chodzi o Twoje pytanie to miałam tak w swoim pierwszy mazidle jakiś fluid uder twenty w tubce. Swoją drogą to było raptem 3,5 roku temu, a tak mnie tamta sytuacja bawi. Za ciemne to było i ogólnie beznadziejne, a ja taka zachwycona efektem, wyrównaniem kolorytu. ![]() a w ogóle to koleżanki namawiają mnnie do założenia kanału na YT, niedoczekanie ![]() Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-29 o 14:02 |
|
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...04892383_n.jpg
strój dnia u stylizacje ![]() u mnie jest 35 stopni ugotowałabym się w takiej bluzce to raz, a dwa strasznie niekorzystnie dla mnie wygląda w tym
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
karolina jest doskonałym potwierdzeniem, ze nie trzeba mieć nadwagi, żeby być nadmiernie otłuszczonym o czym ludzie generalnie zapominają. tak jak o tym, że szkodliwość nadwagi (kilku kilo, a nie kilkudziesięciu oczywiście) zależy od rozmieszczenia tkanki tłuszczowej. często bardziej narażone na konsekwencje zdrowotne są osoby takie jak Karolina (sylwetka, dieta)
Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-29 o 14:10 |
|
|
|
#975 |
|
Dossisława I
|
katusek Ile musi kosztować podkład żebyś go kupiła? Jak mi nie będzie odpowiadał to nie będę go używać, nie mam bardzo wrażliwej skóry. Dzięki za odpowiedź. Mnie dziwi bardzo jak ludzie kupują podkłady, cienie, pudry, tusze, kremy w chińskich sklepach.
|
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i już nie chodzi nawet o cenę, bo za 20zł można dostać dobry podkład, ale najpierw muszę poznać opinie przed ewentualnym zakupem i dopiero wtedy dobieram podkład dla siebie
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-29 o 14:31 |
|
|
|
|
#978 |
|
Łotewa
|
ajny filmik szkoda, że same kosmetyki z wyższej półki
Odpowiedz · Karolina Baszak Karolina Baszak 2 godz. temu A czemu szkoda? Jest masa kanałów, na których dziewczyny pokazują tańsze produkty. Po co miałabym pokazywać to samo? obejrzalam prawie, że całą Baszakową... brr ale ten film jest pocięty.. i ona taka nadęta nie rozumiem jej fenomenu....
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i moja figura wygląda podobnie do niej, tylko że ja jestem raczej klepsydrą z większym biustem i biodrami oraz z bardziej zaznaczoną talią. Tyle też, że mi zawsze wszyscy mówili, że ja nigdy nie wyglądałam i nie wyglądam na tyle ile ważę to może ten dlatego... Ogólnie to nie podoba mi się jej figura, w ogóle nie dobiera ubrań pod swoją sylwetkę np. w tej stylizacji gdzie jest talia i biust? Spłaszczyło ją całkiem i podkreśliło szerokie ramiona i uda.
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
może jak ktoś ma ładny, spory i jędrny biust to jakoś to wygląda, ale z małym już nie za ciekawie
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie kupuję podkłądów "u chinczyka", nawet w Biedrze nie kupuję. Akurat podkłąd to u mnie jeden z najważniejszych kosmetykó, na który jestem w stanie wydać sporo
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
TheDocha nie do końca da się tak to określić, bo zdarzają się takie promocje, że hoho np. w internecie można znaleźć zafoliowany podkład z Bourjois z wysyłką za 36 zł, podczas gdy zdarza się, że stacjonarnie kosztuje dwa razy tyle. chyba nie kupiłam takiego, który w cenie regularnej kosztuje mniej niż 20kilka złotych. ale w drugą stronę też mam granicę. Maksymalna cena jaką zapłaciłam na podkład to ~100 zł, bo te są zazwyczaj ważne rok, a jak pół to już w ogóle. Za najbardziej warte inwestowania uważam minerały, no ale te rzadko kosztują więcej niż 100 zł i nie każdemu pasują. Żałuję, że nie mogę przetestować podkładów aptecznych, bo są zawsze za żółte albo za ciemne
więcej niż 100 jestem w stanie zapłacić za np. róż czy bronzer, który mogę używać ponad dwa lata. za maskarę którą wyrzucę po 3 miesiącach nie dałabym więcej niż 30kilka złotych. Chińskie sklepy to już w ogóle masakra. właśnie sobie uświadomiłam, że skąpię na pielęgnacje i mam droższą kolorówkę. BTW. dwa pytania do Was: znacie jakieś serum/krem do biustu z dobrym składem? nie wiecie czy obecność zmarszczek mimicznych zależy od wagi? w sensie, że jeśli teraz po zrzuceniu 30 kg nie mam ich prawie w ogóle i ważę 70kilka to jak schudnę więcej (do szczupłości) to jest pewne że będę miała ich standardową liczbę? |
|
|
|
#983 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Tylko jeden tanszy mi się sprawdza, taki ok 20 zł. Niestety inne robią mi więcej szkody niż pożytku.![]() Labi, uzylam dzisiaj Nizoralu, bo już mnie tak swędziało, ze chciałam się zadrapać I jest lepiej, a już mialam sporo krostek:/Ogólnei jakoś ŁZS mi się nasilił
|
|
|
|
|
#984 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=qt01P024Ju0
Karolina i za ciemny podkład |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tamta moja wypowiedź mogła zabrzmieć "poniżej stówy nie schodzę", a tak nie jest ![]() właściwie to za krem do biustu jest jedynym kosmetykiem za który byłabym w stanie zapłacić kilkaset złotych. a to dlatego, że po schudnięciu 30kg mam jędniejszy biust niż przed i niewiele mniejszy. tylko przeraża mnie szkodliwość i to, że akurat piersi, pachy to okolica, gdzie szczególnie powinno uważać się na skład.ktoś mnie pytał o Kasię D. ja mogę się wypowiada tylko z pozycji nieeksperta. 1. Dla mnie już samo kręcenie filmików z pozycji eksperta tytułowania ich "jak się pozbyć zaskórników", "jak zwalczyć trądzik i prezentowanie ich jako ciąg zaleceń krok po kroku przez kogoś, kto nie jest kosmetologiem lub dermatologiem jest szkodliwym nieporozumieniem. Co innego gdyby mówiła o swoich doświadczeniach, sposobach. Nie, ona udziela w tym zakresie poradnictwa. 2. Uwielbienie dla kwasów. Wiele kosmetyków które poleca mają dość agresywne składy, masę chemii. a ona jeszcze zaleca żeby "próbować" po dwa czy trzy miesiące kolejny aż się znajdzie "swój kwas". Każdy kto ma rzeczywiste problemy z cerą powinien trafić do dobrego dermatologa. 3. składy kosmetyków, które poleca są średnie. czy to znaczy że uważam, że kosmetyk ze średnim składem nie może działaś/musi szkodzić? Nie. Tylko, że założę się, że 80% widzek Kasi jest przed 25 r. ż i stosowanie napakowanych chemią kosmetyków jest a) zbędne b) pójściem na skróty 4. zna kilka kosmetyków marek popularnych i w kółko mówi o tym samym była masa innych kwiatków. jak się plątała z parafiną, mówi o dość agresywnych środkach myjących, że są delikatne dla skóry, wymyśla jakieś dziwne teorie jakoby nakładanie kremu z substancją aktywną co kilka dni miało sens, mówi pewnym tonem rzeczy które są hipotezami. Opowiada jakieś dziwne rzeczy, że to, że na opakowaniu jest napisane, że coś jest niekomodogenne to mało prawdopodobne, że zapcha, w filmikach o przetłuszczaniu cery poleca kwasy, glinki, fluidy matujące i jakiś jedną lekką emulsję do nawilżenia.
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Cytat:
Jesli chodzi o przekazaną wiedze to od Kasi nauczyłam najwięcej więc bardzo ją szanuje, mimo wpadek.
"Love it, change it or leave it " Edytowane przez whip Czas edycji: 2013-07-29 o 15:51 |
||
|
|
|
#988 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bo nie mam takich kompetencji. Właśnie tego się czepiam - że dziewczyna zajmuje się poradnictwem, a nie mówi co sprawdziło się u niej.Ja Kasię szanuję jak każdą jutuberkę. nie sądzisz, że jeśli nie jest lekarzem/kosmetologiem to powinna choć nie być chodzącą antyreklamą swoich metod? Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-29 o 16:08 |
||
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
słonik powrócił ...jak i cała reszta.
kicz , tandeta , taka sytuacja. http://youtu.be/2eSi4FZ8mw0 |
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
swoją drogą
jestem naprawdę ciekawa ile jest wśród widzek Kasi wykształconych, dorosłych kobiet. tzn ile takich kobiet ufa lasce z Internetów, która nie jest choćby zwykłą kosmetyczką a z taką niezachwianą pewnością poleca coś, czego sama nie może przetestować na sobie (bo nie ma trądziku i wszystkich rodzajów cer). No ale czyta alur ![]() miałam pisać, że ma dwoje dzieci, więc może mamusiowy profil byłby odpowiedniejszy albo nie wiem kulinarny? ale przypomniałam sobie, że ona jest NAUCZECIELĘ AKADEMICKĘ po psychologii, a widać było jak się plącze skrótami myślowymi w filmiku o emocjonalnych i psychologicznych aspektach karmienia piersią. Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-29 o 16:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Ale czasem sis prosze jak przyjeżdża, żeby mi coś kupiła z Anglii.... WŁACHA !!! OMG moja sisi przyjeżdża za 4 dni, musze jej szybko napisać co chcę

I jest lepiej, a już mialam sporo krostek:/Ogólnei jakoś ŁZS mi się nasilił