Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 08:35   #3391
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Elaine spał mi 4h a później 3h takźe w miarę tej nocy sie wyspałam

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 08:50   #3392
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Fiazo to ładnie. Mój też czasami przesypia 4 h (czasaaaami zdarza się i dłużej), ale tak z reguły to 3.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Helololo

https://www.dropbox.com/sc/2rulkafwn70menl/ju4qIaVaYg

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 08:52   #3393
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Raz w nocy zrobil 6h po dokarmieniu butlą. Mój to jest kurczaczek mimo upału muszę go otulać bo inaczej nie chce spać w łożeczku

Synek
Stary 2013-07-30, 09:16   #3394
jakierka
Zadomowienie

Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!

Dzien dobry

Kejt, Idzia za rozpoczecie skcji i aby szybko Wam poszlo!!

Samantha, obys jak najszybciej urodzila!!! I nie zalamuj sie, jestes silna

Domciatko, moje gratulacje!!! Nareszcie Sara jest z Wami. Zycze Ci aby Mala pomohla jak najszybciej zapomniec o trudach porodu

Dziwne, ze na zachodzie tak bardzo staraja sie o sn, ktory i tak czesto konczy sie cc. Skoro kobieta nie moze urodzic w ciagu kilku dni, to chyba sa na to jakies przyczyny. Po co przedluzac meke?

Katerine, gratuluje coruni!!!

A ja dzis mialam piekny sen. Snilo mi sie moje dziecko, we snie wiedzialam, ze to byl Edziu, ale nie widzialam siusiaka wiec nie moge byc pewna, ze to byl chlopczyk. Byl mslusi, golutki, bez wloskow i taki bezbronny. Plakal a gdy go wtulilam w siebie maly sie uspokoil. Przepiekne uczucie!! Moze to znak, ze juz niedlugo?

Za chwile wstaje zjesc sniadanko i przy okazji obejrze foteczki na laptopie.

Milego dnia zycze wszystkim

Stary 2013-07-30, 09:16   #3395
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. Od wczesnego ranka prawie bez przerwy do teraz karmiłam. Dwie przerwy sobie mój Michaś zrobił, podczas których zdążyłam wypuścić psa, a w kolejnej wpuścić go do domu. Mam nadzieję, że teraz pośpi, bo góra naczyń w zlewie i w ogóle syf.

Ewa, Domi, Katerine- Ogromne gratulacje.
Domi- wymęczyłaś się, ale masz już Sarę przy sobie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:22   #3396
fiazo
Zakorzenienie

Zjadłam śniadanie teraz można poleżeć a potem przydało by się coś ogarnąć.ale sie nie chce tak mi dobrze

Synek
Stary 2013-07-30, 09:35   #3397
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
DOBRE!!!
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Urodzona 30 lipca. 1.56 godzina. 57 cm, 3.560 kg. Cesarka

z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

nie przywitałam się....hejka
u mnie też była lekka burza o 23 i przeszła i dziś jest super wiaterek chłodny zero słońca

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które rodziły drugie lub kolejne dziecko. Czy Wasi mężowie dostali zwolnienie z pracy na opiekę nad dzieckiem na czas porodu? Mamy niespełna roczną córeczkę, a mąż pracuje. Przed cc będę musiała położyć się do szpitala dzień wcześniej i poleżę ok. 4 dni. W tym czasie z Gośką musi zostać tata. Czy mu przysługuje jakieś wolne?
hmm mój mąż ma 3 dni opieki nad dzieckiem-bo się nalerzą 3 dni w roku bodajże. Jak ja będę w szputalu maz chce jeszczde iść do przychodni żeby wystawili mu opieke nad dzieckiem ze wględu na to ze będe w szpitalu niby bez problemu się nalerzy. a później 2 tygodnie ma na mnie lub na rodziców mozna wziać taka opiekę. Tak mi tłunaczył.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 09:36   #3398
gonia85
Przyczajenie

GG do gonia85

ale wy tu rozgadane jesteście
gratuluje tym co urodziły ja mam nadzieję że mój gin jutro dotrzyma słowa i w czwartek pójde na szpital i nie wiem co zrobi ale juz chce urodzić Pozdrawiam
gonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:37   #3399
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
powiem Wam, że te moje skurcze z KTG cały czas mam co jakieś 2 minuty i zaczynam je odczuwać też w dole brzucha jak przy okresie... kicam na piłce i czekam aż mi mąż przyniesie ze sklepu nektarynki
ja tak mam od 2 dni i nic

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Byli u nas elektrycy i stwierdzili, ze dla kuchenki elektrycznej nie powinny wtyczki przeszkadzac. Jutro zamowie elektryczna kuchenke, dzis juz nie mam sily. Teraz leze i pachne i zajadam sie truskawkami
fajnie, że jesteś już spokojniejsza, a truski napewno poprawią humor

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny nie mam siły nadrabiac zajrzałam tylko na pierwsza strone ktore z Was juz urodziły ja urodziłam w poniedziałek o 15.01 wody mi odeszły o 5:20 w szpitalu w ktorym bylam od pt nic nie zapowiadało ze urodze w ciagu najblizszego tyg bo skorczow brak i zero rozwarcia a jak mi wody odeszly mialam odrazu skorcze co 5 min a po 6 juz co 1 min jak zbadal mnie lekarz po 5 rozwarcia jeszcze nie bylo i powiedział ze poczekac do 7 spakowac sie i zjechac na porodowke i do 7 ledwo wytrzymałam zwiezli mnie na wozku na miejscu rozwarcie bylo 4cm a ktg pokazywalo skurcze na 100% reszte potem opisze jek bedziecie chciały bo nie było fajnie - najgorszy moj moment w zyciu nie wszystko pamietam bo bylam nieprzytomna od bólu i gazu ale jak juz dziecko wyszlo bylam szczesliwa ze juz bol sie skonczyl i juz to za mna.. urodzilam o 15 ale nie pozwoliłam podac sobie kroplowki na przyspieszenie bo balam sie ze skorcze beda bardziej bolesne a rozwarcie szybko sie robiło. Karolek urodził sie 4,200 kg i jest bardzo spokojny je i spi niestety ze mna gorzej bo w szpitalu nic nie nie bolało w domu po 2 dniach tez nawet sprzatałam a potem zaczeły sie bolesne skurcze a dzis to juz nie moglam wytrzymac i pojechalam na usg ale wszytko jest w porzadku poprostu macica sie obkurcza jak sie ogarne w domu to bede zagladac do Was i wstawie zdjecia aha urodziłam idealnie w dniu o ktorym myslalam na poczatku bo pierwsze ruchy wskazywaly ten dzien i usg z 11tyg
gratulację, synuś ma ładną wagę

Cytat:
gratulacje

Cytat:
A ja chyba sie powoli zacznę pakować. Już mam odruchy wymiotne na skurczach. Świetnie po prostu.

---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

Jadę na IP, trzymajcie kciuki, żeby to nie był fałszywy alarm!

wow kejt, też chce .....

trzymam

Cytat:
są problemy, odeslali mnie że szpitala, bo nie ma miejsc, mam zaklepane na Starynkiewicza. Miałam ktg, skurcze regularne, na samolocie 1,5-2 cm szyjki, 1 palec przepuszcza. Także mi się zejdzie... No i boli... Ale podobno na Starynkiewicza darmowe znieczulenie

miałś rodzić w bielańskim, bo twój lekarz tam chyba pracuje, więc dlaczego cie odesłali?
Na Starynkiewicza mój gin pracuje, jak zobaczysz najprzystojniejszego faceta na ziemi- to własnie on

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Katerine gratuluję, zaraz wychodzę ...

Miłego spamowania, nie kończcie wątku do jutra ... muszę urodzić w tej części PAMIETAJCIE o TYM

Miłych porodów ...

Pa pa.
też bym chciała

Dzień dobry

a ja marzę tylko o jednym - urodzić do piątku
i w sumie tyle mam do powiedzenia na dziś

kejt czekamy na wieści
Stary 2013-07-30, 09:38   #3400
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Lepsza fotka dla ciotek. Dziewczyny wielkie dzięki za wsparcie od soboty. Bardzo mi pomogło. Naprawdę dziękuję za każdy komentarz i odpowiedź.
Jesteście kochane. Przez to ze pisałam do was jakos mi czas leciał i mialam coś innego niż ból. Dzieki.
Bez was bym nie dała rady.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375173490189.jpg (38,5 KB, 94 załadowań)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:41   #3401
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
O matko, kejt A nie mówiłam?

Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby się wszystko ładnie rozkręcało, czekamy na wiadomości!

Gratulacje Domi, kawał dobrej roboty Pomimo tego, że stało się to czego tak bardzo się obawiałaś, najważniejsze że masz malutką już przy Sobie! Śliczna jest!

Oliath piękne powietrze co? Ja pomimo niższej temperatury tak się cieszyłam świeżością, że dalej spałam w samych majtkach, o 6 rano obudził mnie tylko tż żebym się jednak przykryła, bo zimno jest Bosko!
A zdjęcia bomba, ależ się uśmiałam z rana Lilo mały wymuszacz

Laleczki, przychodzę z kolejną dobrą nowiną, nieco spóźnioną, bo dostałam smska przed 24, ale już niestety spałam.

Od katerine:
"Kochana urodziłam dzisiaj o 20:20 córeczkę Justynkę. Wymiary 4010g i 56cm jest śliczna. Rodziłam sn"

Mamy kolejną kluseczkę!!!
Gratula je dla dzielnej mamy!!! Witamy Justynke

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
cos w tym jest ze jak dzidziuś wyjdzie to sie zapomina o tym ze bolało i cieszy sie małym szkrabem

to u mnie tak boli ledwo wytrzymuje myslalam ze jak wroce do domu to bede wszystkich znajomych zapraszac na odwiedziny a teraz nie dziwie sie kobietom ktore nie chca odwiedzin mnie bola takie skórcze albo trzyma jeden skórcz i nie puszcza... mam brzuch twardy i chodze schylona jak po cesarce ale najwazniejsze ze zbadali mnie wczoraj ze wszytko jest ok

mi chyba wolno to idzie bo wczoraj na usg w opisie mam ze macica jest dnem palec pod pępkiem a to bylo 7 dni po porodzie pozwolono mi łykac paracetamol i nospe jak myslicie co jest bardziej bezpieczne dla karmiacej mamy? narazie nie wzielam niczego ale jak juz nie bede mogla wytrzymac to wezme chyba nospe chociaz jak sie w szpitalu zapytalam poloznej czy moge nospe to mi powiedziala ze nospa rozkurcza a macica ma sie skurczac wiec nie powinno sie...

pozatym dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily to przejrzyjcie swoje torby na porod i wywalcie z nich polowe rzeczy ja mialam spakowana cala torbe coprawda nie duza ale nie uzylam praktycznie niczego z niej mialam batoniki lion, misie haribo na ktore jak przyszly skorcze to nawet nie chcialo mi sie jesc, mialam wode w spraju, skarpetki, szlafrok itp.... i niczego nie uzyłam i o wszystkim zapomnialam jak przyszly skorcze to nic sie nie liczy...pilam tylko wode niegazowana pozatym uzyłam tylko recznika, gumki do włosów i koszuli na porod ale i tak koszule dostałam na przebranie jednorazowa ze szpitala wiec nastepnym razem jak przyjdzie mi rodzic pakuje sie do siatki
Ja bylam spakowana w plecaczek

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 09:41   #3402
jakierka
Zadomowienie

Perse, Artus jest przepiekny I jak ma fajnie naciagniete spodenki po pachy Widac, ze kruszynka z niego

Oliath, boska fotka!! Lala pieknie opalona, pewnie na Rodos tak sie opalila A Lila jak sie niepokoi rozstawia paluszki u stopy, fajnie to wyglada u takiej kruszynki

Domcia, Sarenka piekna kluseczka Fajnie sie zassala, mam nadzieje, ze apetyt jej dopisuje, a Ty czujesz sie lepiej

Edytowane przez jakierka
Czas edycji: 2013-07-30 o 09:46
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:41   #3403
dzoan
Zakorzenienie

Mam info od stokrotki :

Jest w szpitalu na porodówce. Jej lekarka chce, aby dzisiaj lub jutro urodziła, więc znowu boleśnie ją zbadała. Rozwarcie ma na 3cm i delikatne skurcze. No i trochę ma stracha. Niestety nie ma neta w telefonie, więc będzie pisała smsy. Pozdrawia nas wszystkie.

Stokrotka

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:42   #3404
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Nie wiem czemu mi tak wizaż zamula ale strona otwiera się chyba z 10 minut wszystkie inne smigają.

Mieliśmy z Tż koszmarną noc, bylo tak duszno, że szok dopiero nad ranem jako tako zasnęłam, na szczęscie koło 5 zerwał się wiatr chłodniejszy, teraz popaduje deszczyk i jest tak błogo

Eva, Domcia, Katerine gratulacje witam Wasze maleństwa na świecie

Sam, Kejt, Idzia - mocne kciuki, żeby już dzisiaj Wasze dzieciaczki były na świecie

Kallisto Dominiczek cudowny, tak do zakochania się na zabój

Perse Artuś juz coraz większy a i tak wydaje się kruszynka taka śliczności.

Lemurki
kciuki, żeby dzidzia jeszcze posiedziała ze dwa tygodnie w brzuszku

Ciekawe co u Stokrotki

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2013-07-30 o 09:45
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:42   #3405
Anulka_p
Zakorzenienie

Domi- Cała mama. Sarenka jest bardzo do ciebie podobna. No wg mnie kropla w kroplę.
Stary 2013-07-30, 09:45   #3406
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mam info od stokrotki :

Jest w szpitalu na porodówce. Jej lekarka chce, aby dzisiaj lub jutro urodziła, więc znowu boleśnie ją zbadała. Rozwarcie ma na 3cm i delikatne skurcze. No i trochę ma stracha. Niestety nie ma neta w telefonie, więc będzie pisała smsy. Pozdrawia nas wszystkie.

Stokrotka
Oooo no to mocne kciuki

Domcia Sarka śliczna dziewczynka nacierpiałaś się, ale najważniejsze, że już masz Malutką przy sobie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:49   #3407
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Witamy justynke kciuki za sam kejt i idzie.
Elaine teściowa sie cieszy wiem to ale umiar tez musi byc
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Elaine spał mi 4h a później 3h takźe w miarę tej nocy sie wyspałam
wiem wiem:trzeba trochę powstrzymywać kobietę..ladnie spal

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:56   #3408
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Mam info od stokrotki :

Stokrotka
za rozkrecenie sie akcji!
Stary 2013-07-30, 09:57   #3409
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Dzień dobry
Bąbel właśnie śpi mi na rękach, jak go odkładam to marudzi mały książę Nie mam się jak ruszyć, w każdej chwili może przyjść połozna bo jeszcze nie była a tu taaaki syf
Cytat:

Gratuluję DOMCIA! Co się namęczyłaś to twoje ale wreszcie masz Sarę przy sobie! Buziaki dla Was
Cytat:
O matko, kejt A nie mówiłam?

Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby się wszystko ładnie rozkręcało, czekamy na wiadomości!

Gratulacje Domi, kawał dobrej roboty Pomimo tego, że stało się to czego tak bardzo się obawiałaś, najważniejsze że masz malutką już przy Sobie! Śliczna jest!

Oliath piękne powietrze co? Ja pomimo niższej temperatury tak się cieszyłam świeżością, że dalej spałam w samych majtkach, o 6 rano obudził mnie tylko tż żebym się jednak przykryła, bo zimno jest Bosko!
A zdjęcia bomba, ależ się uśmiałam z rana Lilo mały wymuszacz

Laleczki, przychodzę z kolejną dobrą nowiną, nieco spóźnioną, bo dostałam smska przed 24, ale już niestety spałam.

Od katerine:
"Kochana urodziłam dzisiaj o 20:20 córeczkę Justynkę. Wymiary 4010g i 56cm jest śliczna. Rodziłam sn"

Mamy kolejną kluseczkę!!!
Gratulacje! Witamy Justynkę na świecie

SAM, KEJT, IDZIA, STOKROTKA trzymam mocno kciuki

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:04   #3410
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Mam info od stokrotki :

Stokrotka
wszystkie mocno
Stokrotko, obyś miała kluskę już dzisiaj przy sobie!

Domciątko Sara jest słodziutka Piękna nagroda za tyle godzin bólu
Stary 2013-07-30, 10:06   #3411
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Lepsza fotka dla ciotek. Dziewczyny wielkie dzięki za wsparcie od soboty. Bardzo mi pomogło. Naprawdę dziękuję za każdy komentarz i odpowiedź.
Jesteście kochane. Przez to ze pisałam do was jakos mi czas leciał i mialam coś innego niż ból. Dzieki.

jest śliczna jeszcze raz gratulacje

Cytat:
Mam info od stokrotki :

Stokrotka
no to
Stary 2013-07-30, 10:11   #3412
tweedledee
Zakorzenienie

Wiadomośc z pozdrowieniami i zdjęcie od She :

"Hej przywieźli mi małego po kapaniu.tak mu dobrze ze nawet nie chce jeść tylko grzecznie spi przytulony do cyca. Tatuś spisuje sie na medal. Ja wzięłam tylko dwa razy przeciwbolowe i juz sie wierce żeby jutro łatwiej wstać.przesylam kciuki i skurczýki dla oczekujących na rozwój akcji "
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29072013229.jpg (116,6 KB, 65 załadowań)
Stary 2013-07-30, 10:25   #3413
AgaPlast
Zadomowienie

Kat gratulujeeeeeee i poszło sn )
stokrotka kciuki

A ja mam takiego lenia ze szok. leze na łóżku i tylko z boku n bok.
Na dworzu jest cudnie zimno i pada.
Az se sprawdze jakie mam cisnienie czy to moze jest winowajca
No i sie zastanawiam co na obiad
tzn czy robic obiad czy nastawiac sie na grilla i niech se tz miecho sam smazy

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

ciśnienie 103/51 no i bez kawy jeszcze wiec czas sie ogarnąć
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:28   #3414
Asiunia1230
Raczkowanie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Macie mojego bąbelka Od razu go usprawiedliwie, że tylko na zdjęciach taki serdelek wychodzi w rzeczywistości straszna kruszynka z niego

Ślicznego masz maluszka! A jak się uśmiecha
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:33   #3415
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
Super! Ale Lalę nie rusza płacz siostry

Cytat:

Jaka Ona śliczna

SHE- Igorek podobny chyba do tz? Kruszynka malutka

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:36   #3416
Neni1984
Zakorzenienie

Heej Nadrobiłam póki co tylko ostatnią stronę Później postaram się resztę nadrobić.

Katarine, Eve, Domciątko gratulacje!!

Cytat:

Śliczna malutka Sara Gratuluję raz jeszcze
Cytat:
Mam info od stokrotki :

A ja miałam wczoraj ciężkie popołudnie. Gdyby nie moja mama to chyba bym siedziała i ryczała Mały ciągle ulewał (na smoczka nie było szans, a nie chciałam na siłę mu wczoraj wciskać) i miał bardzo wodniste kupki
Aż mama zadzwoniła do znajomej położnej, ale uspokoiła nas i powiedziała, że kupki mogą takie być a na ulewanie-karmić go często ale mało.

Na szczęście w nocy kupa była git
A rano go zważyliśmy i przybrał 180 gram od zeszłej środy

Czyli nie jest źle-jest super
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:36   #3417
Asiunia1230
Raczkowanie

Cześć

Jaka u Was pogoda? U mnie się przyjemnie ochłodziło, wieje wiaterek i trochę kropiło. Aż chce się żyć, bo wczoraj to zdychałam. Nic tylko rodzić!

Tż na 14:00 do pracy, idzie na 12h, więc będę cały dzień sama. Jutro prawdopodobnie tak samo
Więc może mamusia mnie odwiedzi?

Wczoraj się wybraliśmy dopiero po 21 na zakupy, ale i tak był taki skwar, że szok! Myślałam, że do tej godziny się ochłodzi, a tu nic.

Zaraz wstawiam obiadek... Ziemniaczki i karkówka z piekarnika.
Wczoraj nic w domu nie było do jedzenia, do sklepu nie mieliśmy zamiaru się ruszać w ciągu dnia, więc zamówiliśmy pizze. Ale zapasy już uzupełnione - 2 zgrzewki wody są, a to najważniejsze

Widziałam, że domciatko urodziłaś! Gratuluje i ściskam Ciebie i maleństwo
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 10:36   #3418
Neni1984
Zakorzenienie

Perse Arturek jest słodki Mamy takie spodenki i lubimy
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:44   #3419
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja miałam wczoraj ciężkie popołudnie. Gdyby nie moja mama to chyba bym siedziała i ryczała Mały ciągle ulewał (na smoczka nie było szans, a nie chciałam na siłę mu wczoraj wciskać) i miał bardzo wodniste kupki
Aż mama zadzwoniła do znajomej położnej, ale uspokoiła nas i powiedziała, że kupki mogą takie być a na ulewanie-karmić go często ale mało.

Na szczęście w nocy kupa była git
A rano go zważyliśmy i przybrał 180 gram od zeszłej środy

Czyli nie jest źle-jest super
Dobrze, że już jest dobrze. A jak ważycie maluszka? Macie specjalną wagę? My nie mieliśmy jeszcze wizyty lekarskiej. Mamy się nie stawiać, tylko, jak poinformowała nas położna środowiskowa, Pani doktor sama do nas przyjdzie, a ciekawi mnie jak Michaś przybiera. My robimy tak, że mąż się waży na zwykłej łazienkowej wadze sam, później z Michasiem na rekach i różnica jest wagą Michasia, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w skuteczność takiej metody.
Stary 2013-07-30, 10:46   #3420
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

śliczna

Cytat:
Wiadomośc z pozdrowieniami i zdjęcie od She :

"Hej przywieźli mi małego po kapaniu.tak mu dobrze ze nawet nie chce jeść tylko grzecznie spi przytulony do cyca. Tatuś spisuje sie na medal. Ja wzięłam tylko dwa razy przeciwbolowe i juz sie wierce żeby jutro łatwiej wstać.przesylam kciuki i skurczýki dla oczekujących na rozwój akcji "
on taki malusi

stokrotka przesyła gratulacje dla Domi, Katerine i Evy i trzyma za malączarną, idzię i szczególnie za Sam. Napisała też, że niezły ruch się zrobił w porodach

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości