|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Boże po kiego penisa ja z nią wychodziłam !!!! całą noc nie zasne będę kotka pilnowała czy nic jej sie nie dzieje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co wczoraj moj szwagier zrobil, laski, jak sie wkurzylammmmmmmm ;o ma dwójke dzieci to niech sie nimi zajmie a nie bedzie mi radzil itd. Sluchacie dal małej ....................MACZU GE! takie chipsy;> no myslalam ze go zabije, dobrze ze Amelka nie wziela jeszcze do buźki, ale jak jej zabralam to plakala bida.. no weź.......ech. ich pomoc.............. ;]
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale rozumiem Twoja irytacje, Borys od kiedy nauczyl sie jesc chrupki patrzy na mnie spod byka jak jakies prazynki itp wcinam Chociaz ostatnio podjadam Boorysowi jego chrupki kukurydziane - on kilka chrupek wciagu dnia a ja pod wieczor koncze paczke
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Charliz mam nadzieję że będziecie miały spokojną noc
![]() Moja gwiazda wypluskała się w wannie,zjadła butle mleka i zamiast spać to bada swoje stopy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
bozesz, Ola sie
matko jak sie o nią boję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Może jedz z Nią na IP ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Charlizz, Borys mi sie dwa razy zrzygal w nocy, chlusnal chyba ze 100ml mleka ktre wypil, tez tu panikowalam ale szaja napisala ze jak to jednorazowe to zeby obserwowac, ze moze cos mu zaszkodzilo i organizm sie sam oczysil ja bym tylko dopopoila zeby sie nie odwodnila ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() a jablko wolal sobie ciumkac ode mnie niz z siateczki
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też bardziej interesują szufla dy, telefon, piloty itp.
![]() ![]() i tak fajnie pełza jak zobaczy coś co ja zainteresuje. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
A Borysowi sie nie chce, tylko od razu jest wrzask jak cos jest w zasiegu raczki a sprobuje tylko przez chwile sie przesunac w kierunku danego przedmiotu a jak sie nie udaje to pisk, zeby mu podac
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i zeżarł trochę gazety jak się nią bwił, nie zdążyłam wszystkiego z dziuba mu wyciągnąćkurde, to może być z przegrzania może zadzwoń na pogotowie i zapytaj
|
|
#1512 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
? jeszcze musze tż powiedzieć o tym zaległym picie, on mi rozlicza, pewnie się zleksza wkurzy![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
teraz zasnela, więc nie będę jej brała na IP.
Blogerko, ale je sie tego najbardziej obawiałam, bo to może świadczyć o tym, że zaszkodziła jej czika ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie teraz doczytałam o tym upale i w takim wypadku to niestety nie wiem
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz, na ip jedz z mala ito juz, nie ma przelewek w takie upaly!!!!!!!!!!!
doczytalam, ze mala spi, ja bym zadzwonila na pogotowie, na pewno cos doradza, a ty obserwuj Olenke za dwoch
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-07-29 o 20:40 |
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Lady u nas siateczka to tez byl niewypal. Poza tym domyc tego nie moglam, paskudne takie bylo i wyrzucilam do kosza
|
#1517 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piotrek już mi wykończył tel. dotykowy a dziś wyrwał mi klawisz shift z laptopa Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję , że wszytko będzie dobrze ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- ellmi, to Ty jeszcze nie wybrałaś Tulli ? Myślałam, że to ja jestem niezdecydowana Chyba słoniki ładniejsze i tak jak dziewczyny mówią- praktyczniejsze
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kidsmebaby.com/productdetail.php?id=1&g=4 ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Moja uwielbia moje kapcie wraz ze stopami , zasilacze, butelki, buty w przedpokoju itp. |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Treselleo KRS to numer organizacji pożytku publicznego,to na co się oddaje jeden procent podatku. Nie można go już teraz wpisywać.
Charliz dzwon na pogotowie,lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja umieram zaraz bede chyba spac na dworze bo juz chlodniej niz w mieszkaniu
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Treselleo i jeszcze jedno. Nie dostaniesz kary. Nawet jakby Cię wezwali,to kazaliby złożyć korektę i zapłacić ewentualne odsetki. Ale żadnej kary,do której potrzebny ewentualny czynny żal,nie mogą tu zastosować,ponieważ złożyłaś rozliczenie,ale niepełne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ile dostanę za morderstwo z premedytacją? Jakiś d..pek jeździ mi po dziedzińcu na który jest zakaz wjazdu jakimś starym motorem i robi tyle huku co odrzutowiec,a do tego 10 dzieci biega i bawi się w "kto głośniej piszczy".![]() Nie mogę okna otworzyć bo Mała się budzi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej.
Byliśmy zobaczyć ten samochód - niezły złom. Był "puknięty" z boku i drzwi miał wymienione, czego nie było w ogłoszeniu... Podwozie zdezolowane, tłumik urwany i rozpieprzony (koleś twierdził, że się po prostu już zużył, ale ja wiem, jak brzmi dziurawy tłumik i ten był ewidentnie z dziurą), z wierzchu rdzawy, ale połatany... I to ma być bardzo dobry stan?! Wolne żarty! Mała oczywiście została w domu z babcią i ciocią, bo czika ostra, a nasz Fiacik nie ma klimy... Więc szukamy dalej. ![]() Insolito, nie nie, byliśmy pod Dobrym Miastem, ten w Białymstoku niestety się sprzedał, zanim się zdecydowaliśmy tam pojechać... Jak TŻ stwierdził, że jedziemy, to ogłoszenie było już nieaktualne. A szkoda. ![]() Charlizz, obserwuj małą, ale pewnie nic jej nie dolega. Podejrzewam, że byłaby marudna, gdyby coś nie tak z nią było przez ten upał.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-29 o 21:07 |
|
|
|
#1523 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi pod balkonem na nie utwardzonej drodze jezdzil jakis dzikus scigaczem, tydzien temu w poniedzialek widzialam jak wiezli ten diabelski motor powykrzywiany na lawecie... |
||||
|
|
|
#1524 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może coś się jeszcze trafi w białym ![]() Cytat:
|
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
ninagg, insolito - z ta silikonowa koncowka to jest idealne rozwiazanie, ja mam siateczki dopiero dwa dni i juz szalu dostaje,m Borys i tak prawie nic nie je a resztek za cholere nie da sie wydlubac do czysta
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne to to Zamawiałaś na tej stronie czy z allegro ???
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już tylko 26 stopni.
Można wietrzyć pokój.Black, są tacy na świecie... Charliz, jeśli tylko raz zwymiotowała, to na razie obserwuj, to mogło być spowodowane zupełnie przez co innego. A tym bardziej piszesz, że nie była marudna, to poczekaj.
|
|
|
|
#1528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
continued to moge w jednym zdaniu- awantura była na sto fajerek, tydzien sie do tesciów nie odzywam, a teraz to mam ich w głebokim powazaniu skoro nie raczyli na chrzcie byc... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyjełam ale napoczętą ![]() Charlizz, obserwuj małą, moze z przegrzania zwymiotowała, nasmaruj ciałko i dopajaj a jakby dostała wyzszej temp to ja bym jechała na IP. z takimi upałami nie ma żartów ide kochane w kimono bo mi sie oczy same zamykają..... |
|||||
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Ola śpi w najlepsze , zadzwoniłam na pogotowie by sie poradzic, dla świętego spokoju... a baba do mnie z mordą normalnie jak na jakąś małolate która trzymała dziecko na słońcu w samo południe! żadnej rady typu dać pić, zrobić okład tylko kazała dziecko ubrać i zawieźć do pediatry, żeby obejrzał. No ale jak ona rzygnęła tylko raz i śpi już ponad godzinę to mam ja budzić i ładować w samochód? Dopiero histerii dostanie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
i co dzien idziemy do sklepu po nowe, ale jaki ucieszony trzyma nowa paczke w raczkach
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

podpelza i dwiema lapkami uderza tak mocno, ze nie wiem jakim cudem ona jeszcze funkcjonuje 

Boże po kiego penisa ja z nią wychodziłam !!!! całą noc nie zasne będę kotka pilnowała czy nic jej sie nie dzieje 

matko jak sie o nią boję 

i zeżarł trochę gazety jak się nią bwił, nie zdążyłam wszystkiego z dziuba mu wyciągnąć