|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
Bylam 2udalo sie zrobic. Ciesze sie jakbym nie wiem co ![]() Mela- chrzanic to. Lepiej dac sie dziabnac niz potem zdychac jak ja. Potem jak urodzisz to sie zemscisz. Dziabniesz Tzta walkiem do ciasta i porcja placzu w nocy ![]() Idzia- ![]()
![]() |
#3363 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna córeczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Gratuluję
![]() ![]()
#3365 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() zaraz ponadrabiam. U nas była burza w nocy i przynajmniej teraz mozna zyc i oddychac. Wszystkie okna pootwierane i sie chłodzi. TZ o 6 stwierdził ze idzie biegac i zabrał jednego sierscia to zeby dwa pozostałe za bardzo nie płakały to tez ruszyłam tyłek i było bosko. ![]() Sniadanko zaliczone. Stópki wymoczone i wymasowane. Teaz was nadrobie kimne sie jeszcze i wezme sie za porzadki puki upałow nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, nie przywitałam się w nocy,
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czarowniaca Chyba nie będę jadła tak jak mówisz, bo odeszła mi kolejną część czopa z dosyć dużą ilością krwi, napierd.... mi krzyż, brzuch się stawia i boli jak na @. Chyba wczoraj jak mnie gin zbadał to pospieszył akcję. Cytat:
![]() ![]() ![]() Szykuję się i wychodzę do szpitala... Trzymać kciuki laleczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Ze mnie chamstwo wychodzi... Nawet juzWam dzien dobry nie pisze ale to dlatego ze dzien i noc mi sie poprzestawialy
![]() IDZIA szykuje sie porodzik. Kciuki!!! A moj Syn wygina cialo smialo... Jedna kupaaa juz byla wiec chyba druga sie produkuje. SAMANTA kurcze ile jeszcze? Dasz rade na bank ale gdzie tu sprawiedliwosc...jedne myk i pobolu...inne sie mecza. Powinnobyc dla wszustkich jednakowo! Buziaki i kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry burzowo
![]() Zaraz mi teł padnie wiec potem resztę nadrobie.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Odpoczywaj i relaksuj sie Cytat:
Chociaż ona może tak się cieszy ze się powstrzymać nie może? Moja mama jak przyjechała to siedziała i patrzyła a igorka jak karmiłam a potem jak spal ![]() Cytat:
![]() Tak myślałam ze juz urodziłaś ![]() Cytat:
Samanta: kciuki! Niech się ruszy wreszcie! Domciatko: jak tam? She: uroczy igorek ![]() Tweed: odpoczywaj lepiej ![]() Stokrotka,Mela,idzia: kciuki! Idę zapolować i potem z kompa usiądę,pole mamusie nie przebudzi
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
MELA zdrowy egoizm. Dziabniecie dla Ciebie wazniejsze a po wszystkim sie "zemscisz". Oby tylko to pomoglo. Tez kciukuje za Ciebie!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Śpiewam Gluciątkowi od rana
![]() Też możecie pośpiewać swoim Skarbom ![]() Rozpakowane Gratulacje!!! Domi doczekałaś sie przepięknej Sary ![]() Kalisto, na drugim zdjęciu widać jak Dominikowi błogo u Mamusi ![]()
#3372 |
Zadomowienie
|
she,madi, domi - wielkie gratulacje!
idzia i reszta dziewczyn szpitalnych bądź tych ze skurczami ![]() kallisto- słodki maluszek, normalnie bym wycałowała ![]() nie było mnie tu kilka dni,ale wybaczcie nie dam rady nadrobić przez te upały ciagle tylko leżalam i na nic nie miałam siły...w niedziele mieliśmy zrobić sobie sesje z Tżtem i dupa bylo było tak gorąco że nie dało sie wyjść na dwór. Wczoraj wyprasowałam nową porcję ciuszków malucha a na dzisiaj mam pranie kolejne do prasowania, całe szczęście że pada deszcz, jest chłodniej i wreszcie można normalnie oddychać ![]() od 2 dni wieczorem zdarzają mi się takie jakby skórcze, czyżby to przepowiadacze? czekam na kuriera, ma mi przywieźć laktator , mam nadzieje ze będzie po południu jakoś bo ide sie jeszcze kimnąć jeszcze raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Muszę sobie spisać co w teściowych denerwuje Młode Mamy
![]() Na przyszłość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Podziwiam Was za te laktatory ![]() Jak Wy możecie w ogóle ściągać tym mleko? Chyba bym się zapłakała na śmierć ![]() Ręcznie zdecydowanie nic nie boli później ![]()
#3374 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
Dotka a probowalas pokrecic troche smokiem w buzi tak zeby Zuza.sama go zassala zamiast wkladac? Czasami to chwilke trwa ale u nas pomaga ![]() Cytat:
Udusilabym za wybudzanie ![]() Cytat:
Jeszcze nie wrzucalam. Postaram sie zrobic.to.dzisiaj ![]() Cytat:
gratuluje!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3375 |
Zadomowienie
|
Domi Eva wielkie gratki,
samantha, kejt, idzia trzymam kciuki. She kallisto sliczne dzieciaczki A teraz ide w kime ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() wczoraj przeszła u nas burza, a lało tak intensywnie, że rzeki na ulicach.. cieszyliśmy się z mężem jak nienormalni ![]() ![]() malaczarna, idzia ![]() domciatko ![]() ![]() ![]() ![]() Sam ![]() stokrotka a jak tam dzisiaj u Ciebie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
witam sie
Cytat:
![]()
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby się wszystko ładnie rozkręcało, czekamy na wiadomości! ![]() Gratulacje Domi, kawał dobrej roboty ![]() ![]() Oliath piękne powietrze co? Ja pomimo niższej temperatury tak się cieszyłam świeżością, że dalej spałam w samych majtkach, o 6 rano obudził mnie tylko tż żebym się jednak przykryła, bo zimno jest ![]() A zdjęcia bomba, ależ się uśmiałam z rana ![]() ![]() Laleczki, przychodzę z kolejną dobrą nowiną, nieco spóźnioną, bo dostałam smska przed 24, ale już niestety spałam. Od katerine: "Kochana urodziłam dzisiaj o 20:20 córeczkę Justynkę. Wymiary 4010g i 56cm jest śliczna. Rodziłam sn" Mamy kolejną kluseczkę!!! ![]()
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
![]() |
#3382 |
Konto usunięte
|
Hej!
She, Katerine, Domiiiiii - gratuluję pociech!!!!!!!!!! Domi ale się namęczyłaś... Wchodziłam co jakiś czas i sprawdzałam, czy już urodziłaś, tyle się naczekałaś... Mój rozbójnik śpi w leżaczku bujaczku, ale pewnie za pół godziny się obudzi, to się nawet za nic nie zabieram, dokończę tylko herbatkę... A w domu syf jak nie wiem :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
gratulacje .
#3384 | |||||
Zakorzenienie
|
U na snoc przespana (no z wyjątkiem budzenia na karmienie). Igorek ładnie sam zasypiał po cycu w łóżeczku... oby tak dalej. chociaż dzisiaj rano już nie chciał.. ale to mu wybaczam.. dobrze, że w nocy taki grzeczny jest...
Mieliśmy przeokropną burzę w nocy.. az ja się czułam nieswojo, chociaż lubię burze... i spał coś? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kejt: oohooo widzę że tutaj też się rozkręca! Ale wysyp dzieciaczków ![]()
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Katerine
![]() Miłego spamowania, nie kończcie wątku do jutra ... muszę urodzić w tej części ![]() ![]() ![]() Miłych porodów ... Pa pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
samantha, kejt, idzia trxymam kciukaski oby szybko poszlo .
do mnie dociera ze to moze byc lada moment a ja do nikogo nie mam numeru ![]() do kogo by tu wziasc zeby wysłac smska jak by sie zaczeło
#3388 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42013609]Hej!
She, Katerine, Domiiiiii - gratuluję pociech!!!!!!!!!! Domi ale się namęczyłaś... Wchodziłam co jakiś czas i sprawdzałam, czy już urodziłaś, tyle się naczekałaś... Mój rozbójnik śpi w leżaczku bujaczku, ale pewnie za pół godziny się obudzi, to się nawet za nic nie zabieram, dokończę tylko herbatkę... A w domu syf jak nie wiem :/ [/QUOTE] Ja tak czekałam wczoraj na Glutka, zasnął mi wieczorem na spacerze tak po 19.00 i czekałam aż się obudzi, żeby Go wykapać i położyć spać ha ha ha ![]() Ale się nie doczekałam bo się obudził w środku nocy ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- To jestem nadwrażliwa ![]() ![]()
#3390 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pozatym dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily to przejrzyjcie swoje torby na porod i wywalcie z nich polowe rzeczy ja mialam spakowana cala torbe coprawda nie duza ale nie uzylam praktycznie niczego z niej mialam batoniki lion, misie haribo na ktore jak przyszly skorcze to nawet nie chcialo mi sie jesc, mialam wode w spraju, skarpetki, szlafrok itp.... i niczego nie uzyłam i o wszystkim zapomnialam jak przyszly skorcze to nic sie nie liczy...pilam tylko wode niegazowana pozatym uzyłam tylko recznika, gumki do włosów i koszuli na porod ale i tak koszule dostałam na przebranie jednorazowa ze szpitala wiec nastepnym razem jak przyjdzie mi rodzic pakuje sie do siatki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.