|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
się śmiejecie z ta lodówką
a ja tak często robię, dziś sobie robiłam wiatr drzwiczkami od zamrażalki i mama się śmiała ale chłód był suuper
|
|
|
|
#182 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Jest na Wizażu podforum o zdrowiu psychicznym, zaburzeniach?
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#184 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
37 stopni w ciągu dnia. 30 wieczorkiem. Tak mogę mieć calutki rok
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorszy nawet nie jest ten upał. Tylko to że ja się poprostu zaczynam dusić, bo tu nie ma czym oddychać.
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się szybko męczę i mi ciśnienie skacze do góry i musze uważać... najgorsze jak chcesz wyjść na spacer się dotlenić, a tam się gotuje i nie ma czym oddychać. |
|
|
|
|
#187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaliczone brzuszki z Tiffany i 10 min interwałów na rowerku
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam słońce, lato, ale są pewne granice
oddychać trzeba mieć czym ![]() Brawo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#189 | |||||
|
Tajka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do pocenia. W Turcji i owszem, pociłam się i to bardzo. Przy temperaturze 38-40 stopni. Ale tam i wilgotność powietrza była większa, i Słońce mocniej grzało. W Polsce bardzo rzadko. Mimo iż bardzo dużo piję i nawodnienie mojego organizmu jest odpowiednie, to nie przelewa się to na jakieś problemy z potliwością. Taka pogoda sprawia mi przyjemność i napędza do działania. shine_on za ćwiczonka.I dla całej reszty również
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mówię, że się leje i mam plamy pod pachami, ale skórę automatycznie ma taką klejącą, fuj...
|
|
|
|
|
#192 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Chodziło mi ogólnie o mocne pocenie. Musi być naprawdę parno/wilgotno, abym się pociła. ![]() Idę się zapchać twarogiem, bom głodna
|
|
#193 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42005867]Zaliczyłam kolejne 45 min hula hop [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() U nas teraz też chłodno i pochmurno tzn 25stopni. Cytat:
Cytat:
Jeśli dziś będzie tak "zimno" jak teraz to na silownie pójdę a co![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że jesteś
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powinno Cię to podbudować i dać do zrozumienia, że przyciągasz uwagę Cytat:
Brawa dla wszystkich za wczorajsze ćwiczenia ![]() Dziewczyny miałam rezonans Firma załatwiła go w godzinę więc nawet nie byłam jakoś przygotowana i wszystko byłoby ok gdyby co poniektórzy w końcu wysilili trochę te swoje półkole mózgowe i pomyśleli, że w zwykłym rezonansie przysadka jest nieuchwytna ze względu na jej niewielki rozmiarJuż nawet nie wnikam w to czy można robić to badanie kolejny raz w tak szybkim czasie...
|
|
#196 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
2. Rezonans chyba nie powinien być tak często robiony. To jednak są naświetlenia i mogą zaszkodzić. Coś jak prześwietlenie złamać. Miałam mieć kilka razy tak, że z dnia na dzień, bo im nie wyszło, ale lekarz zabronił. 3. Patrzcie, co znalazłam w internecie na temat "diety kefirowej": "No i tak się zaczeła moja przygoda z kefirami.Codziennie piłam kefir 0% tłuszczu buteleczke 500ml i to mi starczało na cały dzień Codziennie schodziło mi gdzieś tak 1kg usmiech.gif Aż doszłam do wagi 66kg" Co Ci ludzie nie wymyślą.4. Na przyjemne rozpoczęcie dnia melduję ok. godzinki szorowania dywanu
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Poczytałam i w sumie różnie piszą ale teoretycznie nie powinno szkodzić choć moim zdaniem naświetlanie takie to nie pobranie krwi.. ![]() 3. W życiu bym nie przeżyła o 1 kefirze! No chyba, że kompletnie nie miałabym czasu na jedzenie ale to bardziej z przymusu bym nie jadła... 4. To też aktywność ![]()
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam dziś znów wcześnie piję kawę i wodę z cytryną otworzyłam sobie balkon i siedzę naprzeciwko Sikorka, myślę, że nie powinien Ci jakoś szczególnie "zaszkodzić" ten podwójny rezonans. Wiadomo, że nie powinno się tak robić, no ale jak już doszło do takiej sytuacji to trzeba. Tym bardziej, że masz okazję nie naświetlasz się przecież codziennie a to może akurat wyjaśni sprawę
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc cała wycieczka się przesunie i wszyscy będá czekać przeze mnie. Już i tak dużo zrobili dla mnie i po prostu, aż mi głupio...
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Biorę się już na poważnie, oczywiście nie będzie żadnego rygoru, chodzi mi o to, żebym pilnowała się bardziej wieczorami no i mniej słodyczy żarła, tylko np. w weekendy no i ruch, ruch muszę wprowadzić![]() Dziś na szczęście chlodniej i od razu przyjemniej, już po śniadaniu i popijam zimną wodę
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i plotecczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Ja dzisiaj też wstałam w miarę wcześnie, już jestem po śniadanku i prysznicu
Może jest trochę chłodniej ale i tak w domu jest gorąco strasznie.
|
|
|
|
#202 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej
Za moment standardowo jakiś ruch, ale to jeszcze chwilka ![]() Cytat:
Miło usłyszeć takie słowa Cytat:
![]() Cytat:
Pomarzyć mogę ![]() Super Muszę i ja wreszcie tyłek ruszyć do biegania ![]()
|
|||
|
|
|
#203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to powinni Ci tylko zrobić rezonans głowy tak? czy co?Cytat:
![]() Co do diety kefirowej, no cóż ja ostatnio czytałam o diecie maślankowej, ale nie nie, nie pokusiłam się jednak wprowadziłam maślankę w swój jadłospis, i wczoraj na śniadanie miałam koktajl z banana, 300ml maślanki i otrębów ![]() U mnie była taka burza w nocy non stop błyskało i grzmiało, nigdy takiej burzy nie widziałam zdążyłam tylko jednego kwiata z balkonu ściagnąć, resztę się bałam TŻ w delegacji także nie miałam się do kogo przytulić |
||
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melduje 70 minut rekreacyjnie na rowerku
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
sieeeeeeema!
|
#207 | |||||
|
Zakorzenienie
|
23 stopnie i co jakiś czas lekki deszczyk
![]() No i muszę się pochwalić bo nie tak dawno o tym pisałyśmy. Naszło mnie dziś na naleśnika i tutaj szok nie rozwalił się. Chyba pierwszy w życiu. Jestę kucharzęCytat:
Cytat:
współczuję. Chyba tylko się zamknąć w lodówce..Cytat:
![]() Może i nie powinno się robić tak często, no ale jak jest taka sytuacje to co zrobisz. Tymbardziej, że to tylko tak raz ci się zdarzyło a nie robisz rezonansów co tydzień. Cytat:
Cytat:
Zawsze jakiś wysiłekJa zaczęłam oglądać tv ale mi głos przestał działać po jakiejś godzince więc przerzuciłam się na wizaż. No ale w miarę chłodno się zrobiło więc wypadało by dziś zabrać się w końcu za ćwiczenia. ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42015295]U mnie zaliczone 40 min hula hop Przy kręceniu podskakiwałam od czasu do czasu z nogi na nogę, ale się zmachałam ![]() I obejrzałam przy tym pierwszy odcinek The Vampire Diares, chyba się wkręcę bo już nie miałam co oglądać [/QUOTE]![]() Pamiętniki są fajne.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-07-30 o 10:59 |
|||||
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cóż poradzisz... dobrze, że masz możliwość zrobienia badania drugi raz ![]() Cytat:
a jesteś teraz w domku? Dalej śmigasz rowerem? Pamiętam jak w zeszłym roku szalałaś! ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42014186] Ajjjjj zimny redsik po upalnym dniu Pomarzyć mogę ![]() [/QUOTE] A czemu? Nie ma w Niemczech red'sa? ![]() ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42015295] U mnie zaliczone 40 min hula hop [/QUOTE]Brawo ![]() No siema ![]() Ja też już ćwiczenia zaliczyłam było:60 min na rowerku (24,5 km) Tiffoczki Mel B Cool Down 30 pompek damskich ![]() I już po prysznicu jestem i peelingu kawowym jestem gładziutka jak niemowlak
|
||
|
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42016452]Wiesz, że nie wiem. Na pewno jest Tyskie, a Redsa nie widziałam jeszcze
![]() Za ćwiczenia [/QUOTE]Ja myślę, że jest w Anglii było ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

a ja tak często robię, dziś sobie robiłam wiatr drzwiczkami od zamrażalki i mama się śmiała 

nie mówię, że się leje i mam plamy pod pachami, ale skórę automatycznie ma taką klejącą, fuj...

także miło, że ktoś z początku stycznia tu jest

Firma załatwiła go w godzinę więc nawet nie byłam jakoś przygotowana i wszystko byłoby ok gdyby co poniektórzy w końcu wysilili trochę te swoje półkole mózgowe i pomyśleli, że w zwykłym rezonansie przysadka jest nieuchwytna ze względu na jej niewielki rozmiar
piję kawę
i wodę z cytryną
Pomarzyć mogę
ja ostatnio czytałam o diecie maślankowej, ale nie nie, nie pokusiłam się
zdążyłam tylko jednego kwiata z balkonu ściagnąć, resztę się bałam