|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z farbowaniem włosów henną khadi? zastanawiam się nad zmianą koloru. Generalnie, zastanawiam się nad zmianą fryzury, ale sama nie wiem co bym chciała
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
|
|
|
|
#3063 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
ja mam te z aktualnej kolekcji w kolorze nude i czarne ze złotym obcasem <3
|
|
#3064 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytam, bo widziałam komentarz, żeby nie aplikować na twarz kupowanej ze zwykłego supermarketu i zastanawiam się, czy ma to znaczenie![]() Dziękuję Mnie ostatnio cieszą tylko zakupy w sh Dorwałam w zeszły wtorek kilka fajnych ciuszków, w tym: długą szarą sukienkę z działu Basic H&M, z której jestem zadowolona najbardziej i niebieską sukienkę z Asosa z suwakiem na całej długości z tyłu![]() Cytat:
![]() Boję się burz... Cytat:
Dziewczyny, jakie bazy pod makijaż polecacie? Zdecydowałam, że sama się pomaluję na wesele, bo jestem pewna, że kosmetyczka z mojej małej miejscowości nie używa mojego podkładu Estee Lauder DW
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||
|
|
|
#3065 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja się tak naczytałam o szkodliwym działaniu kosmetyków, że aż mnie skręca, żeby wszystko z łazienki wyrzucić
. A trochę tego mam bo po ostatniej promocji na dermokosmetyki w Super Pharm zrobiłam sobie zapas np. La Roche - Posay Chyba najbardziej zaskoczyły mnie negatywne opinie na temat Tołpy i Yves Rocher. Myślałam, że to sama natura Dzisiaj z onetu o tym że zaburzają gospodarkę hormonalną (wiem, że oni tam takie hity co dwa dni promują, a jak coś w tym jest? ): http://wiadomosci.onet.pl/nauka/tyka...metykach/wylwxI z bloga wizażanki, 3 notki o kosmetykach: http://tor-zireael.blogspot.com/2013...my-zdrowo.html, http://tor-zireael.blogspot.com/2013...ez-chemii.html, http://tor-zireael.blogspot.com/2013...o-nie-eko.html |
|
|
|
#3066 | |||
|
|
Cytat:
W domu przeglądnę jej filmiki Cytat:
Ostatnio dała mi dość sporo także sobie zamroziłam i mam trochę zapasu. Cytat:
Kiedyś miałam z Gosh i pamiętam, że była dość dobra, ale to było już jakiś czas temu więc pewnie pojawiły się już jakieś lepsze nowości Też planuję się wymalować DW Lubię go na takie wyjścia
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też zwróciłam uwagę na Twoje usta! Są absolutnie cudowne, zazdroszczę ![]() sandałki też super ale ja bym pewnie miała problemy z chodzeniem w takich, mam wrażenie, że nie utrzymałyby mi stopy na miejscu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3069 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może napaleńcy częściej wyjeżdżają na ulicę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Diamentowa mi nie podpasowała... ale teraz już nie ma tego efektu, mam suche paznokcie, kciuki i wskazujące strasznie się rozdwają i też teraz z tym walczę na razie kupiłam odżywkę Celii (bez formaldehydu, z olejkiem arganowym) i mam nadzieję, że coś zdziała.Cytat:
nadal będę Ci polecac na początek szamponetkę, żebyś oswoiła się z kolorem sama niedawno kupiłam Marion na 24 mycia, ale ciemny brąz prawie nie chwycił i szybko się wypłukał, a bałam się czerni Madzia udanego urlopu |
|||||
|
|
|
#3070 |
|
Konto usunięte
|
Leenka pietruszkę to najlepiej w warzywniaku lub na targu kupić
a najlepiej to z jakiegoś znajomego ogródka
|
|
|
|
#3071 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz na myśli te sandałki nude, która ma Linda? Absolutnie zakochałam się tym outficie Cytat:
Jak tylko wrócę do domu to też zerwę.Więc jak znajdziesz idealną bazę to napisz Choć ostatnio mimo że mam go na buzi to i tak zaczynam się świecić- moja skóra płata mi figle ostatnio... Czekam na puder perłowy z BU. Kiedyś miałam bambusowy i byłam zadowolona. Wiesz już może, jak pomalujesz oczy? Kusi mnie doklejenie kilku kępek sztucznych rzęs, bo swoje mam marne.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||
|
|
|
#3072 | |
|
|
Cytat:
Sama nie wiem czego chcę. Teraz planuję podciąć i ujednolicić kolor bo póki co mam takie niby ombre a raczej misz masz. Wstawiam zdjęcie, może coś mi doradzicie bo sama nie potrafię się zdecydować co z nimi zrobić.
|
|
|
#3073 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
JEśli Ty coś znajdziesz to też daj znać Malujesz się DW na codzień? Też myślę o doklejeniu rzęs, ale nigdy tego nie mam doświadczenia, nie wiem czy bym potrafiła ładnie sobie zrobić. Oczy pewnie na jakieś beże Nie lubię mocnego makijażu (no i przede wszystkim nie umiem go wykonać ).
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie odradzam te szamponetki masz śliczne włosy i kolor też bardzo mi się podoba, a przy szamponetkach może wyjśc zbyt sztuczny... Nie wiem jak ten kolor współgra z Twoją twarzą, ale jeśli dobrze, to chyba bym nie farbowała... ![]() zazdroszczę Ci filigranowej figurki
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Rozeznanie
|
Eveline mi początkowo bardzo pomogła, wzmocniły się paznokcie i zaczęłam ją namiętnie stosować... teraz jednak odstawiłam zupełnie, bo faktycznie rozdwajają się w 1/3 długości płytki ( mam bardzo długą ) i strasznie są kruche..
bez malowania paznokci mi ciężko polecam
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie do Was. Niedługo czeka mnie dość długa podroż autokarem, a moja choroba lokomocyjna z wiekiem zamiast słabnąć, nie daje mi żyć. Już wcześniej zdarzało mi się jeździć autokarem po 30h, ale wydaje mi się że gorzej ze mną od tamtego czasu
Znacie się na lekach na tego typu schorzenie i możecie mi polecić coś co naprawdę skutecznie działa ? Jak byłam dzieckiem to brałam Aviomarin albo Lokomotiv, ale jak dla mnie to jest pic na wodę, czułam się otępiała, a niedobrze było mi w dalszym ciągu
|
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze powiedziawszy to podziwiam, że zdecydowałaś się na taką długą podróż autokarem jeśli cierpisz na chorobę lokomocyjną. Chciałabym Cię jakoś pocieszyć i poradzić coś ale moja siostra też cierpi na tą uciążliwą przypadłość (i też z wiekiem jest coraz gorzej) i próbowała już chyba wszystkich środków dostępnych bez recepty a i takich przepisanych przez lekarza i nic nie zdawało u niej rezultatu
jak jest kierowcą nie ma problemu, siada jako pasażer i robi się prawdziwy Meksyk, współczuję jej i Tobie
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jego zapas, bo dzięki niemu wreszcie nie mam przedwyjazdowych "schiz"
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Ja juz jezdzilam autokarem do Grecji i Francji, nie mialam wiekszych problemow. Moze podswiadomie wmowilam sobie, ze musze wytrzymac. Aczkolwiek od jakiegos czasu mam wrazenie ze mi sie pogorszylo i boje sie tej jazdy ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ułatwia sprawę, bo nie trzeba się martwić odrostami , a kolory blond masz bardzo ładne.
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-07-29 o 15:11 |
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3082 | ||
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A butki bajeczne...sama się za takimi rozglądam dla siebie;-)
|
|
#3085 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję! Z sandałków jestem bardzo bardzo zadowolona ![]() Jaką książkę czytasz? ![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiście, że dam znać ![]() Tak, maluję się na co dzień DW, bo tylko po nim przez cały dzień moja buzia wygląda ładnie. Jest niesamowicie trwały. Teraz, z uwagi na lato, odstawiłam go, choć zdarza mi się na jakieś ważne wieczorne wyjścia go nałożyć. A Ty stosujesz go na co dzień? ![]() Moje doświadczenie ze sztucznymi rzęsami też jest marne Zazwyczaj prosiłam o to kosmetyczki. Ale ostatnio przypomniało mi się, że mam sztuczne rzęsy i klej, które kupiłam po zrobionym makijażu w Douglasie i je sobie sama dokleiłam Oj było ciężko! Myślę, że z pojedynczymi rzęsami czy kępkami byłoby łatwiej. A ja lubię mocny makijaż oka mimo że też nie potrafię się malować Muszę pooglądać jakieś filmiki i poćwiczyć, co by nikogo nie straszyć potem![]() WOW! Piękne masz włosy Nie mogę się na teraz napatrzeć na Twoje włosyCytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także to długoterminowa decyzja, trochę jak tatuaż |
|
|
|
|
#3088 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3089 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Planowaliśmy w środę przepłynąć statkiem z mola do Gdańska i wtedy go zwiedzić, ale okazało się, że taki statek nie kursuje obecnie. Bardzo żałuję, bo jadąc do Sopotu Gdańsk bardzo mi się spodobał. Dodatkowo Ty i Kociaak polecałyście tyle ciekawych miejsc, że chciałabym jeszcze w te wakacje pojechać nad morze i obowiązkowo zwiedzić Wasze miasto
a nie spryskiwałam włosów nie więcej niż 3 razy przez dosłownie kilka sekund.
Oczywiście je sobie zapisałam i zamierzam stosować!
Nigdy nie spotkałam się z takim żądaniem. A bezpośrednie oczekiwanie określonych kwot to już w ogóle wielka bezczelność i zupełny brak szacunku dla gości!
ja mam te z aktualnej kolekcji w kolorze nude i czarne ze złotym obcasem <3

. A trochę tego mam bo po ostatniej promocji na dermokosmetyki w Super Pharm zrobiłam sobie zapas np. La Roche - Posay
): 

) woli jechać ulicą, niż chodnikiem po którym nikt nie uczęszcza