Miłośniczki Zary-cz. XXV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 23:36   #961
fantastic
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXV

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42011178]

Masz rację bbbeee, może i żakiety się takie w wersji jesiennej pojawią - marzy mi się piękne bordo albo zieleń butelkowa

[/QUOTE]

uwielbiam te kolory jesienią

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 23:37   #962
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Wizazanki pomocne w kazdej sytuacji

A mierzylas je? Bo wg mnie boyfriendy spokojnie mozna brac rozmiar mniejsze, niz sie zwykle nosi - mierzylam 3 rozne modele (38 jest na stronie)
oczywiście zawsze i wciąż
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 23:44   #963
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Tydzień mnie nie było i nie idzie Was już nadrobić Dorwałam poliamidową spódniczkę, ale jestem szczęśliwa Była tylko jedna sztuka, znając życie i tak nie będę w niej chodzić (tak jak w piórkowej z zimowej wyprz), ale niech sobie grzecznie leży i czeka na okazję

Mógłby ktoś mi przybliżyć, bo zanim nadrobie minie tydzień - robią jakieś dorzutki? I kiedy warto polować?

Widujecie u siebie jeszcze granatowe marynarki z guziczkami? Prosiłabym o zakup XS jeśli ktoś trafi
I te dwie sukienki S - chętnie się odwdziecze, jestem zagranicą obecnie, asortyment tu całkiem, całkiem, tylko ceny wyższe niż u nas.
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1113074.html
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1113075.html
mam piórkową. super przewiewna, codziennie wieczorem mówię do siebie "No Olka, jutro w końcu ją założysz. Nie może tak leżeć, za ładna jest"
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 00:23   #964
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
kurcze rece mi sie trzeca i troche niewtrazne te foty

Świetnie w nich wyglądasz i jaka figurka Wszystkie mi się podobają...

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
co sądzicie? zostawić? fajna?
Moim zdaniem bardzo fajna, chociaż na tym Twoim zdjęciu dziwnie się prezentuje, aż musiałam sprawdzić czy aby na pewno o tą chodzi. Mam dla Ciebie linka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1076034.html

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Która to ta żółta?
Ja też od czasu do czasu odświeżam linki bo były dwie ale podobne do siebie żółte sukieneczki. Niestety dawno już z żadnej nie było rozmiaru...
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 00:31   #965
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Wiecie, że w piątek widziałam cały wieszak tych kremowych tulipanowych spódniczek przecenionych na 39,90 zł w takie delikatne kwiatki, czy coś tam podobnego i w weekend wszystkie poszły. Dzisiaj ani jednaj nie było.
Ja też widziałam cały wieszak w pełnej rozmiarówce, dzisiaj przychodzę po S, a tu ani jednej

Ewcik
widziałam jakiś czas temu tą żółtą kieckę S, ale była tak podarta i brudna, że nawet Ci nie pisałam;/

Marigold
melduje, że paczka doszła Zapakowana high profeszynal!!! Jeszcze nigdy tak zabezpieczonej nie dostałam
Stary 2013-07-30, 00:46   #966
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość

Moim zdaniem bardzo fajna, chociaż na tym Twoim zdjęciu dziwnie się prezentuje, aż musiałam sprawdzić czy aby na pewno o tą chodzi. Mam dla Ciebie linka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1076034.html

och. dzięki sporo się naszukałam tamtego. jedne jedyne jakie znalazłam i to z ebaya.
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 07:28   #967
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
to sobie jeszcze kupisz a pasiaka zostaw dobrze Ci radzę... choć tak z drugiej strony taki szał na nie, że sama ... nie lubię jak pół miasta chodzi w tym samym co ja
ja jeszcze ani razu nie widzialam tej sukienki na zywo
zwlaszcza w naszym miescie

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Tylko sukienki nosić
Boshe, dlaczego jak byłam młodsza nie było w PL Zary
wiesz co zara w polsce jest juz jakies 15 lat wiec to raczej byla jak bylas mlodsza
tishka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 07:35   #968
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Miłośniczki Zary-cz. XXV

Cytat:
Tydzień mnie nie było i nie idzie Was już nadrobić Dorwałam poliamidową spódniczkę, ale jestem szczęśliwa Była tylko jedna sztuka, znając życie i tak nie będę w niej chodzić (tak jak w piórkowej z zimowej wyprz), ale niech sobie grzecznie leży i czeka na okazję

Mógłby ktoś mi przybliżyć, bo zanim nadrobie minie tydzień - robią jakieś dorzutki? I kiedy warto polować?

Widujecie u siebie jeszcze granatowe marynarki z guziczkami? Prosiłabym o zakup XS jeśli ktoś trafi
I te dwie sukienki S - chętnie się odwdziecze, jestem zagranicą obecnie, asortyment tu całkiem, całkiem, tylko ceny wyższe niż u nas.
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1113074.html
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1113075.html
Gratuluje poliamidki :Love:
Jakbys nie miała co z nią zrobić to możesz sie podzielić szczęściem ze mną
A na wątku lepiej nie wspominać o naszych chciejstwach bo handlarze wykupują i na alledrogo wystawiają

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 07:41   #969
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ja też widziałam cały wieszak w pełnej rozmiarówce, dzisiaj przychodzę po S, a tu ani jednej

Ewcik
widziałam jakiś czas temu tą żółtą kieckę S, ale była tak podarta i brudna, że nawet Ci nie pisałam;/

Marigold
melduje, że paczka doszła Zapakowana high profeszynal!!! Jeszcze nigdy tak zabezpieczonej nie dostałam
Super Ostro pakowałam, bo wyobraziłam sobie czarną rozpacz gdyby coś się stało Niestety nie udało mi się wywabić zapachu, ale na pewno przejdzie z czasem albo trzeba zamoczyć w zimnej wodzie.

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
ja jeszcze ani razu nie widzialam tej sukienki na zywo
zwlaszcza w naszym miescie

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

wiesz co zara w polsce jest juz jakies 15 lat wiec to raczej byla jak bylas mlodsza
No właśnie miałam pisać, że u nas to raczej nie grozi ;p

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:13   #970
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe jak tam myszaola i jej pasiak ?

dziewczyny tragedia Pani menadżer bardzo niemiła poinformowała mnie o dwóch sposobach załatwienia sprawy przy czym na początku zaznaczyła, że towar na 100% nie pochodzi ze zwrotów, bo przyleciał z Hiszpanii bezpośrednio od producenta, sratytaty, więc tłumacze uprzejmej Pani,że sukienka była mierzona, przyleciała bez metki i jakiś słoń ją popruł na co ona, co więc proponuje, to ja na to a jakie są opcje, są dwie wg menadżera:
1.zwrot gotówki
2.wymiana na ten sam towar po uprzednim kontakcie z infolinią i potwierdzeniu dostępności
Okazało się, że sukienka jest wyprzedana i nigdzie nie jest dostępna, na pytanie skąd więc pojawiają się na stronie czasami pojedyncze rozmiary wydedukowałam, że są to zwroty z Hiszpańskiej zary zapewne od klientek i magazynu żadnego na oczy nie widziały.
Jestem wkurzona, o zwrocie części kwoty nie było mowy, tylko te dwie opcje. No i tłumaczenia Pań w zarze sklep online to jest zupełnie inna firma wołają o pomstę do nieba, sukienke zostawiłam oddam ją do krawcowej zszyje mi te poprucia, ale niesmak pozostał niestety i to duży.

sarssa-> odebrałam wczoraj tą koszulkę ale nawet jej nie mierzyłam taka byłam zła, dziś zobaczę...
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:17   #971
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
dziewczyny tragedia Pani menadżer bardzo niemiła poinformowała mnie o dwóch sposobach załatwienia sprawy przy czym na początku zaznaczyła, że towar na 100% nie pochodzi ze zwrotów, bo przyleciał z Hiszpanii bezpośrednio od producenta, sratytaty, więc tłumacze uprzejmej Pani,że sukienka była mierzona, przyleciała bez metki i jakiś słoń ją popruł na co ona, co więc proponuje, to ja na to a jakie są opcje, są dwie wg menadżera:
1.zwrot gotówki
2.wymiana na ten sam towar po uprzednim kontakcie z infolinią i potwierdzeniu dostępności
Okazało się, że sukienka jest wyprzedana i nigdzie nie jest dostępna, na pytanie skąd więc pojawiają się na stronie czasami pojedyncze rozmiary wydedukowałam, że są to zwroty z Hiszpańskiej zary zapewne od klientek i magazynu żadnego na oczy nie widziały.
Jestem wkurzona, o zwrocie części kwoty nie było mowy, tylko te dwie opcje. No i tłumaczenia Pań w zarze sklep online to jest zupełnie inna firma wołają o pomstę do nieba, sukienke zostawiłam oddam ją do krawcowej zszyje mi te poprucia, ale niesmak pozostał niestety i to duży.

sarssa-> odebrałam wczoraj tą koszulkę ale nawet jej nie mierzyłam taka byłam zła, dziś zobaczę...
I to jest właśnie opcja dla Ciebie Myszolka pod warunkiem, że zbierzesz się do rzecznika praw konsumentów- Zara ma formularz reklamacyjny źle skonstruowany- brakuje opcji obniżenia ceny. Dziwne, że jeszcze nikt się za to nie zabrał.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:24   #972
Anastazja#
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do oddania żakiet BIAŁY- fason jak na foto poniżej. Rozmiar S, 129 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2661269600_2_1_1.jpg (53,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2661269600_6_1_1.jpg (125,2 KB, 18 załadowań)
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:34   #973
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do oddania żakiet BIAŁY- fason jak na foto poniżej. Rozmiar S, 129 zł.

Ten sweter który od Ciebie wzielam zima jest moim ulubionym i nosi sie super
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:36   #974
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje! Ale zdobycz. Będziesz nosiła, ona wbrew pozorom jest dość uniwersalna.
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:39   #975
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
uwielbiam te kolory jesienią
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 08:49   #976
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

Ten sweter który od Ciebie wzielam zima jest moim ulubionym i nosi sie super
Odprułaś te łaty?
Stary 2013-07-30, 08:52   #977
hihi
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42011178]Masz rację bbbeee, może i żakiety się takie w wersji jesiennej pojawią - marzy mi się piękne bordo albo zieleń butelkowa [/QUOTE]Ładne bordo mam z której z poprzednich kolekcji, ale głęboka butelkowa zieleń top coś, na co czekam od dawna Chyba 2 sezony temu na zimę mieli marynarki w pięknym zielonym kolorze, ale fason był totalnie do bani...
Stary 2013-07-30, 08:56   #978
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Odprułaś te łaty?
Oczywiście ze tak
Nosze go kiedy sie tylko da, maz nazywa go "baranem"
Stary 2013-07-30, 08:58   #979
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ladnie mi zyczysz przy koncu wyprzy jak tak dalej pojdzie to bede musiala sobie torebke na pocieszenie strzelic, a ze kolejna w kolejce jest selma mk albo furla to kiepsko to widze, hahaha

Dobranoc! Koniec tego dobrego na dzisiaj
ooo ja też jestem coraz bliższa nabycia Selmiątka
może jakiś mój człowiek będzie w Lądku i nabędzie no ale muszę jeszcze poczekać
Cytat:
blondyna mogłabyś podac wymiary swojej XS
wieczorem podam

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
a wiecie
zew NK spodenki asymetryczne sa takie jakby z materialu typowo garniturowego szatego z taka nitka
widziałam, ale jakoś nie przypadły mi do gustu chyba jest ich już za dużo wszędzie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
1.zwrot gotówki

a weź nic nie mów. brak mi słów na tą dziwną politykę.
Mi pani wpiera, że chcąc oddać ZA DUŻE buty, powinnam je reklamować więc już nic nie czaję, bo powiedziałam jej, że wg mnie jak coś jest na mnie za duże to robię zwrot, a nie reklamację. Rety. no ale ona swoje. co za ciecie malinowe.
teraz czekam na rozwój wydarzeń. pewnie będę się z nimi szarpać.

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
Gratulacje! Ale zdobycz. Będziesz nosiła, ona wbrew pozorom jest dość uniwersalna.
moja poliamidka siedzi grzecznie w aucie i czeka na wyprawę do krawcowej będzie przeżywała tuning

w ogóle miała przyjść dziś do mnie szachownica, wchodzę na śledzenie przesyłki, a ona jest w BUDAPESZCIE no jak sądzę, to nie dostanę jej dziś.. co za młyn.. jeszcze nigdy paczka nie szła mi przez Węgry, no ale chyba już nic mnie nie zaskoczy
Stary 2013-07-30, 09:02   #980
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Oczywiście ze tak
Nosze go kiedy sie tylko da, maz nazywa go "baranem"
Z tymi mężami to czasem ciężka sprawa. Nabyłam spodnie w kwiatki. Myślę sobie i tak pewnie będę źle wyglądać, ale o dziwo tragedii nie ma.
Jak się dumna małżowi zaprezentowałam, to mnie od razu do parteru sprowadził- stwierdził, że jak się w nie ubiorę to on nigdzie ze mną nie idzie.
Ta duma to mnie rozpierała, bo coś ostatnio z kolegą z pracy omawiali strój koleżanki- że taka nowoczesna i wygląda jak z okładki. No więc ja, żeby nie było, że tylko szaro buro i ponuro, to wskoczyłam w te spodnie z duchem czasu i powiewem dawno już zapomnianej młodości. I co?
Spodnie leżą w pudełku i dumam czy je oddać czy zostawić.
Stary 2013-07-30, 09:03   #981
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
moja poliamidka siedzi grzecznie w aucie i czeka na wyprawę do krawcowej będzie przeżywała tuning
No to oby jak najszybciej.
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 09:08   #982
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ładne bordo mam z której z poprzednich kolekcji, ale głęboka butelkowa zieleń top coś, na co czekam od dawna Chyba 2 sezony temu na zimę mieli marynarki w pięknym zielonym kolorze, ale fason był totalnie do bani...
Bordową też mam (nie zarową) a z butelkową zielenią mam podobnie jak Ty No to może jak już nas tak podczytują różne osoby to doczytają nasze posty w tym temacie i w tym sezonie doczekamy się wreszcie ładnych żakietów w tych właśnie kolorach
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 09:11   #983
blondyna789
Zakorzenienie

jak znam życie to tydzień poczekam, ale będę ją molestować, żeby szybciej

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42013632]Bordową też mam (nie zarową) a z butelkową zielenią mam podobnie jak Ty No to może jak już nas tak podczytują różne osoby to doczytają nasze posty w tym temacie i w tym sezonie doczekamy się wreszcie ładnych żakietów w tych właśnie kolorach [/QUOTE]
ja z kolei mam tak, że zimą/ jesienią za ciasno mi z żakietem pod płaszczem
Stary 2013-07-30, 09:12   #984
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Z tymi mężami to czasem ciężka sprawa. Nabyłam spodnie w kwiatki. Myślę sobie i tak pewnie będę źle wyglądać, ale o dziwo tragedii nie ma.
Jak się dumna małżowi zaprezentowałam, to mnie od razu do parteru sprowadził- stwierdził, że jak się w nie ubiorę to on nigdzie ze mną nie idzie.
Ta duma to mnie rozpierała, bo coś ostatnio z kolegą z pracy omawiali strój koleżanki- że taka nowoczesna i wygląda jak z okładki. No więc ja, żeby nie było, że tylko szaro buro i ponuro, to wskoczyłam w te spodnie z duchem czasu i powiewem dawno już zapomnianej młodości. I co?
ech Ci Tż potrafią namieszać
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 09:14   #985
Konto usunięte

Cytat:
.......akurat dzisiaj mam na sobie spodnie w szare kwiaty z poprzedniej letniej kolekcji
Kochana, musisz przede wszystkim sama dobrze się czuć w tym co nosisz i musi Ci się to podobać
Mężowie się zazwyczaj nie znają ....
Stary 2013-07-30, 09:15   #986
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
ooo ja też jestem coraz bliższa nabycia Selmiątka
może jakiś mój człowiek będzie w Lądku i nabędzie no ale muszę jeszcze poczekać

wieczorem podam

widziałam, ale jakoś nie przypadły mi do gustu chyba jest ich już za dużo wszędzie

a weź nic nie mów. brak mi słów na tą dziwną politykę.
Mi pani wpiera, że chcąc oddać ZA DUŻE buty, powinnam je reklamować więc już nic nie czaję, bo powiedziałam jej, że wg mnie jak coś jest na mnie za duże to robię zwrot, a nie reklamację. Rety. no ale ona swoje. co za ciecie malinowe.
teraz czekam na rozwój wydarzeń. pewnie będę się z nimi szarpać.

w ogóle miała przyjść dziś do mnie szachownica, wchodzę na śledzenie przesyłki, a ona jest w BUDAPESZCIE no jak sądzę, to nie dostanę jej dziś.. co za młyn.. jeszcze nigdy paczka nie szła mi przez Węgry, no ale chyba już nic mnie nie zaskoczy

nic mi nie mów chyba się obrażę na ten sklep

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
I to jest właśnie opcja dla Ciebie Myszolka pod warunkiem, że zbierzesz się do rzecznika praw konsumentów- Zara ma formularz reklamacyjny źle skonstruowany- brakuje opcji obniżenia ceny. Dziwne, że jeszcze nikt się za to nie zabrał.
właśnie się zastanawiam,czy istnieje jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 09:16   #987
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
mam piórkową. super przewiewna, codziennie wieczorem mówię do siebie "No Olka, jutro w końcu ją założysz. Nie może tak leżeć, za ładna jest"
która to ta piorkowa? sledzilam zimowe wyprzedaże, ale nie kojarze takiej
Stary 2013-07-30, 09:16   #988
Konto usunięte

Cytat:
jak znam życie to tydzień poczekam, ale będę ją molestować, żeby szybciej

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

ja z kolei mam tak, że zimą/ jesienią za ciasno mi z żakietem pod płaszczem
A ja lubię żakiety o każdej porze roku - zima szczególnie bo są dodatkowym "ocieplaczem" pod płaszczem - bo zmarzluchem jestem
Stary 2013-07-30, 09:17   #989
blondyna789
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42013704].......akurat dzisiaj mam na sobie spodnie w szare kwiaty z poprzedniej letniej kolekcji
Kochana, musisz przede wszystkim sama dobrze się czuć w tym co nosisz i musi Ci się to podobać
Mężowie się zazwyczaj nie znają .... [/QUOTE]
dokładnie!
mój w ogóle ma tak wypatrzony gust jeśli chodzi o damską garderobę, że nawet go nie pytam czy coś jest OK czy nie.. przeważnie podoba mu się zupełnie co innego. nie zabieram go też na zakupy, bo jak coś mi zaproponuje, to mam ochotę mu natrzaskać... jakieś spódniczki jak dla gimnazjalistki..
Tż-ci się nie znają
Stary 2013-07-30, 09:19   #990
julka910
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbym o sobie czytała choć ostatnio jak maz kręci nosem to mu mówię ze "najważniejsze ze mi sie podobają i dobrze sie w tym czuje "
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości