|
|
#1471 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano Bokeh to taki typ jak ja: Jak się zaweźmieeeeeeeeee!!! To dwa dni ćwiczy Cytat:
![]() Zamawiam bilet mojej Mamie już tydzień i mi się nie chce, nienawidzę takich rzeczy robić. Babcia zobaczy pierwszy raz wnuczkę w październiku ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Jeszcze pytanie: Julianna w ciągu dnia cały czas tarmosi prawą nogę, ciągnie za nogawkę, za kolano a jak zasypia to tak bardzo szybko nią rzuca-tylko tą prawą, to jest jakiś powód do odwiedzenia neurologa? Wasze dzieci też tak mają? I jeszcze jak siedzi w foteliku to robi mostek i tak leży wygięta, zaprze się, nie można jej usadzić, tylko wyjęcie wchodzi w grę. Na kolanach jak ją sadzam sobie to też się pręży strasznie.
|
|||
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
baby jak wy macie siłe pisac w taką czike? masakra, teraz u mnie 36 stopni w cieniu..... padam na pysk i chyba mnie cos łapie, bo głowa pęka, z nosa cieknie... łeeee... mały spi, umęczony tym upałem, nawet nie wychylam sie za drzwi
nadrobiłam, ale nie cytuje, wybaczycie? Szklanko wspólczuje i mam nadzieje, ze problemy z kp pokonasz Lady i Pietraszku- kurujcie sie kochani Szaja o matkobosko, bez wody? Elllmi- to sie konik wybujał Hje ja poprasowałam dwie pralki, twarda byłam, choc mi po plecach płynęło.... Fewciu, dzięki za podpowiedz w sprawie jutrzejszego obiadu spadam , bo sie dziec obudził
|
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
pier@@@ czika, a ze mnie idiotją jakich mało. Wzięłam Oleczka na dwór, siedziałyśmy pod drzewem w cieniu, Ola nie marudzila , wiatrek zawiewał to mówię jest ok, Ola w samym pampie i co ?! wchodzimy do domu a ona całe klatka czerwona, na buzce to samo , boziuniu, zeby tylko nie piekło i nie zaszkodzilo
jaka jestem głupia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- ellmi Twoje historie to ewidentnie dupf urywają Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- marsi, ta sałatka z kurczakiem od tygodnia za mną chodzi, daj trochę
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz mi na ambicje wjedziesz i zaczne ćwiczyc w tym upale
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że nawet nie pomyślałam, że konik miał niezłe bujanko
![]() Cytat:
dobra, to ja idę na taką wymiankę dalej na zarze? kurde, ja ostatecznie wybrałam tylko 2 pary gatek, bo nie było rozmiarów już i na arzie nie mogę zamówienia zrobić, bo konto na paypal miałam niedoładowane i czekam, aż przelew dojdzie, cholerkaCytat:
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Jesuuuuuuuuuuu, jak goraco!
![]() a ja tylko przekladam pifka mezulkowi i tacie z zamrazalnika do lodowki i spowrotem
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziewczyny może zadam głupie pytanie..ale przewija się w wątki jakaś siatka do jedzenia..a ja nie wiem o co kaman?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posprzątałam chateeeeeeeeee, pomylam podlogi i czuje sie jakbym przebiegła 10km. Mowią ze beda burze w nocy ;>
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkladasz w to owocka/warzywko i masz dziecia z glowy na dobre kilkanascie.. sekund
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
ale taką nie kredytową, a ni nie debetową? tylko taką zwykłą płątniczą do konta? chyba nie
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsadzasz w to owoca i dzieć ciumka ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, obiecuję, że już ostatni raz, ale które?
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jakaś nieogarnięta jestem; sprawdzę to potem, bo na razie zabieram Fifulka do ogrodu, bo chyba czika trochę osłabła
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta, czekamy na "to be continued..."
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
ta 2 slabo widac...
sama nie wiem ale chyba Bokeh ma racje, te sloniki bardziej "uniwersalne" |
|
|
|
#1491 | |||
|
Zadomowienie
|
Pierwszą książkę kucharską z Bright Starts Takie miękkie klocki z Baby Ono, kocyk przytulankę i grające pianinko ze zwierzątkami. Fajne jest tylko wściekle gra, będę zabierać na rehabilitację bo ostatnio Ewci się pianinko spodobało jakie mieli w ośrodku i na chwilę się uspokoiła. No i tradycyjnie, ja mam większą radochę z tych zabawek niż dziecko, Malizna była bardziej zainteresowana widelcem jak jadłam obiad ![]() Cytat:
Dobre te tortelini? Bo się zastanawiałam ostatni czy wziąć ![]() Pokażę, ale nie dziś bo cały dzień włosy spięte i wyglądam jakby piorun w rabarbar strzelił ![]() Cytat:
Lecz się tam, żeby Cię bardziej nie wzięło I dziękuję Cytat:
|
|||
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
Ja wpierdzieliłam pakę podróby czitosów z biedry i mam w ![]() sUonie Tak jak Bokeh mówi, skończy się lato i to drugie już nie będzie takie fajne |
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym solone ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Co do zabawek, to moja Hania jest bardziej zainteresowana telefonem, pilotem, kablami i zasilaczami niż swoimi zabawkami
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mnie w☠☠☠☠iła tak, że się do niej nie odzywam. Mam to w
A Pola ma jedną ukochaną zabawkę - kurczaka piszczącego dla psa. Ale Lucek go nawet na oczy nie widział, jak kupiliśmy, to daliśmy Poli, żeby sobie obejrzała i już został.
|
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..
|
|
#1497 |
|
Wtajemniczenie
|
drugie jest swietne
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam tylko napisac, ze siatka z bananem w srodku to w naszym wykonaniu epic fail
maly dostal tez banana do lapki, zgniotl i wyrzucil mam dola
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie wydaje, ze chyba wszytskie dzieci tak maja, byle kabelek i jest szal a zabawki ma gleboko gdzies, tylko spojrzy na nie od czasu do czasu
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi, jak dla mnie dwojeczka
![]() Twoje opowiesci poprawily mi humor ![]() nina, my mamy samsunga czarnego ,moja mama ma samsunga juz 4lata i bardzo sobie chwalimy bokeh, ja mialam biegaaaaaaac i skakac na skakance a w taka czike to nie wiem, o 4 rano by bylo chyba znosnie ![]() i widze, ze Hania z Pietrazzkiem by sie dogadali, jak nie ciagotki do trawy, to kabelki, gniazdka, wtyczki, moj tez uwielbia ponad wszystkienzabawki! a ostatnio odkryl wage podpelza i dwiema lapkami uderza tak mocno, ze nie wiem jakim cudem ona jeszcze funkcjonuje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

dawno temu było bunga bunga od tyłu i po wszystkim tak leżymy i nagle patrzę na ścianę koło okna, a tam konik gigant; zaczęłam wrzeszczeć, do TŻ, żeby go wywali łza okno, a TŻ w śmiech i mi mówi, że ten konik był na moich plecach podczas akcji
Wasze dzieci też tak mają? I jeszcze jak siedzi w foteliku to robi mostek i tak leży wygięta, zaprze się, nie można jej usadzić, tylko wyjęcie wchodzi w grę. Na kolanach jak ją sadzam sobie to też się pręży strasznie.

jaka jestem głupia 

oczywiście z przerwami
i na arzie nie mogę zamówienia zrobić, bo konto na paypal miałam niedoładowane i czekam, aż przelew dojdzie, cholerka

Ale Lucek go nawet na oczy nie widział, jak kupiliśmy, to daliśmy Poli, żeby sobie obejrzała i już został.
maly dostal tez banana do lapki, zgniotl i wyrzucil