Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 19:36   #1501
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
elllmi, jak dla mnie dwojeczka
Twoje opowiesci poprawily mi humor

nina, my mamy samsunga czarnego ,moja mama ma samsunga juz 4lata i bardzo sobie chwalimy

bokeh, ja mialam biegaaaaaaac i skakac na skakance a w taka czike to nie wiem, o 4 rano by bylo chyba znosnie
i widze, ze Hania z Pietrazzkiem by sie dogadali, jak nie ciagotki do trawy, to kabelki, gniazdka, wtyczki, moj tez uwielbia ponad wszystkienzabawki! a ostatnio odkryl wage podpelza i dwiema lapkami uderza tak mocno, ze nie wiem jakim cudem ona jeszcze funkcjonuje
Borys nawet z wozka wyciaga raczke zeby zlapac jakies chwasty, a do trawy tz sie wyrywa i najchetniej to by lapkami w ziemi grzebal
Stary 2013-07-29, 19:40   #1502
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Pierwszą książkę kucharską z Bright Starts Takie miękkie klocki z Baby Ono, kocyk przytulankę i grające pianinko ze zwierzątkami. Fajne jest tylko wściekle gra, będę zabierać na rehabilitację bo ostatnio Ewci się pianinko spodobało jakie mieli w ośrodku i na chwilę się uspokoiła. No i tradycyjnie, ja mam większą radochę z tych zabawek niż dziecko, Malizna była bardziej zainteresowana widelcem jak jadłam obiad

Barszcz z uszkami to mi się zimowo kojarzy Dobre te tortelini? Bo się zastanawiałam ostatni czy wziąć

Pokażę, ale nie dziś bo cały dzień włosy spięte i wyglądam jakby piorun w rabarbar strzelił

U mnie w mieszkaniu 31, już nie ma czym oddychać
Lecz się tam, żeby Cię bardziej nie wzięło
I dziękuję

Myślę, że nie zaszkodzi, ale może na wszelki wypadek zaopatrz się w jakiś krem chłodzący czy coś? Mój brat jak był mały chciał w tajemnicy pobawić się zapałkami i jak jedną zapalił to został nakryty i schował taką zapaloną do pudełka i mu się hajcło w rączce. Mama wtedy psikała mu taką pianką chłodzącą i pomagało, tylko za cholerę nie pamiętam nazwy
popsiukałam ją właśnie Panthenolem. kurka jakby miało ją piec to chyba już by płakala , nie? albo jakby jakiś udar (tfu tfu tfu Broń Boże!!!!) to już by jakieś objawy były? ona wesoła jest, Wykapana leży w łozeczku i sie śmieje Boże po kiego penisa ja z nią wychodziłam !!!! całą noc nie zasne będę kotka pilnowała czy nic jej sie nie dzieje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 19:52   #1503
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Borys nawet z wozka wyciaga raczke zeby zlapac jakies chwasty, a do trawy tz sie wyrywa i najchetniej to by lapkami w ziemi grzebal
to moja ostatnio ciumkala liscia stałam sobie i gadalam z tesciową przy pomidorach i ona hyc i do buzi ale dobrze ze szybko zauwazylam

a co wczoraj moj szwagier zrobil, laski, jak sie wkurzylammmmmmmm ;o ma dwójke dzieci to niech sie nimi zajmie a nie bedzie mi radzil itd. Sluchacie dal małej ....................MACZU GE! takie chipsy;> no myslalam ze go zabije, dobrze ze Amelka nie wziela jeszcze do buźki, ale jak jej zabralam to plakala bida.. no weź.......ech. ich pomoc.............. ;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 19:55   #1504
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to moja ostatnio ciumkala liscia stałam sobie i gadalam z tesciową przy pomidorach i ona hyc i do buzi ale dobrze ze szybko zauwazylam

a co wczoraj moj szwagier zrobil, laski, jak sie wkurzylammmmmmmm ;o ma dwójke dzieci to niech sie nimi zajmie a nie bedzie mi radzil itd. Sluchacie dal małej ....................MACZU GE! takie chipsy;> no myslalam ze go zabije, dobrze ze Amelka nie wziela jeszcze do buźki, ale jak jej zabralam to plakala bida.. no weź.......ech. ich pomoc.............. ;]
Lubie maczugi
ale rozumiem Twoja irytacje, Borys od kiedy nauczyl sie jesc chrupki patrzy na mnie spod byka jak jakies prazynki itp wcinam
Chociaz ostatnio podjadam Boorysowi jego chrupki kukurydziane - on kilka chrupek wciagu dnia a ja pod wieczor koncze paczke
Stary 2013-07-29, 20:07   #1505
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Charliz mam nadzieję że będziecie miały spokojną noc

Moja gwiazda wypluskała się w wannie,zjadła butle mleka i zamiast spać to bada swoje stopy

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:07   #1506
charlizz
Zadomowienie

bozesz, Ola sie matko jak sie o nią boję

Stary 2013-07-29, 20:20   #1507
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Może jedz z Nią na IP ?

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
chcialam tylko napisac, ze siatka z bananem w srodku to w naszym wykonaniu epic fail maly dostal tez banana do lapki, zgniotl i wyrzucil mam dola
Może po prostu banan nie smakuje? Bo jest w słoiczkach,może spróbuj morelę albo arbuza?

Stary 2013-07-29, 20:22   #1508
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Charlizz, Borys mi sie dwa razy zrzygal w nocy, chlusnal chyba ze 100ml mleka ktre wypil, tez tu panikowalam ale szaja napisala ze jak to jednorazowe to zeby obserwowac, ze moze cos mu zaszkodzilo i organizm sie sam oczysil
ja bym tylko dopopoila zeby sie nie odwodnila

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Może jedz z Nią na IP ?

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Może po prostu banan nie smakuje? Bo jest w słoiczkach,może spróbuj morelę albo arbuza?

tez tak mi sie zdaje, ja musze sprobowac z arbuzem bo banan wlasnie zaintersowania nie wzbudzil, za to winogrona wyssal cale
a jablko wolal sobie ciumkac ode mnie niz z siateczki
Stary 2013-07-29, 20:23   #1509
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Moja też bardziej interesują szufla dy, telefon, piloty itp. i tak fajnie pełza jak zobaczy coś co ja zainteresuje.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:25   #1510
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moja też bardziej interesują szufla dy, telefon, piloty itp. i tak fajnie pełza jak zobaczy coś co ja zainteresuje.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
A Borysowi sie nie chce, tylko od razu jest wrzask jak cos jest w zasiegu raczki a sprobuje tylko przez chwile sie przesunac w kierunku danego przedmiotu a jak sie nie udaje to pisk, zeby mu podac
Stary 2013-07-29, 20:27   #1511
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Co do zabawek, to moja Hania jest bardziej zainteresowana telefonem, pilotem, kablami i zasilaczami niż swoimi zabawkami
u nas to samo, dlatego wstrzymałam się na razie z kupnem jakichkolwiek zabawek, bo ma je w głębokim poważaniu

Cytat:
Filip dzisiaj właśnie to zrobił - poszłam do łazienki, wracam, a ten wygrzebuje ziemię z doniczki i zeżarł trochę gazety jak się nią bwił, nie zdążyłam wszystkiego z dziuba mu wyciągnąć

Cytat:
kurde, to może być z przegrzania może zadzwoń na pogotowie i zapytaj

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:31   #1512
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
korekte i tak bedziesz musiala zrobic wiec nie wiem czy ten zal cos tu "pomoze"

sory za pyt - dla mnie pitki to czysta abstrakcja
jak bylam za zwolnieniu w ciazy to tez powinnam sie z tego jakos rozliczyc?
wyrownanie juz nam przyslali wiec chyba jest ok.. czy niekoniecznie?
jak czytałam na internecie to 'żal' miał pomóc na nienakładanie kary. Co do pyt to nie wiem, ja dostałam pita więc raczej musze go rozliczyć

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Treselle, pytałaś o komedie romantyczne, też ostatnio oglądam namiętnie. Uwielbiam te: "Cała ona", "Oświadczyny po irlandzku", "Holiday", "To właśnie miłość", "Apartament" (to akurat wyciskacz łez), "Sabrina", "Ten pierwszy raz". Oglądałam pińcet razy i dalej do nich wracam.
zaczęłam oglądać, jutro dokończę, przyjemna, trochę się pośmiałam, dzięki

Cytat:
TTresello musisz i tak złożyć korektę i dołączyć pismo wyjaśniające. Jeśli dostałaś już jakiś zwrot pieniążków a z korekty wyjdzie mniejszy to musisz wpłacić różnice plus odsetki. O wysokość ewentualnych odsetek trzeba zadzwonić do działu rachunkowości. No i w korekcie już nie może być KRS.

dziękuje ...A wyjaśnisz jakiego krs? jeszcze musze tż powiedzieć o tym zaległym picie, on mi rozlicza, pewnie się zleksza wkurzy

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
fewcia Ci napisała ładnie na twoim miejscu nie bawiłabym się w żadne "żale", tylko składała korektę z pismem i tyle (ale to tylko moja opinia) z tego co pamiętam, to ten "czynny żal" pisaliśmy jak ktoś w ogóle pita nie złożył, a Ty terminu dochowałaś, więc wg mnie wystarczy korekta; a co do pisma, to spoko, mogę zerknąć, ale to żadna filozofia nie ejst, więc na pewno dobrze napiszesz

Cytat:
Jesuuuuuuuuuuu, jak goraco!
a ja tylko przekladam pifka mezulkowi i tacie z zamrazalnika do lodowki i spowrotem
dobra dziewczyna z Ciebie
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:33   #1513
charlizz
Zadomowienie

teraz zasnela, więc nie będę jej brała na IP.
Blogerko, ale je sie tego najbardziej obawiałam, bo to może świadczyć o tym, że zaszkodziła jej czika

Stary 2013-07-29, 20:36   #1514
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz zasnela, więc nie będę jej brała na IP.
Blogerko, ale je sie tego najbardziej obawiałam, bo to może świadczyć o tym, że zaszkodziła jej czika

Właśnie teraz doczytałam o tym upale i w takim wypadku to niestety nie wiem
Stary 2013-07-29, 20:37   #1515
LadyWhisper
Zakorzenienie

charlizz, na ip jedz z mala ito juz, nie ma przelewek w takie upaly!!!!!!!!!!!
doczytalam, ze mala spi, ja bym zadzwonila na pogotowie, na pewno cos doradza, a ty obserwuj Olenke za dwoch

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-07-29 o 20:40
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:37   #1516
ania13.03
Zadomowienie

dziewczyny, burza u mnie byla, musialam kompa wylaczyc Teraz musze Was nadrobic.

Lady u nas siateczka to tez byl niewypal. Poza tym domyc tego nie moglam, paskudne takie bylo i wyrzucilam do kosza

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:46   #1517
insolito
Zadomowienie

Cytat:
--

Co do zabawek, to moja Hania jest bardziej zainteresowana telefonem, pilotem, kablami i zasilaczami niż swoimi zabawkami
No to piąteczka Piotrek już mi wykończył tel. dotykowy a dziś wyrwał mi klawisz shift z laptopa

Cytat:
Mama mnie w☠☠☠☠iła tak, że się do niej nie odzywam. Mam to w .

Cytat:
chcialam tylko napisac, ze siatka z bananem w srodku to w naszym wykonaniu epic fail maly dostal tez banana do lapki, zgniotl i wyrzucil mam dola
Spokojnie, jak mój Piotruś dostał pierwszy raz banana w siateczce to też nie wiedział o co chodzi i wcale nie chciał tego ciamkać. Cierpliwości

Cytat:
popsiukałam ją właśnie Panthenolem. kurka jakby miało ją piec to chyba już by płakala , nie? albo jakby jakiś udar (tfu tfu tfu Broń Boże!!!!) to już by jakieś objawy były? ona wesoła jest, Wykapana leży w łozeczku i sie śmieje Boże po kiego penisa ja z nią wychodziłam !!!! całą noc nie zasne będę kotka pilnowała czy nic jej sie nie dzieje

Kurka, doczytałam jeszcze o wymiotach i one mogę być niegroźne i w ogóle nie powiązane z tą sytuacją, a teraz będą Cię dręczyć. Może przedzwoń do lekarza Mam nadzieję , że wszytko będzie dobrze

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

ellmi, to Ty jeszcze nie wybrałaś Tulli ? Myślałam, że to ja jestem niezdecydowana

Chyba słoniki ładniejsze i tak jak dziewczyny mówią- praktyczniejsze

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:49   #1518
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
dziewczyny, burza u mnie byla, musialam kompa wylaczyc Teraz musze Was nadrobic.

Lady u nas siateczka to tez byl niewypal. Poza tym domyc tego nie moglam, paskudne takie bylo i wyrzucilam do kosza
Dlaego my mamy kidsme. To nie ma siateczki tylko silikonową końcówkę z dziurami. Jak dla mnie to super.
http://www.kidsmebaby.com/productdetail.php?id=1&g=4

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
czipsy zjadłabym solone

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Moja uwielbia moje kapcie wraz ze stopami , zasilacze, butelki, buty w przedpokoju itp.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 20:50   #1519
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Treselleo KRS to numer organizacji pożytku publicznego,to na co się oddaje jeden procent podatku. Nie można go już teraz wpisywać.

Charliz dzwon na pogotowie,lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć.

Stary 2013-07-29, 20:51   #1520
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
charlizz, na ip jedz z mala ito juz, nie ma przelewek w takie upaly!!!!!!!!!!!
doczytalam, ze mala spi, ja bym zadzwonila na pogotowie, na pewno cos doradza, a ty obserwuj Olenke za dwoch
Ja też bym adwoniła, po prostu zapytać co robić , bo skoro nigdy wczesniej jej sie nie zdarzylo to lepiej dmuchć na zimne
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Ja umieram zaraz bede chyba spac na dworze bo juz chlodniej niz w mieszkaniu
Stary 2013-07-29, 21:02   #1521
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Treselleo i jeszcze jedno. Nie dostaniesz kary. Nawet jakby Cię wezwali,to kazaliby złożyć korektę i zapłacić ewentualne odsetki. Ale żadnej kary,do której potrzebny ewentualny czynny żal,nie mogą tu zastosować,ponieważ złożyłaś rozliczenie,ale niepełne.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ile dostanę za morderstwo z premedytacją? Jakiś d..pek jeździ mi po dziedzińcu na który jest zakaz wjazdu jakimś starym motorem i robi tyle huku co odrzutowiec,a do tego 10 dzieci biega i bawi się w "kto głośniej piszczy".
Nie mogę okna otworzyć bo Mała się budzi.

Stary 2013-07-29, 21:06   #1522
BlackSanctum
Zakorzenienie

Heeeeej.

Byliśmy zobaczyć ten samochód - niezły złom. Był "puknięty" z boku i drzwi miał wymienione, czego nie było w ogłoszeniu... Podwozie zdezolowane, tłumik urwany i rozpieprzony (koleś twierdził, że się po prostu już zużył, ale ja wiem, jak brzmi dziurawy tłumik i ten był ewidentnie z dziurą), z wierzchu rdzawy, ale połatany... I to ma być bardzo dobry stan?! Wolne żarty!

Mała oczywiście została w domu z babcią i ciocią, bo czika ostra, a nasz Fiacik nie ma klimy...

Więc szukamy dalej.

Insolito, nie nie, byliśmy pod Dobrym Miastem, ten w Białymstoku niestety się sprzedał, zanim się zdecydowaliśmy tam pojechać... Jak TŻ stwierdził, że jedziemy, to ogłoszenie było już nieaktualne. A szkoda.

Charlizz, obserwuj małą, ale pewnie nic jej nie dolega. Podejrzewam, że byłaby marudna, gdyby coś nie tak z nią było przez ten upał.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-07-29 o 21:07
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:10   #1523
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej kochane. Noc masakryczna ale nie przez Oskara tylko przez tą moją chorobę. Od wieczora zbijałam gorączkę. Obudziłam się o 3 roztrzęsiona z drgawkami,było mi zimno mimo że byłam po uszy nakryta. Nie spałam dobre 3 godziny przez to. A później sytuacja się odwróciła i oblewało mnie potem. Byłam mokra jak szczur. Jak karmiłam małego po 7 to pot mi z czoła kapał-oby przeszło
Szybkiej regeneracji mala!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jejuuuuu ne moge nadrobic hah tyle zescie naskrobaly ;p
zamowilismy z tztem projekt domu!

http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m4e2426dcaa0e8 tylko ze wprowadzimy troszke zmian i troszke powiększymy
małe ciasne ale...........wlasne!
acha i tzt konczy dzialalnosc i bierzemy kredyt razem ;>
Super z tym domkiem, gratuluje, my tez chcielismy sie budowac, ale za dlugo by to trwalo i poza tym tz to taki typowy miesczuch...moze za kilkanascie lat

Cytat:
Lady moze sprobuj z jakims schlodzonym melonem lub arbuzem, moze mu sie spodoba cos przyjemnie chlodnego na dziaselkach i zalapie.

Cytat:
Treselleo i jeszcze jedno. Nie dostaniesz kary. Nawet jakby Cię wezwali,to kazaliby złożyć korektę i zapłacić ewentualne odsetki. Ale żadnej kary,do której potrzebny ewentualny czynny żal,nie mogą tu zastosować,ponieważ złożyłaś rozliczenie,ale niepełne.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ile dostanę za morderstwo z premedytacją? Jakiś d..pek jeździ mi po dziedzińcu na który jest zakaz wjazdu jakimś starym motorem i robi tyle huku co odrzutowiec,a do tego 10 dzieci biega i bawi się w "kto głośniej piszczy".
Nie mogę okna otworzyć bo Mała się budzi.

Moze zamiast morderstwa wysyp paczke gwozdzi na poczatek, a dzieciakom paczke cukierkow mordoklejek

Mi pod balkonem na nie utwardzonej drodze jezdzil jakis dzikus scigaczem, tydzien temu w poniedzialek widzialam jak wiezli ten diabelski motor powykrzywiany na lawecie...
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:17   #1524
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Heeeeej.

Byliśmy zobaczyć ten samochód - niezły złom. Był "puknięty" z boku i drzwi miał wymienione, czego nie było w ogłoszeniu... Podwozie zdezolowane, tłumik urwany i rozpieprzony (koleś twierdził, że się po prostu już zużył, ale ja wiem, jak brzmi dziurawy tłumik i ten był ewidentnie z dziurą), z wierzchu rdzawy, ale połatany... I to ma być bardzo dobry stan?! Wolne żarty!

Mała oczywiście została w domu z babcią i ciocią, bo czika ostra, a nasz Fiacik nie ma klimy...

Więc szukamy dalej.

Insolito, nie nie, byliśmy pod Dobrym Miastem, ten w Białymstoku niestety się sprzedał, zanim się zdecydowaliśmy tam pojechać... Jak TŻ stwierdził, że jedziemy, to ogłoszenie było już nieaktualne. A szkoda.

Charlizz, obserwuj małą, ale pewnie nic jej nie dolega. Podejrzewam, że byłaby marudna, gdyby coś nie tak z nią było przez ten upał.
Już myślała, że pojechałaś do Białegostoku i nic nie powiedziałaś
Może coś się jeszcze trafi w białym

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Dlaego my mamy kidsme. To nie ma siateczki tylko silikonową końcówkę z dziurami. Jak dla mnie to super.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Moja uwielbia moje kapcie wraz ze stopami , zasilacze, butelki, buty w przedpokoju itp.
A w Polsce to można gdzieś dostać? Faktycznie fajniejsze rozwiązanie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:21   #1525
blogerka
Wtajemniczenie

ninagg, insolito - z ta silikonowa koncowka to jest idealne rozwiazanie, ja mam siateczki dopiero dwa dni i juz szalu dostaje,m Borys i tak prawie nic nie je a resztek za cholere nie da sie wydlubac do czysta
Stary 2013-07-29, 21:22   #1526
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość

Fajne to to Zamawiałaś na tej stronie czy z allegro ???
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:32   #1527
hje
Zakorzenienie

U nas już tylko 26 stopni. Można wietrzyć pokój.

Black, są tacy na świecie...

Charliz, jeśli tylko raz zwymiotowała, to na razie obserwuj, to mogło być spowodowane zupełnie przez co innego. A tym bardziej piszesz, że nie była marudna, to poczekaj.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:40   #1528
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuuuuuuuuuuu, jak goraco!
a ja tylko przekladam pifka mezulkowi i tacie z zamrazalnika do lodowki i spowrotem
ale Cie wycwiczyli
Cytat:
Sylwietta, czekamy na "to be continued..."
continued to moge w jednym zdaniu- awantura była na sto fajerek, tydzien sie do tesciów nie odzywam, a teraz to mam ich w głebokim powazaniu skoro nie raczyli na chrzcie byc...
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dobrze Ja wpierdzieliłam pakę podróby czitosów z biedry i mam w ćwiczenia na razie
to postanowienie poszło sie bujac
Cytat:
o tak! Bartulo tez wszelkiej masci sznurki, tasiemki, łancuszki- jak mu wetkne w łapki ten od smoczka to lezy na plecach, trzyma go za oba konce i kładzie za głową, cały czas przy tym mrucząc, a potem sie smieje i musze od nowa podawac

Cytat:
Lubie maczugi
ale rozumiem Twoja irytacje, Borys od kiedy nauczyl sie jesc chrupki patrzy na mnie spod byka jak jakies prazynki itp wcinam
Chociaz ostatnio podjadam Boorysowi jego chrupki kukurydziane - on kilka chrupek wciagu dnia a ja pod wieczor koncze paczke
ja mam tak samo

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Filip dzisiaj właśnie to zrobił - poszłam do łazienki, wracam, a ten wygrzebuje ziemię z doniczki i zeżarł trochę gazety jak się nią bwił, nie zdążyłam wszystkiego z dziuba mu wyciągnąć
mój wczoraj władował stokrotke do buzi wyjełam ale napoczętą

Charlizz, obserwuj małą, moze z przegrzania zwymiotowała, nasmaruj ciałko i dopajaj a jakby dostała wyzszej temp to ja bym jechała na IP. z takimi upałami nie ma żartów

ide kochane w kimono bo mi sie oczy same zamykają.....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:43   #1529
charlizz
Zadomowienie

Ola śpi w najlepsze , zadzwoniłam na pogotowie by sie poradzic, dla świętego spokoju... a baba do mnie z mordą normalnie jak na jakąś małolate która trzymała dziecko na słońcu w samo południe! żadnej rady typu dać pić, zrobić okład tylko kazała dziecko ubrać i zawieźć do pediatry, żeby obejrzał. No ale jak ona rzygnęła tylko raz i śpi już ponad godzinę to mam ja budzić i ładować w samochód? Dopiero histerii dostanie
Stary 2013-07-29, 21:46   #1530
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja mam tak samo
i co dzien idziemy do sklepu po nowe, ale jaki ucieszony trzyma nowa paczke w raczkach

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości