|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3392 |
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Fiazo to ładnie. Mój też czasami przesypia 4 h (czasaaaami zdarza się i dłużej), ale tak z reguły to 3.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Helololo ![]() https://www.dropbox.com/sc/2rulkafwn70menl/ju4qIaVaYg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Raz w nocy zrobil 6h po dokarmieniu butlą. Mój to jest kurczaczek mimo upału muszę go otulać bo inaczej nie chce spać w łożeczku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Dzien dobry
![]() Kejt, Idzia ![]() Samantha, obys jak najszybciej urodzila!!! ![]() ![]() Domciatko, moje gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() Dziwne, ze na zachodzie tak bardzo staraja sie o sn, ktory i tak czesto konczy sie cc. Skoro kobieta nie moze urodzic w ciagu kilku dni, to chyba sa na to jakies przyczyny. Po co przedluzac meke? ![]() Katerine, gratuluje coruni!!! ![]() A ja dzis mialam piekny sen. Snilo mi sie moje dziecko, we snie wiedzialam, ze to byl Edziu, ale nie widzialam siusiaka wiec nie moge byc pewna, ze to byl chlopczyk. Byl mslusi, golutki, bez wloskow i taki bezbronny. Plakal a gdy go wtulilam w siebie maly sie uspokoil. Przepiekne uczucie!! ![]() ![]() Za chwile wstaje zjesc sniadanko i przy okazji obejrze foteczki na laptopie. Milego dnia zycze wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3395 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Dzień dobry.
![]() ![]() Ewa, Domi, Katerine- Ogromne gratulacje. Domi- wymęczyłaś się, ale masz już Sarę przy sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam śniadanie teraz można poleżeć a potem przydało by się coś ogarnąć.ale sie nie chce tak mi dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- nie przywitałam się....hejka u mnie też była lekka burza o 23 i przeszła i dziś jest super wiaterek chłodny zero słońca ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Przyczajenie
|
ale wy tu rozgadane jesteście
![]() gratuluje tym co urodziły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam ![]() Cytat:
Na Starynkiewicza mój gin pracuje, jak zobaczysz najprzystojniejszego faceta na ziemi- to własnie on ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() a ja marzę tylko o jednym - urodzić do piątku ![]() i w sumie tyle mam do powiedzenia na dziś ![]() kejt czekamy na wieści |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Lepsza fotka dla ciotek. Dziewczyny wielkie dzięki za wsparcie od soboty. Bardzo mi pomogło. Naprawdę dziękuję za każdy komentarz i odpowiedź.
Jesteście kochane. Przez to ze pisałam do was jakos mi czas leciał i mialam coś innego niż ból. Dzieki. Bez was bym nie dała rady. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Perse, Artus jest przepiekny
![]() ![]() ![]() Oliath, boska fotka!! ![]() ![]() ![]() Domcia, Sarenka piekna kluseczka ![]() ![]()
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-07-30 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Mam info od stokrotki :
Jest w szpitalu na porodówce. Jej lekarka chce, aby dzisiaj lub jutro urodziła, więc znowu boleśnie ją zbadała. Rozwarcie ma na 3cm i delikatne skurcze. No i trochę ma stracha. Niestety nie ma neta w telefonie, więc będzie pisała smsy. Pozdrawia nas wszystkie. Stokrotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nie wiem czemu mi tak wizaż zamula ale strona otwiera się chyba z 10 minut ![]() Mieliśmy z Tż koszmarną noc, bylo tak duszno, że szok ![]() ![]() Eva, Domcia, Katerine gratulacje ![]() ![]() Sam, Kejt, Idzia - mocne kciuki, żeby już dzisiaj Wasze dzieciaczki były na świecie ![]() Kallisto Dominiczek cudowny, tak do zakochania się na zabój ![]() Perse Artuś juz coraz większy a i tak wydaje się kruszynka taka ![]() Lemurki kciuki, żeby dzidzia jeszcze posiedziała ze dwa tygodnie w brzuszku ![]() Ciekawe co u Stokrotki ![]() Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-07-30 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Domi- Cała mama. Sarenka jest bardzo do ciebie podobna. No wg mnie kropla w kroplę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Domcia Sarka śliczna dziewczynka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3409 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Dzień dobry
![]() Bąbel właśnie śpi mi na rękach, jak go odkładam to marudzi mały książę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() SAM, KEJT, IDZIA, STOKROTKA trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stokrotko, obyś miała kluskę już dzisiaj przy sobie! ![]() Domciątko Sara jest słodziutka ![]() ![]()
![]() |
#3411 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Wiadomośc z pozdrowieniami i zdjęcie od She
![]() "Hej przywieźli mi małego po kapaniu.tak mu dobrze ze nawet nie chce jeść tylko grzecznie spi przytulony do cyca ![]() ![]() ![]()
#3413 |
Zadomowienie
|
Kat gratulujeeeeeee i poszło sn
![]() stokrotka kciuki A ja mam takiego lenia ze szok. leze na łóżku i tylko z boku n bok. Na dworzu jest cudnie zimno i pada. Az se sprawdze jakie mam cisnienie czy to moze jest winowajca ![]() No i sie zastanawiam co na obiad ![]() tzn czy robic obiad czy nastawiac sie na grilla i niech se tz miecho sam smazy ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- ciśnienie 103/51 no i bez kawy jeszcze wiec czas sie ogarnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() SHE- Igorek podobny chyba do tz? Kruszynka malutka ![]()
![]() |
#3416 | ||
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() Katarine, Eve, Domciątko gratulacje!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja miałam wczoraj ciężkie popołudnie. Gdyby nie moja mama to chyba bym siedziała i ryczała ![]() ![]() Aż mama zadzwoniła do znajomej położnej, ale uspokoiła nas i powiedziała, że kupki mogą takie być a na ulewanie-karmić go często ale mało. Na szczęście w nocy kupa była git ![]() A rano go zważyliśmy i przybrał 180 gram od zeszłej środy ![]() Czyli nie jest źle-jest super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Jaka u Was pogoda? U mnie się przyjemnie ochłodziło, wieje wiaterek i trochę kropiło. Aż chce się żyć, bo wczoraj to zdychałam. Nic tylko rodzić! ![]() Tż na 14:00 do pracy, idzie na 12h, więc będę cały dzień sama. Jutro prawdopodobnie tak samo ![]() Więc może mamusia mnie odwiedzi? ![]() Wczoraj się wybraliśmy dopiero po 21 na zakupy, ale i tak był taki skwar, że szok! Myślałam, że do tej godziny się ochłodzi, a tu nic. Zaraz wstawiam obiadek... Ziemniaczki i karkówka z piekarnika. Wczoraj nic w domu nie było do jedzenia, do sklepu nie mieliśmy zamiaru się ruszać w ciągu dnia, więc zamówiliśmy pizze. Ale zapasy już uzupełnione - 2 zgrzewki wody są, a to najważniejsze ![]() Widziałam, że domciatko urodziłaś! Gratuluje i ściskam Ciebie i maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Perse Arturek jest słodki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() stokrotka przesyła gratulacje dla Domi, Katerine i Evy i trzyma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.